ydsye moralim bozuldu ya çok güveniyodum ama beklediğim gibi gelmedi bi sonraki sınava kaldı artık. kendimi bi garip hissediyorum sanki bütün gün yemek yememişim de açlıktan ölüyomuşum gibi elim ayağım uyuşuyo kahveyi fazla mı kaçırdım acaba bugün :26:
Busi aynı annem gibi konuşmuşsun tamam yarın saycam valla billa şeytanlar çıkmasın sadece bide yarın akşama patates yemeği yiyebilirmiyim diye soriymde ona göre ayarlıycam bi şeyler :)
ydsye moralim bozuldu ya çok güveniyodum ama beklediğim gibi gelmedi bi sonraki sınava kaldı artık. kendimi bi garip hissediyorum sanki bütün gün yemek yememişim de açlıktan ölüyomuşum gibi elim ayağım uyuşuyo kahveyi fazla mı kaçırdım acaba bugün :26:
Uykum kaçtı geri döndüm ben :)
hoşgeldin canımsenin okulun yok mu bakiyim yarın
Emoş ikinci sınavda daha iyi sonuçlar alırsın üzme kendini bu kadar stresten yemek istiyorsun bence üzülme nolur
hadi bakalım zeliş hanımpatates yemeği olmaz zeliş, patates nişastalı ve çok kalorili. başka yemek yok mu? illa yemek zorundaysan da yarım tabak ye bari. :26:
yapma beeolsun canım bi sonraki sınav iyi olur dilerim :26:
kahveyi abarttıysan o yapar canım, çarpıntı da yapar, dikkat et
hoş geldin zeliş hanım
hadi bakalım zeliş hanımpatates yemeği olmaz zeliş, patates nişastalı ve çok kalorili. başka yemek yok mu? illa yemek zorundaysan da yarım tabak ye bari. :26:
yapma beeolsun canım bi sonraki sınav iyi olur dilerim :26:
kahveyi abarttıysan o yapar canım, çarpıntı da yapar, dikkat et
hoş geldin zeliş hanım
yok 1 hafta rapor aldım lysye çalışmak ve annemin yanında kalmak için Emoş :)
selam kizlar, yogun bir günün asrdindan ben geldim.
suan cok yorgunum
yinede gecmise daliyorum..
inşallah canım üzülmemem lazım aslında yaklaşık 280.000 kişi girmiş 218.000i barajın altında kalmış düşününce dert etmiyosun fazla da ne biliyim o kadar emek verdim boşa gittiğini düşünmek can sıkıcı işte
kahve ve zelişin dediği gibi stresten olabilir deli gibi tatlı istedi canım ama yok yani yemicem yiye yiye bu hale geldim zaten
iyi yapmışsın o zman tatlımben de sınava çalışmayı bıraktım şimdi sabahtan beri çalışıyorum beynim çatlıcak sabah erkenden kalkar devam ederim dedim. 3 teymiş sınav ona da ayrı sevindim
bugün menüm
9:30
2 yumurta ve 1 dilim peynir ile omlet
1 dilim tam bugday ekmegi
2 zeytin
16:00
yaprak döner (dana eti)
salata
1 yedigün ayran
2,5lt su
3 bardak yesil cay
1 ayran
yürüyüs 1 saat
ve sürekli hareket halinde cok az oturdum bugün
yani bak herkesin kötü geçmiş anlaşılan zor sınavmis ikincisi için şansın var hemde verdiğin emek orda çıkar belkı
bugün menüm
2 zeytin
yaprak döner (dana eti)
salata
1 yedigün ayran
2,5lt su
3 bardak yesil cay
1 ayran
yürüyüs 1 saat
dinlen biraz o zaman bende sabahtan beri çalışacam diye kalkıyorum yok misafir geliyor yok telefon çalıyor çalışamadim hiç :)
busiiii bana zeliş hanım deme söz çıtır olcam bu günlük böyleydi düzeltmiştim demi sözümü tutmuştum daha önce bundan sonrada böyle olcak
başka yemek yok valla olmadı special k yerim yada komşulardan yumurta mi istesem dur düşünüp bi çözüm bulucam busi :)
selam kizlar, yogun bir günün asrdindan ben geldim.
suan cok yorgunum
yinede gecmise daliyorum..
bugün menüm
2 zeytin
yaprak döner (dana eti)
salata
1 yedigün ayran
2,5lt su
3 bardak yesil cay
1 ayran
yürüyüs 1 saat
dinlen biraz o zaman bende sabahtan beri çalışacam diye kalkıyorum yok misafir geliyor yok telefon çalıyor çalışamadim hiç :)
inşallah canım ekimdeki sınava daha iyi hazırlanıcam artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?