önce yukarıdaki mesajına cevap yazayım da
ben canımı sıkmıyorum canım :) elbette veremediğim zamanlar olacak farkındayım:) 13 haftam var önümde her hafta 1 kilo verirsem çok vermiş olacağım arada az çıksın ki denge olsun
canım diyetisyene git söylediklerini yapmasan bile testlere göre bir öneride bulunacaktır mutlaka ben verdiği diyeti aynen uygulamıyorum ama önerileri kulağıma küpe
Kızlar bu arada, bi şey keşfettim, çok güzel..
Doğadan'ın nane-limonlu yeşil çay'ı... tadı çok güzel.. sade yeşil çay içmek zor, alışıyor insan ama sıkılmaya başladığınızda deneyebilirsiniz... yeseminli de aldım ama o biraz ağır olabilir... bu şahane... bilginiz olsun güzellerr.....
canım tebrik ederim ya, üzülecek bir şey yok. haftaya daha iyi verirsin, spor konusunda doğru düşünüyorsun :26:
tamam canım bu akşamdan itibaren başlıyorum spora emoşu verdiği linkler vardı bide walk at home yapıcam bu akşam başlıyorum inş.
mezuniyet için yazımı yazmam gerekiyo yaaaa :18::18: nereye yazıcam :26: ayy heyecanlandım şimdi bilmiyodum
geçen hafta: 51.1
bu hafta: 50.4
fark: 0,7
%1,37
kg sabit kızlar 69,9
ama 1 haftada 2 cm inelmişim basenlerimdensevinsem mi üzülsem mi bilemedim,keşke tartıya da yansısaydı bu durum var ama nedenini anlmadığım bir şişlik var
Kızlar bir ton alıntı yapmıştım, forumdan düşmüşüm bütün yazdığım cevaplar gitti. Herkesi çok tebrik ediyorum ve herkese çok teşekkür ediyorum. Pazartesi diyetisyende tartıldığım için sonuca pek şaşırmadım. Bakalım bu Pazartesi ne olacak... Her zamanki gibi süper, bu hafta da birincilik bizdeee!
kızlar paylaşım alanında paylaştım listemizidaha yeni kahvaltı yapacağım sonra da evden çıkacağım, acil kargoya gitmem gerek, markofoniden aldığım bir eteği son iade günüm.. 1 aydır beklettim
vee sonra eve dönüp işe koyulacağım saatlerce :18: bugün beni unutun dostlar, bir ara gelip mesajlistelerimizi paylaşacağım ama
hepinizi öpüyorum
veeeeeeee tebrik ediyoruuuuuummmmmmmm
Hesaplamalar doğru.Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar
kızlar yaa ben deli gibi susuyorum 2 lt bitti şimdiden bugüm 3ü baya bi geçicem sanırım :18:
slm kızlar nasılsınız bugün eve geldim kardeşim hastaneden çıktı artık eski hali yok buna da alışacağız artık Allah bundan daha kötüsünü vermesin
bende geldim temizlik yapıyorum kapı komşum ingilizce öğretmeniymiş yeni geldi 2 ay oldu ama anca tanıştık kızı oraya gönderdim ingilizce öğrenecek artık
babası baskete de götürmüş ben yokken babannesi götürememiş
ama yorgunum akşama yemek yapıp yürüyüşe çıkacağım hava güzel hem açılırım hemde yorgunluğa temiz hava iyi gelir zayıflamak için de şart değil mi bugün dengelemeye çalıştım
ama kilo almadım zaten vermedim de bu hafta dikkat ediyim de listeyede haftaya girerim artık buse cevap yazmıştı galiba kaptan o bu konuda bilgilendiirirse sevinirim
ayrıca ebrunun da bebeği tekrar hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah
menüm
8:45
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir (50%) ile omlet (yagsiz)
1/2 dilim tam bugday ekmegi
4 zeytin
16:00
limonlu (haslanmis/yagsiz) brokoli 1 tabak
yarim arap döneri (yaprak döner, salata, disi ince bir ekmek)
aksama kutlamada büyük ihtimalle
ya kavurma et yada izgara tavuk cikar
yaninda salata veya garnitür (brokoli, karnibahar, havuc) onlardan yiyecegim.
