Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim kuzularıım misafirler gitti ben de yemeğimi yedim, mutfağı toparladık falan anca geldim, venüse haber vermiştim söylemiştir size

geçmişe bakıp geliyorum

hoşgeldin cnm evet okumuştum venüs yazmış sen oku ben o ara annemlere yemek hazırlıım buralardayım

yehhuuuuuuuuuuuu :81::82::103::124::122:

tamam babaanne hatrına 1 parça sabah 9 da, o sebeple ve 49.9 mutluluğuyla bunu es geçiyorum afiyet olsun, tadını çıkararak emerek falan yeseydin

canım boş ver belgeyi falan çılgınlık etme yani, güzelsin yeterince, çirkinleşmek üzeresin hatta :26: spor yapcaz ikimiz de taşlığımıza taşlık katacağız

aferin sana deli kız

mmuuuaah

kızlar, Buse hocamı dinliyorum, ve suyu 1,5 lt yapmak üzereyim an itibarıyla.. nedeeeeenn? çünkü sporda 2 saat içinde 1lt zaten içiyorum...
olacak 2,5 :)
akşam 2 bardak daha içsem yatmadan, oluuurrr 3...

helal sana ceronimooo sen bu işi başaracaksın, sana güveniyorum bebeğim

ben de koleston aşk alevi kullandım akması bitmiyordu valla :26: ben de şaşırdım şimdi :26:

kızıl gibi bela renk görmedim valla ben, çok pişmanım kimseye tavsiye etmiyorum hatta

kız bak vurmam istersen kafana :26: wasa demişsin vurulur yani ona, çikolata yemişsin, akşam meyveleri götürmüşsün vurmamak olmazdı o kafaya

biliyorsunuz ki size yaptığım yorumların bana hiçbir faydası yok, sizin için çabalıyorum, sizi diyette tutmak için

Misafir geldi çıkmak zorunda kaldım

busi idolüm takımın en çıtırı supersin ya seviyorum seni tebrik ederim hedefini aşmışsin bile seni örnek alıyorum resimlerini de bekliyoruz

ben de seni seviyorum zelişim resimler çok yakındaaaaaa

vaay vaay vaaaay menüye baaak

Menüm

sabah-öğle 11:30

2 yumurta
1 üçgen peynir
1.5 dilim ekmek
2 zeytin
1 incir

ara 14:30
1 bardak süt
3 incir

akşam 16:30
1 tabak kuru fasulye
1.5 dilim ekmek
10 fındık

su 2 litre
spor yok

sen de gördüğüm en iyi menü bu zeliş, inciri abartma ama su için de ayrıca alkış

güzel menü canım, mühim bir şey yoktur umarım, kendini üzme hiçbir şey için

ay yerim ben seni nasıl da güzel anlatmış venüsüm

helal olsun diyorum

ben de aynısını sana diyorum, sen de karataydı harika gidiyorsun

kızlar, ben birazdan PTye gidicem, akşam fırsat bulursam yazarım, olmadı menümü ve mesaj sayımı yrn yazıcam ona göreeeee..

şimdilik mucuuuukkkkkssss

tamam bebeim, süpersin

vaay vaaay vaaaay diyoruuum kız o spor ne öyle gözlerim kamaştıı

Busi en beğendiğin menü bumu ben beğenmemiştim çok sevindim beğenmene :)

valla yorgunum ama yapıcam busi ya zaten bi plates kaldı oda çocuk işi

bu hafta 1.5 filan vermem lazım busi hedefime hemen ulaşmak istiorum

verirsin bence burcuu ama dikkat et çok spor yaparsan kasların şişer, kilo vermen de durabilir, bu konuya dikkat et. benim başıma geldi 2,5 haftaydı sanırım kilo veremedim, meğer sporu abarttığım içinmiş :26: sporu bi azalttım gidiverdi kilolar sonra

yarın sabah bi tartılcam bakalım busiii ama kas şişkinliğini sporda hissediorum ha bu arada bugün lcw de elmde 44 olan pantolonun 40 ını denedim bi tık kalmış olmasına demek ki azimli olunca oluomuş

yarın sabah bi tartılcam bakalım busiii ama kas şişkinliğini sporda hissediorum ha bu arada bugün lcw de elmde 44 olan pantolonun 40 ını denedim bi tık kalmış olmasına demek ki azimli olunca oluomuş

harikasın burcuuuuuuuuuuuu

işte buuuuuuuuuuu

görmemk mümkün değil

tey tey tey halay çekelim göbek atalım

al benden de o kadaaaarrrrrrr

darısı hepiciğinizin başınaaaa

MENÜM

sabah 11.30
dukan krep
üçgen peynir

ara 15.30
1 kase yoğurt

akşam 18.45
10 adet minik hamsi(buğulaması çok kötüydü yiyemedim)
yumurtalı ıspanak

2 kupa yeşil çay
3 lt su
75 squat
100 kol egzersizi

yine örnek menü busi

busi yeşil çay aklıma gelmiyo ki ama suyla aramı düzelttim arkadaşım diyete başlamış 5 litre su içmiş onu gördükçe bende içiyorum

eneee fıratın lafı bu

yine örnek menü busi

aferin ama onu örnek alma o abartmış, fazlası zarar, ödem ve su zehirlenmesi yapar. sen 2,5 - 3 lt iç kafi

evet yaa fıratın lafı, 2 tane kitabı var hatta ben de biri mavi biri sarı

teşekkürler zelişim, senin menüler de ilk zamankilere göre güzel, ama bir de hergün paylaşsan o menüleri süper olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…