Kilo Bidirimim:
Geçen Hafta : 65,4
Bu Hafta : 64,9
Fark : 500 gr
Yüzde : %0,76
tebrik ederim bebeğim
cerencim üzülme spora başladığında olur böyle zamanlar hatta kilo aldığın da olur ama sonra vermeye başalarsın
günaydın canım hayırlı cumalar
Başlangıç (2.3.13) 87.6 kg
Geçen Hafta (5.4.13) 79.5 kg
Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg
tubacım bir gün düzenli takip etseydin yorumlarımızı, takımca öğleden sonra meyve tüketmemeye çalıştığımızı görürdün, ama şu telefonuna kavuştuktan sonra daha iyi takip edeceksin umarım
tamam canım yarın da yoksun mesaj alındı
canım o kollar ne öyleeeeeee55 te bile zayıfsın ama güzel bir zayıflık, daha fazla inmeee anam o kol ne anam o kol neeeeeeee kol yooook
ebruu ben bu konuda seni yanlış yönlendirmeyeyim, kedidirkedi diye bir arkadaşın topic i var, geçen gün kızlar paylaştı. o topic e yaz derdini, o sana yardımcı olur. çok faydalı bir topic, kızlara spor ödevi veriyor, her gün bildirim yapıyor kızlar, tam senlik yani. hatta ben de katılacağım oraya
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-403.html
süpersin canım
hoş geldin tubacım
ahahah çekin çekin aşağılara çekin, taş gibi olun yeter ki abartmayın, çirkin olmayın hatunlarııım
Bence gayet iyi ceren'cim..
Venüs'üm açıkçası akşam yediklerini okuyunca şaşırdım benKızlar da zaten söylemiş. Ama sanmıyorum bi daha böyle bşy olacağını. Sen şu ana kadar mükemmel bi iş başardın. Çokk çabuk toparlarsın moralini de motivasyonunu da
oooooofff off diyorum harikasın burcuu
İlk gün gayet iyi ama ikinci günü elbette ki beğenmedim. Gündüz abarttığını düşnerek öyle bşy yapmışsın belki canım ama, incir ceviz yemeyip bi kase yoğurt, yağsız bi kase salata gibi şeyler yesen daha sağlıklı olurdu.
Tatlım buse de söylemiş, mesaj sayılarını ona özel mesajla yollaman lazım. Bu şekilde göremeyebilir.
Ben de simit yedikten sonra onu yakmak için hiç aralıksız 2 saat koşmak gerektiğini, yani o kadar kalorili olduğunu duymuştum :26: Böyle böyle öğreniyoruz canım ya sıkma canını hiç.. Onun dışında suyunu da aşağıda bi mesajında yazmışsın eğer karıştırmıyorsam, 1 lt az olmuş evet ama önce 1,5 lt ye çıkmaya çalış sonra sonra yükseltirsin.Sporun da gayet iyi.
Ebruuu, buse'min söylediklerine harfiyen katılıyorum canım. Sen de bu yönde kanaat getirmişsin zaten
Busenin de dediği gibi kilonu korumak için uygun bi menü canım. Bu süre zarfında suyunu ihmal etme, sporunu da yap, ama yeme konusunda biraz daha toleranslı ol elbette
Bi ara mutlaka okuycam bebeğim
Sıkma canını yavru kuşum ya düzeltirsin, ama önce moralini düzelt
Allah'a emanet ol adaşım..
Ben kızlara katılmıyorum 55ken çok zayıf görünüyorsun sanki :\ Zaten boyun uzun, ondandır. Ama 55-60 arası her kilo senin için ideal bence. Benim önerimse 58 civarı
Spor çok önemli.. TebriklerBen de işlerim bittikten sonra fırsat bulursam yürüyüşe gitmek istiyorum. Bakalım..
Hoşbuldum kuzuuuuuum
Maşallah ne geçmişmiş oku oku bitmedi sabahtan bu saate kadar olanı.. :)))
Takımın paylaşımı gerçekten müthiş. Ben bizim gibi 1 tane daha takım olduğunu düşünmüyorum.
Buse belki hatırlayacaktır o zaman bizim takımda değildi ama ne olup bittiğinden haberdardı.
