Emoş, bi sen onlinesin ama senin nezdinde tüm çıtırlara sesleniyorum... iyi geceler kızlaaarrrr :)
ben biraz kitap okumaya devam edip yatacağım.. Taş Devri Diyetinin kitabını okuyorum, tiroid doktorum tavsiye etmişti.. biraz okuyup yatarım... sabaha görüşürüüüzzz, mucukksss hepinize.. yrn kiloları erkenden yazın hee, merak ederim.. benim sabahtan toplantım var, hemencik yazar çıkarım, sonra bildirimlerinize bakarım :)
iyi geceler güzelleeeerrrrr...
Normalde ben de doymazdım canım belki ama öğlen iyi doydum cidden, o yüzden sorun olmadı :) ve teşekkür ederimm :109:
aynen bebeğim. aşk nelere kadir dimi.. <3
biz de seni çooooookk seviyoruz meleğim iyi geceler
Evet bünye bi süre sonra alışıyor haklısın. Bunu farketmen, hissetmen çok iyi..
İyi geceler canımmmm :109:
Kızlar, simdiye kadar 2kupa yeşıl çay içtim, suyu 2 ltye tamamlamak üzereyim.. Akşam yatmadan 1 cay daha içicem.. Sırf yrna - çıkayım diye.. Ama var yaaa, haftaya cuma bomba patlatmak istiyorum.. Bu ne be 2 haftadır azcık azcık...
Bugünkü menüm:
Sabah(08:00)
1 yumurtalı Menemen+1 lokmacık peynir+2 dilim kepek ekmeği+kupada çay
Öğlen(12:30)
Izgara çipura+salata+2 dilim kepek ekmeği
Ara(15:00)
Light sütle neskafe
Akşam(19:00)
1kk peynir+30gr kepekli grissini
2lt su olmak üzere, 2 kupa yeşil çay(600ml eder), yatmadan 1 tane de daha içicem...
Spor yok
biliyormusun böyle bor yorum gelecegini bildigimden, derse ara verip gidip ezogelin corbasi yaptim ve mercimegi aksam icmedim
bugün daha tarcin kalmadigindan ara verdim. sanirim benim aldigim tarcin pek etkili degildi hicbirsekilde sekerimin düstügünü hissetmedim ama yinede yorumlara kulak vererek arada bir ara verip öyle dvm etmeyi düsünüyorum.
bu arada aksam mercimek yerine ezogelin yedim
canim bu topuklari birlestirip cömelme tam olarak hangi kaslari calistiriyor?
evet canim benimde 3. günüm
dün prenses sormustu hangi kaslara iyi geldigini o karin icin istiyordu bende resmi paylasmak istedim bundada alt karina biraz etkisi var anlaminda.
menüm
10:00
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu 50% yag oranli beyaz peynir ile omlet (yagsiz)
1 dilim tam bugday ekmedi
1 tatli kasigi bal
1 kücük hurma
15:00
1 kuru kayisi
18:00
yarim tavuk izgara
1 tk zeytinyagi ile salata (eisberg, kirmizi biber, turp, kirmizi marula benzeyen ama marul olmayan sebze, taze sogan)
150ml ayran
simdiye kadar 1 litre su ictim.
yatana kadar 1,5 lt daha icmek istiyorum
65 squats yaptim. 3. günüm aslinda 60 squatsdi ama aklimda 65 kaldi yine5 tane karim var
bol yürüyüslü merdivenli bir gün
kizlar ve özellikle busecim benim deneme faslim ne zaman bitecek ( 2mi 3 haftamiydi)?
birde 30.03.13 cumartesi mesaj sayim 36 idi, cumarteside mi izin günü geciyor?
bende artik beklenen gün cumada grubun kilo verme oraninda ismimin görünmesini istiyorum
bende ismini merak ettim. du bakayim kirmizi sebzelerde arayinca cikiyormu eklicem ona göre
benim 1,57. desene ben 45 olsam ancakdir
evet bugünlük 2 oldu. normalde 3 oluyor ama keske hep 2 olsa, bazi arkadaslar 2 daha saglikli oldugunu söylüyorlardi :26:
3 haftamibenim daha 11.günüm
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (08:00)
Az miktarda domates, salatalık
1 kk peynir
4 siyah zeytin
4 kepekli grisini
*
Ara(11:00)
3 ceviz
*
Öğle (13:00) (okulda yemekhanede yedim)
1 kepçe sebze çorbası
4 küçük İzmir köfte
Azcık yağlı bol limonlu salata
*
Akşam (17:00)
Ekmeksiz tavuk döner
1 bardak ayran
+ 2 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
2 saat gezdim dolaştım akşam da 2 saat temizlik yani hareketli bi gün sayılırdı. Yürümeye vakit bulamadım
kizlar ben simdilik kacar.
yine gelmeye calisirim ama belki o vakitte herkes yatmis olur.
