MENÜM
sabah 10.45
dukan krep
üçgen peynir
ara 12.00
sade türk kahvesi
öğle
15.30
yumurtalı haşlanmış ıspanak
yarımkase yoğurt
akşam 18.15
dukan etli lahana sarması
yarım kase yoğurt
3 kupa yeşil çay
3 litre su
70 squat
100 kol egzersizi
sos yok ok. bundan sonra sadece kendi hazirladigim sos (domates sosu?) disinda yemicem.
aksam yemeklerim 19:00u gecmeyecek. zor olacak ama olacak!
hakikaten okadar kötü mü
2 lt oldu. yarim litresi altin degerinde 5tlye yarim litre su olurmu
2 beden incelmissin ama fark daha fazla görünüyor
bugün bende alisverise cikayim dedim. 46 bugün ilk defa hic denemedim. 44 cok bol oldu. 42 ise dar oldu.
4kg ile bukadar fark olacagini hic ummazdim. elbiseyi almadim 2 bedende uymadigi icin.
ama yarin kalmissa insallah gidip 42sini alacagim, 1-2 ay sonra icine rahatlikla sigmak zorundayim.
güya havuzlu otele gidecegiz ben bu yaglarla havuzu tasiririm.
Yarin menüme daha cok dikkat edecegim.
bu hafta büyük ihtimalle cok veremeyecegim (regl yaklasti) ama gecici oldugunu biliyorum.
vermem gereken en az 17 kg var ve insallah basaracagim
menü su spor süper
100 kol egzersizi squat gibi aylik bir program mi canim?
azimli arkadaşları tebrik ediyorum
Bütün citirlar güzellik uykusunda
bu uykuya bende dahil olayim
cümleten iyi geceler kizlar
busecim yine sana mesaj sayimi mesajla bildirecekken kendime mesaj attim
niye otomatik olarak orada benim ismim yaziyor anlamadim, bu 10dk. beklemeyide hicsevemedim
yarin bildirim yaparim artik.
iyi geceler tekrar
MENÜM
sabah 10.45
dukan krep
üçgen peynir
ara 12.00
sade türk kahvesi
öğle
15.30
yarımkase yoğurt
akşam 18.15
yarım kase yoğurt
3 kupa yeşil çay
3 litre su
70 squat
100 kol egzersizi
afiyet olsun busecim çok güzel menünMENÜM
sabah 10.45
dukan krep
üçgen peynir
ara 12.00
sade türk kahvesi
öğle
15.30
yarımkase yoğurt
akşam 18.15
yarım kase yoğurt
3 kupa yeşil çay
3 litre su
70 squat
100 kol egzersizi
önce sen kendine inan biz sana inanıyoruz zaten tatlım vereceksin o kiloları eminimsos yok ok. bundan sonra sadece kendi hazirladigim sos (domates sosu?) disinda yemicem.
aksam yemeklerim 19:00u gecmeyecek. zor olacak ama olacak!
hakikaten okadar kötü mü
2 lt oldu. yarim litresi altin degerinde 5tlye yarim litre su olurmu
2 beden incelmissin ama fark daha fazla görünüyor
bugün bende alisverise cikayim dedim. 46 bugün ilk defa hic denemedim. 44 cok bol oldu. 42 ise dar oldu.
4kg ile bukadar fark olacagini hic ummazdim. elbiseyi almadim 2 bedende uymadigi icin.
ama yarin kalmissa insallah gidip 42sini alacagim, 1-2 ay sonra icine rahatlikla sigmak zorundayim.
güya havuzlu otele gidecegiz ben bu yaglarla havuzu tasiririm.
Yarin menüme daha cok dikkat edecegim.
bu hafta büyük ihtimalle cok veremeyecegim (regl yaklasti) ama gecici oldugunu biliyorum.
