gecmise dalmadan dünki menümü yazayim, düserim müserim üzerime yük kalmasin
11:00
2 yumurta omlet yagsiz
kk peynir 50%yag
2 zeytin
tam bugday "topuz ekmek" (türkiyede bu ekmekden görmedim adini bilmiyorum, google translatorun yalancisiyim)
15:00
6 cilek
17:00
1 kuru kayisi
21:00
1 tabak mercimek corbasi (mercimekli hacuv corbasi desek daha dogru olur
3 kasik yogurt
2 kurabiye :18:
2 lt su (2 bardak yesil cay dahil)
30 dk disarida yürüyüs
(squats simdi aklima geldi unutmusum :18: )
saol Busee :) inşallah bööle devam eder...
ya ben de şüphelendim aslında ama ekmek yemedim yanında... sabah da nesfit yemiştim, akşam 2 dilim yedim salatayla , dengelenmiştir..
süper olmuş, hatta az bile olmuş cnm.. böyle çok az yemeye alıştırma ki heğ kilo vermeye devam et..
evet cnm çok azz!! bu kadar az olmamalı...zarar verme kendine
harika cnm.. hiç ekmek yemiyor muydun sen?
kek mi? oohhh, hadi yemişin madem, afiyet olsun Burcuuuu, yeme bi daha evet cnm.. :)
hem geçmiş olsun, hem kolay gelsin cnm..
cnm hem akşam yemeğin çok geç olmuş, hem de kurabiye neee??
bugünkü menüm:
sabah (09:30)
200ml light süt + nesfit
öğlen (14:30)
6 kaşık z.yağlı bakla + yoğurt
ara (16:30)
2 kuru kayısı + 2 ceviz
akşam (19:00)
karidesli salata (az karides) + 2 dilim kepek ekmeği
ara (21:10)
light sütlü kahve (80ml falan süt) + 1 ceviz (hatta şimdi içiyorum kahveyi kızlarrr)
2 yumurta omlet yagsiz
kk peynir 50%yag
2 zeytin
tam bugday "topuz ekmek" (türkiyede bu ekmekden görmedim adini bilmiyorum, google translatorun yalancisiyim)
6 cilek
1 kuru kayisi
3 kasik yogurt
30 dk disarida yürüyüs
menüm bugün daha güzel oldu beğendim yani
sabah
1 kk layt peynir
1 haşlama yumurta
yarım domates
yarım salatalık
azcık maydanoz
1 sivri biber
akşam
mantar sote 130 cal
1kase yoğurt
30 dak yürüyüş
2 saat ev işi
3lt su
3,fincan yeşil çay
kurabiyeler olmamış canım
güzel olmuş canım.
burcucum senin menünde güzel top kek olmasa iyiymiş
tuvalet sıkıntısı bende de var lisedeyken falan bütün gün gitmezdim tuvalete. ünide alıştım okulda da girdiğim tek tuvalet var ona giderim
benim şimdiki yediklerime bakma canım :) ilk zmaanlar bende çok yiyodum çünkü doymuyodum :) her hafta ufak ufak azaltmaya başladım ben senin şu anki kilonla başladım diyete. bundan daha çok yerdim o zmanlar kilo azaldıkça yediğim şeylerin de azalması gerekiyo
bu arada canım çok güzel bir gün geçirmişsin ne güzelyemediğin yemekler için de ayrıca tebrik ederim
o zaman yine idol olmaya devamdiyeti bırakmıcam ne kadar az hasarla kurtarırsam kardır
çok saol güzelim, dediğim gibi ortaokul ve lisede basketbol takımında olduğum için etlerim sıkı sanırım.. neyse, bakalım siz böle dedikçe gaza geliyorum, demek ki 65 olsam 60 falan görünücem... ay inşallah... hadi zaman geçsiiinnn
bu arada ingilterede yaşamıyorum cnm, 3 yaşındayen kıbrısa taşınmıştık annemlerle, 20 sene orada yaşadım, aslında istanbulluyuz, tüm sülale istanbulda, ben de üni bitince istanbula geldim, masteri burda yaptım.. ama gezmeyi çok seviyorum.. eşimle de fırsat buldukça geziyoruz, iş için de yaptığım geziler var.. öyle denk geldi aslında resimlerde :) yalnız olduklarımı bulmaya çalıştım ondan cnm..
Kızlar çok hasta oldum ben, kaçamağa meyilliyim. Burnumdan nefes alamıyorum, ateşim var, her yerim ağrıyor yaaaa!!!!
