kg sabit kızlar 69,9
ama 1 haftada 2 cm inelmişim basenlerimdensevinsem mi üzülsem mi bilemedim,keşke tartıya da yansısaydı bu durum var ama nedenini anlmadığım bir şişlik var
***13. TAKIM 304. ETAP ***
buseb ( 51,1 / 50,4 / 0,7 / %1,37 )
burcugncy ( 70,7 / 69,4 / 1,3 / %1,84 )
dontpanic ( 102,5 / 102 / 0,5 / %0,49 )
limonlubrokoli ( 65,4 / 64,9 / 0,5 / %0,76 )
mavera87 ( 70,4 / 70 / 0,4 / %0,57 )
mid_night_sun ( 75,9 / 75,9 / 0 / %0 ) kilosu sabit.
prensesss016 ( 55,2 / 55,1 / 0,1 / %0,18 ) mezun olmak istiyor.
UcukMavi ( 69,9 /69,9 / 0 / %0 ) kilosu sabit.
venuskadini ( 79,5 / 77,1 /2,4 / %3,02 )
13. TAKIM ORTALAMASI:%0,91
kontrol edin kızlar, paylaşım alanında paylaşacağım. haftaya mezun olmaya karar verdim. %100 le mezun olmak istiyorum çünkü
ahahah yerim ben seni dırdırcıım, çok seviyorum seniii
zeytin güzelim benim
ay teşekkür ettim
teşekkür ederim kızlaaarhaftaya %100 le mezunum, böyle karar verdim
olsun canım haftaya güzel bir sonuç alırsın eminim, spor insanı çok şişiriyor, zaten eksi çıkmaktan çok incelmek mesele
Hiç kendimi övmeyeyim.Regl yüzünden biraz fazla indim bu hafta.. Onun dışında da genelde açımmmm.Dukan yapıyorum ama her öğünümü dolu dolu yemiyorum.Özellikle akşamları biraz daha kısıtlı bir menüm var.Çok şükür hedefime doğru azimle koşuyorum
kızlar paylaşım alanında paylaştım listemizidaha yeni kahvaltı yapacağım sonra da evden çıkacağım, acil kargoya gitmem gerek, markofoniden aldığım bir eteği son iade günüm.. 1 aydır beklettim
vee sonra eve dönüp işe koyulacağım saatlerce :18: bugün beni unutun dostlar, bir ara gelip mesajlistelerimizi paylaşacağım ama
hepinizi öpüyorum
veeeeeeee tebrik ediyoruuuuuummmmmmmm
arkadaşlar merhaba,
klube yeni üye oldum 77 kg ,158 cm boy .. ben de bu gruba katılmak istiyorum..
ne yapmam grekiyor, bilgi verir misiniz?
arkadaşlar merhaba,
arkadaşlar merhaba,
Kızlar, ben de resim ekledim.. 75-80 arası değişik hallerim.. bakın bakalım...
canlarım ben acilen evden çıkıyorum. Akşam spordan sonra 7-8 gibi görüşürüz. Allah'a emanet..
selam kızlarkilo veren herkesi tebrik ederim siz de bizim listemizi kontrol eder misiniz
***13. TAKIM 304. ETAP ***
buseb ( 51,1 / 50,4 / 0,7 / %1,37 )
burcugncy ( 70,7 / 69,4 / 1,3 / %1,84 )
dontpanic ( 102,5 / 102 / 0,5 / %0,49 )
limonlubrokoli ( 65,4 / 64,9 / 0,5 / %0,76 )
mavera87 ( 70,4 / 70 / 0,4 / %0,57 )
mid_night_sun ( 75,9 / 75,9 / 0 / %0 ) kilosu sabit.
prensesss016 ( 55,2 / 55,1 / 0,1 / %0,18 ) mezun olmak istiyor.
