Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kg sabit kızlar 69,9
ama 1 haftada 2 cm inelmişim basenlerimden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,keşke tartıya da yansısaydı bu durum var ama nedenini anlmadığım bir şişlik var

olsun canım incelmen güzel omuş sporun işe yarıyo inş. haftaya daha iyi bi sonuç alırsın

ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş fena değiliz bence bu haftada hiç olmazsa + yok

bende seni seviyorum kuzucum yaaa

canım yaaa biz regl olunca şişiyoruz sen inmişsin süper bi durum bu.
ayrıca tebrik ederim çok güzel bi başarı bireyselde kesin 1. sin

canım görüşürüz kendine iyi bak...
ya buse hani beraber mezun olucaktık bak olmadı şimdi
yalnız bıraktın beni

arkadaşlar merhaba,

klube yeni üye oldum 77 kg ,158 cm boy .. ben de bu gruba katılmak istiyorum..
ne yapmam grekiyor, bilgi verir misiniz?

merhaba;
öncelikle cuma yarışması genel forumuna yazmalısın cnm ve kaptanların seni davet etmesini beklemelisin.. sonra bir deneme süresi oluyor... detayları kaptanlar paylaşacaktır...

canlarım ben acilen evden çıkıyorum. Akşam spordan sonra 7-8 gibi görüşürüz. Allah'a emanet..

arkadaşlar merhaba,

klube yeni üye oldum 77 kg ,158 cm boy .. ben de bu gruba katılmak istiyorum..
ne yapmam grekiyor, bilgi verir misiniz?

canım ben mezun oluyorum belki yerime birini çağırabilir kaptanımız. o gelsin sana yanıt vericektir canım

Kızlar, ben de resim ekledim.. 75-80 arası değişik hallerim.. bakın bakalım...

canım baktım fotolarına.. aslında kilon fazla ama sen göstermiyosun bence balık etlisin biraz o kadar boyun kaç bilmiyorum ama iyi gözüküyosun.. bide çok güler yüzlüsün canım yaaa pozitifsin bütün fotolarda ben çok severim pozitif insanları....

canlarım ben acilen evden çıkıyorum. Akşam spordan sonra 7-8 gibi görüşürüz. Allah'a emanet..

sende allaha emanet ol canım

Hesaplamalar doğru.Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar

inşallah tatlım ama lypsaya baksana %5 yapmış

buse ulaştı sende ulaşırsın canım inşallah
İnşallah inşallah tatlım.Hedefime ulaşsam oturup zırıl zırıl ağlayacağım sevinçten..

canım yaaa biz regl olunca şişiyoruz sen inmişsin süper bi durum bu.
ayrıca tebrik ederim çok güzel bi başarı bireyselde kesin 1. sin

Bende geçen hafta regl yüzünden biraz şişiktim bu hafta o yüzden biraz fazla indim demek istedim Ama ben nedense ilk diyete başladığımda regl günlerinde + geliyordum.Son iki aydın hiç + gelmedim.Tuzu fala tüketmiyor olmam neden olmuş olabillir belkide.Birde akşama kadar gelsin çay gitsin yeşil çay...Umarım hep böyle devam eder.

anladım canım ben yanlış anlamışım....
Evet canım tuz vücutta çok ödem yapıyo buda tartıda + ya sebep oluyo kesmen iyi olmuşşşş....
Afiyet olsun canım bende içerim yeşil çayı rahatlatıyo sanki insanı..

20 dk aralıksız koştum acayip yordu ama rahatlatı da

emoş benim gibisin 3,5 lt içiyorum ben de hergün

Ne kadar güzel işteBende sürahiyi yanıma koyuyorum ama iki günde ancak bitiyor.Çaylara fln fazla yüklenince

ben çayı da çok içiyorum ahh tuvalet sıkıntısı olmasa iyi de sürekli tuvalete gitmek zor oluyo

bende 1 saat yürüyüşe çıktım üzerine de 30 dk jillian videosuyla çalıştım iyi geldi baya dolu dizgin ders çalışmaya dönebilirim

slm kızlar nasılsınız bugün eve geldim kardeşim hastaneden çıktı artık eski hali yok buna da alışacağız artık Allah bundan daha kötüsünü vermesin
bende geldim temizlik yapıyorum kapı komşum ingilizce öğretmeniymiş yeni geldi 2 ay oldu ama anca tanıştık kızı oraya gönderdim ingilizce öğrenecek artık
babası baskete de götürmüş ben yokken babannesi götürememiş
ama yorgunum akşama yemek yapıp yürüyüşe çıkacağım hava güzel hem açılırım hemde yorgunluğa temiz hava iyi gelir zayıflamak için de şart değil mi bugün dengelemeye çalıştım
ama kilo almadım zaten vermedim de bu hafta dikkat ediyim de listeyede haftaya girerim artık buse cevap yazmıştı galiba kaptan o bu konuda bilgilendiirirse sevinirim
ayrıca ebrunun da bebeği tekrar hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah

ne iyi olmuş ayse bende akşam çıkacağım artık burda herkes yürüyor arkadaşı gördüm çağrı bırakacak akşam çıkacağız
suyu çok da abartmamak lazım ama
sen nasılsın edirne nasıl alışabildin mi?

2 kupa yeşil çayımı içyim dinlenmeye geçeyim
afiyet olsun bende kahve yaptım iştahımı kessin diye

maşallah arkadaşım ne güzel sporlar öyle

kızlar yaa ben deli gibi susuyorum 2 lt bitti şimdiden bugüm 3ü baya bi geçicem sanırım :18:
ne güzel işte canım demekki yağlardan eriyosun

2 kupa yeşil çayımı içyim dinlenmeye geçeyim

ooohh afiyet olsun canım bende içiyorum şimdi

ne güzel yaaa evde olunca sporada yürüyüşede vakit oluyo malesef ben bütün gün çalıştığım için spora vakit kalmıyo imreniyorum size

hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun kızın adına sevindim iyi olmuş ingilizce bu devirde çok önemli ve ne kadar küçük yaşta öğrenilirse okadar kalıcı oluyo.
Seni listede görmek istiyoruz artık bak yaz geldi ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…