vermem gereken en az 17 kg var ve insallah basaracagim
günaydın canım kolay gelsin işiniz çokmuş bende dün bir odayı çamaşır suyuyla sildim bittim yani dipte bir odam biraz rutubet olmuş çatıdan korneje doğru akmıştı yağmurlarda oraları temizledim gerçekten çok zor oluyor kolay gelsin tekrar senin için spor niyetine hareket olur ne güzelgünaydın gönlümün çıtırları gözümün nurlarııı
kızlar bugün gencaylardaım ev temizlicez annesiyle tabi gencayda evde duvar yıkıcak bize yoğun bigün olcak akşam evde olurum ama baya hareketli bigün bu arada tartı bni cuma mutlu eder umarım çnkü anlamadığım bi şişliğim var yüzüğüm parmağıma olmadı bu sabah sıktı umarım bi sıkıntı çkmaz hepiniziiii çok öptüm
:79::79::79::118::118::118::118:
sabah(10:30)
1 haşlanmış yumurta
2 orta boy domates
1 acı sivri biber
2 zeytin
yarım kk yağsız peynir
kızlarrrrr okula gittim bildiğiniz elim ayağım titredi bugün bahane değil biliorum ama meyveli topkek yedim
akşam(18:00)
2 parça haşlanmış et
2 orta boy domates
1 sivri acı biber
2 litre su ama 3 ü bulur
45 dk walk at home
plates ve basen hareketleri yapcam yatmadan önce
1 litrede yeşil çay (yarısını içtim birazdan bi 500 daha içicem )
ebrucum kendi isteğiyle ayrılmak istiyor yazarız. bu tarz durumlar benim bildiğim kadarıyla geri döndüğünde yeni yarışmacı gibi tekrar yarışabiliyorsun. tölereans tanınıyor yani, o açıdan bir sorun yok ama yine de püsküüt e soracağım tatlım
bu arada bu hafta listeden birlikte ayrılıyoruzama burda devam ediyoruz tabi, sakın kilo alayım deme
ay dukan usulü etli lahana sarması yedim bugün içinde pirinç yoktu tabiama mis gibiydi ooohhhh
geçmiş olsun canım
sebze olduğundan zararı dokunmaz sanırım canım
anladım canım karar senin boyun kaçtı senin
epey yorulmuşsundur buse
afiyet olsun canım kek bozmuş ama olsun ayrıca geçmiş olsun beninde elim ayağım titriyor kendimi durduramıyorum hemen dişlerimi fırçalayıp kahve içiyorum yorgunluğum duruyor ama iştahım kesiliyor
vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 177 cal almışım çok azmış kızlar
busecim bugün tartıldım 500 gr - deyim zaten,tahmini bir rakam yazmadım yani.neyse ben mutlaka girmeye çalışcağım 4 gün gidiyorum ama 2 günü yolda gececek zatem bin küsür km yol gideceğiz
gecmise dalmadan dünki menümü yazayim, düserim müserim üzerime yük kalmasin
11:00
2 yumurta omlet yagsiz
kk peynir 50%yag
2 zeytin
tam bugday "topuz ekmek" (türkiyede bu ekmekden görmedim adini bilmiyorum, google translatorun yalancisiyim)
15:00
6 cilek
17:00
1 kuru kayisi
21:00
1 tabak mercimek corbasi (mercimekli hacuv corbasi desek daha dogru olur
3 kasik yogurt
2 kurabiye :18:
2 lt su (2 bardak yesil cay dahil)
30 dk disarida yürüyüs
(squats simdi aklima geldi unutmusum :18: )
günaydın gönlümün çıtırları gözümün nurlarııı
kızlar bugün gencaylardaım ev temizlicez annesiyle tabi gencayda evde duvar yıkıcak bize yoğun bigün olcak akşam evde olurum ama baya hareketli bigün bu arada tartı bni cuma mutlu eder umarım çnkü anlamadığım bi şişliğim var yüzüğüm parmağıma olmadı bu sabah sıktı umarım bi sıkıntı çkmaz hepiniziiii çok öptüm
günaydın kızlar tartı beni hiç mutlu etmiyor100 gr anca vermişim cumadan buyana bugünden sonra cumaya kadar saf protein yapacağım bakalım ne olacak
Günaydın kızlaaar! Hafta sonu ve dün giremedim bunun için tüm takım arkadaşlarımdan özürdilerim. Evimde int. kesildi, telefondan da geçmişi okuyamadığım için unutmuştum.:26::26::26::26:
su menülerine bayılıyorum
günaydın kızlar tartı beni hiç mutlu etmiyor100 gr anca vermişim cumadan buyana bugünden sonra cumaya kadar saf protein yapacağım bakalım ne olacak
canım sende farkındasın zaten telafide etmişsin menün güzel top kek haricinde... sporun daha güzel
tamam canım sen nasıl istersen öyle yaz. umarım kilo almam ve geri dönmek zorunda kalmam.
afiyet olsun kuzum sen şimdi dukan usulümü korumaya geçiceksin canım?
canım benim boyum 1,60 aslında bu boya 50 kilo olmam lazım sanırım ama ben 50 kilo olursam hortlak gibi dolaşırım ortada
evet canım kalorisi çok az olmuş çünkü yediklerinin kalorisi çok düşük olsun sen kendini kötü hissetmediysen sorun yok ben mesela ez yemek yediğimde başım felaket ağrır belki yemeğin yanında 1 dilim kepek ekmeği yiyebilirdin.
canım sen sanırım urfadaydın annenler nerde oturuyor?
