woow 3 beden masallah
azmin icin tebrikler, mezuniyetin icinde canim
olsun sorun degil ya kücültürüm yada birine veririm, benim gibi alisveris hastasi kac aydir kendine bisey almadi tuttum kendimi ama, yaz geliyor. civil civil renkler almam gerek.
otel isi de oluyor sanirim insallah. havuz icin endiseleniyorum
dün bikinilere göz attimda ben bunu giysem bacaklarim, kalcalarim karnim cikar diye düsündüm iyce panik oldum
biranönce zayiflamaliyim. bugün alarm modunda olucam 3 lt su icmeye calisip sadece 2 ögün yiyip 1 ara ögün yapmayi düsünüyorum.
19'dan sonrada yememem gerek.
günüm disarida kosusturmayla gececegi icin simdilik evden cikmadan sadece squats yapacagim.
o kososturma arsinda o elbiseyi gidip almaliyim, 38 yaza kadar mümkün degil de 40 mi alsam acaba. 42 dar oluyordu yaza kadar versemde 40 dar olmaz mi ki :26: tam 2 ayim kaldi 40 bedene düsermiyim acaba
günaydin canim, iyi eglenceler kuzeninle (gidersen)
citir adayi ve nur bunu üzerime aliniyorum
günaydin canim, kolay gelsin.
bizde bir güne temizlik ayarlayip bastan asagi evi temizlesek, camlari filan silsek iyi olur.
rutin temizlik herzaman oluyorda, köklü temizligin yeri ap ayri
2 hafta önce burada kar vardi, 2gün önceye kadar yagmur vardi.
2gündür hava sicacik artik camlar silinmek ister
vericme insallah
evet yok artik böyle kacamaklar
regl öncesi oldugu icin yine neyse diyorum aylik 1 kez cikolata kacamagimi kurabiyeye verdim. cikolata yemeyerek cezalandirdim kendimi. kacamak yok daha, sadece regl dönemi 1 gün sadece kücük cikolata var
günaydin canim,
internet konusunda kader arkadasi olmusuz
suan bile netim cok yavas.
eskiden bir kac tab acip hepsinde biseyler yaparken, simdi tek tab bile zor yükleniyor.
niye böyle oldu anlamadim
günaydin kizlar,
yine önce gecmise daldim yazmadan
Nasilsiniz?
Birazdan squats yapip kahvalti edecegim.
Sonra dus alip cikacagim.
Bugün kayip diye afis asabilirler benim icin,
hava cok güzel isim bitsede eve dönmem heralde
bol hareketli, yürüyüslü, isim bitincede alisverisli bir gün beni bekliyor insallah
bu gün korktugum bir randevu var, insallah cok yanmadan atlatirim :26:
Ay canım ben çok teşekkür ederim destek verdiğin için bugün tartıldım 76.3 kg çıtım. Çok mutluyum, artık diyetime iyice sarılıyorum. Diyetisyen kontrolümde de yağ oranımdan bu hafta 1 kilo 200 gram düştüğünü öğrendim.
simdi dikkatimi cektide biz seninle ayni kiloda sayiliriz.
özellikle senin menülerine daha dikkatli bakacagim
İyi gidiyor canım, diyetisyen sonucumu yukarıya yazdım. Aman nazar değmesin hihihigünaydın venüüsssağlık olsun bebeğiim, sen burda ol yeteer neler yaptın bakalım anlat, menüler ne alemde nasıl gidiyor
Etrafımda bir çok kişide internet problemi var, bizim int. borcumuz yoktu mesela niye kapandı anlamadık. Babam bugün yaptıracak.günaydin canim,
internet konusunda kader arkadasi olmusuz
suan bile netim cok yavas.
eskiden bir kac tab acip hepsinde biseyler yaparken, simdi tek tab bile zor yükleniyor.
niye böyle oldu anlamadim
Süpermiş bebeğim ben de ofiste sıkıcı bir gün geçireceğimgünaydin kizlar,
Nasilsiniz?
bol hareketli, yürüyüslü, isim bitincede alisverisli bir gün beni bekliyor insallah
Peki bebeğim ben arada çok sapıtıyorum ama genel olarak normal menülerim vardırsimdi dikkatimi cektide biz seninle ayni kiloda sayiliriz.
