cnm akşam durumu kurtarmaya çalışmadım aslında, PT yaptığım akşamlar yemek yemiyorum zaten... hoca yeme diyor.. ayran-yoğurt ile hafif bi şekilde geçiştiriyorum... bunu bildiğimden de öğlen rahat yedim.. hem benim kilomda biri için 1.5 porsiyon döner fazla değil inan.. öğlen fazla yemediğimde de 4-5gibi bir tost yiyorum ki spoda bayılmayayım...
tatlım, yukarda da yazdım, hoca yememizi istemiyor.. yoğurt ayran geçirin diyor.. kan akışı o kadar hızlanıyormuş ki , yemek yiyip hepsini mideye doğru akıtmak doğru olmazmış.. onu dinliyoruz bakalım ama PTler bitince normal spora devam edeceğim o zaman daha düzgün olur heralde...
cnm ben tatlı istediğimde, gidiyorum starbuckstan latte alıyorum, içine de tatlandırıcı atıyorum. (normalde şekersiz içiyorum) o isteğimi bastırıyor... hem de 60-70 kaloriye... (light sütlü yaptırıyorum)
hatta bu uygulamayı, arkadaşlarla dışardayken de yapıyorum, eğer yemeğe gideceksek öncesinde içiyorum ki şişeyim, ona bun a saldırmayayım, ya da pastaneye falan gideceksek hemen alime alıyroum.. çok etkili oluyoronlar tatlı yerken, ben kahveyi içiyorum, cnm da istemiyor, şişiriyor...
gitsin yavrum benim için sakıncası yok, hatta seninkiler giderken sööle de benimkileri de alsınlar yanlarına
kurtulucaz Burcuuu, dayanıcaz, zafer bizim olucak..
heves kaçması yooook, kaçan giden yok, gelmiştir o şimdiye di mi Venüss ???
bu arada iphonela da kolay olmuyor, benden söylemesi, ben laptopla en rahat haldeyim walla.. bu arada siz neyi bekliyorsunuz? hayallaer falan ben o kısmı anladım kızlar ya?
tatlım reglin mi yakın, ondandır o.. çok hızlı da vermedin, geçici olabilir...bi de belki önce yüzden vermişsindir , bazıları ööle olur ya, ama sonuçta yüzün kaç kilo, hep oradan veremezsin ya
devam ettikçe dengelenecek kuzum, dont worry, be happy
ben geldimmmmbi sınavımı daha atlattım çok şükür yarınki de bitince özgürüm
geçmişi okuyayaım biraz :):)
Menüm
sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
öğlen 16:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 haşlanmış yumurta
2 incir
akşam 19:00
yarım kase special k
su 2.5 litre
spor yok maalesef okula başlayınca yürüyüşlerim olacak ama
inşallah beğenirsiniz kızlar toparlamaya çalıştım gerçekten
canım benim sorun değil, deneyelim dedim sadeceyarın denersin mesela bu arada erken kahvaltı diyette çok önemli aslında. ama sen 2 öğün yaptığın için bilemiyorum. tartıda artı gördüğün için sana yaramıyor 2 öğün bence çünkü metabolizman çalışmıyor senin, onu kandırığ körüklemelisin bence. ara öğün dediğim de 3 kuru kayısı ya da 10 fındık, ya da 1 bardak ayran, ya da erkense saat 1 yeşil elma. bu şekilde, yoksa porsiyon yemek falan değil yani. o yüzden korkulacak bir şey değil nurcum, için rahat olsun. zamanında ben de bu şekilde kilo verdim
menüne yorum yapacak olursam, sabah menemene 1 yk z.yağı çok fazla. günde 1 tatlı kaşığı z. yağı vücudun için yeterli, ötesi sadece yağ depolatır. daha dikkat et yağ konusuna. yağın 1 gramı 9 kalori, proteinin 4, karbonhidratın 7, ona göre hesap et yani ne kadar fazla
hoş geldiin
bence de ekside çıkacaksın ebruuuuuöyle doğuyor içimeee
canım nur da söylemiş, protein aldığını söylüyorsun yeteri kadar, öyleyse sana öyle geliyordur inanyine de şüphen varsa daha fazla protein al
amaniiinn :18: yeşil çay yeşil çaaay
olleeey
zelişim toparlamışsın canım güzel menü ama şu öğlen yediğin incirler olmamış, onları öğlen yemeğiyle değil de ara öğün olarak ye öğlenden 2 sa sonra, ya da kahvaltıdanakşam yemeğinden sonra yeme çünkü şekerli olduğu için yağ depolatabilir, ben beğendim menünü, aferin sana
Ya kızlar dün 97.5 çıktım bu gün 98.5 1 kiloluk şişkinlik olurmu yoksa gerçektenmi aldım ya ama wc sorunum var bu günlerde ama çok moralim bozuldu bu gün bol su ve yeşil çay içiçem belki faydası olur
anladım canım. 8 gözüme geç gelmişti de :) annemler meraktan ölüyo zaten geçen gün skypedan aç dedi yok dedim gelince kendi gözünle görürsün dedim :)canım malesef akşam yemeklerim geç oluyo artık çünkü yaz saati uygulamasındayız. 7 de işten çıkıyorum. annemlere gittim akşam oğlumun yanına işle annemlerin evin arası 1,5 saat gittiğim gibide yemeğe oturduk o yüzden geç oluyo malesef.