UcukMavi ( 69,9 /69,9 / 0 / %0 ) kilosu sabit.
venuskadini ( 79,5 / 77,1 /2,4 / %3,02 )
13. TAKIM ORTALAMASI:%0,91
İnşallah inşallah tatlım.Hedefime ulaşsam oturup zırıl zırıl ağlayacağım sevinçten..inşallah tatlım ama lypsaya baksana %5 yapmış
buse ulaştı sende ulaşırsın canım inşallah
canım yaaa biz regl olunca şişiyoruz sen inmişsin süper bi durum bu.
ayrıca tebrik ederim çok güzel bi başarı bireyselde kesin 1. sin
inşallah inşallah tatlım.hedefime ulaşsam oturup zırıl zırıl ağlayacağım sevinçten..
Bende geçen hafta regl yüzünden biraz şişiktim bu hafta o yüzden biraz fazla indim demek istedimAma ben nedense ilk diyete başladığımda regl günlerinde + geliyordum.son iki aydın hiç + gelmedim.tuzu fala tüketmiyor olmam neden olmuş olabillir belkide.birde akşama kadar gelsin çay gitsin yeşil çay...umarım hep böyle devam eder.
kızlar yaa ben deli gibi susuyorum 2 lt bitti şimdiden bugüm 3ü baya bi geçicem sanırım :18:
Ne kadar güzel işteBende sürahiyi yanıma koyuyorum ama iki günde ancak bitiyor.Çaylara fln fazla yüklenince
20 dk aralıksız koştum acayip yordu ama rahatlatı da
emoş benim gibisin 3,5 lt içiyorum ben de hergün
ne iyi olmuş ayse bende akşam çıkacağım artık burda herkes yürüyor arkadaşı gördüm çağrı bırakacak akşam çıkacağız20 dk aralıksız koştum acayip yordu ama rahatlatı da
emoş benim gibisin 3,5 lt içiyorum ben de hergün
afiyet olsun bende kahve yaptım iştahımı kessin diye2 kupa yeşil çayımı içyim dinlenmeye geçeyim
maşallah arkadaşım ne güzel sporlar öyleben çayı da çok içiyorumahh tuvalet sıkıntısı olmasa iyi de sürekli tuvalete gitmek zor oluyo
bende 1 saat yürüyüşe çıktım üzerine de 30 dk jillian videosuyla çalıştım iyi geldi baya dolu dizgin ders çalışmaya dönebilirim
ne güzel işte canım demekki yağlardan eriyosunkızlar yaa ben deli gibi susuyorum 2 lt bitti şimdiden bugüm 3ü baya bi geçicem sanırım :18:
2 kupa yeşil çayımı içyim dinlenmeye geçeyim
ben çayı da çok içiyorumAhh tuvalet sıkıntısı olmasa iyi de sürekli tuvalete gitmek zor oluyo
Bende 1 saat yürüyüşe çıktım üzerine de 30 dk jillian videosuyla çalıştım iyi geldi baya dolu dizgin ders çalışmaya dönebilirim
slm kızlar nasılsınız bugün eve geldim kardeşim hastaneden çıktı artık eski hali yok buna da alışacağız artık allah bundan daha kötüsünü vermesin
bende geldim temizlik yapıyorum kapı komşum ingilizce öğretmeniymiş yeni geldi 2 ay oldu ama anca tanıştık kızı oraya gönderdim ingilizce öğrenecek artık
babası baskete de götürmüş ben yokken babannesi götürememiş
ama yorgunum akşama yemek yapıp yürüyüşe çıkacağım hava güzel hem açılırım hemde yorgunluğa temiz hava iyi gelir zayıflamak için de şart değil mi bugün dengelemeye çalıştım
ama kilo almadım zaten vermedim de bu hafta dikkat ediyim de listeyede haftaya girerim artık buse cevap yazmıştı galiba kaptan o bu konuda bilgilendiirirse sevinirim
ayrıca ebrunun da bebeği tekrar hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?