13.takım çok kötü dönemler geçirdi diyebilirim.
Çok sinirli gergin günlerdi bizler için..
Sabahtan akşama kadar buraya yazılan mesaj sayısı 15-20 yi bulmuyordu,
ilk günaydın mesajının yazılması nerdeyse saat 12:00'yi 13:00'ü buluyordu.
Yazdıklarımız okunmuyordu hiçbir şekilde, cevap alınmıyordu karşı taraftan.
Ebru hamileliğinden dolayı yorgundu canımın içi, ben kaptan yardımcılığıyla ilgileniyordum.
Gerekli uyarıları yapıyordum, yapıyordum ama,
-24 saatini; uyku uyuduğu saatler dışında hep gülen bi yüzle geçiren ben bile- karşı tarafın tepkisizliği, sorumsuzluğu ve hatta pişkinliği sebebiyle baya bi gerilmiştim.
Ağzıma geleni saymıştım sonunda.. Ecem de çok iyi hatırlar.
Tüm takımın hali bu değildi ama herkese yansıyordu bu huzursuz ortam.
Sinek avlıyordu topik bütün gün..
Off neyse ya hatırlamak istemiyorum daha fazla
Ama buse, emine ve venüsün gelmesiyle o dönem bi toparlanma yaşadık resmen. Küllerimizden doğduk.
Hepinizin şuanki katkısı ise elbette ki gözardı edilemez. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizlere
tatlım yaa, inan ki çok dikkat ediyorum, hiç bozmadım bu hafta ama hafta, hatta geçen haftamı da biliyorsunuz.. ama yaptığım spor çok ağır.. her yerim ağrıyor her gün.. inan normalde servise 3dk yürüyorum, 1 haftadır 7-8 dk sürüyor çünkü adım atamıyorum.. hele yokuş inmek var yaa, ufff.. veriyorum yani, vermemem imkansız. buna inanıyorum.. sadece fazla spordan su topluyorum, hoca da diyor ki 3 hafta sonra ineceksin, bekle... bu 2. hafta bakalım, görcezzz... ama şüpheniz olmasın, bozmuyorumbozsam inan yazarım zaten, daha önce yazmıştım.. yalan niye söyliyim size, hoş o en çok kendime yalan söylemek olur ya.. neyse yani, sabredicem, siz bana güvenin, kırılmak üzere bu döngü :)
cnm, senin ve eşinin ne düşündüğü önemli en çok... eğer artık çöküntü oluyorsa bırak tatlım.. herkese her kilo yakışmayabilir.. sana yakışan yerde durmak lazım :)
heh canım linkteki topic e yaz bakalım, topic sahibi arkadaş sana yardımcı olacaktıırrbir de basen ve göbek sporla gidiyor bir tek, yoksa pek mümkünü yok yani. azalıyor ama gitmiyor
afiyet olsun karatay gülüü
ay tubişiim ben seni yeriimburcu ve emine şuan benim favorim açıkcası grupta, arından da ayşecim geliyor şu sıra cerenimin paylaşımında da artış var. ona da çok teşekkür ederim
kolay gelsin tubişim
yürü canım süpersin
canım 55 te çok zayıfsın zaten, o yüzden kol yok dedim ama dahasını söylemedim. bence sen 58 en iyi durumda olursun. yalnız kilo aldığın için eski kilona dönsen de o şekilde gözükmen zor olabilir, bu durumda sakın daha fazla kilo vereyim deme. kilon sabit kalsın, ben ve ebru gibi spora geç
biz de seni tanıdığımız için çok mutluyuz ayşecim, takıma katkın yadsınamaz, yorumlarını da çok beğeniyorum, iyiki varsın canım
aa cereeen başlarım şimdi skinyy ene diyorsun kız sus, 32 beden mi yapcan kızı cuk diye 36 ya girsin yeter, bak ben 36 ya cuk diye giriyorum ve durdum şuan, yeter yani, durmayı bilmeli