10-12 adet balık vardı canım oğlumla beraber yedik zaten. gerçi o anca 2 tane yemiştir. doğuştan tok oğlum benim
ayyy sen şimdi nasıl heyecanlısındır. annenlere kavuşucaksın. bide seni uzun zamandır görmüyolarsa farkediceklerdir zayıfladığını inan herkes çok şaşırıcaktır. 10 kilodan fazla verdin çünkü başladığından beri demi?
günaydin canim, görüsmek üzere.
ohh ohh masallah canim
iyi dayaniyorsun
tesekkür ederim canim cevabin icin.
dikkat edrim insallah kendimi kaybetmem
canim uzayacak dedigim yani yapan kisi tüyleri görecek kadar olacak, zaten lazer yapmadan tras makinesiyle kisaltiyorlar öyle lazer vuruluyor.
benim tüye karsi asiri derecede antipatim vardir.l lazer senaslarimdan öncede hicbiryerimde 1 tek tane olmazdi izin vermezdim, uzatmak biraz zor geldi acikcasi ama uzayinca gidiyorsun yakiyorlar zaten.
t-shirt giyiniyorsan evet zor olur yaktirmak, cünkü kizariyor, tüyler eriyip 2-3 hafta icinde ancak dökülüyor.
benim o yönde sorun yoktu. baslarsan zaten 2seneye kadar biter sanirim. ben 1 yildan fazla oldu ama cooook nadir gittim tüyler gec büyüdügü icin 2-3ayda bir senaslarim oldu.
cevabin icin tesekkür ederim canim.
mangal var mi bilmiyorum ama varsa ne ala severim yani onlarla doyabilirim
hadi iyisin canim, insallah basarili olursunda üzerinden yük kalkar.
ben bir sinavimin sonucunu aldim coks evindim digerini bekliyorum, oda iyidir insallah.
Allah zihin acikligi versin canim
kızlar bu hafta biraz tatlı filan kaçtı, regl olduğum için, haftaya duzelicek inşallah...:26:
evet zeliş yaaa ne hayallerim var yarın içingünaydın Emoş kurtuluyorsun sınavlardan sonunda
Kıslaaar iş için bir otele geldim. Bugün sıkıcı bir gün olacak. Telefondan yazıyorum bana şans dileyin. Bu aralar hayatım yok darma dağın düzgun diyebileceğim bir tek diyetim var o da olduğu kadar... Pozitif enerjilerinizi bekliyorum hepinizi çok seviyorum. Geçmişi okuyamadığım için ara ara girip yazacağım.
kolay gelsin busiiiiimkuzularım ben geldimişim başımdan aşkın, kaç gündür yapmadığım için yine sıkıştım :18: bugün geç yandım 12 de kahvaltı yaptım. şimdi de acıktım öğleni yemeğe gidiyorum. sonra gelip geçmişe bakacağım, sonra da tekrar iş
ay şans dileyin bana yaaaaa
kizlar hava süper. dersimi ve evde virkac isimi halledip,
bikac saat sonra disari cikip uzunca yürümek istiyorum yine.
bahar geldi sonundaaa yagmurda yok misss hava misss
kizlar öyle görünüyor ki derslerden kalkip yürüyüse cikamayacagim
en kötü ihtimal leslie ile yürüyecegim.
bugünkii menüm
12:00
menemen ve 1 dilim tam bugday ekmegi
malzemeler:
2 yumurta
1 kuru sogan
2 domates
1 sivri biber
yaklask 1 yk zeytinyagi
ara ögün yapamadim cok toktum yemeye korktum acikcasi
16:00
köfteli yemek + salata
sadece kabak ve köftelerinden yedim, patatesi ayirdim.
