Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir

ara 12.30
yoğurt

öğle ve akşam 16.30
ızgara hamsi

ara 22.30
yarım kase yoğurt

1 kupa yeşil çay
3 lt su
45 dk yürüyüş
10 dk egzersiz

eiiz busii sen nasılsın

ben fenayıım

bugün motor takılmış gibi iş yaptım evdeee

uyandım kahvaltımı yaptım ve işe koyuldum, buraya ilk yazdığımda daha yeni bitirmiştim. hatta bitmedi, yarın sabah erken kalkıp devam edeceğim 11 e kadar bitmesi gerek 3 saatlik işim kaldı

dışarda gezindim çok güzeldi havaa sen ne yaptın bu güzel günde burcuuu

kızlar geçmişi okuyamadım henüz, kaptan falan uğradı mıııı havadis var mı yeniii

ayyy baktım google daaaan vallahi yds yat emoş yat, napıyon kız burda çıldırdın mı, iyice al uykunu, yarın zinde bir şekilde ver şu sınavı da kurtul bebeğimm

ekstra ekstra başarılar diliyoruuuummmmmm

ben napcam ya öğrencime özel derse gittim evdeydim sonra akşam bi ara çıktık babamla bi 30 dk yürüdük geldik o kadr

ben yatayım artık yarın erkenden yollarda olcam sınava gircem derdim bitcek yarın görüşürüz öpüldünüz

başarılar kuzum o sınavı al gel

kız burcuuuuuuuu yoksa bu yds mi kııızzz

evet cnm yds

DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.30
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir
çeri domates

öğlen 14.00
ızgara tavuk
yoğurt

akşam 18.30
ızgara tavuk
yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
15 dk egzersiz

böyle hatırlıyorum kızlaar

ben napcam ya öğrencime özel derse gittim evdeydim sonra akşam bi ara çıktık babamla bi 30 dk yürüdük geldik o kadr

başarılar kuzum o sınavı al gel

evet cnm yds

olsun canım yaa para kazanmışsın daha ne olsuun yarın da hava güzel olacakmış, yarın gezmeliyiz mutlaka, hatta beni planım şimdiden hazır, arkadaşlarla buluşcam

olsun canım yaa para kazanmışsın daha ne olsuun yarın da hava güzel olacakmış, yarın gezmeliyiz mutlaka, hatta beni planım şimdiden hazır, arkadaşlarla buluşcam

ben yarın evdeyim ödev temize çekcem yemek filan yapcam çok gezmeyi seven bi insan değilim zaten arkadaşlarımın vizeleri var hep

ben yarın evdeyim ödev temize çekcem yemek filan yapcam çok gezmeyi seven bi insan değilim zaten arkadaşlarımın vizeleri var hep

aaaa ben gezme delisi bir insanım, belli oluyordur zaten işleri de savsakladım hep :18: yarın erkenden kalkıp kalan işlerimi de halledeceğim, sonra da walk at street

aaaa ben gezme delisi bir insanım, belli oluyordur zaten işleri de savsakladım hep :18: yarın erkenden kalkıp kalan işlerimi de halledeceğim, sonra da walk at street

ahahahahahha bende gezmeyi seviyordum ama 2 senedir yani gencayla çıkmaya başladığımdan pek gezemiyorum onunla gezmekten aldığım zevki kimseden almıorum sanırım

kızlaaaar

bugün görüştüğüm arkadaşım bana sarıldııı, sonraaaaaaaaaaaa

"buseeeeeeeeeee!!! sana ne olmuş böyleeeeeeeeee!!! bildiğin yok olmuşsuuun yoksun" dediiiii

"iki elimle sarıldım önce ama kollarım çok boşluk kaldı, tek elim yeterliymiş " dediiiiiiiiii

ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamaaam tabi erkek olduğu için boş kaldı cidden kolları

ahahahah busi alemsin ya

ahahahahahha bende gezmeyi seviyordum ama 2 senedir yani gencayla çıkmaya başladığımdan pek gezemiyorum onunla gezmekten aldığım zevki kimseden almıorum sanırım

vaay vaay vaaaayyy

aşka bak diyorum o zamaaaaaaannnnn

Allah mutluluğunuzu daim etsin, tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…