kii benim kollarım 38 beden insan kolu kas yaptığım için, onu da sporla halldetcemsen de çok dikkat et, hoca ne yaptırıyor bilmiyorum ama ben 20 gün ağır kol egzersizi yaptım 1,5 kg dambellarımla, sonra bu hale geldim. yaparken bir şey yoktu. bıraktım şişti kas oluştu, şimdi kurtulmaya ugrasıyorum, cok dikkat et sakın kolunun zorlama canım :18:
burcuuuuuuuuniye 1,5 porsiyon heee niyeeeeeeee
o kısım hariç güzel bence canım, afiyet olsun
ay cerenciiim kıyamam ben sanaaanasıl da uzun uzun açıklamışsın. biliyoruz zaten seni çabaladığını, menülerin bu hafta çok iyiydi, spor yapıyorsun ona rağmen yemeğe saldırmıyorsun, seni çok tebrik ediyorum. şuan hem sporun ağır, vücudun sersemledi, hem de regl sorunun var biliyorsun ki o yüzden ibre aşağı inmiyor, yeşil çayını suyunu ihmal etme, şuan yağ yakıyorsun bunu bil, sakın tereddüt etme, harika gidiyorsun. süpersin birtanem
ebrucum senin regl durumunu falan gözden kaçırdı bence o yorumu yaparken, bir de kendileri pek aktif olamıyor, menülerini unuttu sanırım
ebruuuuuuu kıza ter attırmışsın kız çılgııın
sağol canım paylaşımın için inceledim ama bana pek yararmı emin olamadım....:26:
iyi geceler kızlar.arkadaşa gitmiştik yeni geldik.yaş pasta yapmış,tuzlu simit,çekirdek,kuruyemiş vardı.dokunmadım hiç birine.ama kalkmamıza yakın türk kahvesi yapmış şekerli,geri çeviremedim, içemem diyemedim ayıp olacaktı o kadar hazırlanmış tabağıma dokunmadım zaten mecbur içtimtartı günü öncesi bir daha gitmeyeceğim kimseye
günaydınnnnnnnn kızlarrrrr
başlangıç:76
geçen hafta:70.700
bu hafta:69.4
fark: %1.84
bence kabız olduum için dün bugün farketmedi 2 gündür tuvalete çıkamıyorum bugün artık başka bi çare bulucam
Başlangıç kilom: 78,6
Geçen Hafta: 75,9
bu hafta:75,9
fark 0
yüzde: 0
çok üzgünüm kızlaaarrr
ben bu spor işini araştırıcam biraz...
Günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar cuma günleri gergin günlerdir
günaydınnnnn kuzucukların nasılsınız bakiyim
günaydin kizlar, hayirli cumalar.
nasilsiniz?
Gcen haftaki kilom: 76.7kg
bu günki kilom: 76.0kg
fark: -700gr
Kilo Bidirimim:
Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg
Ben Tuba'nın kardeşiyim, onun bildirimini yapıyorum internete giremiyor o şuan.
Geçen haftaki kilo 70,4
Bu hafta 70
Fark 400 gram.
Kızlar günaydın. Önce bildirimimi yapayım sonra bakayım geçmişe;
Bu hafta sadece ve sadece 500 gr gitmiş
Geçen hafta: 102.5
Bu hafta: 102.0
Fark: 500 gr
Yüzde: 0,48
Neden böyle olduğunu anlamıyorumBüyük ihtimalle bugün en geç yarın regl olacağım, şu ana kadar olmam gerekiyordu çünkü, umarım ondandır Bu hafta sadece 1 kez spor salonuna gidebildim bi de Benim metabolizmam yavaş çalışıyor belki Umarım sizlerde sonuç yine mükemmeldir canlarım
Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg
canım sağol bi göz atım verdiğin linke ama işyerindeyim resimler biraz fenaydı çıktım evde kontrol edicem inş. belki yardım isteyebilirim ordan.
