Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dünkü Menüm

sabah09:00)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık

ara11:30)

1 çaybardağı fındık+siyah üzüm

öğle14:00)

4 yk kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt

ara(16:00)

1 elma

akşam18:30)

4 yk et sote(sadece etin kendi yağında pişirdim)
1 kase yoğurt
salata

3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı

30 dk yürüyüş, 65 squats, 1 saat pilates

Bugünkü Menüm

sabah(09:00)

1 kk peynir
3 çeri domates
5 zeytin
1 salatalık
bol yeşillik

ara11:00)

1 kivi

öğle13:40)

5 ızgara köfte
bol salata
2 yk yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği

akşam18:00)

1 kase mantar çorbası
2 tane yoğurtlu haşlanmış kuru biber
1 kase salata

3,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe

1 saat yürüyüş, 70 squats, 30 dk jillian

Gideceğim balım haftaya inşallah Randevu alıyorum alıntılardan sonra hemen.

Evet canım ben de bi ara başka bi markanın nane-limonlu çayını içiyordum. Kokusu yetiyordu yani, çok güzeldi cidden. Şimdi ot şeklinde olanını kendim demleyip içiyorum. Bu bitince de aktardan yaprak şeklinde alıp onu demleyeceğim bakalım :)

canım tebrik ederim ya, üzülecek bir şey yok. haftaya daha iyi verirsin, spor konusunda doğru düşünüyorsun :26:

Bu hafta sporuma daha fazla asılacağım busem

Ben öyle biliyorum canım, yani mezun olanlar bu süreci anlattıkları bi yazıyı paylaşıyorlar diye biliyorum :44: Belki de yanlış hatırlıyorumdur tabi. Buse'ye bi sor istersen.

geçen hafta: 51.1
bu hafta: 50.4
fark: 0,7
%1,37

Çok iyiiiiiiii balımm

kg sabit kızlar 69,9
ama 1 haftada 2 cm inelmişim basenlerimden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,keşke tartıya da yansısaydı bu durum var ama nedenini anlmadığım bir şişlik var

Tabi ki de sevinmelisiinnnnnnnn 2 cm incelmekten söz ediyoruz ayşecim ya :)) Bravo gerçekten....

Canım onu ben de çok yaşıyordum aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama şöyle bi çözümü var, "cevapla" seçeneğine tıklamadan önce alıntıları ve yazdığım cevapların tamamını kopyalıyorum, sonra foruma yeniden giriş yapınca "geri" düğmesinden o cevapları yazdığım sayfaya dönüp yapıştırıyorum. O zaman kaybolmuyor alıntılar. Ve sen de sinirden çılgına dönmemiş oluyorsun

Bu arada seni 1 kez daha tebrik ediyorum

Kolay gelsin bebeğim ya Allah yardımcın olsun. Fazla özletme de
Hesaplamalar doğru.Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar

teşekkürler canımm emine'nin de söylediği gibi asıl seni tebrik etmek lazım
kızlar yaa ben deli gibi susuyorum 2 lt bitti şimdiden bugüm 3ü baya bi geçicem sanırım :18:

ouwwwww süpersin Ben suyu hala sevemedim zorla içiyorum. Susamak hissinin nasıl bişey olduğunu unuttum :44:

Gülçin'cim çok geçmiş olsun öncelikle. Beterin beteri vardır demişler, çok da doğru söylemişler, her halimize binlerce kere şükürler olsun.
Aramıza dönmene çok sevindim. Evet ebru'nun yokluğunda buse takım kaptanı olarak görev yapıyor. Gayet de iyi götürüyor işleri maşallah. O gelince onunla konuşursunuz canım benim.

Menü, su, spor gayet iyi nur'um. Ama dikkat et akşam yemeğini çok geç vakitte yeme. Onun dışında zaten sen yemen gerekenleri yememen gerekenleri çok iyi biliyosun

Eğer bu sendeki de, benimki gibi bi problemse, diyete başlamandan kaynaklandığını söyleyebilirim. Doktora gittiğimde o da aynı şeyi söylemişti zaten. Zamanla geçicek bişey.. Ama elbette ki senin de yapabileceğin şeyler var. Sıvı tüketimini arttırmak, patates kabızlık yapıyor ondan mümkün olduğunca uzak durmak hatta yememek gibi..