Benim için dua edin olur muNe ailemi üzmek istiyorum, ne de tüm bunlar olurken ben üzülmek istiyorum..
bebeğim bizim de tek sorunumuz bu ya esad işim var çalışıyorum artık diye evlenelim diyo ama babam da bekleyin okul bitsin diyo
olan bana oluyo. bende işe başlamadan evlenmek istemiyorum. şimdi bi de yüksek lisans çıkardım başına söylenip duruyo
dün de biz konuştuk daha bu konuyu. kuzeni evlleniyo yazın bizim hayalimizdi aynı sene evlencektik senin yüzünden erteliyoruz falan dedi. can sıkıyo sadece aslında güzel evllenmek istiyo ama okulllllll ahh ahhhh
bizim tartışmada en son gelinen nokta şuydu :
transkriptte mezun yazdığı gün nikahı basıcam ona göre!!
aklıma geldikçe gülüyorum ya
bebişlerim menümü de yazıp çıkacağım yarın 2 tane sınavım var ikisi de baba yani
dua edin bana korkuyorum yaa
kızlar sınavdan geldim başım çok ağrıyo uykusuzluktan biraz uyuyup kendime geleyim :) öpüyorum hepinizi görüşürüz
canım kurabiye yemişin hoş bende kek yedim pişman oldum plates yaptım 40 dk hırsımdan
keki yedim ama 40 dk platesle aldığımı erittim canım
kurabiyeler olmamış canım
tek degilim demek ki o konuda
insallah senin gibi basarili olurumda azaltmada sknti yasamam
tesekkür ederim canim
aynen devammm
Masallah
gezmek yeni sehirler, yeni ülkeler görmek insanin ufkunu aciyor, güzel yapiyorsunuz canim
cokgecmis olsun canim:2:
cok güldüm
hayirdir canim ne oldu?
iyimisin simdi
hakkinizda hayirlisi olsun canim, ama cok uzatmakda güzel degil
canim nasil gecti sinavlarin?
kizlar haklisiniz cok cok.
ilk kez kacamak yaptim, kendimi kötü hissettim acikcasi.
birdaha yapmamaliyim ama lütfen bana baski yapin su dünkü kurabiye hatasinitekrarlamam icin
canım bi daha yapmıoruzzzz böle bi hata bu sondu tmm mı tam gaz diyete spora devam biz çıtır olcazzzz
hayırlı yolculuklar aysecimbusecim bugün tartıldım 500 gr - deyim zaten,tahmini bir rakam yazmadım yani.neyse ben mutlaka girmeye çalışcağım 4 gün gidiyorum ama 2 günü yolda gececek zatem bin küsür km yol gideceğiz
afiyet olsun çok güzel olmuşmenüm
sabah omlet
domates
salatalık
peynir
akşam
köfte salata
kolay gelsin o zaman sana canımkızlar şimdi sacımı boyuyorum. annemlere gidince de balyaj attırıcağım.öpüyorum
abartaynen öle buse çok otoriterim her konuda çok titizim mesela herşey zamnladığım günde saatte olmalı filanetli lahana mı ımmmm olsa yirdik
kekin acısını sporla çıkarcam cnmbi dahada öyle şeyler yok ayran süt filan takılcam
sabah saat 9-10 gibi yiyorum akşamda 4-5 gibi canım az değilde kalorisi az canım ondan öyle geliyor zaten bu gün biraz daha yeyim diye zorladım ama yiyemedim doğru yoldayım demekki ayrıca bende karatay hanım gibi düşünüyorum 2 öğün yeterlibuseeeee sen yokken çok sessiz burası gitme biyere :):)
finallere şimdiden başlıcam canım yoksa olmıcak valla çok zorlandım
buse ya aynen valla ben sigarayı bıraktıktan 2 hafta kadar sonra diyete başladım. baktım elim boş diye homini gırtlak yiyorum 80i görcem diye ödüm koptu :) bizim okuldad bi merdiven var baya yüksek her gün orddan çıkıyorum sigara içerken nefesim kesilirdi şimdi rahat rahat çıkıyorum
o kek olmasaymış iyiymişafiyet olsun bebeğim
geldim canım ama hemen gideceğim
az olmuş sanki canım bi dhakine saatlerini de yaz canım. mesela ben sabah 8-9 gibi kahvaltı yapıyorum akşam da 6 da yiyorum arası çok fazla. ama senin öğünlerinin arası ne kadar bilmiyorum. yorum yapmak açısından daha rahat olur
atay hanım gibi düşünüyorum 2 öğün yeterli ve arsında 4-5 saat olmalı en az
hoşbulduk canım pazartesi sendromu olsa gerek :)
geçmiş olsun canımkızlar 2 saatliğine çıkıyorum evden esada geçicem yarın babaannesi hastaneye yatıcak ıspartaya gelecekler evi temizleyip yemek hazırlayacağım 11 e doğru gelmiş olurum öpüyorum hepinizi görüşürüz
hoşgeldin tatlımselam kizlar,
nihayet net geldi bende geldim.
