Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo Bidirimim:
Geçen Hafta : 65,4
Bu Hafta : 64,9
Fark : 500 gr
Yüzde : %0,76

emoşşşşşş
tebrik ederim bebeğim

cerencim üzülme spora başladığında olur böyle zamanlar hatta kilo aldığın da olur ama sonra vermeye başalarsın

günaydın canım hayırlı cumalar

sağol canım bnm

Başlangıç (2.3.13) 87.6 kg
Geçen Hafta (5.4.13) 79.5 kg
Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg

venüzzzzzzzzzzzz çok iyi tatlımmmmmmm

canım sağol bi göz atım verdiğin linke ama işyerindeyim resimler biraz fenaydı çıktım evde kontrol edicem inş. belki yardım isteyebilirim ordan.
akşam çok fazla ütü yaptım tam 3 saat sürdü öldüm o yüzden spora başlayamadım bakalım bu akşam düşünüyorum başlamadığım için ölçülerimide alamadım en kısa zamanda başlayıp sanada haber vericem canım ölçülerimi

yok canım diyeti bırakıyorum ama suyumu, yeşil çayımı, mekiğimi hata akşamdan sonra bişey yememe olayımı bırakmıyorum bu kiloyu korumam lazım tekrar eskiye dönmemem lazım almak çok kolay vermek çok zor tam 2 aydır uğraştım bu kiloya anca düşebildim :18::18: sporada en kısa zamanda başlıyorum canım

evet canım kötü günlerdi bu tatsızlıkları yaşayan biride bendim.... neyseki geçti ama ben pes etmedim gitmedim. zaten kalmak isteyenler gerçekten bu takımın içinde olmak isteyenler burda... :13::13:
şimdi takım çok güzel kızlar çok azimli ve herkes aile gibi kimse kimseye kızmıyo alınmıyoruz hiçbir söylenene inş hep böyle gider canım bende sana çok teşekkür ediyorum...

canım yaaa kıyamam ben sana o kadar yordum seni birsürü açıklama yapmışsın.... yani önemli olan vücudun şekle girmesi.. sen yağdan veriyosan bu güzel demekki yağların kasa dönüşüyo o yüzden tartıda eksi çıkmıyosun belki hocanın dediği gibidir 3 hafta sonra istediğin rakamları görebilirsin... bende çok iyi bilmiyorum yani... önemli olan senin azmetmen kararlısın vermeye bu yeter. inş. düzene giricektir canım sen devam et sporuna.
cnm, senin ve eşinin ne düşündüğü önemli en çok... eğer artık çöküntü oluyorsa bırak tatlım.. herkese her kilo yakışmayabilir.. sana yakışan yerde durmak lazım :)

canım malesef bana zayıflık yakışmıyo ben küçükken hep zayıftım hata fazlasıyla ve 10-15 yaş arası pek güzel bi kız değildim zayıflıktan. nasıl ergenlik dönemine girdim biraz etlendim güzelleşmeye başladım... ama tabi evlenince kilo almaya başladım o ayrı yani kısacası bana zayıflık yakışmıyo hemen kuruyo yüzüm. annem çok kızıyo zaten diyet lafı duymak istemiyorum diyo. neyse zaten artık durdum şimdi iyiyim biraz sporla süper olucam..

canım yaaa farketmedim regl olduğunu o yüzdende verememiş olabilir...
valla biraz ter atırmışım evet eeeee kilo verme süreci kolay işlemiyo canım....

aktif olmaya gelirsek inan hep buralardayım ama fazla yazamıyorum yoksa geçmişi hep okur yorumlarımı mutlaka yaparım yani
menülerime gelirsek evet yaaa çok fazla dikkat etmediğim oldu o yüzden 2 ayda anca 4 kilo verebildimya
mezuniyetin yüz karasıyım
napıyım yaaaa anca bu kadar oldu ittire kaktıra

nasıl ama yine herşeye bi cevabım var demi

selam kizlar,
nasilsiniz?

biri dün squats sormustu iste 30 günlük program, yapilacak hareketin tarifi ve bu hareketi yaparken calisan kaslar (kirmizi)

gecmisi okuyup geliyorum
sağol canım paylaşımın için inceledim ama bana pek yararmı emin olamadım....:26:

tehlikeli bi geceymiş iyi atlatmışsın canım :18:

günaydın canım çok iyi vermişsin tebrik ederim.

Başlangıç kilom: 78,6
Geçen Hafta: 75,9
bu hafta:75,9
fark 0
yüzde: 0

çok üzgünüm kızlaaarrr

ben bu spor işini araştırıcam biraz...

olsun canım inş. haftaya güzel sonuçlar alırsın

Günaydın arkadaşlar

hayırlı cumalar cuma günleri gergin günlerdir

sanada günaydın canım evet cumalar korku günleri :18::18:

günaydınnnnn kuzucukların nasılsınız bakiyim

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

günaydin kizlar, hayirli cumalar.
nasilsiniz?

