Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aysecig canım sağolasın kardeşine Allah şifa versin inş.

ilk zamanlar çok sıkıntı çektim bunaldım açıkcası,batı tayini diye sevinirken köye geldik.yine bir çok şeyi ertelemek zorunda kaldm vs.lojmanda arkadaşlarım iyi bahçemiz güzel tabi sivrisinekler çıkna kadar yazdan nefret ediyorum ömrümde bu kadar çok sivrisineği olan bir yer görmedim.ama edirne merkez güzel küçük,şirin.mecburen alıştım

canim aciklaman icin tesekkür ederim

Başlangıç (2.3.13) 87.6 kg
Geçen Hafta (5.4.13) 79.5 kg
Bugün 77.1 kg
Skor -2.4 kg

cok cok tebrikler

kizlar gecmise baktim,
cevap yazdim. birazdan menümüde paylasacagim.
aksama bayanlar arasi bir kutlama var. daha cikip makyaj yapip hazirlanmam lazim

sevgili limonlubrokoli,

seni tebrik etmek istiyorum, motivasyonun, sabrın sebatına hayranım. Geçen hafta bireyselde birinci olmuştun. Bu hafa yine kilo vermişsin gönülden tebrik ediyorum. Bu işi gerçekten çok ciddi yapıyorsun, hakkını veriyorsun ve sonucunu da alıyorsun.
yazmadan edemedim

sevgiler

Bu arada tüm kilo verenleri kutluyorum

menüm

8:45
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir (50%) ile omlet (yagsiz)
1/2 dilim tam bugday ekmegi
4 zeytin

16:00
limonlu (haslanmis/yagsiz) brokoli 1 tabak
yarim arap döneri (yaprak döner, salata, disi ince bir ekmek)

aksama kutlamada büyük ihtimalle
ya kavurma et yada izgara tavuk cikar
yaninda salata veya garnitür (brokoli, karnibahar, havuc) onlardan yiyecegim.
(lahmacun cikarsa tadina bile bakmak istemiyorum;
meyve ve cerezlerdende yememek icin kendimi tutacagim;
fanta, cola vs zaten gözümün ucuyla bile bakmiyorum artik)

simdiye kadar 2 lt su. (2 bardak yesil cay dahil)
aksama kadar daha 1-2 litre daha icerim.

bol yürüyüs yaptim, cikmam gereken merdivenleri saymiyorum bile
aksamada kutlamada kurtlarimi dökücem insallah spor niyetine

Son düzenleme:
kizlar yesil cay icmeye ragmen wcye cikamayan var mi?
siz bu sorunlari nasil gideriyorsunuz?

dün 5i bi yerde cay ictim ve dün veya önceki gün 1 kuru kayisi yedim ama fayda etmedi
normal zamanlarda 5 kuru kayisi yemeden bu durumu atlatamiyordum, ama simdi 5 kuru kayisi yemek istemiyorum.
önerebileceginiz baska bisey var mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim

afiyet olsun güzel canım

Kızlar bugün cuma ve ben yanınızda olamadımm

nasıldı sonuçlar kaçıncı olduk geçmişi okuyamiyorum

ben tartılamadim bu gün çok geç kalmıştım inşallah iyidir sonuçlar kaç gündür menülerimi paylaşamadim bugün paylaşıcam

Menü

sabah
2 dilim ekmekten tost

öğlen
2 dilim ekmekten tost
ayran

akşam
1.5 balık
salata
cacık

ara
1 muz
su 1 litre
40 dk yürüyüş

bugün geç uyandığım için su alamadım yanıma şimdi icicem

saol busiiiimmmm

kızlar bugün felaket yoruldum çok kötü bi gündü sadece 20 dk yemek yerken oturdum o kadar abartmıorum gerçekten şimdide yemek yapcam misafir varmış akşam gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi

Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama

saol cnm, evet genelde gülerim ama somurttum mu da eywah yani :)
kayınvalidem hep der, seni ilk gördüğümde gülüşünü beğendim diye , hepimiz hep gülelim inşallah :)
en kötü günümüz böyle olsun :)
boyum 166, ama ortaokul ve lisede basketbol takımındaydım, sanırım o yüzden etlerim sıkı biraz, göstermiyorsun diyor herkes...

cerencim çok tatlısın,gelinlikle hallerinde çok güzel.

saol güzelim...

canim nerede resimler? nasil görebilirim?

cnm arkadaşlık isteği gödnermişsin zaten, kabul ettim, görebilmen lazım şimdi..

sporumu yaptım, duşumu aldım, öğünümü hallettim, tabi ki de şimdi napıyorum? geçmişe dalıyorum

hoşgeldin canım:) kardeşin daha iyidir inşallah çok geçmiş olsun canım.

can sıkıntısından o kaç gündür aksattım sporu bugün devam edeyim dedim :)

bugün bende cok susadim.
saat 11e kadar 1,5lt su bitirdim
ders bitmesini bekledim, bittigi an isik hiziyla wcyi zor buldum

nurrr bende okulda öyleyim fırlıyorum masadan birisinde hocam bu kadar sıkıldıysan söyleseydin bi hava almana izin verirdim dedi ben kıvırmaya çalışırken anladı adam çok utanmıştım

tebriğin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım :) ben kesin sert bir karar alarak başladım zayıflamaya. hiç bir şekilde taviz yok kaçamak yok sporsuz günüm yok :) hedefime kadar böyle gidicem inşallah :) yazdığın için de ayrıca teşekkür ediyorum canım :)

bugünkü menün güzel canım akşam da kavurma değil de ızgara yersen daha iyi olur :) ekmekler gözüme çarptı biraz ama ona bişey demiyorum afiyet olsun tatlım

canım sabah kalkınca ayakta 1 bardak ılık su iç hatta ben 2 içiyorum kayısıyı tamamen bıraktım sadece bunu yapıyorum ve yeşilçay tabiki :) her gün çıkıyorum :)

tam hıh çok güzel menü diyecektim ki oradan muz bana bi bakış attı :) muz tüketmemeye çalış bebeğim ya da sabah-öğle arası ye akşamdan sonra olması biraz sıkıntı. afiyet olsun bebeğim
kızlar bugün felaket yoruldum çok kötü bi gündü sadece 20 dk yemek yerken oturdum o kadar abartmıorum gerçekten şimdide yemek yapcam misafir varmış akşam gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi

ayy kıyamam bebeğime ben kolay gelsin canımcım azcık dinleneydin bari
Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama

ebru mezun oluyo zelişim buse de haftaya inşallah :) bi de 3.yüz bu hafta

sporumu yaptım, duşumu aldım, öğünümü hallettim, tabi ki de şimdi napıyorum? geçmişe dalıyorum

hoşgeldin bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…