Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ahahahah busi alemsin ya

aynen böyle oldu emoooş hiç abartmıyoruum hiiç hatta eksiği var fazlası yok bir de bir erkek gözüyle dediki, çok orantılı vermişsin, yüzün yerinde omuzların küçük değil, her şey süper dedi

vallahi burcu bu sabah akşam üzerine kadar durmadan çalıştım, göz falan kalmadı pc ye bakmaktan. pc de olmama rağmen buraya bile bakamadım hatta öğlen yemeği yiyemedim işten, yoğurtla geçiştirdim. işim bitince akşamla bir yedim böyle yapmasam bu güzel havada eve tıkılmak zorunda kalcaktım, çünkü yarın öğlen olmadan teslim etmem gerek her pazar bu listeyii

yaa varya inşallah hepiniz yaza taş gibi hatunlar olursunuz kızlaaar böyle güzel tepkiler aldıkça hep aklıma siz geliyorsunuz, canımsınız iyi ki varsınız cidden yaa

cnm bnde yatıyorum yarın erken kalkıp ödev bitirmem lazım çok öptüm seni taş hatunum bnm

cnm bnde yatıyorum yarın erken kalkıp ödev bitirmem lazım çok öptüm seni taş hatunum bnm

tamam canım kolay gelsin sana da, ikimizinde yarın sabahı stresli olacak

öpüyorum ben de seni çok geleceğin taş hatunuuuu

emoscummm tesekkurler sekerrr

yaaa tubisimmmmmm cok özledimmmm ya ben seniiiiiiiii hadi bi dahaki haftaa bulusalımmmm yaaa uzak kaldık birbirimizzzzdeeeeeennnnnn (((
nasılda biliyosun beniiiiii :) valla cok yediiimmm hele o cacık hahahahah :)) ama ne zamandır normal yiyordum yeniden basladım daha hızlı kilo veriyorum simdiiii :)))

Kızlar dün kardesim hastaydı gecede atesi çıktı annemlerde yoktu bütün gece onunla ilgilendim ondan yazamadım özür dilerimmmm

Napıyosunuz nasılsınızzzz :)

tuğbaaa dua et benim için yarın yds var

Canııımın içii Allah yardımcın olsun ben güveniyorum sana..

yorum yapma hakkını bile bulamıyorum kendmde nerdeyse :) maşallah maşallahhhh

MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir

ara 12.30
yoğurt

öğle ve akşam 16.30
ızgara hamsi

ara 22.30
yarım kase yoğurt

1 kupa yeşil çay
3 lt su
45 dk yürüyüş
10 dk egzersiz

süpersin busem

anam yerim seni

eevvvvet evvet evveeeeeeeeeeeeeeeeetttt buluşalım lüffennn :26:

Günaydınnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın bebeğiiiiim

Kızlar dün kardesim hastaydı gecede atesi çıktı annemlerde yoktu bütün gece onunla ilgilendim ondan yazamadım özür dilerimmmm

Napıyosunuz nasılsınızzzz :)

canım çok geçmiş olsun şimdi iyi mi kardeşin?
Seninle tanışamamıştık sanırım. Ben 2 hafta kadar bi izne ayrılmıştım, 3 aydır bu takımdayım. İsmim tuğba 21 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, üniversite son sınıf öğrencisiyim, okulöncesi öğretmenliği bölümündeyim. Sen neler yapıyorsun bakalım?

venüscüğüm süpersin 7li rakamları görmeye başladın :124::124:
CANIM BUGÜN TARTILDIM 77.3 KG ÇIKTIIIIM! BAKALIM YARIN DİYETİSYENDE NASIL OLACAK!!!
kilo bildirimim:
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 65,4
Fark: 2,4
Yüzde:%3,54
:124::124::124::124::119::118:
Süpersin canım sende yahuuuuu
venüüss harikasın canım, tebrik ederim
Çok teşekkür ederim Busişiiiimmm
kilo bildirimim:

geçen hafta: 51.6
bu hafta: 51.1
fark: -500
0,97

buna da şükür
Süpersin canım, bu kilo için büyük bir ilerleme
ben geldimmmm emoşşşş süpersin maşallahhh

geçen hafta
70,7
bugün
69,9

giden 800 gr

regl dönemindeyken diyet yaptığım zamanlarda 1 yada 1,5 kg + çıkan biri olarak bu sonuçtan mutluyum.
Tebrik ederim canııııımm! Hep böyle devam eder umarııımmm
canım çok güzel vermişsin tebrikler
Teşekkür ederim Ayşeciğiiiimmmm
Süper bence onun içinde...
Yine birinci olucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzz
GEÇEN HAFTADAN SONRA ÇOK GÜZEL Bİ RAKAM BU VENÜSÜM TEBRİK EDERİM SENİDE
Çok Teşekkür ederim bebişkom
süpersin venüüüssss
Çok teşekkür ederim canım beniiimmmmm

venüs'ümm nasılsın bebeğim
Canııııım geldim geldim buralardayım hihihi İyiyim sen nasılsın bakalıııım? Sınavlarım bitti rahatım

Şu an iyi yavrum :)
Bana karamel diyolar venüsün arkadaşıyım onun sayesinde geldim aranıza iyki vesile olmuş :)))))
Ben lise son öğrencisiyim tanıştığıma memnun oldum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…