Gcen haftaki kilom: 76.7kg
bu günki kilom: 76.0kg
fark: -700gr

günaydın canım tebrik ederim senide
Kilo Bidirimim:

canım biraz az olmuş sanki seninki ama bozma moralini biz alışık değiliz ya senin bu kadar vermene o yüzden öyle söyledim hep aynı vericek değilsinya elbet bi duraklama dönemi olucak...
belkide listeni bi gözden geçirirsin çünkü kilo verdikçe yediklerini azaltman gerekiyo sanırım hep aynı yersen bi noktadan sonra durur kilo vermen
neyse yinede çok güzel bi sonuç tebrik ediyorum canım

öenmli olan almamış olmak

Kızlar günaydın. Önce bildirimimi yapayım sonra bakayım geçmişe;

Bu hafta sadece ve sadece 500 gr gitmiş

Geçen hafta: 102.5
Bu hafta: 102.0
Fark: 500 gr
Yüzde: 0,48

Neden böyle olduğunu anlamıyorum Büyük ihtimalle bugün en geç yarın regl olacağım, şu ana kadar olmam gerekiyordu çünkü, umarım ondandır Bu hafta sadece 1 kez spor salonuna gidebildim bi de Benim metabolizmam yavaş çalışıyor belki Umarım sizlerde sonuç yine mükemmeldir canlarım

günaydın kızlar
bende bildirimim yapayım

geçen hafta 55,2
bu hafta 55,1
fark 0,1

yüzde 0,18

hiç olmazsa 55 olarak mezun olayım diye uğraştım dün o kadar 3 saatte ütü yaptım ama malesef 55,1 çıktım

veeeee mezuniyetimi istiyorum busecim

aslında tam istediğime ulaşamadım ama sporla o görünüme ulaşabilirim

sabah (07:30)

yuvarlak tost ekmeğiyle peynirli tost

öğle (12:00)

kuru fasulye
1 dilim ekmek
cacık

ara

2 hurma

akşam (19:30)

1 tabak yoğurtlu makarna (eşim hazırlamış eve gittiğimde çok yorgundum hayır diyemedim yoksa tama mezuniyet ve tartı öncesi iyi olmadı farkındayım. 3 saat ütü yaptım ama yetmemiş sanırım )

12 bardak su
2 bardak yeşil çay

spor yok

Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg

Ben Tuba'nın kardeşiyim, onun bildirimini yapıyorum internete giremiyor o şuan.

Geçen haftaki kilo 70,4
Bu hafta 70
Fark 400 gram.

venüsüm benim işte bu yaaa biz alışkınız senden böyle rakamlar görmeye süpersin canım kutluyorum seni

olsun canım telaşen vardı senin almaman bile çok iyi inş. haftaya daha iyi olur tebrik ederim canım senide

alıntını yapmışım yorumumu yazmamışım canım kusura bakma
sen müsait değişsin herhalde kardeşin yazmış
tebrik edrim canım - olman güzel olmuş

Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg

venüsüümmm tebrikler bu hafta süpersin

100 gr olsa gitsin canım + çıkmayayım da :) diyetisyenim söylemişti zaten bu hafta az çıkabilirsin diye bu hafta gidemicem de haftaya menü değiştiririz belki bi de regldim onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum

tuğbacım sıkma canını sakın. diyetisyene gittin mi hiç canım belki farklı bir öneride bulunabilir :)

mezun ediyoruz seni dmek tebrik ederim tatlım

makarna olmasaymış kesin 55 çıkardın canım

canım reglsen öyle çıkman çok normal ben regl olduğumda + çıkıyodum resmen sen iyi çıkmışsın ozaman

evet canım mezun oluyorum ama yine sıkıcam herhalde kendimi yaaa verdim deyip salmayı düşünmüyorum umarım becebilirim :18:

makarna olmasaymış belki 54,9 bile çıkabilirdim canım ama malesef yedim kötüyüm ben kötü

Gerçekten o kadar az mı yiyorum canım ya Aslında sizin söyledikleriniz de hep kulağıma küpe ama, her seferinde diyorum ki, heh tamam bu sefer az yemedim. Yine olmamış :26: Ya bi de eğer evde olsaydım sebze yemeğim yoğurdum salatam falan olurdu, dışarda onları bulabildim ancak. Söz daha da dikkatli olacağım

Bi de beni alan koca fenerli olursa çok memnun olurum. Bol bol didişiriz stres atarız başka şeylerden kavga edeceğimize

