Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla gitcek ceren ya kurtulcaz dal gbi olcazzzz yok reglim yakın değil ama sanırım herkes yüzün küçülmiş dediği için öle oldum bide bugün bi resim çektik burnum kocaman çıkmıştı moralim bozuldu

ben geldimmmm bi sınavımı daha atlattım çok şükür yarınki de bitince özgürüm
geçmişi okuyayaım biraz :):)

hayırlı olsun emoşum darısı finallere

yani iyiye gidio zzelişim

sabah(07:30)

1 kepekli roll ekmek (50g) arasına yumurta yarım kk dan az yağsız peynir maydanoz

1 bardak çay (300 ml)

öğle(11:45)

1 kase domates çorbası

1 tane fırında büyük but

10 tane çilek

1 bardak (300ml) sade kahve

akşam(18:30)

menemen (nurdan duyunca cnm çekti) az yağlı bol acılı

5 zeytin

1 kk yağsız tuzsuz peynir

2 bardak şekersiz çay

salatalık

3 lt su

500 ml yeşilçay

110 squats yapcam

bide 50 mekik çekerim herhalde

valla busi sanırım bana öyle gelio bide çillerim artmaya başladı ya ondanda öle oluorum sanırım

olur zelişciğim :) ben yeşil çayın çok faydsını görüyorum :)
anladım canım. 8 gözüme geç gelmişti de :) annemler meraktan ölüyo zaten geçen gün skypedan aç dedi yok dedim gelince kendi gözünle görürsün dedim :)

bende sevmiyorum tüyü. kolaltımdakiler görünmeye başlayınca alıyorum hemen açık giyindiğim içinde yazın sıkıntı oluyo ben hep pürüzsüz olsun istiyorum :) o yüzden kışın olsun belli oluyo derdim olmasın :)
kızlar bu hafta biraz tatlı filan kaçtı, regl olduğum için, haftaya duzelicek inşallah...:26:

tubaaaaa dikkat et canım biraz tatlılar kaçıyo ama kilo hiç bi yere gitmiyo. bir an önce ver kiloları sonra ödül olarak ye :) ben öyle düşünüyorum :)
günaydın Emoş kurtuluyorsun sınavlardan sonunda
evet zeliş yaaa ne hayallerim var yarın için yarın 18:00 itibariyle özgürüm

venüsüm böyle düşünme herşey düzene girer mutlaka ben zayıftım derslerim kötüydü erkek arkadaşım yoktu falan filan. kilo almaya başladım derslerim çok iyiydi erkek arkadaşım vardı hepsi bi anda olsa çok güzel olcak ama sadece sabretmek lazım şimdiki hedefim zayıf başarılı mutlu mesut
kolay gelsin busiiiiim
kizlar hava süper. dersimi ve evde virkac isimi halledip,
bikac saat sonra disari cikip uzunca yürümek istiyorum yine.
bahar geldi sonundaaa yagmurda yok misss hava misss

yeaaahh bende gezdim bugün sınavdan sonra hava çok güzeldi dayanaamdım yarın sınav var ama ben sokaklarda

afiyet olsun canım bugün güzel olmuş menün
kızlar ya ben kendimi kötü hissediorum bugün sanki varya verdiğim kiloların hepsi yüzümden gitmiş gbi bi tipsizleştim ya

burcu ya bide bana sor yüzüm küçülmüş gören yüzün süzülmüş diyo

anladım canım ben bi ara spor salonunda çalışmıştım da hoca spor yaptıktan sonra bişeyler atıştırın diyodu ağır yemek değil tabi :) o yüzden hep öyle kaldı aklımda :)
kızlar bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yaa
şimdi eve gelince 2 bardak su 4 kuru kayısı yaptım, midem boştu, umarım iyi gelir...
inşallah faydası olmuştur canım sabah su içme olayını dene ben hergün onun sayesinde çıkıyorum :)

spor da olsaymış günün menüsü derdim zelişciğim süper olmuş bugün gözüme girdin

kızlar bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yaa
şimdi eve gelince 2 bardak su 4 kuru kayısı yaptım, midem boştu, umarım iyi gelir...

