naparsınız güzelliklerbi geçmişe bakayım geliyorum
yaz gelsin totomu yerinde durdurmayacağımbıktım kıştan bıktııııımmmmmmmmmm
aferin ama onu örnek alma o abartmış, fazlası zarar, ödem ve su zehirlenmesi yapar. sen 2,5 - 3 lt iç kafi
evet yaa fıratın lafı, 2 tane kitabı var hatta ben de biri mavi biri sarı
teşekkürler zelişim, senin menüler de ilk zamankilere göre güzel, ama bir de hergün paylaşsan o menüleri süper olcakk
hoşgeldin kuzummmmmmm
busiiii zaten yeterince geziosun bnde
yok anam yoook yetmeeezzzbenim bu dukanın istediğim kiloya ulaştıktan sonra yapılması zorunlu bir "güçlendirme" adında evresi var. o da verilen kilo başına 10 gün ben dukana 59 kg iken başladım, en az 100 gün yani kaba hesap 3,5 ay güçlendirme yapmak zorundayım bu yaz istediğimi pek yiyemeyeceğim yine ama neyseki güçlendirme evresi bu kadar katı değil. mesela haftada 2 gün ödül öğünüm olcak, ödül öğünlerimi kendim seçcem sabah mı öğlen mi akşam mı ve o öğün de ana yemek +tatlı + içecek olacak. ve istediğimi yiyeceğğim bir de ekmek, bakliyat hakkım falan olcak :26: bunlarla avunuyorum işte
busi hep fırsat bulamadığım için paylaşamiyorum kaçamak yaptığımdan değil :)
kıza söyledim su zehirlenmesini baya güldü inanmayinca internetten açıp okudum
alemsin busiiii ya ahahah çok güldümmmhadi bakalım dukkancı karşimmmm
ağlanacak halime gülüyorsun demeeekk
aaa hiç yapmam öyle şey bakama sabrın sonu selamet oluo yani
evet burcum şaka yapıyorum zatenkeşke bu iş yaza kalmasaydı tabi, güzel olurdu çünkü dondurma yemek istiyorum ben ama buraya kadar alnımın akıyla geldim, bundan sonrasını da aynı azimle götüreceğim, çünkü bir daha ömür boyu diyet lafını duymak istemiyorum. tek kilo aldığım evre hamileliğim olsun olacaksa
aynen canm bnde böyle düşünüorum tek kilo aldıım zaman hamileliğim olsun istiorum
yeşil çaylar havaya yapmak isterdim ama benimki bitti
azimle ilerliyorsun burcuuubaşaracaksııın, peşimden koşuyorsun şuaaan yakındır zaferin bebeğğim
Menüm
sabah-öğle 11:30
2 yumurta
1 üçgen peynir
1.5 dilim ekmek
2 zeytin
1 incir
ara 14:30
1 bardak süt
3 incir
akşam 16:30
1 tabak kuru fasulye
1.5 dilim ekmek
10 fındık
su 2 litre
spor yok
afiyet olsun canım :) spora da dön bi an önce :) spor idolümsün sen benimbugün menüm
12 gibi
1 yumurta
domates
salatalık
peynir
akşam 5 gibi
fırında yumurtalı peynirli karnıbahar
üstüne de sarımsaklı yoğurt
cevizden sıkıldım ara verdim biraz.
su 3,5 lt
spor 2 gündür yok.saçma bir olay yüzünden tatsızım biraz onun da etkisiyle halim pek yok.insanları anlamakta çok zorlanıyorum artık
ohh ohh maşallah aynı performansı ben de denizli de sergilicem inşallah
Ay sevinçten ağlarım beeeen
Kızlar bu arada Busişimizin misafirleri gelmiş, o yüzden yazamıyor. Pasta börek yiyorlarmış, Busiş yemeğini de yiyememiş yoğurtla ara öğün yapmış ama tabisi kaçamak yapmıyor
kolay gelsin canım çok özeniyorum senin şu pt ne bende istiyorum ama burda yokmuşkızlar, ben birazdan PTye gidicem, akşam fırsat bulursam yazarım, olmadı menümü ve mesaj sayımı yrn yazıcam ona göreeeee..
şimdilik mucuuuukkkkkssss
sabah(08:30)
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
4 bardak şekersiz çay
yarım kk peynir
5 zeytin
öğle(13:30)
2 yumurtadan yağsız omlet
domates
4 zeytin
çok az peynir 1/4 kk ancadır
ara(17:00)
10 fındık
kızlar akşam yemeği düşünmüorum çünkü acıkmadım acıkcağımıda sanmıyorum
4 saat temizlik
100 squats yapıcam
30 dk plates düşünüyorum yapamazsam yazarm
ama 20 dk bacak hareketi kesin yapcam
2.5 litre su şimdilik
1 lt yeşilçay içicem
ben geldim kuzularıımmisafirler gitti ben de yemeğimi yedim, mutfağı toparladık falan anca geldim, venüse haber vermiştim söylemiştir size
geçmişe bakıp geliyorum
MENÜM
sabah 11.30
dukan krep
üçgen peynir
ara 15.30
1 kase yoğurt
akşam 18.45
10 adet minik hamsi(buğulaması çok kötüydü yiyemedim)
yumurtalı ıspanak
2 kupa yeşil çay
3 lt su
75 squat
100 kol egzersizi
busi yeşil çay aklıma gelmiyo ki ama suyla aramı düzelttim arkadaşım diyete başlamış 5 litre su içmiş onu gördükçe bende içiyorum
hoş geldin bebikomvalla ben zaferimin tadını çıkarıyorum ama kaçamaksız tabi ki, yeşil çaylar havaya modundayım
yaz gelsin totomu yerinde durdurmayacağımbıktım kıştan bıktııııımmmmmmmmmm
yok anam yoook yetmeeezzzbenim bu dukanın istediğim kiloya ulaştıktan sonra yapılması zorunlu bir "güçlendirme" adında evresi var. o da verilen kilo başına 10 gün ben dukana 59 kg iken başladım, en az 100 gün yani kaba hesap 3,5 ay güçlendirme yapmak zorundayım bu yaz istediğimi pek yiyemeyeceğim yine ama neyseki güçlendirme evresi bu kadar katı değil. mesela haftada 2 gün ödül öğünüm olcak, ödül öğünlerimi kendim seçcem sabah mı öğlen mi akşam mı ve o öğün de ana yemek +tatlı + içecek olacak. ve istediğimi yiyeceğğim bir de ekmek, bakliyat hakkım falan olcak :26: bunlarla avunuyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?