Zelişim hoşgeldin sınavların bitmş hayırlı olsunn

Menün güzel canım. Ama sen çok az yiyorsun bence Daha yaşın genç. Özellikle sabahları sütlü yumurtalı dolu dolu bi kahvaltı yapman lazım.

kızlar bugün felaket yoruldum çok kötü bi gündü sadece 20 dk yemek yerken oturdum o kadar abartmıorum gerçekten şimdide yemek yapcam misafir varmış akşam gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi

bugün de çok yorulmuşsun desene :\ ve kolay gelsiinn bu arada..
Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama

Ebru mezun oldu da Buse 1 haftada daha burda bebeğm. Ama zaten ikisi de takımı tamamen bırakmazlar
kuzucuklarım hepimizi tebrik ediyorum 3 olmuşuz

yaşasııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin bebeğim

Hoşbuldum bebeğimmm

Menüler, su'lar, sporlar.. Çok iyi çok. Bizimlesin

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine domatesli beyazpeynirli tost (yağsız)
1 bardak çay

ara(11:00)
5 fıstık

öğlen(12:00)
ızgara tavuk + 1,5 dilim kepek ekmeği

akşam(19:30)
2 köfte + haşlanmış brokoli/havuç (az zeytinyağlı limonlu) + 1 dilim çavdar ekmeği

1,5lt su (2yi geçicem)
2 kupa yeşil çay (3 olabilir)
spor yok

kızlar ben de bu egzersizleri bulmuştum çooook önceden. Resme tıkladığınızda hareketli bi biçimde görürsünüz her birini.
Bunları da deneyebilirsiniz

Güzel olmuş canımcım
Bu arada ben de arkadaşlık isteği göndermiştim sana kabul etcek misin beniiii

cnm, ben doğuştan sorunluyum bu konuda diyebilirim...
sabah açkarnına 3 kuru kayısı yiyorsun, ve ardından en az 250ml ılık su (olabildiğince sıcak iç,dayanabildiğin kadar)
ve sonrasında 45dk kadar bi şey yemeyeceksin tamam mı? en fazla 2. günde işe yarar cnm.. ve devam edersen her gün düzenli olur.. ben hep yapmıyorum ama 3 günü bulursa yapıyorum hemen

ya aslında aktardan alınca daha iyiymiş gibi geliyor bana da ama bu hazır poşetleri de yapması çok kolay... hele iş yerinde öteki imkansıza yakın.. günde 1 tane yapabiliyordum ancak.. bunu ooohhh salla gitsin... bi de tazelik hissi veriyor ya nane.. bayıldım..

En güzel yanı pratik olması canım zaten Umarım hepimiz, yaptıklarımızın içtiklerimizin faydasını görürüz

aşkolsun güzelim, etmiştim bile :)

Yaşasııınnnnn Teşekkür ederim :)

wuhuuuuuww ceren'cim sen ne güzel bişeysin öyle maşallah Ve katılıyorum kilonu gerçekten de göstermiyorsun hiç. Bu güzel bişey Dilerim en kısa zamanda hedefine ulaşırsın canımm benim

huu huuuu yarın sabahtan akşama kadar evde yokum yapmam gereken hazırlıklar var bilgisayarın başından kalkıcam kalkmadan birileri gelse de sohbet etsekk

canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirim haftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)

durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.

dinlenemedim emoş yarında gencayla buluşcam saçımı filan yapcam şimdi

aynen cnm staj çok kötüydü bugün bebekler ölümden döndüler filan ama iyiym mesleğimin cilvesi

sabah(07:30)

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği arasına haşlanmış yumurta yağsız peynir maydanoz

1 bardak şekersiz çay (200 ml)

öğle(13:15)

1 kase mercimek çorba

yarım haşlanmış tavuk gögsü

salata

(bulgur vardı yemedim)

ara(14:00)

sade kahve(300ml)

akşam(19:00)

1.5 ızgara alabalık

roka

salata

su 2.5 litre

spor yatmadan 65 squats yapcam

500 ml yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…