Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar tartılıp geliyorum gece ki kahveden mi bilmem karnımda acayip bir şişlik hissediyorum korkuyorum tartıya çıkmaya

listenizi kontrol ettim, sorun yok tatlım hepinizi tebrik ederim

ne dırdırcıyım demi ben yaaaa
tamam tuğbadanda yedim azarımı başlıyorum bu akşam incelicem senin o topiği. benim basen sorunum bazak sorunum yok canım hatta hiç selülitim bile yok hatta bayılırım kalçalarımın görünüşüne hep aynada popomu döner bakarım sıfır salülit
bide benim etim çok sıkı hiç sarkmamda yok tek sorunu göbek canım sezeryan göbeğim inş. halledicem onuda....

bende seni yerim canım yaaa iyiki varsın bana iyi geliyosun sen azarların iyi geliyo bana kendimi dizginliyorum mesela zeytini arık 5 tane yemiyorum 4 falan yiyorum

listeniz doğru canım diğer arkadaşlar da bi baksın tabi :) tebrik ederim hepinizi :)

geçen hafta: 51.1
bu hafta: 50.4
fark: 0,7
%1,37

tebrik ederim busecim
tebrikler canım

ben de haftaya senin için çok iyi olacağını düşünüyorum moralini bozma cerencim

günaydin kizlar, hayirli cumalar.
nasilsiniz?

Gcen haftaki kilom: 76.7kg
bu günki kilom: 76.0kg
fark: -700gr
tebrikler canım
Kilo Bidirimim:
Geçen Hafta : 65,4
Bu Hafta : 64,9
Fark : 500 gr
Yüzde : %0,76

Başlangıç (2.3.13) 87.6 kg
Geçen Hafta (5.4.13) 79.5 kg
Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg

tebrik ederim canım çok iyi
Ben Tuba'nın kardeşiyim, onun bildirimini yapıyorum internete giremiyor o şuan.

Geçen haftaki kilo 70,4
Bu hafta 70
Fark 400 gram.

tebrikler canım

canım tebrik ederim

kg sabit kızlar 69,9
ama 1 haftada 2 cm inelmişim basenlerimden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,keşke tartıya da yansısaydı bu durum var ama nedenini anlmadığım bir şişlik var

***9. TAKIM 304. ETAP***

marti ( 62,1 /62,8/-0,7/%-1,13)

btlbetul ( 64,5/64,2/0,3/%0,47)

bsrmhmmt ( 64,9/64,1/0,8/%1,23)
ozdemi ( 65/64,2 /0,8/%1,23 )
İzne ayrılmak istiyor.
lypsa ( 90,8/86,2/4,6/%5,07 )
hoppidicik ( 88,1/88,2/-0,1/%-0,11)
noraaa ( 68,5/ 68/0,5/%0,73 )
nagieymen ( 70,1/70,1/0/ %0)Kilosu sabit.
mababy(57,5/57,5/0/%0)
Geri dönmek üzere ayrılmak istiyor.(Mababy geçen hafta izne ayrılmak istedi bu haftada böyle bir talepte bulundu.Acaba listeye almak için bir hafta beklemem mi lazım.Yoksa bu hafta dahil edip çıkarmam uygun mu)

Merhaba kızlar.Bizim listeyede bakabilirmisiniz

***13. TAKIM 304. ETAP ***

buseb ( 51,1 / 50,4 / 0,7 / %1,37 )
burcugncy ( 70,7 / 69,4 / 1,3 / %1,84 )
dontpanic ( 102,5 / 102 / 0,5 / %0,49 )
limonlubrokoli ( 65,4 / 64,9 / 0,5 / %0,76 )
mavera87 ( 70,4 / 70 / 0,4 / %0,57 )
mid_night_sun ( 75,9 / 75,9 / 0 / %0 ) kilosu sabit.
prensesss016 ( 55,2 / 55,1 / 0,1 / %0,18 ) mezun olmak istiyor.
UcukMavi ( 69,9 /69,9 / 0 / %0 ) kilosu sabit.
venuskadini ( 79,5 / 77,1 /2,4 / %3,02 )

13. TAKIM ORTALAMASI:%
0,91

kontrol edin kızlar, paylaşım alanında paylaşacağım. haftaya mezun olmaya karar verdim. %100 le mezun olmak istiyorum çünkü

Kızlar bir ton alıntı yapmıştım, forumdan düşmüşüm bütün yazdığım cevaplar gitti. Herkesi çok tebrik ediyorum ve herkese çok teşekkür ediyorum. Pazartesi diyetisyende tartıldığım için sonuca pek şaşırmadım. Bakalım bu Pazartesi ne olacak... Her zamanki gibi süper, bu hafta da birincilik bizdeee!

Mezun mu 47 olmak istediğini sanıyordum ben busecim

ahahah yerim ben seni dırdırcıım, çok seviyorum seniii

zeytin güzelim benim

heyooooooo süpersin canım yaaaa bukadar az kilodasın ve hala bukadar verebiliyosun çok tebrik ediyorum seni
senden feyz almam lazım

ay teşekkür ettim

buseeeeee süpersin bebikom sen de mezun oluyo musun bu hafta

teşekkür ederim kızlaaar haftaya %100 le mezunum, böyle karar verdim

kg sabit kızlar 69,9
ama 1 haftada 2 cm inelmişim basenlerimden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,keşke tartıya da yansısaydı bu durum var ama nedenini anlmadığım bir şişlik var

olsun canım haftaya güzel bir sonuç alırsın eminim, spor insanı çok şişiriyor, zaten eksi çıkmaktan çok incelmek mesele

yüzdeleriniz doğru canım mababy konusunu buse daha iyi bilir lypsacım seni de ayrıca tebrik ederim naptın sen yaa

yüzdeleriniz doğru canım mababy konusunu buse daha iyi bilir lypsacım seni de ayrıca tebrik ederim naptın sen yaa

Hiç kendimi övmeyeyim.Regl yüzünden biraz fazla indim bu hafta.. Onun dışında da genelde açımmmm.Dukan yapıyorum ama her öğünümü dolu dolu yemiyorum.Özellikle akşamları biraz daha kısıtlı bir menüm var.Çok şükür hedefime doğru azimle koşuyorum

bebeğim doğru yüzdelerimiz

inşallah tatlım ama lypsaya baksana %5 yapmış

buse ulaştı sende ulaşırsın canım inşallah

listede sorun yok. mababy konusuna gelince, bu hafta listeye alıp, yanına aynen bu şekilde uzun bir not düşebilirsin paylaşım alanında da bu soruyu paylaş yine de bir sor ordakilere tatlım

Teşekkürler

Keyifli kilo vermeler , yaza çıtır pıtır girmeler dilerim

teşekkür ederim tatlım

Mezun mu 47 olmak istediğini sanıyordum ben busecim

canım şuan 50 de çok iyi görünüyorum ama bilemedim şimdi sen böyle deyince :18:

ölçülerim:

göğüs 81
bel 63
popo 90

olsun canım yaa, maşallah büyük başarı, tebrik ederim

kızlar paylaşım alanında paylaştım listemizi daha yeni kahvaltı yapacağım sonra da evden çıkacağım, acil kargoya gitmem gerek, markofoniden aldığım bir eteği son iade günüm.. 1 aydır beklettim

vee sonra eve dönüp işe koyulacağım saatlerce :18: bugün beni unutun dostlar, bir ara gelip mesajlistelerimizi paylaşacağım ama

hepinizi öpüyorum

veeeeeeee tebrik ediyoruuuuuummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…