canım kurabiye dışında menün güzel kesşke kurabiye gibi bi kaçamak yapmasaydın bütün gün yaptığın diyeti bozmuş oldun başa döndün yani bende zamanında böyle çok hata yaptım. diyet boyunca kaçamak yapmamaya çalış yok kilo veremezsin canım
bide içtiğimiz içecekleri suya dahil etmiyoruz canım onlar ayrı su ayrı ok? :13:
günaydın canım kolay gelsin sana şişkinliğin belki dün ödem yapıcı bişey yemişsindir. bugün biraz suyunu arttır yeşil çayını iç geçer inş. belkide regl yaklaşıyordur.
sabah (07:00)
k-fleks 1 kase
öğle (12:00)
tavuklu mantar sote
1 ekmeğin kıyısı
cacık
ara
4 hurma (biraz fazla oldu ama karnım acıkmıştı)
akşam (08:00)
salamlı sandviç
1 bardak ayran
12 bardak su
2 kupa yeşil çay
100 adet mekik
daha spora başlayamadım ev iş çalışmak misafir kendime vakit kalmıyo bu akşam yine kayınpederlerim bizde yarın akşam oğluma gidicem hayatım koşuşturmayla geçiyo. en azında mekik çekebiliyorum...bakalım bu akşam bende kalmazlarsa indiricem netten bişeyler
Günaydın kızlaaar! Hafta sonu ve dün giremedim bunun için tüm takım arkadaşlarımdan özürdilerim. Evimde int. kesildi, telefondan da geçmişi okuyamadığım için unutmuştum.:26::26::26::26:
domates sosu iyi fikir.2 beden değil nurcum 3 beden. 42 beden olmuştum sonunda ama fotolardaki kotum mesela 30 size :26: ama dapdar zaten streç bir kot. sonra 3 kg daha oldum 30 size olmuyordu artık bana ama o kışı eşofmanla geçirdim, inat ettim almadım pantolon yediremedim 42 yi artık kendime :26: kış geçince de temmuzda diyete başladım. o gün bugündür diyetteyim
sen de başaracaksın merak etme.hem kilon fazla. benim başlangıç 68 di o yüzden ben çok zorlanıyorum. zaten bir de dukan diyetiyle haftada 1 kg ya verebiliyorsun ya veremiyorsun bir süre sonra haftada 200 gr verdiğim ya da hiç veremediğim zamanlar oldu. ama olsun öyle ya da böyle verdim. ve bu hafta mezun oluyorum
ben senin yerinde olsam kendime 42 beden bir şey almazdım. alacaksan 38 beden al. şimdilik elindekilerle idare et canım, sonra o paralarına acırsın4-5 kg zaten 1 beden incelmek demek fark etmesine şaşırmaaaaaa
bu arada 5 tl suya yuh diyorum yuuuh
yok canım, ben kendim yapıyorum kol hareketleri, kollarım malesef kalın kaldı bedenime göre çünkü
tamam tatlım, bilmiyorum kendine mesaj atmayı nasıl başarıyorsun anlamadım. ama benim profilime gelip mesaj göndere basıp yolarsan böyle bir sorun bir daha olmaz
iyi geceler
kuzuları ben yatıyorum şimdi :26: yarın erken çıkabilirim evden yengemlere gitcem, sonra da orda kalcam sanırım kuzenleeeama gitmeye de bilirim, tam belli değil. erken kalkıp işimi halletmeye çalışcam önceeee son güne kalmasın yine
hadi iyi geceler ve günaydınlar
önce sen kendine inan biz sana inanıyoruz zaten tatlım vereceksin o kiloları eminim
canım kurabiye dışında menün güzel kesşke kurabiye gibi bi kaçamak yapmasaydın bütün gün yaptığın diyeti bozmuş oldun başa döndün yani bende zamanında böyle çok hata yaptım. diyet boyunca kaçamak yapmamaya çalış yok kilo veremezsin canım
bide içtiğimiz içecekleri suya dahil etmiyoruz canım onlar ayrı su ayrı ok? :13:
Ay canım ben çok teşekkür ederim destek verdiğin için bugün tartıldım 76.3 kg çıtım. Çok mutluyum, artık diyetime iyice sarılıyorum. Diyetisyen kontrolümde de yağ oranımdan bu hafta 1 kilo 200 gram düştüğünü öğrendim.günaydın canım hoşgeldin önemli değil sen kilo vermeye devam et yeter buraya giremediğinde motivasyonunu kaybetme :13:
Ay canım ben çok teşekkür ederim destek verdiğin için bugün tartıldım 76.3 kg çıtım. Çok mutluyum, artık diyetime iyice sarılıyorum. Diyetisyen kontrolümde de yağ oranımdan bu hafta 1 kilo 200 gram düştüğünü öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?