kendinize iyi bakin kizlar,
öpüldünüz
ben şu fener maçını izleyeyim biraz. E diceksiniz ki bu kız fanatik GALATASARAY'lı değil miydi? Elbette öyleydi hâlâ da öyle :) Ama futbolu seviyorum ben, heyecanı seviyorum, ülkemiz için önemli bi karşılaşma, ve evdeki herkes de fenerli, trip atıyolar bana izlemiyorum diye :) Maçtan sonra uğrarım güzellerim yine emi? Öpüldünüz
iyi geceler canlarım ailem benim hepinizi çok seviyorum
Emoş, bi sen onlinesin ama senin nezdinde tüm çıtırlara sesleniyorum... iyi geceler kızlaaarrrr :)
ben biraz kitap okumaya devam edip yatacağım.. Taş Devri Diyetinin kitabını okuyorum, tiroid doktorum tavsiye etmişti.. biraz okuyup yatarım... sabaha görüşürüüüzzz, mucukksss hepinize.. yrn kiloları erkenden yazın hee, merak ederim.. benim sabahtan toplantım var, hemencik yazar çıkarım, sonra bildirimlerinize bakarım :)
iyi geceler güzelleeeerrrrr...
Kızlar ya maçı izlerken uyuyakaldığımı farkettimOdama geldim ben de uyumak için. Uyumadan da bi uğrayayım canlarıma bakayım dedim. Yarın sabah hepimiz güzel sonuçlar alacağız inşallah Dualarım bizimle..
Hepinize hayırlı geceler, tatlı rüyalar, ALLAH'a emanet olun..
kimse kalmamış herkese iyi geceler topiği ben kapatayım bugün yarın açana da öpücükler
Ben 2 öğün mü 3 öğün mü hangisi daha iyi diye düşünüyorum canım da.. Her iki kategoriden de iyiörnekler var karşımızda. Mesela emine :109: 3 öğün yiyor hem de dolu dolu yiyor, ve gidişat mükemmel. Venüs desen o da aynı şekilde.. Elbette ki kişiden kişiye göre değişir metabolizma hızları farklı vs. ama, genel olarak 3öğün tüketiyor insanlar diyet yaparken doktorlar da bu yönde tavsiyelerde bulunuyorlar. 2 öğün yapanlar da var, mesela ayşe. O da çok iyi gidiyor. Açıkçası Canan Karatay da benim çok güvendiğim bi doktor. Yani her iki grup da bi şekilde başarıyor. Yapmamız gereken bize en uygun olanını tercih etmek diye düşünüyorum balım
3 hafta derken, 21 gün olarak düşünme belki daha çok görünür gözüne. 3 cuma yani 3 sonuç günü gibi düşün
Sen de iyi bak nur'um kendine
teşekkür ederm balım :))
45 de çok az geldi gözümehoş fizikli olduktan sonra kilo önemli değil canım
aaaaa bu bizim kırmızı lahana yaa
süpersin bebeiiimakşam az olmuş sanki, peyniri çok yağlı değilse 2 kk yap bir dahakine bence, ya da 1 kk peynir + 1 yumurta ye
ezogelin aşkınaaaaaferin nuur
güzel paylaşım olmuş zaten
hurma ara öğün olsa daha iyi olur canımben menünü beğendim ama bal olmamış, direkt saf şeker, bence olmamış yani, hafta da 1 kahvaltıda tüket çok seviyorsan ama hergün menüne ekleme kesinlikle
kuzum notlarıma baktım göremedim ama sen 36 deyince hatırladım bir an, eklerim yarın bu bilgiyi listeye, gözümden kaçmış olmalı kusura bakmadeneme süresi 3 hafta canım tuba nın da dediği gibi
ben de 1.58 im canım, 50 kg 36 bedenim şuan. bence iyi yani :26: ama bu kızlar yüzünden şişko gelmeye başladım kendime, hele emoşun 55 kenki kolunu görünce şoka girdim, koluma bakıp uzun uzun iç çektim
üzülme canım sayılı gün çabuk geçer, paylaşımını arttırmanı tavsiye ederim, 3 haftanın sonunda paylaşımlarına ve menülerine deneme sürenin sonucuna karar vereceğim
öptüm canım ben de, iyi dersler sanabir de ben yatmamış olabilirim, dün 5 te yattım :18:
günaydınnnnnnnn kızlarrrrr
başlangıç:76
geçen hafta:70.700
bu hafta:69.4
fark: %1.84
bence kabız olduum için dün bugün farketmedi 2 gündür tuvalete çıkamıyorum bugün artık başka bi çare bulucam
Başlangıç kilom: 78,6
Geçen Hafta: 75,9
bu hafta:75,9
fark 0
yüzde: 0
çok üzgünüm kızlaaarrr
ben bu spor işini araştırıcam biraz...
Günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar cuma günleri gergin günlerdir
cerencim üzülme spora başladığında olur böyle zamanlar hatta kilo aldığın da olur ama sonra vermeye başalarsın
gercektenmi
ama nedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?