(5 köfte)
salata malzemeler: 1 domates, salatalik, radicchio, eisberg, 1 tatli kasigi zeytinyagi
18-19 gibi yerim
brokoli ve karnibahar haslamasi limonlu
3 bardak yesil cay
1 litre su (aksama kadar toplam 2,5litre olur)
Not: busecim 3 ögün yapiyorum ama 3 ara ögün yapamadim, korkuyorum fazla yemis gibi olucam gibi geliyor bana :26:
kızlar ya ben kendimi kötü hissediorum bugünsanki varya verdiğim kiloların hepsi yüzümden gitmiş gbi bi tipsizleştim ya
cnm akşam durumu kurtarmaya çalışmadım aslında, PT yaptığım akşamlar yemek yemiyorum zaten... hoca yeme diyor.. ayran-yoğurt ile hafif bi şekilde geçiştiriyorum... bunu bildiğimden de öğlen rahat yedim.. hem benim kilomda biri için 1.5 porsiyon döner fazla değil inan.. öğlen fazla yemediğimde de 4-5gibi bir tost yiyorum ki spoda bayılmayayım...
tatlım, yukarda da yazdım, hoca yememizi istemiyor.. yoğurt ayran geçirin diyor.. kan akışı o kadar hızlanıyormuş ki , yemek yiyip hepsini mideye doğru akıtmak doğru olmazmış.. onu dinliyoruz bakalım ama PTler bitince normal spora devam edeceğim o zaman daha düzgün olur heralde...
cnm ben tatlı istediğimde, gidiyorum starbuckstan latte alıyorum, içine de tatlandırıcı atıyorum. (normalde şekersiz içiyorum) o isteğimi bastırıyor... hem de 60-70 kaloriye... (light sütlü yaptırıyorum)
hatta bu uygulamayı, arkadaşlarla dışardayken de yapıyorum, eğer yemeğe gideceksek öncesinde içiyorum ki şişeyim, ona bun a saldırmayayım, ya da pastaneye falan gideceksek hemen alime alıyroum.. çok etkili oluyoronlar tatlı yerken, ben kahveyi içiyorum, cnm da istemiyor, şişiriyor...
gitsin yavrum benim için sakıncası yok, hatta seninkiler giderken sööle de benimkileri de alsınlar yanlarına
kurtulucaz Burcuuu, dayanıcaz, zafer bizim olucak..
heves kaçması yooook, kaçan giden yok, gelmiştir o şimdiye di mi Venüss ???
bu arada iphonela da kolay olmuyor, benden söylemesi, ben laptopla en rahat haldeyim walla.. bu arada siz neyi bekliyorsunuz? hayallaer falan ben o kısmı anladım kızlar ya?
tatlım reglin mi yakın, ondandır o.. çok hızlı da vermedin, geçici olabilir...bi de belki önce yüzden vermişsindir , bazıları ööle olur ya, ama sonuçta yüzün kaç kilo, hep oradan veremezsin ya
devam ettikçe dengelenecek kuzum, dont worry, be happy
inşallah faydası olmuştur canım sabah su içme olayını dene ben hergün onun sayesinde çıkıyorum :)kızlar bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yaa
şimdi eve gelince 2 bardak su 4 kuru kayısı yaptım, midem boştu, umarım iyi gelir...
Menüm
sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
öğlen 16:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 haşlanmış yumurta
2 incir
akşam 19:00
yarım kase special k
su 2.5 litre
spor yok maalesef okula başlayınca yürüyüşlerim olacak ama
inşallah beğenirsiniz kızlar toparlamaya çalıştım gerçekten
kızlar bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yaa
şimdi eve gelince 2 bardak su 4 kuru kayısı yaptım, midem boştu, umarım iyi gelir...
