Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kıh kıh kıh kıh kıh emoş alemsin ya

kıh kıh kıh kıh kıh emoş alemsin ya

kızım sendeki de ne hız valla yazıyom anında cevap hani bi çizgi film var ya adam sinirleniyo da vücudunun her yerinden tren varmış gibi duman çıkıyo bugün aynen öyle oldum 5 bardak yeşilçay içtim Allah'tan sigarayı bıraktım bırakmasam kesin 1 paket giderdi 3 saatte
size demiştim dimi bugün kolay kolay eve giremem diye geçmişe bakıyorum hemmmen

hoşgeldin tuğbişimmm

benim de 25 haziran doğum günüm olur kendisi doğum günümde 57 ye düşmüş olmak istiyorum

aaa en yakın arkadaşımın doğu günüyle aynı benimde 19 mayıs ama o güne kadar zor hoş haftada 1 buçuk versem 2 3 kilom kalıo şu detoksu yapamadım ya evde yeşil mercimek kalmamış sabah amannn dedm üşendim inmedim markete artık haftaya

ilgilendiğim başka bişi yok cnm bu aralar o nedenle hemen yazıyorum emoşşş 65 e düşüyüm resim koycam zaten bakın die şu an çok fark olmuo göbeğim küçüldü bi bbasenlerm aynı ama artıık pantolonların belleri bollaşmaya başladı

haftaya mutlaka yap canım şimdiki kilonla en az 1,5 kaybedebilirsin :)

sorma ya çok sevdiğim bi pantolonum var belden bol. sanki başkasının pantolonu dün giyiyim kemer takarım dedim tutan hiç bişey kalmamış sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :26:

haftaya mutlaka yap canım şimdiki kilonla en az 1,5 kaybedebilirsin :)

haftaya yapcam ya baktım oluyor 2 haftada bir yapcam aslında hafta içide yaparım da şimdi okulda zor olur bide annem çok karşı böle tek üze diyetlere haftasonu işten biraz daha geç geliyolar o zaman daha iyi oluyor

sorma ya çok sevdiğim bi pantolonum var belden bol. sanki başkasının pantolonu dün giyiyim kemer takarım dedim tutan hiç bişey kalmamış sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :26:

benimde öyle olcak işte hep de mavi filan ha pahalılar artık değiştirlme vakitleri gelmişti şimi zaten hiç bişi almıyorum üst alt filan

bu diyet değil detoks de toksinlerimi atıyorum
benimde öyle olcak işte hep de mavi filan ha pahalılar artık değiştirlme vakitleri gelmişti şimi zaten hiç bişi almıyorum üst alt filan

aynen zayıflamak güzel de bütün dolabı yenilemek zorunda kalcam. eski kıyafetlerim var aslında zayıflarsam giyerim diye atmaya kıyamadıklarım :) denizliye gideyim hepsini getircem

benimde öyle bi pntolonum var lewis dan 95 liraya almıştım 2 sene önce giydim baya ama taş gbi şu an sığamıyorum içine ilk hedefim ona girmek dar badilerim hep duruo göbeğim iyice insin giycem çatır çatır hepsini

burcu yaaa sen benim kolileri görsen 36 dan bi başlıyo 42 ye kadar annem kızıyodu bi ara her beden kıyafetin var para pul yetmicek sana diye şimdi 38-40 arası tam 38 olunca üffff ortalığın tozunu attırcam

uçuşa derken kuzucuum?

hoşgeldin meleğimmm beniiiiiiiim

alıntılarımı tamamlayıp hemen okuyacağım bitanem seni tebrik ediyorum ve de yeniden..

Kızlaaar bugün vizelerim bitti, artık geri döndüm. Şuan telefondan yazıyorum, eve geçeyim de rahat rahat yazayım.

Geçmiş olsun şekerim o rahatlamanın nası bişey olduğunu çok iyi bilirim daha dün yaşadım :)

Meraba herkese :) tubiş yaşım minnak ama ben değilim maalesef

annem ameliyat oldu tubiş ve geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler

Yerim seni :) yine de minnaksın işte annen için yeniden çok geçmiş olsun kuzum

Ah benim buuuseem kolay gelsin canım ya ama gündüz 800 tane demiştin şimdi 300 kalmış baya yapmışsın.

çok yoruldum.eşimle yarım saat betminton oynadık,25 dk da yürüdüm uzun adım tempolu toplam 5 km olmuş

Ouwww süpersin
Busi kolay gelsin şu isin bitseydide rahatlasaydin

hepiniz spor yapmışsınız yorulmuşsunuz bende evde temizlik yapmaktan yoruldum ve yine spora vaktim kalmadı

Olsun kuzum ev işleri de bize öyle gelmese de kalori harcamamızı sağlıyor. Ayakta kalmak bile kalori yaktırıyor insana sonuçta..

Menüm

sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
4 zeytin
peynir

ara
4 kuru incir
15 beyaz leblebi(diyette sorun olmayan tek çerez olarak okudum internetten)

öğlen
1 dilim ekmek
menemen
3 zeytin

akşam
special k

su 3 litre

Maşallah

Doktor gidip gelmelerini de hiç sevmem ya :) Gerçekten yoğun bi günmüş.. Dilerim her sağlık problemini çözersin bi an önce..

Menü de spor da harika

Sabah
1 yumurta
1 d. Ekmek
Sekersiz cay

Ogle
Tek 1 d ekmekle yagsız tost

Aksam
2 tane tavuk ızgara (kanat)
1 kase yogurt icinde 1 salatalık rendeledim üstüne nane pulbiber bir nevi cacık

Su 1.5 lt simdilik

ecemin menülerine alışın kızlar. bu onun çok yemiş ve suyu abartmış hali Bebeğim beniim harikasın
hoşgeldin tuğbişimmm

Hoşbuldum bebeğimm

menümü yazıp çıkıyorum kızlar

12 de

1 yumurta
2 kaşık kısır
peynir
ceviz

akşam 7 de

tavuk,salata
yoğurt

3,5 lt su

30 k betminton 25 dk tempolu yürüyüş

kuzum erkek arkadaşım yamaç paraşütü yapıyo da o uçuyo ben kameraya alıyorum :) kuş gibi pek bi tatlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…