Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım kurabiye yemişin hoş bende kek yedim pişman oldum plates yaptım 40 dk hırsımdan

keki yedim ama 40 dk platesle aldığımı erittim canım

güzel güzel

kurabiyeler olmamış canım

güzel olmuş canım.

burcucum senin menünde güzel top kek olmasa iyiymiş

tek degilim demek ki o konuda
insallah senin gibi basarili olurumda azaltmada sknti yasamam
tesekkür ederim canim
aynen devammm

Masallah

gezmek yeni sehirler, yeni ülkeler görmek insanin ufkunu aciyor, güzel yapiyorsunuz canim

Kızlar çok hasta oldum ben, kaçamağa meyilliyim. Burnumdan nefes alamıyorum, ateşim var, her yerim ağrıyor yaaaa!!!!

cokgecmis olsun canim:2:

cok güldüm

Benim için dua edin olur mu Ne ailemi üzmek istiyorum, ne de tüm bunlar olurken ben üzülmek istiyorum..

hayirdir canim ne oldu?
iyimisin simdi

hakkinizda hayirlisi olsun canim, ama cok uzatmakda güzel degil

bebişlerim menümü de yazıp çıkacağım yarın 2 tane sınavım var ikisi de baba yani

dua edin bana korkuyorum yaa

kızlar sınavdan geldim başım çok ağrıyo uykusuzluktan biraz uyuyup kendime geleyim :) öpüyorum hepinizi görüşürüz

canim nasil gecti sinavlarin?

cnm hem akşam yemeğin çok geç olmuş, hem de kurabiye neee??

canım kurabiye yemişin hoş bende kek yedim pişman oldum plates yaptım 40 dk hırsımdan

keki yedim ama 40 dk platesle aldığımı erittim canım

kurabiyeler olmamış canım

kizlar haklisiniz cok cok.
ilk kez kacamak yaptim, kendimi kötü hissettim acikcasi.
birdaha yapmamaliyim ama lütfen bana baski yapin su dünkü kurabiye hatasinitekrarlamam icin

canım bi daha yapmıoruzzzz böle bi hata bu sondu tmm mı tam gaz diyete spora devam biz çıtır olcazzzz

bugün menüm

7:30
2 yumurta omlet (yagsiz)
1 kk peynir 50% yag
2 zeytin
1 domates
1 tam bugday "topuz ekmek"

14:30
salata yogurt soslu
gnocchi soslu (gorgonzola ve ispanak)

21:00
1 tabak ezogelin corbasi
1 kase yogurt

3 vardak yesil cay + 1,5lt su (0.5 lt daha icerim sanirim)
bol yürüyüs ve uni. ardindan o dükan senin bu dükan benim baya dolandim saatlerce

canım bi daha yapmıoruzzzz böle bi hata bu sondu tmm mı tam gaz diyete spora devam biz çıtır olcazzzz

olcaz dim
kendimi hic zayif düsünemiyorum,gözümün önüne gelmiyor.
sadece yemek yemeden kendime bakip az ye bunlar gidicek diyorum
sanki veremeyecegim gibi hissediyorum
birde suan regl öncesi sendromu yasiyorum coook karamsarim ve canim tatli istiyor.
ayda 1 kez kendime izin edecektim cikolatayi ama o 2 kurabiyeyi yedigim icin ona sayacagim.
cikolata yok, bu sekilde ceza vermis olurmuyum bilmiyorum

busecim bugün tartıldım 500 gr - deyim zaten,tahmini bir rakam yazmadım yani.neyse ben mutlaka girmeye çalışcağım 4 gün gidiyorum ama 2 günü yolda gececek zatem bin küsür km yol gideceğiz
hayırlı yolculuklar aysecim

menüm
sabah omlet
domates
salatalık
peynir

akşam
köfte salata
afiyet olsun çok güzel olmuş

kızlar şimdi sacımı boyuyorum. annemlere gidince de balyaj attırıcağım.öpüyorum
kolay gelsin o zaman sana canım

abart
ma sporu canım zaten elim ayağım titredi diyorsun birdaha yemezsin olur biter sağlığın daha önemli öyle olunca süt al iç ayran iç daha iyi
sabah saat 9-10 gibi yiyorum akşamda 4-5 gibi canım az değilde kalorisi az canım ondan öyle geliyor zaten bu gün biraz daha yeyim diye zorladım ama yiyemedim doğru yoldayım demekki ayrıca bende karatay hanım gibi düşünüyorum 2 öğün yeterli

geçmiş olsun canım

selam kizlar,
nihayet net geldi bende geldim.
uzunca bir gecmise daliyorum simdi..
hoşgeldin tatlım

kurabiye olmamış ve saat 9 çok geç akşam için en geç 6 ya kadar bitirmelisin yemek işini

az değilde canım kalorisi az diyelim

afiyet olsun canım güzel

kızlar ben kaçıyoruuuummm, öpüldünüüüzzzz...