akşam çok fazla ütü yaptım tam 3 saat sürdü öldümo yüzden spora başlayamadım bakalım bu akşam düşünüyorum başlamadığım için ölçülerimide alamadım en kısa zamanda başlayıp sanada haber vericem canım ölçülerimi
yok canım diyeti bırakıyorum ama suyumu, yeşil çayımı, mekiğimi hata akşamdan sonra bişey yememe olayımı bırakmıyorum bu kiloyu korumam lazım tekrar eskiye dönmemem lazım almak çok kolay vermek çok zor tam 2 aydır uğraştım bu kiloya anca düşebildim :18::18: sporada en kısa zamanda başlıyorum canım
evet canım kötü günlerdi bu tatsızlıkları yaşayan biride bendim.... neyseki geçti ama ben pes etmedim gitmedim. zaten kalmak isteyenler gerçekten bu takımın içinde olmak isteyenler burda... :13::13:
şimdi takım çok güzel kızlar çok azimli ve herkes aile gibi kimse kimseye kızmıyo alınmıyoruz hiçbir söylenene inş hep böyle gider canım bende sana çok teşekkür ediyorum...
canım yaaa kıyamam ben sana o kadar yordum seni birsürü açıklama yapmışsın.... yani önemli olan vücudun şekle girmesi.. sen yağdan veriyosan bu güzel demekki yağların kasa dönüşüyo o yüzden tartıda eksi çıkmıyosun belki hocanın dediği gibidir 3 hafta sonra istediğin rakamları görebilirsin... bende çok iyi bilmiyorum yani... önemli olan senin azmetmen kararlısın vermeye bu yeter. inş. düzene giricektir canım sen devam et sporuna.
canım malesef bana zayıflık yakışmıyo ben küçükken hep zayıftım hata fazlasıyla ve 10-15 yaş arası pek güzel bi kız değildim zayıflıktan. nasıl ergenlik dönemine girdim biraz etlendim güzelleşmeye başladım... ama tabi evlenince kilo almaya başladım o ayrıyani kısacası bana zayıflık yakışmıyo hemen kuruyo yüzüm. annem çok kızıyo zaten diyet lafı duymak istemiyorum diyo. neyse zaten artık durdum şimdi iyiyim biraz sporla süper olucam..
canım yaaa farketmedim regl olduğunu o yüzdende verememiş olabilir...
valla biraz ter atırmışım evet eeeee kilo verme süreci kolay işlemiyo canım....
aktif olmaya gelirsek inan hep buralardayım ama fazla yazamıyorum yoksa geçmişi hep okur yorumlarımı mutlaka yaparım yani
menülerime gelirsek evet yaaa çok fazla dikkat etmediğim oldu o yüzden 2 ayda anca 4 kilo verebildimya
mezuniyetin yüz karasıyım
napıyım yaaaa anca bu kadar oldu ittire kaktıra
nasıl ama yine herşeye bi cevabım var demi
sağol canım paylaşımın için inceledim ama bana pek yararmı emin olamadım....:26:
tehlikeli bi geceymiş iyi atlatmışsın canım :18:
günaydın canım çok iyi vermişsin tebrik ederim.
olsun canım inş. haftaya güzel sonuçlar alırsın
sanada günaydın canım evet cumalar korku günleri :18::18:
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
günaydın canım tebrik ederim senide
canım biraz az olmuş sanki seninki ama bozma moralini biz alışık değiliz ya senin bu kadar vermene o yüzden öyle söyledim hep aynı vericek değilsinya elbet bi duraklama dönemi olucak...
