ayyyy daral geldi valla bilgisayarıma format atarken hiç bu kadar zorlanmamıştımömrümü yedi yaa 3 saattir uğraşıyorum. telefondan girdim bi ara tam konuya cevap yazıcam kendi kendine kapatıyo browserı ona da format atıcam görcek gününü çok sinir oldummmm
ohh içimi döktüm rahatladım
sağol emoş safak temmuz 1 o zamana kadar zayıflayıp tatile gidiorum inş.
kıh kıh kıh kıh kıh emoş alemsin ya
size demiştim dimi bugün kolay kolay eve giremem diyegeçmişe bakıyorum hemmmen
benim de 25 hazirandoğum günüm olur kendisi doğum günümde 57 ye düşmüş olmak istiyorum
kızım sendeki de ne hız valla yazıyom anında cevaphani bi çizgi film var ya adam sinirleniyo da vücudunun her yerinden tren varmış gibi duman çıkıyo bugün aynen öyle oldum 5 bardak yeşilçay içtim Allah'tan sigarayı bıraktım bırakmasam kesin 1 paket giderdi 3 saatte
hoşgeldin tuğbişimmm
aaa en yakın arkadaşımın doğu günüyle aynıbenimde 19 mayıs ama o güne kadar zor hoş haftada 1 buçuk versem 2 3 kilom kalıo şu detoksu yapamadım ya evde yeşil mercimek kalmamış sabah amannn dedm üşendim inmedim markete artık haftaya
ilgilendiğim başka bişi yok cnm bu aralar o nedenle hemen yazıyorum emoşşş65 e düşüyüm resim koycam zaten bakın die şu an çok fark olmuo göbeğim küçüldü bi bbasenlerm aynı ama artıık pantolonların belleri bollaşmaya başladı
haftaya mutlaka yap canım şimdiki kilonla en az 1,5 kaybedebilirsin :)
sorma ya çok sevdiğim bi pantolonum var belden bol. sanki başkasının pantolonu dün giyiyim kemer takarım dedim tutan hiç bişey kalmamış sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :26:
haftaya yapcam ya baktım oluyor 2 haftada bir yapcam aslında hafta içide yaparım da şimdi okulda zor olur bide annem çok karşı böle tek üze diyetlere haftasonu işten biraz daha geç geliyolar o zaman daha iyi oluyor
benimde öyle olcak işte hep de mavi filan ha pahalılarartık değiştirlme vakitleri gelmişti şimi zaten hiç bişi almıyorum üst alt filan
bu diyet değil detoks de toksinlerimi atıyorum
aynen zayıflamak güzel de bütün dolabı yenilemek zorunda kalcam. eski kıyafetlerim var aslında zayıflarsam giyerim diye atmaya kıyamadıklarım :) denizliye gideyim hepsini getircem
benimde öyle bi pntolonum var lewis dan 95 liraya almıştım 2 sene önce giydim baya ama taş gbi şu an sığamıyorum içine ilk hedefim ona girmekdar badilerim hep duruo göbeğim iyice insin giycem çatır çatır hepsini
burcu yaaa sen benim kolileri görsen 36 dan bi başlıyo 42 ye kadarannem kızıyodu bi ara her beden kıyafetin var para pul yetmicek sana diye şimdi 38-40 arası tam 38 olunca üffff ortalığın tozunu attırcam
aynen emoş bn hiç 36 olmadım ama 38 pantolonlarm ve medium badilerim çok
Ebru Şallı Basen Eritme ve Göbek Zayıflama Hareketleri Pilates Egzersizleri Video İzle - YouTube
bu arada ebru şallı nasıl
bende iyiyim canım:) olağan cumartesi telefon trafiğinden sonra nihayet gelebildim topiğeben de bugün esadı kandırabilirsem eğirdire götürtcem sınav öncesi kafam dağılsın biraz :) yarın da sınavdan sonra uçuşa gidicez zaten pikniği de orda yapıcaz kızz diyet pikniği nasıl oluyoo bende götüreyim onlardan o zaman :)
Kızlaaaaaarrrrrr günaaaayyyyddıııııınnnnnnn :) yeniden geldmm sınavlarrr bitttiiii cok süküüürrrrr ve 55 olmaya karar verdimmmmmmmm lalalalalalalalallalaalaaaa zayıflık hastalıgınaaaaaa yakalandım sanırım daha önce etrafında zayıf gördüklerime aaaa sismanmısss aaaaaaa anneme bak ne de tombişşş demeye basladımmm yaaaaaaaa offf o yüzden 55 e gidiyorummmmm
kızlar bu haftaki yaptıklarımı yazdım bi bakın çok heyecan yaptım yaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-799.html#post29747140
Kızlaaar bugün vizelerim bitti, artık geri döndüm. Şuan telefondan yazıyorum, eve geçeyim de rahat rahat yazayım.