Bu konuda kesinlikle seninle hem fikirim canım. Tartı öncesi ve akşam vakti misafirlik çok tehlikeli :18: Mesela ben bugün evde durmayacağım. Yine misafir gelcek ve evde "yok yok" şu an. Tiramisular, börekler, salatalar, kısır vs.. Geçen hafta evde doğru düzgün yemek pişmedi misafir ağırlamaktan ve nefsimi çok zorlamıştım dayanmak için. 1 gün dayanırsın 2 gün dayanırsın da hergün evde pasta börek çörek olursa o zor işte.. Bugün evde durmak istemiyorum o yüzden. Çok uzaklara gideceğim Üst kattaki babaanneme

Bebeğimmmmm tebrikler TEBRİKLERR TEBRİKLERRRRR kabızlık sorunu ise, kesinlikle zamanla kendi kendine düzelen bişey.. Ben bunu yaşadım. Sen 2 gün diyosun, benim tam 1 hafta - 10 gün tuvalete çıkmadığım oldu Yemeğimi yemeden önce yemeklere diyodum ki, "ya siz orda nereye saklanıyosunuz " .. Ama geçti işte :) Seninki de geçer fıstığım.

fark 0

çok üzgünüm kızlaaarrr

Sıkma canınııı. Emoşun da dediği gibi tamamen kaslarla alakalı bi durum. Yağdan kaybediyorsun ama bi yandan da kas yapımı aşamasındasın. O yüzden kilon sabit görünüyor. Benim bi arkadaşım iyi bir diyetisyene gidiyordu, her gittiğinde ölçümleri yapılıyordu. Spora başladığı zamanlarda 2 hafta üstüste kilosunun sabit kaldığını görünce üzülmüştü doktoru da ona demişti ki,

2 kg yağdan vermişsin ama kas ağırlığın da 2kg arttığı için kilon sabit görünüyor. Üzülecek bişey yok, bu yaptığın kaslar sayesinde egzersizlerine devam edip kilo vermeye devam edebileceksin.

Çok mantıklı değil mi Sıkma canını sen

bu arada günaydınlar herkese, moralim bozuldu , yazmayı unutmuşum... öpüyorum hepinizi canlarım... 10dan sonra girebilirim heralde ancak... gelip okuyicam güzel haberlerinizi... Burciko tebrikler tatlım, harikasın !!

Günaydın ceronimoooo

Günaydın arkadaşlar

günaydın hayırlı cumalar canım gerginliğimizi aldın şu anda

Allah'a şükürler olsun iyiyiz.. Her halimize şükür.. Sen nasılsın güzel kelebeğim

nasilsiniz?

TEBRİKLEEEERRRR

Kilo Bidirimim:

Başlangıçtan itibaren verdiğin kiloya, azmine ve istikrarına bakarsan eğer, suratını asmayı gerektirecek bi durum yok ortada Ki zaten suratının asıldığına dair bir ipucu da göremedm mesajlarında :) heeeep böyle mutlu umutlu ol..

Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg

ayakta alkışlıyorum seni ya harikasın bebeğim

Geçen haftaki kilo 70,4
Bu hafta 70
Fark 400 gram.

Tebrikler adaşıma..

spora en kısa zamanda başlıyorum olmaaaaaazzz bebeğim, bugün başlıyorum de, hatta "başladım e hadi niye hala oturuyorum " de

Ben de burda kalıp gitmediğin ve her zaman takımın bi parçası olmaya devam ettiğin için sana çok teşekkür ederim ebrucumm

Hadi bakalım hayırlı olsun mezuniyetin şimdiden :) Mezun olma sürecini anlatan yazıyı da bi an önce hazırla :))))

Ay canım ya 3 saat de ütü yapmış kyamam :)))))

olsun canım telaşen vardı senin almaman bile çok iyi inş. haftaya daha iyi olur tebrik ederim canım senide

Canım bnm sağol ya :97:

ne güzel tüm takım eksi de

bööö, bi ben sanal eksideyim.. nasıl ama sanal eksi
yağ verdim ama kas aldım ya da kaslarım şişti, su tuttu falan neyse işte... sanal olarak zayıflıyorum

yok , tamam , 1 hafta daha dayanıcam, bu hafta kırılacak döngü hissediyorum... totem yapın kızlar, hisediyorum, zayıflıcam

Annem sürekli bi diyetisyene git diyo ama, ben hiç tamam dememiştim. Ama ben de gitmeye karar verdim artık kuzucuğum

önce yukarıdaki mesajına cevap yazayım da
ben canımı sıkmıyorum canım :) elbette veremediğim zamanlar olacak farkındayım:) 13 haftam var önümde her hafta 1 kilo verirsem çok vermiş olacağım arada az çıksın ki denge olsun

canım diyetisyene git söylediklerini yapmasan bile testlere göre bir öneride bulunacaktır mutlaka ben verdiği diyeti aynen uygulamıyorum ama önerileri kulağıma küpe