belkide listeni bi gözden geçirirsin çünkü kilo verdikçe yediklerini azaltman gerekiyo sanırım hep aynı yersen bi noktadan sonra durur kilo vermen
neyse yinede çok güzel bi sonuç tebrik ediyorum canım
öenmli olan almamış olmak
Kızlar günaydın. Önce bildirimimi yapayım sonra bakayım geçmişe;
Neden böyle olduğunu anlamıyorumBüyük ihtimalle bugün en geç yarın regl olacağım, şu ana kadar olmam gerekiyordu çünkü, umarım ondandır Bu hafta sadece 1 kez spor salonuna gidebildim bi de Benim metabolizmam yavaş çalışıyor belki Umarım sizlerde sonuç yine mükemmeldir canlarım
günaydın kızlar
bende bildirimim yapayım
geçen hafta 55,2
bu hafta 55,1
fark 0,1
yüzde 0,18
hiç olmazsa 55 olarak mezun olayım diye uğraştım dün o kadar 3 saatte ütü yaptım ama malesef 55,1 çıktım
veeeee mezuniyetimi istiyorum busecim
aslında tam istediğime ulaşamadım ama sporla o görünüme ulaşabilirim
sabah (07:30)
yuvarlak tost ekmeğiyle peynirli tost
öğle (12:00)
kuru fasulye
1 dilim ekmek
cacık
ara
2 hurma
akşam (19:30)
1 tabak yoğurtlu makarna(eşim hazırlamış eve gittiğimde çok yorgundum hayır diyemedim yoksa tama mezuniyet ve tartı öncesi iyi olmadı farkındayım. 3 saat ütü yaptım ama yetmemiş sanırım )
12 bardak su
2 bardak yeşil çay
spor yok
venüsüümmm tebrikler bu hafta süpersin
100 gr olsa gitsin canım + çıkmayayım da :) diyetisyenim söylemişti zaten bu hafta az çıkabilirsin diye bu hafta gidemicem de haftaya menü değiştiririz belki bi de regldim onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum
tuğbacım sıkma canını sakın. diyetisyene gittin mi hiç canım belki farklı bir öneride bulunabilir :)
mezun ediyoruz seni dmektebrik ederim tatlım
makarna olmasaymış kesin 55 çıkardın canım
ceviz zeytin ve grisini çıksa dukan yapmış olacakmışsın bugün fıstığımben beğendim ama inan az yiyorsun sen, bu benim yediğimle aynı yahu, miden kıtlağa girecek duraklayacaksın diye korkuyorum biraz artık :26: akşamı hem erken yemişsin, hem de az, açıklamışsın ama yine de acıkmışsındır eminim çok. yapma böyle kuzum
ahaha ben de fenerbahçe liyim güya ama alakam yok maçlarlasenin maşallahın var tubiş, seni alan koca yaşadı
iyi geceler kızlar.arkadaşa gitmiştik yeni geldik.yaş pasta yapmış,tuzlu simit,çekirdek,kuruyemiş vardı.dokunmadım hiç birine.ama kalkmamıza yakın türk kahvesi yapmış şekerli,geri çeviremedim, içemem diyemedim ayıp olacaktı o kadar hazırlanmış tabağıma dokunmadım zaten mecbur içtimtartı günü öncesi bir daha gitmeyeceğim kimseye
bence kabız olduum için dün bugün farketmedi 2 gündür tuvalete çıkamıyorum bugün artık başka bi çare bulucam
fark 0
çok üzgünüm kızlaaarrr
bu arada günaydınlar herkese, moralim bozuldu , yazmayı unutmuşum... öpüyorum hepinizi canlarım... 10dan sonra girebilirim heralde ancak... gelip okuyicam güzel haberlerinizi... Burciko tebrikler tatlım, harikasın !!
Günaydın arkadaşlar
nasilsiniz?
Kilo Bidirimim:
Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg
Geçen haftaki kilo 70,4
Bu hafta 70
Fark 400 gram.
yok canım diyeti bırakıyorum ama suyumu, yeşil çayımı, mekiğimi hata akşamdan sonra bişey yememe olayımı bırakmıyorum bu kiloyu korumam lazım tekrar eskiye dönmemem lazım almak çok kolay vermek çok zor tam 2 aydır uğraştım bu kiloya anca düşebildim :18::18: sporada en kısa zamanda başlıyorum canım
evet canım kötü günlerdi bu tatsızlıkları yaşayan biride bendim.... neyseki geçti ama ben pes etmedim gitmedim. zaten kalmak isteyenler gerçekten bu takımın içinde olmak isteyenler burda... :13::13:
şimdi takım çok güzel kızlar çok azimli ve herkes aile gibi kimse kimseye kızmıyo alınmıyoruz hiçbir söylenene inş hep böyle gider canım bende sana çok teşekkür ediyorum...
