canım yok zaten light falan bulamadım normal ayran aldım aynı sonucu alıyolarmış normal içenlerde aman 1 kilo gitse bile yeter bana
menülerin çok güzelleşti zelişcim böyle devam et güzel sonuçlar alıcaksın inş.
canım tüh görüşemedik ben gitmişim sen gelmişsin hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım
canım sen burayı düşünme biz burdayız. sen diyetine dikkat et yeter önemli olan bu. annenlerin hayırlısıyla dönmesinede sevindim. en kısa zamanda dönmen dileğiyle
menün güzel ama saatler güzel değil . napalım sende böyle vericeksin herhalde. ama veremezsen bilki saatlerinden dolayı canım
tamam canım light bulamadım almadım normal aldım. bugün denemeye başlıyorum hadi hayırlısı
menün çok güzel canım
ya bişey sorcam yaptığın sporu biraz anlatırmısın inan hiç duymamıştım. :26::26:
Gunaydin kizlar
Stresli bir sinav gununden daha hepinize merhaba:)
günaydın zelişim :) ben yeni açabildim daha bilgisayarı :) ama sen yoksun şimdi deGünaydıın nerdesiniz kimse yok
kız deme 1.5 versem kötü mü darısı haftaya artıkay böle dans filan uydururduk ona yaaaa
bnde ya balığı filanda yapıorum valla tost makinesindetemzilik kısmı zor gelio bazen ama kızartmadan iyidir
kolay gelsin canım inş. en güzel şekilde verrsin sınavlarını :)
bnde normalle yapıcam o zaman ama haftasonu yapcam ben bide akşam kaça kadar içilcekti bn şimdi alıştım 7 den sonra birşey yememeye ondan :26:
Gunaydin kizlar
Stresli bir sinav gununden daha hepinize merhaba:)
günaydın canım inşallah güzel geçer sınavın başarılar :)
günaydın zelişim :) ben yeni açabildim daha bilgisayarı :) ama sen yoksun şimdi de
burccuuuuu benimki çok rahat ya çıkabiliyo ızgarası çıkartıp yıkıyorum hemen
ben 9da içtim en sonuncusunu sende o aralarda iç bence yani 9a doğru akşam erken yatıyosun zaten acıkmazsın :)
günaydın canım inşallah güzel geçer sınavın başarılar :)
günaydın zelişim :) ben yeni açabildim daha bilgisayarı :) ama sen yoksun şimdi de
burccuuuuu benimki çok rahat ya çıkabiliyo ızgarası çıkartıp yıkıyorum hemen
ben 9da içtim en sonuncusunu sende o aralarda iç bence yani 9a doğru akşam erken yatıyosun zaten acıkmazsın :)
dersteydim emoş çantanın içinden yazıyordum
kızzzz yakalanma sakın hocayaaaa
günaydın kızlar
günaydın kızlar
kızlarrrrr köyden teyzem geldi bi sürü ot filan getirmiş yememe izin var mı yapılışını anlatayım hem az yağ ile ben kendime daha az yağ ilede yaparım soğan ve otu kavuruosun isteğe göre üzerine az biraz fırında pişmiş mısır ekmeği doğruosun hepsi böle yapılıo :26:
tatlım hiç bilmiyorum ya mısır ekmeği sıkıntı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?