Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben online görünümlü offline'ım iyi geceler tatlım öpüyorum

bak ya yazmış gene rengarenk

süpersin bebeiiim akşam az olmuş sanki, peyniri çok yağlı değilse 2 kk yap bir dahakine bence, ya da 1 kk peynir + 1 yumurta ye

ezogelin aşkınaaaa aferin nuur

güzel paylaşım olmuş zaten

hurma ara öğün olsa daha iyi olur canım ben menünü beğendim ama bal olmamış, direkt saf şeker, bence olmamış yani, hafta da 1 kahvaltıda tüket çok seviyorsan ama hergün menüne ekleme kesinlikle

kuzum notlarıma baktım göremedim ama sen 36 deyince hatırladım bir an, eklerim yarın bu bilgiyi listeye, gözümden kaçmış olmalı kusura bakma deneme süresi 3 hafta canım tuba nın da dediği gibi

bende ismini merak ettim. du bakayim kirmizi sebzelerde arayinca cikiyormu eklicem ona göre

benim 1,57. desene ben 45 olsam ancakdir

ben de 1.58 im canım, 50 kg 36 bedenim şuan. bence iyi yani :26: ama bu kızlar yüzünden şişko gelmeye başladım kendime, hele emoşun 55 kenki kolunu görünce şoka girdim, koluma bakıp uzun uzun iç çektim

evet bugünlük 2 oldu. normalde 3 oluyor ama keske hep 2 olsa, bazi arkadaslar 2 daha saglikli oldugunu söylüyorlardi :26:

3 haftami benim daha 11.günüm

üzülme canım sayılı gün çabuk geçer, paylaşımını arttırmanı tavsiye ederim, 3 haftanın sonunda paylaşımlarına ve menülerine deneme sürenin sonucuna karar vereceğim

,

ceviz zeytin ve grisini çıksa dukan yapmış olacakmışsın bugün fıstığım ben beğendim ama inan az yiyorsun sen, bu benim yediğimle aynı yahu, miden kıtlağa girecek duraklayacaksın diye korkuyorum biraz artık :26: akşamı hem erken yemişsin, hem de az, açıklamışsın ama yine de acıkmışsındır eminim çok. yapma böyle kuzum

kizlar ben simdilik kacar.
yine gelmeye calisirim ama belki o vakitte herkes yatmis olur.
kendinize iyi bakin kizlar,

öpüldünüz

öptüm canım ben de, iyi dersler sana bir de ben yatmamış olabilirim, dün 5 te yattım :18:

ahaha ben de fenerbahçe liyim güya ama alakam yok maçlarla senin maşallahın var tubiş, seni alan koca yaşadı

iyi geceler canlarım ailem benim hepinizi çok seviyorum

ben seni yerim yeriiim iyi geceler bitaneeem

iyi geceler cerencim, herkes erken bildirimini yapsa çok güzel olur. çünkü yarın yapmam gereken tonla iş var

oyy kıuamam sanaa, iyi geceler tubişim

iyi geceler kızlar.arkadaşa gitmiştik yeni geldik.yaş pasta yapmış,tuzlu simit,çekirdek,kuruyemiş vardı.dokunmadım hiç birine.ama kalkmamıza yakın türk kahvesi yapmış şekerli,geri çeviremedim, içemem diyemedim ayıp olacaktı o kadar hazırlanmış tabağıma dokunmadım zaten mecbur içtim tartı günü öncesi bir daha gitmeyeceğim kimseye

cerencim üzülme tatlım ben de bu hafta spora ağırlık verdim koşu yaptım uzun adım tempolu yürüdüm vs.daha çok - beklerken bir değişiklik olmadı tartıda yarın içinde umutlu değilim ama beden olarak gözle görülür derecede incelme yaşadım. sen de kendinde fark etmiştir muhakkak,tavsiyem her hafta tartılmanın dışında ölçüm de yap. ama bu haftadan sonra tartıda da fark edecektir.