uzunca bir gecmise daliyorum simdi..
kurabiye olmamış ve saat 9 çok geç akşam için en geç 6 ya kadar bitirmelisin yemek işinigecmise dalmadan dünki menümü yazayim, düserim müserim üzerime yük kalmasin
2 yumurta omlet yagsiz
kk peynir 50%yag
2 zeytin
6 cilek
1 kuru kayisi
3 kasik yogurt
30 dk disarida yürüyüs
az değilde canım kalorisi az diyelimsaol Busee :) inşallah bööle devam eder...
ya ben de şüphelendim aslında ama ekmek yemedim yanında... sabah da nesfit yemiştim, akşam 2 dilim yedim salatayla , dengelenmiştir..
süper olmuş, hatta az bile olmuş cnm.. böyle çok az yemeye alıştırma ki heğ kilo vermeye devam et..
kek mi? oohhh, hadi yemişin madem, afiyet olsun Burcuuuu, yeme bi daha evet cnm.. :)
afiyet olsun canım güzelbugünkü menüm:
200ml light süt + nesfit
2 kuru kayısı + 2 ceviz
light sütlü kahve (80ml falan süt) + 1 ceviz (hatta şimdi içiyorum kahveyi kızlarrr)
kızlar ben kaçıyoruuuummm, öpüldünüüüzzzz...
bugün menüm
7:30
2 yumurta omlet (yagsiz)
1 kk peynir 50% yag
2 zeytin
1 domates
1 tam bugday "topuz ekmek"
14:30
salata yogurt soslu
gnocchi soslu (gorgonzola ve ispanak)
1 tabak ezogelin corbasi
1 kase yogurt
3 vardak yesil cay + 1,5lt su (0.5 lt daha icerim sanirim)
bol yürüyüs ve uni. ardindan o dükan senin bu dükan benim baya dolandim saatlerce
olcaz dim
kendimi hic zayif düsünemiyorum,gözümün önüne gelmiyor.
sadece yemek yemeden kendime bakip az ye bunlar gidicek diyorum
sanki veremeyecegim gibi hissediyorum
birde suan regl öncesi sendromu yasiyorum coook karamsarim ve canim tatli istiyor.
ayda 1 kez kendime izin edecektim cikolatayi ama o 2 kurabiyeyi yedigim icin ona sayacagim.
cikolata yok, bu sekilde ceza vermis olurmuyum bilmiyorum
hayırlı yolculuklar aysecim
afiyet olsun çok güzel olmuş
kolay gelsin o zaman sana canım
abart
ma sporu canım zaten elim ayağım titredi diyorsun birdaha yemezsin olur biter sağlığın daha önemli öyle olunca süt al iç ayran iç daha iyi
sabah saat 9-10 gibi yiyorum akşamda 4-5 gibi canım az değilde kalorisi az canım ondan öyle geliyor zaten bu gün biraz daha yeyim diye zorladım ama yiyemedim doğru yoldayım demekki ayrıca bende karatay hanım gibi düşünüyorum 2 öğün yeterli
geçmiş olsun canım
hoşgeldin tatlım
kurabiye olmamış ve saat 9 çok geç akşam için en geç 6 ya kadar bitirmelisin yemek işini
az değilde canım kalorisi az diyelim
afiyet olsun canım güzel
iyi geceler
menüm bugün daha güzel oldu beğendim yani
sabah
1 kk layt peynir
1 haşlama yumurta
yarım domates
yarım salatalık
azcık maydanoz
1 sivri biber
akşam
mantar sote 130 cal
1kase yoğurt
30 dak yürüyüş
2 saat ev işi
3lt su
3,fincan yeşil çay
vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 177 cal almışım çok azmış kızlar
busecim bugün tartıldım 500 gr - deyim zaten,tahmini bir rakam yazmadım yani.neyse ben mutlaka girmeye çalışcağım 4 gün gidiyorum ama 2 günü yolda gececek zatem bin küsür km yol gideceğiz
menüm
sabah omlet
domates
salatalık
peynir
akşam
köfte salata
kızlar şimdi sacımı boyuyorum. annemlere gidince de balyaj attırıcağım.öpüyorum
aynen öle buse çok otoriterim her konuda çok titizim mesela herşey zamnladığım günde saatte olmalı filanetli lahana mı ımmmm olsa yirdik
kekin acısını sporla çıkarcam cnmbi dahada öyle şeyler yok ayran süt filan takılcam
buseeeee sen yokken çok sessiz burası gitme biyere :):)
