Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen ide benle yüzyüze konuş bigün arkadaşlarım saymışlar 5 dk hiç durmadan konuşmuşum ve nefes sayım 10 derin belirgin şekilde olan

burcu biz karşılıklı olsak yanımızdakiler çenemize katlanamayıp kaçar ya
yok yok kemiğin üstünü deri örtüo o kadar

bence de yaa öyle bi bacak olamaz yani benim saf kemiğim kadar bacak var kadında bu kadın 2 çocuk doğurup bu haldeyse bende olabilirim olucam olucaz

kaçarlar valla emoşşşşş

aynen öyle olucazzzzzzz bizde 36 bedenler giycez

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı (10:00)

1 ortaboy domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği

*

Öğle (12:30)

2 dilim kepek ekmeğinden yağsız tost
1 tane salatalık

*

Akşam (17:30)

1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt

*

+ 3 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ yarım saat yürüyüş

Kızlaaaar kaç saattir dışarıdayım, bi duş alıp uyumak istiyorum. Çok da yoruldum gözlerim kapanıp duruyor. Öpüyorum hepinizi iyi geceleeeer

çok beğendim menünü canım benim iyi geceler bebeğim

tutmayın bizi uleyyyynnn burcuylan emoş geliyoooo

ahahahahahahaha

güzle menü

kuzum erkek arkadaşım yamaç paraşütü yapıyo da o uçuyo ben kameraya alıyorum :) kuş gibi pek bi tatlı oluyo

ouwww ne kadar güzeeeeeeeeeeeelll kuzumm çok eğlencelidir eminimm :) yarın için şimdiden iyi eğlenceler size

yine her zamanki gibi "çıkıyorum" mesajımı yazdıktan sonra dayanamayıp bi cevap daha yazıyorum neyse ballarım tekrar iyi gecelerrr

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah09:00)

• 1 yumurtadan yağsız omlet
  • 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
ara11:30)

• 1 kutu activia sade
öğle13:30)

• 1 kase tarhana çorbası
  • 4 yk pırasa yemeği

• 1 kase limonlu brokoli salatası (sonundaaa )
ara15:40)

• 1 orta boy elma
akşam18:45)

• 1 fırında tavuk
  • 1 bardak ayran

• salata

3 lt su, 5 fincan yeşilçay, 3 bardak şekersiz çay

45 dk yürüyüş(30 dk normal tempo+15 dk koşu), 1 saat pilates, 8+8 karın bölgesi

burcu ve emmooş gece kuşlarım nasılsınız bakiim ben çook yorgunum işlerimi bitiremedim bugün ama çoğunu hallettim, attım kendimi dışarı, hava misler gibiydi, yürüyüş yaptım 45 dk

burcu ve emmooş gece kuşlarım nasılsınız bakiim ben çook yorgunum işlerimi bitiremedim bugün ama çoğunu hallettim, attım kendimi dışarı, hava misler gibiydi, yürüyüş yaptım 45 dk

eiiz busii sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…