ögün simdilik3 dvm ederim belki bazen 2 olur, ama bu sekilde iyi sonuc alamazsam 2 ögünde denerim. sanirim benim cüsseme 2 daha iyi gelebilir
Sen de iyi bak nur'um kendine

teşekkür ederm balım :))

45 de çok az geldi gözüme hoş fizikli olduktan sonra kilo önemli değil canım

aaaaa bu bizim kırmızı lahana yaa

kisayim ama fizigimi tip olarak seviyorum. su kilolar gitsin bakalim artik kaca inmeye karar veririm simdilik hedef 59. ama ben sizin yaninizda 59 bile sisman gelirim kendime
63kg oldugum zamanlarda bile hafif göbüsüm vardi. ama kalcalarim iyi bir orandaydi, simdi baya büyük geliyor

yok canim kirmizi lahanayi ben taniyorum hatta salatalarimda bazen kullaniyorum ama bu baska kirmizi top seklinde, kirmizi lahanadan cok daha kücük ve daha yumusak yapraklari. maruldan daha kalinca. tadida az mayhosumsu. bunun adida kirmizi lahanaysa bilemem ama cevirip baktim radicchio yaziyordu türkce

ezogelin askina cok güldümmm

evet haklisin da sinava gitmeden hac'dan gelmis peygamber hurmasi yedim zemzem suyu ictim sifa niyetine dua ederek.
2 seferdir böyle yapiyorum, az calismama ragmen hatta son gün calistim ona ragmen gzl notlar geliyor
söz normal zamanlarda hurmayi ya ara ögünde yada hic yemicem (ramazan haric).

olsun sorun degil sürekli tabela alinti yapilinca en son bende bir inceliyeyim dedim aklima geldi sonra 36

36 beden ve sisman
kendini cok kaptirma canim sonra cali bacak yada cali kollu olursun. eminim suan gayet gzl görünüyordur. hafif kalin olmasi gzl bence. benim biraz incelsin ve sIkIlassIn yeter, yani kemik gibi gzl dgl.

ok canim dikkat edecegim, öyle bisey ki gruba dahil olmam tam sinav dönemime denk geldi, dogal olarak fazla yazamiyorum, gelip gecmisi okuyup alinti yapip yazip cikiyordum. ama 2 sinavda bitti simdi daha dikkatli olurum.
umarim grupta kalirim, aksi halde alismisken birakmak benim icin pek iyi olmicak sanirim
yinee pozitif düsüneyim, 3 haftanin tadini cikarayim

bu arada aksam 1,5lt daha su icmek istiyorum demistim ictim.

büyük wc sorunu oldugu icin bugünki o 1 kayisida yetmedigi icin, 1-2 saat önce 5i bir yerde cayi ictim 1 bardak.
arasira bu sekilde oldugu zaman (afedersiniz) bagirsaklari calistirmasi icin icecegim. cünkü yesil cay sadece böbreklerimi calistiriyor

1,5lt su sagolsun ben yine böbreklerimi rahatlatip yatayim

yarin sabah kilo bildiriminde görüsürüz

hadi örttüm hepinizin üzerini, kalabaligiz diye yorganlari cekistirip durmayin
hayirli geceler

günaydınnnnnnnn kızlarrrrr

başlangıç:76

geçen hafta:70.700

bu hafta:69.4

fark: %1.84

bence kabız olduum için dün bugün farketmedi 2 gündür tuvalete çıkamıyorum bugün artık başka bi çare bulucam

Başlangıç kilom: 78,6
Geçen Hafta: 75,9
bu hafta:75,9
fark 0
yüzde: 0

çok üzgünüm kızlaaarrr

ben bu spor işini araştırıcam biraz...

bu arada günaydınlar herkese, moralim bozuldu , yazmayı unutmuşum... öpüyorum hepinizi canlarım... 10dan sonra girebilirim heralde ancak... gelip okuyicam güzel haberlerinizi... Burciko tebrikler tatlım, harikasın !!

tebrik ederim bebeğim
Başlangıç kilom: 78,6
Geçen Hafta: 75,9
bu hafta:75,9
fark 0
yüzde: 0

çok üzgünüm kızlaaarrr

ben bu spor işini araştırıcam biraz...

cerencim üzülme spora başladığında olur böyle zamanlar hatta kilo aldığın da olur ama sonra vermeye başalarsın
Günaydın arkadaşlar

hayırlı cumalar cuma günleri gergin günlerdir

günaydın canım hayırlı cumalar

günaydin kizlar, hayirli cumalar.
nasilsiniz?

Gcen haftaki kilom: 76.7kg
bu günki kilom: 76.0kg
fark: -700gr

Ben Tuba'nın kardeşiyim, onun bildirimini yapıyorum internete giremiyor o şuan.

Geçen haftaki kilo 70,4
Bu hafta 70
Fark 400 gram.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…