iyi geceler

canım soslarrrrdan uzak duruoruz diye blioruzzzz bide akşam 9 geç en geç 7 de yemiş ol daha sağlıklı

canım düşünceksin şu an kaç beden giyiosun bilmiorum ama bi gün pantolonlarını baktıında daha küçük bedenler olcak bişi beğendiğin zaman bedeni kalmadı diyen olmıcak filan böle düşün bn öle düşünüyorum

bundan sonra süt ve ayran cnm bugün pişman oldum ama akıllandım

vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 177 cal almışım çok azmış kızlar

canım güzel menü ama bu kadar az kalori alımı iyi değil :26:

busecim bugün tartıldım 500 gr - deyim zaten,tahmini bir rakam yazmadım yani.neyse ben mutlaka girmeye çalışcağım 4 gün gidiyorum ama 2 günü yolda gececek zatem bin küsür km yol gideceğiz

tahmini yazmadığını tahmin etmiştim zaten ayşecim, zaten geçen gün ödemim gitti diye de bildirmiştin, aklımda yani ama bildirim yapmalısın. tel no mu istersen sana özel mesajla bildiririm, bana mesajla bildir sen de kilonu. ne dersin tatlım? internet olmayacak diyorsun, sana da kolaylık olmuş olur. ya da ben telefondan falan girebilirim internete diyorsan o şekilde de bildirimde bulunabilirsin

yol cidden çok uzunmuş yaa, Allah yardımcın olsun yani :26:

menüm
sabah omlet
domates
salatalık
peynir

akşam
köfte salata

kızlar şimdi sacımı boyuyorum. annemlere gidince de balyaj attırıcağım.öpüyorum

menü güzel canım, afiyet olsun ay çok merak ettim şimdii benim de aklıma geliyor dönem dönem sarı yaptırmak, hiç yaptırmadım nasıl durur bilmediğimden cesaret edemiyoruum seninki istediğin gibi olur dilerim

hee ya lahaanaaa dukandan beri ilk kez yedim lahana dolması

ay evet ne olmuş buraya böyle emoşum yaa :26: şaşırdım ben de biraz :44:ama toparlarız yarın

akşam yemeğinin saati ve kurabiyeler olmamış azarlayın beni ki bir daha kurabiye kaçamağı yapmayayım demişsin, öyleyse söylüyorum sana şimdi sıkı dur böyle menüler görmek istemiyorum nur, ne spor var ne diyet? dobili dobili gezmek istiyorsun anlaşılan yazın daha dikkatli olmanı bekliyorum, henüz listeye alınman muallakta bunu bil. paylaşımın az zaten, bir de menülerin böyle olursa olmaz, buse demedi deme

bu seni kendine getirmeye yeter sanırım

evet kuzucum dengelemişsin

menü güzel ama saat 21.10 için doğru bir ara yemek olmamış canım. sütte laktoz var, bu saatte içmen doğru değil o yüzden. o saatte en doğrusu yarım kase yoğurttur bence. bir de karidesin yanındaki ekmekler olmamış :26: 1 dilim olsa hadi neyse ama 2 fazla. bol karides yeyip, ekmek yerine de salata yesen süper olurmuş

yine de güzel menü sayılır, suyunu ve sporunu yazmayı unutmuşsun sanırm :26: afiyet olsun

kızlar ben kaçıyoruuuummm, öpüldünüüüzzzz...

iyi geceler

güzel menü, suyu 2 ye tamamlamışsındır umarım. afiyet olsun nurcum

böyle şeyler duymak istemiyorum git benim albümüme bak çabuk 40 bedendim 36 vol geliyor şuan. sakın ha böyle şeyler duymamayım, diyetine dikkat et ve mutlaka spor yap. başaracaksın herkes gibi, senin hiçbir şeyin eksik değil, kendine güven nur

iyi geceler kızlar ben kaçıyorum yatıcam :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

çıtırlarım iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

iyi geceler kızlar

busecim tamam bldirimimi yaparım.benim tartım dijital evde, inş. annemnkinin pili vardır yoksa diğeri ile tartılacağım inş. fark etmez.

busecim ben röfleyi çok kullandım.onun dışında da pembe hariç tüm renkleri kullandım kızıl,bakır,kahve,siyah,kumral,sarı,karamel son 2,5 senedir koyu renk kullanıyorum.yeniden döneyim rengime dedim bakalım

Son düzenleme:

ben kızıldan kurtulmadım ayşe, bana akıl ver. kapanmıyor, gitmiyor kızıllarım. ben de açtırmak istemiyorum saçımı

MENÜM

sabah 10.45
dukan krep
üçgen peynir

ara 12.00
sade türk kahvesi

öğle
15.30
yumurtalı haşlanmış ıspanak
yarımkase yoğurt

akşam 18.15
dukan etli lahana sarması
yarım kase yoğurt

3 kupa yeşil çay
3 litre su
70 squat
100 kol egzersizi

sos yok ok. bundan sonra sadece kendi hazirladigim sos (domates sosu?) disinda yemicem.
aksam yemeklerim 19:00u gecmeyecek. zor olacak ama olacak!

hakikaten okadar kötü mü
2 lt oldu. yarim litresi altin degerinde 5tlye yarim litre su olurmu

2 beden incelmissin ama fark daha fazla görünüyor
bugün bende alisverise cikayim dedim. 46 bugün ilk defa hic denemedim. 44 cok bol oldu. 42 ise dar oldu.
4kg ile bukadar fark olacagini hic ummazdim. elbiseyi almadim 2 bedende uymadigi icin.
ama yarin kalmissa insallah gidip 42sini alacagim, 1-2 ay sonra icine rahatlikla sigmak zorundayim.
güya havuzlu otele gidecegiz ben bu yaglarla havuzu tasiririm.
Yarin menüme daha cok dikkat edecegim.
bu hafta büyük ihtimalle cok veremeyecegim (regl yaklasti) ama gecici oldugunu biliyorum.
vermem gereken en az 17 kg var ve insallah basaracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…