(lahmacun cikarsa tadina bile bakmak istemiyorum;
meyve ve cerezlerdende yememek icin kendimi tutacagim;
fanta, cola vs zaten gözümün ucuyla bile bakmiyorum artik)
simdiye kadar 2 lt su. (2 bardak yesil cay dahil)
aksama kadar daha 1-2 litre daha icerim.
bol yürüyüs yaptim, cikmam gereken merdivenleri saymiyorum bile
aksamada kutlamada kurtlarimi dökücem insallah spor niyetine
kizlar yesil cay icmeye ragmen wcye cikamayan var mi?
siz bu sorunlari nasil gideriyorsunuz?
dün 5i bi yerde cay ictim ve dün veya önceki gün 1 kuru kayisi yedim ama fayda etmedi
normal zamanlarda 5 kuru kayisi yemeden bu durumu atlatamiyordum, ama simdi 5 kuru kayisi yemek istemiyorum.
önerebileceginiz baska bisey var mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim
Kızlar bugün cuma ve ben yanınızda olamadımm
nasıldı sonuçlar kaçıncı olduk geçmişi okuyamiyorum
ben tartılamadim bu gün çok geç kalmıştım inşallah iyidir sonuçlar kaç gündür menülerimi paylaşamadim bugün paylaşıcam
Menü
sabah
2 dilim ekmekten tost
öğlen
2 dilim ekmekten tost
ayran
akşam
1.5 balık
salata
cacık
ara
1 muz
su 1 litre
40 dk yürüyüş
bugün geç uyandığım için su alamadım yanıma şimdi icicem
kızlar bugün felaket yoruldum çok kötü bi gündü sadece 20 dk yemek yerken oturdum o kadar abartmıorum gerçektenşimdide yemek yapcam misafir varmış akşam gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi
Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama
kuzucuklarım hepimizi tebrik ediyorum 3 olmuşuz
hoşgeldin bebeğim
Dünkü Menüm
sabah09:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık
ara11:30)
1 çaybardağı fındık+siyah üzüm
öğle14:00)
4 yk kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
ara(16:00)
1 elma
akşam18:30)
4 yk et sote(sadece etin kendi yağında pişirdim)
1 kase yoğurt
salata
3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı
30 dk yürüyüş, 65 squats, 1 saat pilates
Bugünkü Menüm
sabah(09:00)
1 kk peynir
3 çeri domates
5 zeytin
1 salatalık
bol yeşillik
ara11:00)
1 kivi
öğle13:40)
5 ızgara köfte
bol salata
2 yk yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği
akşam18:00)
1 kase mantar çorbası
2 tane yoğurtlu haşlanmış kuru biber
1 kase salata
3,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe
1 saat yürüyüş, 70 squats, 30 dk jillian
kızlaar dünkü menümü yazmamışım hiç söylemiyosunuz valla
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
kepek ekmeğine domatesli beyazpeynirli tost (yağsız)
1 bardak çay
ara(11:00)
5 fıstık
öğlen(12:00)
ızgara tavuk + 1,5 dilim kepek ekmeği
akşam(19:30)
2 köfte + haşlanmış brokoli/havuç (az zeytinyağlı limonlu) + 1 dilim çavdar ekmeği
1,5lt su (2yi geçicem)
2 kupa yeşil çay (3 olabilir)
spor yok
kizlar yesil cay icmeye ragmen wcye cikamayan var mi?
siz bu sorunlari nasil gideriyorsunuz?
dün 5i bi yerde cay ictim ve dün veya önceki gün 1 kuru kayisi yedim ama fayda etmedi
normal zamanlarda 5 kuru kayisi yemeden bu durumu atlatamiyordum, ama simdi 5 kuru kayisi yemek istemiyorum.
önerebileceginiz baska bisey var mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim
kuzucuklarım hepimizi tebrik ediyorum 3 olmuşuz
Evet canım ben de bi ara başka bi markanın nane-limonlu çayını içiyordum. Kokusu yetiyordu yani, çok güzeldi cidden. Şimdi ot şeklinde olanını kendim demleyip içiyorum. Bu bitince de aktardan yaprak şeklinde alıp onu demleyeceğim bakalım :)
Güzel olmuş canımcım
Bu arada ben de arkadaşlık isteği göndermiştim sana kabul etcek misin beniiii
ya aslında aktardan alınca daha iyiymiş gibi geliyor bana da ama bu hazır poşetleri de yapması çok kolay... hele iş yerinde öteki imkansıza yakın.. günde 1 tane yapabiliyordum ancak.. bunu ooohhh salla gitsin... bi de tazelik hissi veriyor ya nane.. bayıldım..
aşkolsun güzelim, etmiştim bile :)
hoşgeldin canım:) kardeşin daha iyidir inşallah çok geçmiş olsun canım.