bendede oldu gecen, kizlarin önerisi üzerine 2 bardak ilik su ictim iyi geldi. artik her sabah öyle yapiyorum canim.
gecmis olsun.

ben geldimmmm bi sınavımı daha atlattım çok şükür yarınki de bitince özgürüm
geçmişi okuyayaım biraz :):)
basarilar canim. insanin nasil üzerinden yük kalkiyor degilmi, yarin bunu hissedeceksin insallah

yarin olabilir evet, okula gidecegim yarin daha cabuk acikabilirim. beyin firtinasida aciktiriyor insani
cantama kuru kayisi koyayim da yerim ara olarak

o derece yani bende zeytin yagi diye rahatca 1 yk kasigina yakin koydum, daha sonra salatamada 1 tk koymustum :18: yani 1 yk vücuduma depolanmis oldu büyük ihtimalle :18:
ben ne yapmisim öyle yaa:18::18:
üstelik yarin eksi cikmak istiyorum :26:

aynen canim iste bende lazere baslamadan öyleydim, kimse görmüyordu disarida ama benim görmem en önemlisi, 1 tüye bile tahammülüm yok o derece

iyi ettin canim ben gezemedim sonra

tesekkür ederim canim, limonlu brokoli senden, limonli karnibahar benden yedim gitti

Hoşgeldin Emoş

kızlar ben çıkıyorum ders çalışmıyorum hiç baya boşladım dersleri akşam yine gelirim mutlaka görüşürüz

hoşbulduk canım git dersini çalış tabi üniversiteyi kazandıktan sonra dilediğin gibi gez toz :)

şu menünün önünde saygıyla eğilirim beni geçicen burcu yakında

bebişlerim bi görünüp kaçıyorum ama kusura bakmayın yarın son sınavım :) 1-2 saat çalışayım dönücem geri :) öpüyorum hepinizii

Hoşgeldin Emoş

kızlar ben çıkıyorum ders çalışmıyorum hiç baya boşladım dersleri akşam yine gelirim mutlaka görüşürüz

görüşürüz zelişim, iyi dersler

burcum güzel menü ama but çok yağlı fırında bile olsa kendi yağı çok yani, onun yerine göğüs çok daha iyi olur, afiyet olsun

valla busi sanırım bana öyle gelio bide çillerim artmaya başladı ya ondanda öle oluorum sanırım

bayılrım çilli insana been benim de hafif çilim var, keşke biraz daha olsa sorma şu zayıflayınca burunun ortaya çıkma olayı felaket. bir de benim burnum ortaokuldan beri kırık, yani bir kabusun içindeyim şuan ben ama yaptıracağım yakında, fakat korkuyorum :26:

kuru kayısı yeme tüm ara öğünlerinde sakın, sabah ve öğlen yiyebilirsin ama akşamki ara menün 10 fındık ya da 1 bardak ayran olsun. çünkü kayısının şekeri yağ olarak depolanabilir bir de üzülme ya bilemeyiz yağın depo olup olmadğını ama tedbir almakta fayda var, o açıdan günde en fazla yarım yk. tüket bence. mesele koca yemeğe 1 yk yağ koydur annene, böylece sana düşen kısım 1 tk. olur ben evde böyle yapıyorum

Menümu beğenmenize çok sevindim kızlar ya dün siz öyle unide çıtır olamıycaksn zeliş hanım falan deyince üzülmüştüm busi ıncirler aklımda ara ogün olarak alıcam bundan sonra tekrar kaçıyorum derse devam

bebişlerim bi görünüp kaçıyorum ama kusura bakmayın yarın son sınavım :) 1-2 saat çalışayım dönücem geri :) öpüyorum hepinizii

canim Allah zihin acikligi versin.

cok tesekkür ederim canim bilgilerini paylastigin icin.
sanirim ayran, kuru kayisi ve findik bunlari aralara cogu zaman koyarim, bunlar benim damak zevkimee iyi uyuyor :)
findik güzel, yarin alirim kuruyemisciden. kavrulmus findik degil mi?
kabuklu findik evde var ama kavrulmus daha mi yagsiz olur acaba?