Meraba herkese :) tubiş yaşım minnak ama ben değilim maalesef
annem ameliyat oldu tubiş ve geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler
ben geldim kızlar çok yorgunumyemek bile düzgün yemedim ve listeleri yapıyorum sabahtan beri. hala yapmam gereken 300 girdi var :18: dışarı çıkcam şimdi arkadaşımla görüşeceğim akşam yine devam edeceğim. geçmişe de gelince bakarım artık, hepinizi öpüyorum
çok yoruldum.eşimle yarım saat betminton oynadık,25 dk da yürüdüm uzun adım tempolu toplam 5 km olmuş
Busi kolay gelsin şu isin bitseydide rahatlasaydin
hepiniz spor yapmışsınız yorulmuşsunuz bende evde temizlik yapmaktan yoruldum ve yine spora vaktim kalmadı
Menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
4 zeytin
peynir
ara
4 kuru incir
15 beyaz leblebi(diyette sorun olmayan tek çerez olarak okudum internetten)
öğlen
1 dilim ekmek
menemen
3 zeytin
akşam
special k
su 3 litre
kızlar bu arada sabah 9:30da evden çktım, önce kardeşimi doktora götürdüm sonra geri geldik , ardından benim dr randevum vardı... bacağımda varis varmış yaa, azmış ama tedavi olayım dedim, hamilelikle artarmış çünkü, sorun olmasın diye şimdiden halledeyim dedim, neyse işte ben de doktora gittim, iğneyle bi şeyler enjekte etti, bandajlı yatıyorum şimdi... ardından diş doktoruma gittim, malum dişlere de baktırmak lazım
geçen sene yaptırdığım (başka bir dişçiye) kanal tedavisini beğenmedi yenilemek istiyor, bu adama da çok güvenirim yani.. neyse onu da planlıcaz önümüzdeki haftalara çünkü biliyorsunuz kanal tedavisi de uzun sürüyor... yani en az 2-3 kez gitmek lazım bu da 1 ayı geçiyor.. bööyle yani bugünüm inanılmaz yoğun geçti... hava güzel ama inanılmaz bir trafik var yani...
sabah(10:00)
1 haşlanmış yumurta
1 domates
4 zeytin
bir kk peynir
3 bardak şekersiz çay
1 dilim tam bugday
öğle(15:00)
1 patlıcandan sebzeli karnıyarık
1 kase cacık
ara(17:00)
4 ceviz 4 fındık
akşam(18:20)
bir yumurtadan yağsız çökelekli omlet
5 zeytin
1 dilim tam bugday
küçük boy domates
2 bardak şekersiz çay
2.5 litre su------- 3 litre olur
2 kocaman bardakkkk yeşilçayyy
1 saat walk at home
10 dk plates
10 dk karın popo egzersizleri
Sabah
1 yumurta
1 d. Ekmek
Sekersiz cay
Ogle
Tek 1 d ekmekle yagsız tost
Aksam
2 tane tavuk ızgara (kanat)
1 kase yogurt icinde 1 salatalık rendeledim üstüne nane pulbiber bir nevi cacık
Su 1.5 lt simdilik
hoşgeldin tuğbişimmm
burcuuuu çenemiz düştü gene biri toplasın bizi noluuuuuuurrr
uçuşa derken kuzucuum?
hoşgeldin meleğimmm beniiiiiiiim
alıntılarımı tamamlayıp hemen okuyacağım bitanemseni tebrik ediyorum ve de yeniden..
Geçmiş olsun şekerimo rahatlamanın nası bişey olduğunu çok iyi bilirim daha dün yaşadım :)
Yerim seni :) yine de minnaksın işteannen için yeniden çok geçmiş olsun kuzum
Ah benim buuuseem kolay gelsin canım yaama gündüz 800 tane demiştin şimdi 300 kalmış baya yapmışsın.
Ouwww süpersin
Olsun kuzum ev işleri de bize öyle gelmese de kalori harcamamızı sağlıyor. Ayakta kalmak bile kalori yaktırıyor insana sonuçta..
Maşallah
Doktor gidip gelmelerini de hiç sevmem ya :) Gerçekten yoğun bi günmüş.. Dilerim her sağlık problemini çözersin bi an önce..
Menü de spor da harika
ecemin menülerine alışın kızlar. bu onun çok yemiş ve suyu abartmış haliBebeğim beniim harikasın
Hoşbuldum bebeğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?