günaydın kızlar
bende bildirimim yapayım
geçen hafta 55,2
bu hafta 55,1
fark 0,1
yüzde 0,18
hiç olmazsa 55 olarak mezun olayım diye uğraştım dün o kadar 3 saatte ütü yaptım ama malesef 55,1 çıktım
kuru fasulye
1 dilim ekmek
cacık
ara
2 hurma
1 tabak yoğurtlu makarna(eşim hazırlamış eve gittiğimde çok yorgundum hayır diyemedim yoksa tama mezuniyet ve tartı öncesi iyi olmadı farkındayım. 3 saat ütü yaptım ama yetmemiş sanırım )
12 bardak su
2 bardak yeşil çay
spor yok
olsun canım telaşen vardı senin almaman bile çok iyi inş. haftaya daha iyi olur tebrik ederim canım senide
tuğbacım sıkma canını sakın. diyetisyene gittin mi hiç canım belki farklı bir öneride bulunabilir :)
ne güzel tüm takım eksi de
Annem sürekli bi diyetisyene git diyo ama, ben hiç tamam dememiştim. Ama ben de gitmeye karar verdim artık kuzucuğum
ögün simdilik3 dvm ederim belki bazen 2 olur, ama bu sekilde iyi sonuc alamazsam 2 ögünde denerim. sanirim benim cüsseme 2 daha iyi gelebilir
kisayim ama fizigimi tip olarak seviyorum. su kilolar gitsin bakalim artik kaca inmeye karar veririm simdilik hedef 59. ama ben sizin yaninizda 59 bile sisman gelirim kendime
63kg oldugum zamanlarda bile hafif göbüsüm vardi. ama kalcalarim iyi bir orandaydi, simdi baya büyük geliyor
yok canim kirmizi lahanayi ben taniyorum hatta salatalarimda bazen kullaniyorum ama bu baska kirmizi top seklinde, kirmizi lahanadan cok daha kücük ve daha yumusak yapraklari. maruldan daha kalinca. tadida az mayhosumsu. bunun adida kirmizi lahanaysa bilemem ama cevirip baktim radicchio yaziyordu türkce
ezogelin askinacok güldümmm
evet haklisin da sinava gitmeden hac'dan gelmis peygamber hurmasi yedim zemzem suyu ictim sifa niyetine dua ederek.
2 seferdir böyle yapiyorum, az calismama ragmen hatta son gün calistim ona ragmen gzl notlar geliyor
söz normal zamanlarda hurmayi ya ara ögünde yada hic yemicem (ramazan haric).
olsun sorun degil sürekli tabela alinti yapilinca en son bende bir inceliyeyim dedim aklima geldi sonra 36
36 beden ve sisman
kendini cok kaptirma canim sonra cali bacak yada cali kollu olursun. eminim suan gayet gzl görünüyordur. hafif kalin olmasi gzl bence. benim biraz incelsin ve sIkIlassIn yeter, yani kemik gibi gzl dgl.
ok canim dikkat edecegim, öyle bisey ki gruba dahil olmam tam sinav dönemime denk geldi, dogal olarak fazla yazamiyorum, gelip gecmisi okuyup alinti yapip yazip cikiyordum. ama 2 sinavda bitti simdi daha dikkatli olurum.
umarim grupta kalirim, aksi halde alismisken birakmak benim icin pek iyi olmicak sanirim
yinee pozitif düsüneyim, 3 haftanin tadini cikarayim
bu arada aksam 1,5lt daha su icmek istiyorum demistim ictim.
büyük wc sorunu oldugu icin bugünki o 1 kayisida yetmedigi icin, 1-2 saat önce 5i bir yerde cayi ictim 1 bardak.
arasira bu sekilde oldugu zaman (afedersiniz) bagirsaklari calistirmasi icin icecegim. cünkü yesil cay sadece böbreklerimi calistiriyor
1,5lt su sagolsun ben yine böbreklerimi rahatlatip yatayim
yarin sabah kilo bildiriminde görüsürüz
hadi örttüm hepinizin üzerini, kalabaligiz diye yorganlari cekistirip durmayin
hayirli geceler
fark 0
çok üzgünüm kızlaaarrr
bu arada günaydınlar herkese, moralim bozuldu , yazmayı unutmuşum... öpüyorum hepinizi canlarım... 10dan sonra girebilirim heralde ancak... gelip okuyicam güzel haberlerinizi... Burciko tebrikler tatlım, harikasın !!
Günaydın arkadaşlar
nasilsiniz?