finallere şimdiden başlıcam canım yoksa olmıcak valla çok zorlandım
buse ya aynen valla ben sigarayı bıraktıktan 2 hafta kadar sonra diyete başladım. baktım elim boş diye homini gırtlak yiyorum 80i görcem diye ödüm koptu :) bizim okuldad bi merdiven var baya yüksek her gün orddan çıkıyorum sigara içerken nefesim kesilirdi şimdi rahat rahat çıkıyorum
o kek olmasaymış iyiymişafiyet olsun bebeğim
geldim canım ama hemen gideceğim
az olmuş sanki canım bi dhakine saatlerini de yaz canım. mesela ben sabah 8-9 gibi kahvaltı yapıyorum akşam da 6 da yiyorum arası çok fazla. ama senin öğünlerinin arası ne kadar bilmiyorum. yorum yapmak açısından daha rahat olur
hoşbulduk canım pazartesi sendromu olsa gerek :)
2 yumurta omlet yagsiz
kk peynir 50%yag
2 zeytin
6 cilek
1 kuru kayisi
3 kasik yogurt
30 dk disarida yürüyüs
saol Busee :) inşallah bööle devam eder...
bugünkü menüm:
200ml light süt + nesfit
2 kuru kayısı + 2 ceviz
kızlar ben kaçıyoruuuummm, öpüldünüüüzzzz...
bugün menüm
7:30
2 yumurta omlet (yagsiz)
1 kk peynir 50% yag
2 zeytin
1 domates
1 tam bugday "topuz ekmek"
14:30
salata yogurt soslu
gnocchi soslu (gorgonzola ve ispanak)
1 tabak ezogelin corbasi
1 kase yogurt
3 vardak yesil cay + 1,5lt su (0.5 lt daha icerim sanirim)
bol yürüyüs ve uni. ardindan o dükan senin bu dükan benim baya dolandim saatlerce
olcaz dim
kendimi hic zayif düsünemiyorum,gözümün önüne gelmiyor.
sadece yemek yemeden kendime bakip az ye bunlar gidicek diyorum
sanki veremeyecegim gibi hissediyorum
birde suan regl öncesi sendromu yasiyorum coook karamsarim ve canim tatli istiyor.
ayda 1 kez kendime izin edecektim cikolatayi ama o 2 kurabiyeyi yedigim icin ona sayacagim.
cikolata yok, bu sekilde ceza vermis olurmuyum bilmiyorum
iyi geceler kızlar ben kaçıyorum yatıcam :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
çıtırlarım iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
busecim tamam bldirimimi yaparım.benim tartım dijital evde, inş. annemnkinin pili vardır yoksa diğeri ile tartılacağım inş. fark etmez.
busecim ben röfleyi çok kullandım.onun dışında da pembe hariç tüm renkleri kullandım kızıl,bakır,kahve,siyah,kumral,sarı,karamel son 2,5 senedir koyu renk kullanıyorum.yeniden döneyim rengime dedim bakalım
canım soslarrrrdan uzak duruoruz diye blioruzzzz bide akşam 9 geç en geç 7 de yemiş ol daha sağlıklı
canım düşünceksin şu an kaç beden giyiosun bilmiorum ama bi gün pantolonlarını baktıında daha küçük bedenler olcak bişi beğendiğin zaman bedeni kalmadı diyen olmıcak filan böle düşün bn öle düşünüyorum
akşam yemeğinin saati ve kurabiyeler olmamışazarlayın beni ki bir daha kurabiye kaçamağı yapmayayım demişsin, öyleyse söylüyorum sana şimdi sıkı dur böyle menüler görmek istemiyorum nur, ne spor var ne diyet? dobili dobili gezmek istiyorsun anlaşılan yazın daha dikkatli olmanı bekliyorum, henüz listeye alınman muallakta bunu bil. paylaşımın az zaten, bir de menülerin böyle olursa olmaz, buse demedi deme
bu seni kendine getirmeye yeter sanırım
güzel menü, suyu 2 ye tamamlamışsındır umarım. afiyet olsun nurcum
böyle şeyler duymak istemiyorumgit benim albümüme bak çabuk 40 bedendim 36 vol geliyor şuan. sakın ha böyle şeyler duymamayım, diyetine dikkat et ve mutlaka spor yap. başaracaksın herkes gibi, senin hiçbir şeyin eksik değil, kendine güven nur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?