basarilar canim. insanin nasil üzerinden yük kalkiyor degilmi, yarin bunu hissedeceksin insallahben geldimmmmbi sınavımı daha atlattım çok şükür yarınki de bitince özgürüm
geçmişi okuyayaım biraz :):)
canım benim sorun değil, deneyelim dedim sadeceyarın denersin mesela bu arada erken kahvaltı diyette çok önemli aslında. ama sen 2 öğün yaptığın için bilemiyorum. tartıda artı gördüğün için sana yaramıyor 2 öğün bence çünkü metabolizman çalışmıyor senin, onu kandırığ körüklemelisin bence. ara öğün dediğim de 3 kuru kayısı ya da 10 fındık, ya da 1 bardak ayran, ya da erkense saat 1 yeşil elma. bu şekilde, yoksa porsiyon yemek falan değil yani. o yüzden korkulacak bir şey değil nurcum, için rahat olsun. zamanında ben de bu şekilde kilo verdim
menüne yorum yapacak olursam, sabah menemene 1 yk z.yağı çok fazla. günde 1 tatlı kaşığı z. yağı vücudun için yeterli, ötesi sadece yağ depolatır. daha dikkat et yağ konusuna. yağın 1 gramı 9 kalori, proteinin 4, karbonhidratın 7, ona göre hesap et yani ne kadar fazla
bende sevmiyorum tüyü. kolaltımdakiler görünmeye başlayınca alıyorum hemen açık giyindiğim içinde yazın sıkıntı oluyo ben hep pürüzsüz olsun istiyorum :) o yüzden kışın olsun belli oluyo derdim olmasın :)
yeaaahh bende gezdim bugün sınavdan sonrahava çok güzeldi dayanaamdım yarın sınav var ama ben sokaklarda
afiyet olsun canım bugün güzel olmuş menün
Hoşgeldin Emoş
kızlar ben çıkıyorum ders çalışmıyorum hiç baya boşladım dersleri akşam yine gelirim mutlaka görüşürüz
sabah(07:30)
1 kepekli roll ekmek (50g) arasına yumurta yarım kk dan az yağsız peynir maydanoz
1 bardak çay (300 ml)
öğle(11:45)
1 kase domates çorbası
1 tane fırında büyük but
10 tane çilek
1 bardak (300ml) sade kahve
akşam(18:30)
menemen (nurdan duyunca cnm çekti) az yağlı bol acılı
5 zeytin
1 kk yağsız tuzsuz peynir
2 bardak şekersiz çay
salatalık
3 lt su
500 ml yeşilçay
110 squats yapcam
bide 50 mekik çekerim herhalde
Hoşgeldin Emoş
kızlar ben çıkıyorum ders çalışmıyorum hiç baya boşladım dersleri akşam yine gelirim mutlaka görüşürüz
sabah(07:30)
1 kepekli roll ekmek (50g) arasına yumurta yarım kk dan az yağsız peynir maydanoz
1 bardak çay (300 ml)
öğle(11:45)
1 kase domates çorbası
1 tane fırında büyük but
10 tane çilek
1 bardak (300ml) sade kahve
akşam(18:30)
menemen (nurdan duyunca cnm çekti) az yağlı bol acılı
5 zeytin
1 kk yağsız tuzsuz peynir
2 bardak şekersiz çay
salatalık
3 lt su
500 ml yeşilçay
110 squats yapcam
bide 50 mekik çekerim herhalde
valla busi sanırım bana öyle gelio bide çillerim artmaya başladı ya ondanda öle oluorum sanırım
bendede oldu gecen, kizlarin önerisi üzerine 2 bardak ilik su ictim iyi geldi. artik her sabah öyle yapiyorum canim.
gecmis olsun.