Kilo Bidirimim:
Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg
Geçen haftaki kilo 70,4
Bu hafta 70
Fark 400 gram.
canım sağol bi göz atım verdiğin linke ama işyerindeyim resimler biraz fenaydı çıktım evde kontrol edicem inş. belki yardım isteyebilirim ordan.
akşam çok fazla ütü yaptım tam 3 saat sürdü öldümo yüzden spora başlayamadım bakalım bu akşam düşünüyorum başlamadığım için ölçülerimide alamadım en kısa zamanda başlayıp sanada haber vericem canım ölçülerimi
canım yaaa kıyamam ben sana o kadar yordum seni birsürü açıklama yapmışsın.... yani önemli olan vücudun şekle girmesi.. sen yağdan veriyosan bu güzel demekki yağların kasa dönüşüyo o yüzden tartıda eksi çıkmıyosun belki hocanın dediği gibidir 3 hafta sonra istediğin rakamları görebilirsin... bende çok iyi bilmiyorum yani... önemli olan senin azmetmen kararlısın vermeye bu yeter. inş. düzene giricektir canım sen devam et sporuna.
canım malesef bana zayıflık yakışmıyo ben küçükken hep zayıftım hata fazlasıyla ve 10-15 yaş arası pek güzel bi kız değildim zayıflıktan. nasıl ergenlik dönemine girdim biraz etlendim güzelleşmeye başladım... ama tabi evlenince kilo almaya başladım o ayrıyani kısacası bana zayıflık yakışmıyo hemen kuruyo yüzüm. annem çok kızıyo zaten diyet lafı duymak istemiyorum diyo. neyse zaten artık durdum şimdi iyiyim biraz sporla süper olucam..
canım yaaa farketmedim regl olduğunu o yüzdende verememiş olabilir...
valla biraz ter atırmışım evet eeeee kilo verme süreci kolay işlemiyo canım....
aktif olmaya gelirsek inan hep buralardayım ama fazla yazamıyorum yoksa geçmişi hep okur yorumlarımı mutlaka yaparım yani
menülerime gelirsek evet yaaa çok fazla dikkat etmediğim oldu o yüzden 2 ayda anca 4 kilo verebildimya
mezuniyetin yüz karasıyım
napıyım yaaaa anca bu kadar oldu ittire kaktıra
nasıl ama yine herşeye bi cevabım var demi
tehlikeli bi geceymiş iyi atlatmışsın canım :18:
günaydın canım çok iyi vermişsin tebrik ederim.
olsun canım inş. haftaya güzel sonuçlar alırsın
sanada günaydın canım evet cumalar korku günleri :18::18:
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
günaydın canım tebrik ederim senide
canım biraz az olmuş sanki seninki ama bozma moralini biz alışık değiliz ya senin bu kadar vermene o yüzden öyle söyledim hep aynı vericek değilsinya elbet bi duraklama dönemi olucak...
belkide listeni bi gözden geçirirsin çünkü kilo verdikçe yediklerini azaltman gerekiyo sanırım hep aynı yersen bi noktadan sonra durur kilo vermen
neyse yinede çok güzel bi sonuç tebrik ediyorum canım
öenmli olan almamış olmak
Kızlar günaydın. Önce bildirimimi yapayımsonra bakayım geçmişe;
günaydın kızlar
bende bildirimim yapayım
geçen hafta 55,2
bu hafta 55,1
fark 0,1
yüzde 0,18
kuru fasulye
1 dilim ekmek
cacık
ara
2 hurma
12 bardak su
2 bardak yeşil çay
spor yok
Gerçekten o kadar az mı yiyorum canım yaAslında sizin söyledikleriniz de hep kulağıma küpe ama, her seferinde diyorum ki, heh tamam bu sefer az yemedim. Yine olmamış :26: Ya bi de eğer evde olsaydım sebze yemeğim yoğurdum salatam falan olurdu, dışarda onları bulabildim ancak. Söz daha da dikkatli olacağım
Bi de beni alan koca fenerli olursa çok memnun olurum. Bol bol didişiriz stres atarız başka şeylerden kavga edeceğimize
Bu konuda kesinlikle seninle hem fikirim canım. Tartı öncesi ve akşam vakti misafirlik çok tehlikeli :18: Mesela ben bugün evde durmayacağım. Yine misafir gelcek ve evde "yok yok" şu an. Tiramisular, börekler, salatalar, kısır vs.. Geçen hafta evde doğru düzgün yemek pişmedi misafir ağırlamaktan ve nefsimi çok zorlamıştım dayanmak için. 1 gün dayanırsın 2 gün dayanırsın da hergün evde pasta börek çörek olursa o zor işte.. Bugün evde durmak istemiyorum o yüzden. Çok uzaklara gideceğimÜst kattaki babaanneme
Bebeğimmmmm tebrikler TEBRİKLERR TEBRİKLERRRRRkabızlık sorunu ise, kesinlikle zamanla kendi kendine düzelen bişey.. Ben bunu yaşadım. Sen 2 gün diyosun, benim tam 1 hafta - 10 gün tuvalete çıkmadığım oldu Yemeğimi yemeden önce yemeklere diyodum ki, "ya siz orda nereye saklanıyosunuz " .. Ama geçti işte :) Seninki de geçer fıstığım.