özellikle senin menülerine daha dikkatli bakacagim
Ben de çoook çoook mutlu oldum Busişim! Umarım hep böyle devam eder, önemli olan yağ oranı sonuçta!venüüüsssbu harika bir habeeer
haftada 1.200 gr yağ ne demeeekharikasın harikasııın aynen devaaamm
teşekkür ederim tatlım, darısı senin başına.bence 40 beden olursun canım, alma 42 falan, bana güven umarım randevun da iyi geçer
görüşürüüz
gözüm üzerindevenüsün menüleri de güzeldir nurcum, bak bak iyice baaak
İyi gidiyor canım, diyetisyen sonucumu yukarıya yazdım. Aman nazar değmesin hihihiÖğle arasında menülerimi yazacağım toptan, umarım biter
Etrafımda bir çok kişide internet problemi var, bizim int. borcumuz yoktu mesela niye kapandı anlamadık. Babam bugün yaptıracak.
Süpermiş bebeğim ben de ofiste sıkıcı bir gün geçireceğim
Peki bebeğim ben arada çok sapıtıyorum ama genel olarak normal menülerim vardır
yaz yaz okucam menünü, insallah yediklerimiz birbirine benziyordur, benim icin güzel örnek olacak
benim bugün uni. yok ama birazdan gidecegim randevu eminim ofiste olmakdan daha zordur
Hihihihi tamam bebeğim. Ben de üniversiteliyim güya ama okula uğradığım yok ancak sınav dönemlerinde...
sapittigin kisimlari görmezden gelirim ben
ama en iyisi kacamak filan yapma, gözüm üzerinde olacak ona göre
alıntını yapmışım yorumumu yazmamışım canım kusura bakma
sen müsait değişsin herhalde kardeşin yazmış
tebrik edrim canım - olman güzel olmuş
ben de seninkileree
oo hadi bakalım kolay gelsiinödem için su iç kuzum ve yeşil çay ebrunun da dediği gibi, cumaya kalmaz o
menülerini gözden geçir tatlım, doğru şekilde beslenmiyor olmalısın, tartılar yalan söylemezama üzülme, 100 gr dahi veremediğimiz zamanlar oluyor yine de , hele ben dukanda neler çektim saf protein yaparsın verirsin ama sonra sebzeler ve nişasta girince paat diye geri alırsın söyliyeyim :26: dukandan biliyorum, metabolizmanı bu şekilde yorma bence. şaşırtmak için tek gün saf protein yap yeter
kuzum neden kilo alasın ki yaaböyle şeyler düşünme, düşünce gücünü unutma. alırsan da hemencecik verirsin. bu koruma evresinde mutlaka 3 günde 1 tartıl canım, kendini kontrol et.. bu sayede almayacağız geri. bunu 6 ay yapmalıyız en az ki metabolizmamız kilomuza alışıp durulsun, sonrası daha kolay olacak
ve tabiki dukan usulü koruma yapcam, yoksa tüm kiloyu geri alırım yapmayan her dukancı gibi ebrum :18:
hurma 4 çok fazla ebrucum ama benim asıl gözüme batan oradaki salamlı sandviçcanım salamın kalorisine baktın mı sen, salamlar sosisler acayip kalorili ve çook yağlı şeyler yanlış bir seçim olmuş. bunu yiyeceksen bile sabah kahvaltısında yemelisin. akşam 20.00 2 dilim ekmek arasına salam için çok geç bir vakit, tüm günü batırmış bence korumaya geçince de buna dikkat. çok yağlı şeyleri öğleden sonra tüketme kuzum
günaydın venüüsssağlık olsun bebeğiim, sen burda ol yeteer neler yaptın bakalım anlat, menüler ne alemde nasıl gidiyor
günaydin kizlar,
Nasilsiniz?
canım bu çok güzel bi haber tebrik ederim.
