Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu hafta biraz tatlı filan kaçtı, regl olduğum için, haftaya duzelicek inşallah...:26:

günaydin kizlar.
gecmis uzayip gitmeden önce gecmisi okudum
simdi gidip kahvalti edeyim, dün cok yorulmusum gercekten, yataga yattigimda heryerim agiriyordu, hemende uyumusum hayret ettim

ben gideyim bi güzel kahvalti edeyim, basarabilirsem yüzüme gözüme bulastirmadan busenin dedigi gibi 3 ögün ve 3 ara yapacagim bugün.
umarim yarin karsiniza arti ile dönmem, regl tarihim bugün aslinda ama oynuyor birkac gün biliyorsunuz.
hayirlisi bakalim yarin nolcak :18:

günaydın Emoş kurtuluyorsun sınavlardan sonunda

KIZ İNSAN KAYINVALİDESİNDEN HİÇ ÇEKİNİRMİ O SENDEN ÇEKİNİYOMU BİŞEY İSTERKEN... ÇEKİNME ÇEKİNME İSTE NE İŞİ VAR DİKSİN İŞTE ŞÖYLE SÜZÜLSÜN GELİNİ ONUN DİKTİKLERİYLE
kızlar bu hafta biraz tatlı filan kaçtı, regl olduğum için, haftaya duzelicek inşallah...:26:

yani ceren ya beğenmiorum hemen gitsin istiorum

kizlar kahvaltimi ancak simdi yapiyorum.
lavobaya gitmisken yine gözüme lavobada toz carpti temizledim ciktim tam hapimi ictim kahvaltimi yapacagim bir baktim mutfakta bulasIk var.
malum bu aralar coook kalabaligiz evde.
onlarida makineye koydum. ancak kahvaltimi hazirladim.
5 catal yedim ve tadina bayildimmmm.
menemen yaptim menümü aksama yazacagim insallah, mutlaka bundan yapin.
bazi arkadaslar sogan koyuyordu ona uydum tadindan yenmiyor

bitireyim yemegimi yine gelicem ins.
ozamana kadarda birileri gelir umarim suan asagida sadece ssercecik yaziyor

afiyet olsun canım kuru soğanmı yoksa taze soğanmı koyun?

kizlarrr dikkat ettigim halde birkacyüz gram fazla cikmistim.
bugün sabah yine tartildim ve 76kg ciktim.
üzülsemde icim biraz rahatladi, en azindan yarin tartida arti cikmam.
birde 100gr bile olsa eksi cikarim insallah
sanirim reglimle alakaliydi.
birde ben bu hafta hapimi 2 kez ac karna sabah icmeye unuttum, yemek yedikten sonra aldim.
tok karina tesiri daha az oluyor sanirim bu yüzdende metabolizmam yavasti.
yarin insallah eksi cikacagim:18:

kızlar komşuya geçtim çocuğun odasından yazıyorum akşama gelececeğim interneti yatırmamış eşim bugün yatıracak akşama gelir ancak merak etmeyin

Kıslaaar iş için bir otele geldim. Bugün sıkıcı bir gün olacak. Telefondan yazıyorum bana şans dileyin. Bu aralar hayatım yok darma dağın düzgun diyebileceğim bir tek diyetim var o da olduğu kadar... Pozitif enerjilerinizi bekliyorum hepinizi çok seviyorum. Geçmişi okuyamadığım için ara ara girip yazacağım.

canim benim dilerim hersey diledigin gibi olur.
kafana cok takma, bazen olur öyle seyler, ama gecicidir muhakkak.

çok yoğunsun belliki venüs kısa zamanda düzene girer inşallah sen diyetini bırakma bizde seni seviyoruz

çok yoğunsun belliki venüs kısa zamanda düzene girer inşallah sen diyetini bırakma bizde seni seviyoruz
Bırakır mıyım hiç! Sadece biraz hevesim kaçtı hem diyete hem de hayata karşı... Bu zamanlar da geçecek
canim benim dilerim hersey diledigin gibi olur.
kafana cok takma, bazen olur öyle seyler, ama gecicidir muhakkak.
Beklemek enerjimi tüketiyor bebeğim ya zaman geçmiyor bir an önce hayallerime kavusmak istiyorum...
Bu arada son sayfada alıntı yapmayı buldum ancak diger sayfalara geçiş nereden bulamıyorum hala Iphone alınca rahat rahat yazacağım her zaman süper olacak

kuzularım ben geldim işim başımdan aşkın, kaç gündür yapmadığım için yine sıkıştım :18: bugün geç yandım 12 de kahvaltı yaptım. şimdi de acıktım öğleni yemeğe gidiyorum. sonra gelip geçmişe bakacağım, sonra da tekrar iş

ay şans dileyin bana yaaaaa

Kolay gelsin takımımızın baş fıstığı

haklisin canim biliyorum, bende artik 2 konuda cok sabirsizlaniyorum.
yillarca hayalini kuruyoruz sonucta insan artik o hayali gercekten yasamak istiyor.

kolay gelsin canim
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…