can sıkıntısından okaç gündür aksattım sporu bugün devam edeyim dedim :)
nurrr bende okulda öyleyim fırlıyorum masadan birisinde hocam bu kadar sıkıldıysan söyleseydin bi hava almana izin verirdim dedi ben kıvırmaya çalışırken anladı adam çok utanmıştım
tebriğin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım :) ben kesin sert bir karar alarak başladım zayıflamaya. hiç bir şekilde taviz yok kaçamak yok sporsuz günüm yok :) hedefime kadar böyle gidicem inşallah :) yazdığın için de ayrıca teşekkür ediyorum canım :)
bugünkü menün güzel canım akşam da kavurma değil de ızgara yersen daha iyi olur :) ekmekler gözüme çarptı biraz ama ona bişey demiyorum afiyet olsun tatlım
canım sabah kalkınca ayakta 1 bardak ılık su iç hatta ben 2 içiyorum kayısıyı tamamen bıraktım sadece bunu yapıyorum ve yeşilçay tabiki :) her gün çıkıyorum :)
tam hıh çok güzel menü diyecektim ki oradan muz bana bi bakış attı :) muz tüketmemeye çalış bebeğim ya da sabah-öğle arası ye akşamdan sonra olması biraz sıkıntı. afiyet olsun bebeğim
ayy kıyamam bebeğime benkolay gelsin canımcım azcık dinleneydin bari
ebru mezun oluyo zelişim buse de haftaya inşallah :) bi de 3.yüz bu hafta
hoşgeldin bebeğim
Gideceğim balım haftaya inşallahRandevu alıyorum alıntılardan sonra hemen.
Evet canım ben de bi ara başka bi markanın nane-limonlu çayını içiyordum. Kokusu yetiyordu yani, çok güzeldi cidden. Şimdi ot şeklinde olanını kendim demleyip içiyorum. Bu bitince de aktardan yaprak şeklinde alıp onu demleyeceğim bakalım :)
Bu hafta sporuma daha fazla asılacağım busem
Ben öyle biliyorum canım, yani mezun olanlar bu süreci anlattıkları bi yazıyı paylaşıyorlar diye biliyorum :44: Belki de yanlış hatırlıyorumdur tabi. Buse'ye bi sor istersen.
Çok iyiiiiiiii balımm
Tabi ki de sevinmelisiinnnnnnnn2 cm incelmekten söz ediyoruz ayşecim ya :)) Bravo gerçekten....
Canım onu ben de çok yaşıyordum aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama şöyle bi çözümü var, "cevapla" seçeneğine tıklamadan önce alıntıları ve yazdığım cevapların tamamını kopyalıyorum, sonra foruma yeniden giriş yapınca "geri" düğmesinden o cevapları yazdığım sayfaya dönüp yapıştırıyorum. O zaman kaybolmuyor alıntılar. Ve sen de sinirden çılgına dönmemiş oluyorsun
Bu arada seni 1 kez daha tebrik ediyorum
Kolay gelsin bebeğim yaAllah yardımcın olsun. Fazla özletme de
teşekkürler canımm emine'nin de söylediği gibi asıl seni tebrik etmek lazım
ouwwwww süpersinBen suyu hala sevemedim zorla içiyorum. Susamak hissinin nasıl bişey olduğunu unuttum :44:
Gülçin'cim çok geçmiş olsun öncelikle. Beterin beteri vardır demişler, çok da doğru söylemişler, her halimize binlerce kere şükürler olsun.
Aramıza dönmene çok sevindim. Evet ebru'nun yokluğunda buse takım kaptanı olarak görev yapıyor. Gayet de iyi götürüyor işleri maşallah. O gelince onunla konuşursunuz canım benim.
Menü, su, spor gayet iyi nur'um. Ama dikkat et akşam yemeğini çok geç vakitte yeme. Onun dışında zaten sen yemen gerekenleri yememen gerekenleri çok iyi biliyosun
Eğer bu sendeki de, benimki gibi bi problemse, diyete başlamandan kaynaklandığını söyleyebilirim. Doktora gittiğimde o da aynı şeyi söylemişti zaten. Zamanla geçicek bişey.. Ama elbette ki senin de yapabileceğin şeyler var. Sıvı tüketimini arttırmak, patates kabızlık yapıyor ondan mümkün olduğunca uzak durmak hatta yememek gibi..
Zelişim hoşgeldin sınavların bitmş hayırlı olsunn
Menün güzel canım. Ama sen çok az yiyorsun benceDaha yaşın genç. Özellikle sabahları sütlü yumurtalı dolu dolu bi kahvaltı yapman lazım.
bugün de çok yorulmuşsun desene :\ ve kolay gelsiinn bu arada..
Ebru mezun oldu da Buse 1 haftada daha burda bebeğm. Ama zaten ikisi de takımı tamamen bırakmazlar
yaşasııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?