Kızlar bu arada, bi şey keşfettim, çok güzel..
Doğadan'ın nane-limonlu yeşil çay'ı... tadı çok güzel.. sade yeşil çay içmek zor, alışıyor insan ama sıkılmaya başladığınızda deneyebilirsiniz... yeseminli de aldım ama o biraz ağır olabilir... bu şahane... bilginiz olsun güzellerr.....

ayşeden beklenmeyecek hareketler sayın seyircileeeeeeerrrrr top out a çıkıyooorr

kilo konusunda ben de senin gibi düşünüyorum canım tamam tatlım paylaşımların bu hafta artar öyleyse sanırım

ahaha yerim seniii, çekelemedim yorganları vallaaaaaa

tebrik ederim burcucum, çok güzel

fark 0

çok üzgünüm kızlaaarrr

tebrik ederim tatlım, regl ve sporuna göre bu da iyi bir sonuç

bu arada günaydınlar herkese, moralim bozuldu , yazmayı unutmuşum... öpüyorum hepinizi canlarım... 10dan sonra girebilirim heralde ancak... gelip okuyicam güzel haberlerinizi... Burciko tebrikler tatlım, harikasın !!

tamam bebeğim moralini bozacak bir şey yok, görüşürüz

Günaydın arkadaşlar

günaydın tatlım, sen de sonuçlar ne?

günaydın emoşuum çok uykuluyum :26:

nasilsiniz?

günaydın canım, hayırlı cumalar, tebrik ederim

Kilo Bidirimim:

tebrik ederim emoşum, kilon azaldığı için veriş hızında düşme olabilir arada, ben beğendim sonucu

Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg

bu haftaki menülerine göre, beklemeyeceğim bir sonuç geldi. çok tebrik ederim venüscüm ama bu sonuca bakarak sakın aynı şekilde menülere devam etme bebeğim

Geçen haftaki kilo 70,4
Bu hafta 70
Fark 400 gram.

canım haber verdiğin için çok teşekkür ederim tubaya ve sana tebrik ederim, katılımı neredeyse yok denecek kadar az olmasına rağmen kilo veremeyi başarmış tuba

aaa yarın başlıyorum falan anlamam makarnacı seni her şeye vırvır her şeye dırdır aaa sus bakim biraz seen

o popo hareketi popo ve baseninde sorun olanlar için daha çok, öyle bir sorunun varsa yapabilirsin ama karın için daha etkili karın egzersizleri var. bence o bahsettiğim topic ten faydalan canım sen
mezuniyetini kutlarım ebruuummm, yerim ben seniii

canım tebrik ederim ya, üzülecek bir şey yok. haftaya daha iyi verirsin, spor konusunda doğru düşünüyorsun :26:

buna da şükür gider ayak artı çıkacaksın diye bir tırsma vardı ben deee tamam canım mezun ediyorum seni
sporla öncesi sonrası resimlere bak biraz da gör nasıl taş hatun olacağını

makarnacııııııııı ama yine de güzel menü bence korumak için iyi

***4. TAKIM 304.ETAP***

topraks : (74,4 /74,1 /0,3 /0,40 %)
pegasus07 : (60,1 /59 /1.1 / 1,83 % )
pokemon51 67,5/68,5 /-1 / - 1,48 % )
wuwum : (75,5 / 75 /0,5 / 0,66 %)
eftelya_blue: (64,6 /64,5 /0,1 /0,15 %)
RrapunzelL 73 /73 / 0/ 0%) kilosu sabit
Ausencia 64,1 / 63 / 1,1 / 1,72 %)
bahar2106 63,7/63,3 /0,4 /0,63 %)
buyumeyenbaby72,9 /73,1 /-0,2 /-0,27 %)
zeynep_canan 74,6/74,3 /0,3 /0,40 %)

4.TAKIM ORTALAMASI % 0, 40

Selamlaar , listemizi kontrol eder misiniz

tamam canım bu akşamdan itibaren başlıyorum spora emoşu verdiği linkler vardı bide walk at home yapıcam bu akşam başlıyorum inş.
mezuniyet için yazımı yazmam gerekiyo yaaaa :18::18: nereye yazıcam :26: ayy heyecanlandım şimdi bilmiyodum

canım doğadanın büyülü bohça var oda çok güzel ben çok sevdim onuda deneyebilirsin....

Annem sürekli bi diyetisyene git diyo ama, ben hiç tamam dememiştim. Ama ben de gitmeye karar verdim artık kuzucuğum

ben gerek görmüyorum sen verebiliyorsun, menülerin de çok iyi ama zararı olmaz tabi hayırlı olsun şimdiden tubişim

ay yerim sen yapıyoruz totem hadi bakalım

ben a101 den mest in nane limonlu çayını da kullanıyorum çaykuru yeşil çayla birlikte bazen, sallama oldugu için pratik oluyor. tadı enfes ve 2 lira paketi. dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…