Sıkma canınııı. Emoşun da dediği gibi tamamen kaslarla alakalı bi durum. Yağdan kaybediyorsun ama bi yandan da kas yapımı aşamasındasın. O yüzden kilon sabit görünüyor. Benim bi arkadaşım iyi bir diyetisyene gidiyordu, her gittiğinde ölçümleri yapılıyordu. Spora başladığı zamanlarda 2 hafta üstüste kilosunun sabit kaldığını görünce üzülmüştü doktoru da ona demişti ki,
2 kg yağdan vermişsin ama kas ağırlığın da 2kg arttığı için kilon sabit görünüyor. Üzülecek bişey yok, bu yaptığın kaslar sayesinde egzersizlerine devam edip kilo vermeye devam edebileceksin.
Çok mantıklı değil miSıkma canını sen
Günaydın ceronimoooo
günaydın hayırlı cumalar canım gerginliğimizi aldın şu anda
Allah'a şükürler olsun iyiyiz.. Her halimize şükür.. Sen nasılsın güzel kelebeğim
TEBRİKLEEEERRRR
Başlangıçtan itibaren verdiğin kiloya, azmine ve istikrarına bakarsan eğer, suratını asmayı gerektirecek bi durum yok ortadaKi zaten suratının asıldığına dair bir ipucu da göremedm mesajlarında :) heeeep böyle mutlu umutlu ol..
ayakta alkışlıyorum seni ya harikasın bebeğim
Tebrikler adaşıma..
spora en kısa zamanda başlıyorum olmaaaaaazzz bebeğim, bugün başlıyorum de, hatta "başladım e hadi niye hala oturuyorum" de
Ben de burda kalıp gitmediğin ve her zaman takımın bi parçası olmaya devam ettiğin için sana çok teşekkür ederim ebrucumm
Hadi bakalım hayırlı olsun mezuniyetin şimdiden :) Mezun olma sürecini anlatan yazıyı da bi an önce hazırla :))))
Ay canım ya3 saat de ütü yapmış kyamam :)))))
Canım bnm sağol ya :97:
Kızlar bu arada, bi şey keşfettim, çok güzel..
Doğadan'ın nane-limonlu yeşil çay'ı... tadı çok güzel.. sade yeşil çay içmek zor, alışıyor insan ama sıkılmaya başladığınızda deneyebilirsiniz... yeseminli de aldım ama o biraz ağır olabilir... bu şahane... bilginiz olsun güzellerr.....
Annem sürekli bi diyetisyene git diyo ama, ben hiç tamam dememiştim. Ama ben de gitmeye karar verdim artık kuzucuğum
bööö, bi ben sanal eksideyim.. nasıl ama sanal eksi
yağ verdim ama kas aldım ya da kaslarım şişti, su tuttu falan neyse işte... sanal olarak zayıflıyorum
yok , tamam , 1 hafta daha dayanıcam, bu hafta kırılacak döngü hissediyorum... totem yapın kızlar, hisediyorum, zayıflıcam
Kızlar bu arada, bi şey keşfettim, çok güzel..
Doğadan'ın nane-limonlu yeşil çay'ı... tadı çok güzel.. sade yeşil çay içmek zor, alışıyor insan ama sıkılmaya başladığınızda deneyebilirsiniz... yeseminli de aldım ama o biraz ağır olabilir... bu şahane... bilginiz olsun güzellerr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?