Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaz gelsin totomu yerinde durdurmayacağım bıktım kıştan bıktııııımmmmmmmmmm

busi hep fırsat bulamadığım için paylaşamiyorum kaçamak yaptığımdan değil :)

kıza söyledim su zehirlenmesini baya güldü inanmayinca internetten açıp okudum

hoşgeldin kuzummmmmmm

busiiii zaten yeterince geziosun bnde

yok anam yoook yetmeeezzz benim bu dukanın istediğim kiloya ulaştıktan sonra yapılması zorunlu bir "güçlendirme" adında evresi var. o da verilen kilo başına 10 gün ben dukana 59 kg iken başladım, en az 100 gün yani kaba hesap 3,5 ay güçlendirme yapmak zorundayım bu yaz istediğimi pek yiyemeyeceğim yine ama neyseki güçlendirme evresi bu kadar katı değil. mesela haftada 2 gün ödül öğünüm olcak, ödül öğünlerimi kendim seçcem sabah mı öğlen mi akşam mı ve o öğün de ana yemek +tatlı + içecek olacak. ve istediğimi yiyeceğğim bir de ekmek, bakliyat hakkım falan olcak :26: bunlarla avunuyorum işte

alemsin busiiii ya ahahah çok güldümmm hadi bakalım dukkancı karşimmmm

busi hep fırsat bulamadığım için paylaşamiyorum kaçamak yaptığımdan değil :)

kıza söyledim su zehirlenmesini baya güldü inanmayinca internetten açıp okudum

ben anlamam, bak venüs kaç gün giremedi. geldiğinde bütün menülerini yazdı sen de kağıda not alacaksın, yazamadığın menüleri geldiğinde tek tek yazacaksın buraya venüs gibi, istiyorum o menüleriiii bak şeytancıklarımı çıkardım zeliş

o arkadaşına göstermekle iyi etmişsin, çünkü kıyısından dönmüş bence o zehirlenmenin 5 lt ne demek ya, resmen içini yıkamış gününün yarısı wc de geçmiştir

aaa hiç yapmam öyle şey bak ama sabrın sonu selamet oluo yani

evet burcum şaka yapıyorum zaten keşke bu iş yaza kalmasaydı tabi, güzel olurdu çünkü dondurma yemek istiyorum ben ama buraya kadar alnımın akıyla geldim, bundan sonrasını da aynı azimle götüreceğim, çünkü bir daha ömür boyu diyet lafını duymak istemiyorum. tek kilo aldığım evre hamileliğim olsun olacaksa

aynen canm bnde böyle düşünüorum tek kilo aldıım zaman hamileliğim olsun istiorum

azimle ilerliyorsun burcuuu başaracaksııın, peşimden koşuyorsun şuaaan yakındır zaferin bebeğğim

Menüm

sabah-öğle 11:30

2 yumurta
1 üçgen peynir
1.5 dilim ekmek
2 zeytin
1 incir

ara 14:30
1 bardak süt
3 incir

akşam 16:30
1 tabak kuru fasulye
1.5 dilim ekmek
10 fındık

su 2 litre
spor yok

menünü çok beğendim tatlım az da olsa spor olsaydı keşke :)
afiyet olsun canım :) spora da dön bi an önce :) spor idolümsün sen benim
ohh ohh maşallah aynı performansı ben de denizli de sergilicem inşallah
kızlar, ben birazdan PTye gidicem, akşam fırsat bulursam yazarım, olmadı menümü ve mesaj sayımı yrn yazıcam ona göreeeee..

şimdilik mucuuuukkkkkssss
kolay gelsin canım çok özeniyorum senin şu pt ne bende istiyorum ama burda yokmuş

her zamanki gibi harikaaaaaa burcu sen ne ara 100 e geldin ben 85 yaptım daha bugün ben mi yanlış gidiyorum acaba :26:
ben geldim kuzularıım misafirler gitti ben de yemeğimi yedim, mutfağı toparladık falan anca geldim, venüse haber vermiştim söylemiştir size

geçmişe bakıp geliyorum

busiiiii 49,9 a güvenip kaçamak yapmamışsın tebrik ederimmmm

oo mammamiyaaa belisimo perfectooo

busi yeşil çay aklıma gelmiyo ki ama suyla aramı düzelttim arkadaşım diyete başlamış 5 litre su içmiş onu gördükçe bende içiyorum

zelişşşşş sakın 5 lt içeyim deme ben bi kere 4,5 içtim böbreklerim mahvoldu valla sakın 3 lt en iyisi
hoş geldin bebikom valla ben zaferimin tadını çıkarıyorum ama kaçamaksız tabi ki, yeşil çaylar havaya modundayım

o zman hep beraber havaya şu yeşilçay aşkı nolcak bilmiyorum dün kantinciye dedim yeşilçay yapın diye
yaz gelsin totomu yerinde durdurmayacağım bıktım kıştan bıktııııımmmmmmmmmm

bende bendeeeeeee zayıflamamın şerefine geçen yazın acısını çıkartıcam lk hedefim ayvalık ondan sonra çanakkaleden başlayıp antalyaya kadar bütün kıyı şeridini gezicem

ödül olması çok güzel bence :) 60 olunca bende dondurma yicem güllü-ballı-bademli en sevdiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…