yag konusunda yemekleri dedigim gibi yaparsa sanirim bendne baska kimse yemez evde
ben ekndi yemegimi ekstra yapiyorum genelde.
zamanim yoksa evdeki yemekden az yiyorum, patateslerini ayiriyorum ve suyunun üzeri yag olan yerden degilde diger tarafdan aliyorum.
ama mercimek corbasinda yapiyor yagli sosunu koymadan benimkini baska tencereye ayiriyor, tamamen yagsiz oluyor bu sekilde. birde bol havuc kullaniyor az mercimek koyuyor.

Son düzenleme:
hoşbulduk canım git dersini çalış tabi üniversiteyi kazandıktan sonra dilediğin gibi gez toz :)

şu menünün önünde saygıyla eğilirim beni geçicen burcu yakında

yok emoş ya seni geçemem ama en azından kilo vermek güzellll bakalım yarın büyük gün

iyi dersler canım öptüm

valla busi ben sevmiorum ya çillerimi doktora gittim doğuştan bişi yapamzsın dedi sonradan olanlara maske filan yapıorum yani güneş lekelerime ama doğuştan olanlar çok sen daha o menüde neler vardı bilsen bana dersin ki o but ne kadar masum orda

Iyi geceler yarın hepimiz için iyi sonuçlar çıkar inşallah siz olmadan kilo vermek çok zor hepiniz ayrısınız benim için seviyorum sizi ya iyi geceler hepinize

hadi bakalım

kizlar bu aksamlik benden bukadar. hepinize iyi aksamlar, öpüldünüz.

yok canım kavrulmuş olmayacak, ayşe demişti kavrulmuş olmamalı

iyi geceler

haklısın bilsem öyle derdim, bilmediğim için böyle dedim çılgın hatunum benim tamam helal olsun sana, cıslara dokunmamışsın belli ki

kızlar iyi geceler sabah kilo bildiriminde görüşürüzzzzzz

Iyi geceler yarın hepimiz için iyi sonuçlar çıkar inşallah siz olmadan kilo vermek çok zor hepiniz ayrısınız benim için seviyorum sizi ya iyi geceler hepinize

görüşürüz kızlar ikinize de iyi geceler, ben de seni seviyorum zeliş, o yüzden zafere giden yolda canına okuyacağım

Busim mesaj sayım 13 bunun içinde söz vermiştim :)

kuzucum bir dahakine böyle yapma, bana özelden bildir mesaj sayını diğer herkes gibi, gözümden kaçabilir bu şekilde notumu aldım, aferin sana

tekrar iyi geceler

Son düzenleme:
yarın bildirime gecikmeyin kızlar

evden erken çıkcam yarın ben, arkadaşımla görüşeceğim, 11.30 a kadar herkes bildirimini yapmış olur dilerim. ayşe izinli ama bildirimini yapacak inşallah yarın o da vakitlice :26: eğer yapmazsa görevi emineye veriyorum. listeyi hazır hale getireceğim, sadece ayşenin bildirimini bekleyeceğiz. ben olmasam da emoş ayşeyi listeye ekleyip, ortalamayı hesaplayıp paylaşım alanında yayınlayacak.

emine olmazsa, bunu herhangi biriniz de yapabilirsiniz. 4. takım bizim kardeş takımımız, onlara kontrol ettirin paylaşım alanında yayınlamadan önce. 9. takıma da kontrol ettirebilirsiniz ama onlar pek aktif olamıyor, cevap vermeleri gecikiyor.

iyi geceler kuzularım

MENÜM

sabah 12.00
dukan krep
üçgen peynir
çeri domates

öğle 15.00
ızgara tavuk
1 kase yoğurt

akşam 18.45
ızgara tavuk
1 kase yoğurt

ara 20.00
1 fincan şekersiz sütlü kahve

22.30
1 çatal ızgara tavuk

3 kupa yeşil çay
2,5 lt su
100 kol egzersizi
(squat yok, rest günüm)

:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…