Ay canım ben çok teşekkür ederim destek verdiğin için bugün tartıldım 76.3 kg çıtım. Çok mutluyum, artık diyetime iyice sarılıyorum. Diyetisyen kontrolümde de yağ oranımdan bu hafta 1 kilo 200 gram düştüğünü öğrendim.
tam karataycı oldum bugün kızlardaha yeni kahvaltıya gidiyorum
görüşürüüzz
asagida isimler bayaaa cogaldi kizlar ohh iyii
ama ben kacayim artik.
squats ardindan kahvalti ve dus beni bekler.
öpüldünüz,
aksama görüsürüz insallah kizlar
kacamak yapmayin sakin,
bende yapmayacagim
keki yedim ama 40 dk platesle aldığımı erittim canım
cerencim ekmek yemiyorum her türlü unlu mamül yasak
evet kuzucum dengelemişsin
menü güzel ama saat 21.10 için doğru bir ara yemek olmamış canım. sütte laktoz var, bu saatte içmen doğru değil o yüzden. o saatte en doğrusu yarım kase yoğurttur bence. bir de karidesin yanındaki ekmekler olmamış :26: 1 dilim olsa hadi neyse ama 2 fazla. bol karides yeyip, ekmek yerine de salata yesen süper olurmuş
yine de güzel menü sayılır, suyunu ve sporunu yazmayı unutmuşsun sanırm :26: afiyet olsun
iyi geceler
gunaydıınn kızlar
gecen haftadan beri okula bugun geldim ancak, cuma gunku kilo bildirirmimi de kardesime yaptırdım.. benim telefonum hala serviste, bugun haber vericekler.. insallah biran once olur.. telefonsuz internetsiz zor oluyor malum...
bugun okula geldim kutuphanedeyim simdi...
evet bu hafta 400 gr ekside oldum , ilk hedefime cok az kaldı, "yetmiş" kelimesinden kurtulmaktı ilk hedefim:) simdi tam 70 kiloyum.. insallah bu hafta 6 ları gorucem gibi
beni gorenler cok zayıflamıssın diyorlar, kayınvalideme soyledim 70 kilo oldugumu, o kadar yoksun sen, eski halin gibisin iişte diyor:) eski halim dedigi 59-60 kilo oldugum zamanalr
ay bakalım yaa, insallah hedefe az kaldııı
AY BENİM DE İLK HAYALİM BU CANIM!gunaydıınn kızlar
gecen haftadan beri okula bugun geldim ancak, cuma gunku kilo bildirirmimi de kardesime yaptırdım.. benim telefonum hala serviste, bugun haber vericekler.. insallah biran once olur.. telefonsuz internetsiz zor oluyor malum...
bugun okula geldim kutuphanedeyim simdi...
evet bu hafta 400 gr ekside oldum , ilk hedefime cok az kaldı, "yetmiş" kelimesinden kurtulmaktı ilk hedefim:) simdi tam 70 kiloyum.. insallah bu hafta 6 ları gorucem gibi
beni gorenler cok zayıflamıssın diyorlar, kayınvalideme soyledim 70 kilo oldugumu, o kadar yoksun sen, eski halin gibisin iişte diyor:) eski halim dedigi 59-60 kilo oldugum zamanalr
ay bakalım yaa, insallah hedefe az kaldııı
Çok teşekkür ederim bebişiiimmmcanım bu çok güzel bi haber tebrik ederim.
Ay benim de öyledi ama dün diyetisyenime gittikten sonra kendime geldimarkadaslar cuma dan itibaren menulerim cok duzensizdi, evde cocuklarlaydım.. ne saatler aklımda ne de menuler... ama spor yaptım, ip atlama, mekik, hareketli dans...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?