eiiz busii sen nasılsın
alıcam o sınavı kork benden ösym
ben yatayım artık yarın erkenden yollarda olcamsınava gircem derdim bitcek yarın görüşürüz öpüldünüz
ben fenayıım
bugün motor takılmış gibi iş yaptım evdeee
uyandım kahvaltımı yaptım ve işe koyuldum, buraya ilk yazdığımda daha yeni bitirmiştim. hatta bitmedi, yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim 11 e kadar bitmesi gerek3 saatlik işim kaldı
dışarda gezindim çok güzeldi havaasen ne yaptın bu güzel günde burcuuu
ben yatayım artık yarın erkenden yollarda olcamsınava gircem derdim bitcek yarın görüşürüz öpüldünüz
kız burcuuuuuuuu yoksa bu yds mi kııızzz
ben napcam ya öğrencime özel derse gittim evdeydim sonra akşam bi ara çıktık babamla bi 30 dk yürüdük geldik o kadr
başarılar kuzum o sınavı al gel
evet cnm yds
olsun canım yaa para kazanmışsın daha ne olsuunyarın da hava güzel olacakmış, yarın gezmeliyiz mutlaka, hatta beni planım şimdiden hazır, arkadaşlarla buluşcam
ben yarın evdeyim ödev temize çekcem yemek filan yapcam çok gezmeyi seven bi insan değilim zaten arkadaşlarımın vizeleri var hep
aaaaben gezme delisi bir insanım, belli oluyordur zaten işleri de savsakladım hep :18: yarın erkenden kalkıp kalan işlerimi de halledeceğim, sonra da walk at street
kızlaaaar
bugün görüştüğüm arkadaşım bana sarıldııı, sonraaaaaaaaaaaa
"buseeeeeeeeeee!!! sana ne olmuş böyleeeeeeeeee!!! bildiğin yok olmuşsuuun yoksun" dediiiii
"iki elimle sarıldım önce ama kollarım çok boşluk kaldı, tek elim yeterliymiş " dediiiiiiiiii
ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamaaamtabi erkek olduğu için boş kaldı cidden kolları
ahahahahahhabende gezmeyi seviyordum ama 2 senedir yani gencayla çıkmaya başladığımdan pek gezemiyorum onunla gezmekten aldığım zevki kimseden almıorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?