basarilar canim. insanin nasil üzerinden yük kalkiyor degilmi, yarin bunu hissedeceksin insallah
yarin olabilir evet, okula gidecegim yarin daha cabuk acikabilirim. beyin firtinasida aciktiriyor insani
cantama kuru kayisi koyayim da yerim ara olarak
o derece yanibende zeytin yagi diye rahatca 1 yk kasigina yakin koydum, daha sonra salatamada 1 tk koymustum :18: yani 1 yk vücuduma depolanmis oldu büyük ihtimalle :18:
ben ne yapmisim öyle yaa:18::18:
üstelik yarin eksi cikmak istiyorum :26:
bebişlerim bi görünüp kaçıyorum ama kusura bakmayın yarın son sınavım :) 1-2 saat çalışayım dönücem geri :) öpüyorum hepinizii
bebişlerim bi görünüp kaçıyorum ama kusura bakmayın yarın son sınavım :) 1-2 saat çalışayım dönücem geri :) öpüyorum hepinizii
kuru kayısı yeme tüm ara öğünlerinde sakın, sabah ve öğlen yiyebilirsin ama akşamki ara menün 10 fındık ya da 1 bardak ayran olsun. çünkü kayısının şekeri yağ olarak depolanabilirbir de üzülme ya bilemeyiz yağın depo olup olmadğını ama tedbir almakta fayda var, o açıdan günde en fazla yarım yk. tüket bence. mesele koca yemeğe 1 yk yağ koydur annene, böylece sana düşen kısım 1 tk. olur ben evde böyle yapıyorum
hoşbulduk canım git dersini çalış tabi üniversiteyi kazandıktan sonra dilediğin gibi gez toz :)
şu menünün önünde saygıyla eğilirimbeni geçicen burcu yakında
iyi dersler canım öptümbebişlerim bi görünüp kaçıyorum ama kusura bakmayın yarın son sınavım :) 1-2 saat çalışayım dönücem geri :) öpüyorum hepinizii
görüşürüz zelişim, iyi dersler
burcum güzel menü ama but çok yağlı fırında bile olsa kendi yağı çok yani, onun yerine göğüs çok daha iyi olur, afiyet olsun
bayılrım çilli insana beenbenim de hafif çilim var, keşke biraz daha olsa sorma şu zayıflayınca burunun ortaya çıkma olayı felaket. bir de benim burnum ortaokuldan beri kırık, yani bir kabusun içindeyim şuan ben ama yaptıracağım yakında, fakat korkuyorum :26:
kuru kayısı yeme tüm ara öğünlerinde sakın, sabah ve öğlen yiyebilirsin ama akşamki ara menün 10 fındık ya da 1 bardak ayran olsun. çünkü kayısının şekeri yağ olarak depolanabilirbir de üzülme ya bilemeyiz yağın depo olup olmadğını ama tedbir almakta fayda var, o açıdan günde en fazla yarım yk. tüket bence. mesele koca yemeğe 1 yk yağ koydur annene, böylece sana düşen kısım 1 tk. olur ben evde böyle yapıyorum
Menümu beğenmenize çok sevindim kızlar ya dün siz öyle unide çıtır olamıycaksn zeliş hanım falan deyince üzülmüştüm busi ıncirler aklımda ara ogün olarak alıcam bundan sonra tekrar kaçıyorum derse devam
canim Allah zihin acikligi versin.
cok tesekkür ederim canim bilgilerini paylastigin icin.
sanirim ayran, kuru kayisi ve findik bunlari aralara cogu zaman koyarim, bunlar benim damak zevkimee iyi uyuyor :)
findik güzel, yarin alirim kuruyemisciden. kavrulmus findik degil mi?
kabuklu findik evde var ama kavrulmus daha mi yagsiz olur acaba?
yag konusunda yemekleri dedigim gibi yaparsa sanirim bendne baska kimse yemez evde
ben ekndi yemegimi ekstra yapiyorum genelde.
zamanim yoksa evdeki yemekden az yiyorum, patateslerini ayiriyorum ve suyunun üzeri yag olan yerden degilde diger tarafdan aliyorum.
ama mercimek corbasinda yapiyor yagli sosunu koymadan benimkini baska tencereye ayiriyor, tamamen yagsiz oluyor bu sekilde. birde bol havuc kullaniyor az mercimek koyuyor.
kizlar bu aksamlik benden bukadar. hepinize iyi aksamlar, öpüldünüz.
yok emoş ya seni geçemem ama en azından kilo vermek güzellll bakalım yarın büyük gün
iyi dersler canım öptüm
valla busi ben sevmiorum ya çillerimi doktora gittim doğuştan bişi yapamzsın dedi sonradan olanlara maske filan yapıorum yani güneş lekelerime ama doğuştan olanlar çoksen daha o menüde neler vardı bilsen bana dersin ki o but ne kadar masum orda
kızlar iyi geceler sabah kilo bildiriminde görüşürüzzzzzz
Iyi geceler yarın hepimiz için iyi sonuçlar çıkar inşallah siz olmadan kilo vermek çok zor hepiniz ayrısınız benim için seviyorum sizi ya iyi geceler hepinize
Busim mesaj sayım 13 bunun içinde söz vermiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?