Kıslaaar iş için bir otele geldim. Bugün sıkıcı bir gün olacak. Telefondan yazıyorum bana şans dileyin. Bu aralar hayatım yok darma dağın düzgun diyebileceğim bir tek diyetim var o da olduğu kadar... Pozitif enerjilerinizi bekliyorum hepinizi çok seviyorum. Geçmişi okuyamadığım için ara ara girip yazacağım.
kuzularım ben geldimişim başımdan aşkın, kaç gündür yapmadığım için yine sıkıştım :18: bugün geç yandım 12 de kahvaltı yaptım. şimdi de acıktım öğleni yemeğe gidiyorum. sonra gelip geçmişe bakacağım, sonra da tekrar iş
ay şans dileyin bana yaaaaa
haklisin canim biliyorum, bende artik 2 konuda cok sabirsizlaniyorum.
yillarca hayalini kuruyoruz sonucta insan artik o hayali gercekten yasamak istiyor.
Elimden geleni yapıyorum canım işte ama...canım benim Alllah yardımcın olsun, sen moralini yuksek tutmaya calıs herkonuda
Ben bu mesaja cevap vermiştim ama yayınlanmamış sanırım.
Aynen bebeğim bütün gün sevdiğim adam ile hedeflediğim görünüm ile geçireceğim günlerin hayalini kuruyorum. Çok sabırsızım çooook!!!!
evet dedigin gibi metabolizmam yavas calisiyor.
ozaman yarin denemeye calisirim.
insallah yüzüme gözüme bulastirmam, yarin ki menüm bir deneme olacak
birde benim reglim cok yakin aslinda hesaba göre 18.04.13 olmam gerekiyor ama evdeki hesap carsiya uymuyor iste.bekliyorum henüz
bacaklarim sIkIlassin istiyorum, ic bacak özellikle sallaniyor. sarsila sarsila yürümek istmiyorum deniz anasi gibi havuzun basinda
buyüzden yürüyüs ve squats suan planimda.
daha fazla sey yapacak olsam biliyorum bikip hicbirini yapmayacagim, bu yüzden kendimi cok baski altina alinmis hissetmeden bu ikisiyle yetinecegim.
KIZLAR hepinize sorum var
iyikide otelde cok kalmayacagiz cünkü s.ö.a acik büfe ve aralarda gözlemeler kekler vs. biseyler dedi receptiondaki recep abi
umarim verdigim kilolari o 3-4 günde geri almam otelde. bol yüzmeyi düsünsemde reglime denk gelebilir
biliyorum orada kendimi tutamayacagim ama 3-4 gün kendime "izin" verecegim ardindansa kesinlikle kendimi kacamaksiz ödülsüz diyete geri sokacagim.
bu 3-4 günlük diyeti birakma fikrindeki düsünceleriniz neler kizlar?
(bu arada gidecegim tam netlesmedi, son anda uni. bana gol atabilir, cünkü gidersemde dersler dvm ettigi tarihlerde gidecegim, sömestr tatilinde sinavlarim oldugu icin böyle planlamak istiyorum. yani ya tatil yapacagim, yada bu yaz hic yapmayacagim inek gibi uni.ye gidip sömestr tatilindede ders calisacagim
bu dedigim tarihede 2 ay daha var.
yani diyetimin 3.ayinda olacagim.
Kizlar dikkatli olmaliyiz
"Aynalı bir yere girdiğinizde yapacağınız ilk şey bu olsun.
Şu basit testi uygulayın; parmağınızın ucunu,şekildeki gibi aynanın yüzeyine koyun.
Eğer yansımayla, sizin parmağınız arasında bir boşluk oluşuyorsa karşınızdaki bildiğimiz tek taraflı aynadır.
Şayet sağdaki gibi hiçbir boşluk oluşmuyorsa dikkat! Çünkü o zaman karşınızdaki ayna çift yönlü aynadır.
İçinde ayna olan bir soyunma kabini,bir tuvalet ya da buna benzer ayna olan bir yere girdiğiniz zaman,
bu bir saniyelik küçük testi uygulamayı sakın ama sakın unutmayın!" (ALINTI)
Eki Görüntüle 688324
günaydın kızlarrrrrr sanırım yarın tartı bana hiç yoktan iyidir dedirtcek yarına kerimstaja gidiorum akşama görüşrüzzzzzzz
Günaydın milleeeeeettt..
pooffff her yerim ağrıyor yine, neymiş dün şok antrenman yapmışız diyor PT hocam..
şok şok şok Ceren'in her yeri yine tutuldu...ama yok bunlar ilk günküler gibi değil, ağrıyor sadece.. ilk günlerde robocop gibiydim
Emoş'um napalım cnm, olmuşa çare yok, önümüzdeki maçlara bakıcaz... ekimde mi var demiştin, ona iyi hazırlan tatlım, eminim aradaki farklı kapatacaksın.. moral bozmanın sana hiç bir faydası olmaz...
yaparsın seeeennn
neden ki cnm ya? he sen alıştın tabi hep -1-2lere, 300-500ü beğenmezsin.. kız ben naaappiiim? beni düşün mutlu olhem açım, hem acı içindeyim, hem ekside değilim...
yok yok bu hafta eksideyim kızlar, bugün yine tartıldım, 75,4.. yani geçen haftaya göre -500.. eğer bugün şişlik falan olmazsa tamamdır, ki tuza dikkat edicem özellikle bugün, bakalım.. bööle...
dünkü menümü de yazıp kaçıyorum kızlaaarrr, 1-2 saate gelirim bi bakarım ne var ne yok
sabah (08:00)
1.5dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık-maydonoz+çay
öğlen(12:00)
1.5 porsiyon döner + salata + yoğurt + 2 dilim beyaz ekmek (kepekli yoktuuuuuu)
*akşam da yemiyorum yaaa, kızmayın nooluuurrrrr
ara(15:00)
light sütlü latte(neskafeyle aynı kalori, içinde espresso var sütün, kalorisiz, sadece sütün kalorisi yani, içinde de tarçın ekledim ama çok kötü oldu)
ara(18:00)
2 ceviz
akşam(21:00)
1 çorba kaşığı kaşığı yoğurt
2lt su
2 kupa yeşil çay
2 saate yakın PT
dünkü menüm
sabah (07:30)
k-fleks + meyveli yoğurt
öğle (13:00)
kıymalı fırında patates
salata 1 kase
ara
1 hurma
akşam (08:30)
tarhana çorbası yarım tabak (oğluşla beraber yedik)
hamzi buğulama 1 porsiyon
salata
ara
1 fincan süt
12 bardak su
50 mekik
günaydın canlarımyarın sınavlarım bitiyo nasıl mutluyum hem sınavların bitmesine hemde annemlerin yanına gideceğim için hemen çabucak bitsin istiyorum :) ben çalışmaya devam ediyorum :126: arada uğrarım öpüyorum kocaman
Ya kızlar dün 97.5 çıktım bu gün 98.5 1 kiloluk şişkinlik olurmu yoksa gerçektenmi aldım ya ama wc sorunum var bu günlerde ama çok moralim bozuldu bu gün bol su ve yeşil çay içiçem belki faydası olur
ya herkes oyle diyor canımcım ama oyle olmuyor, ben çekiniyorum birsey istemeye
çekinmesem ohhoooneler diktiricem deee
evet gerçekten cok tok tutuyor, hele kuru incir butun tatlı isteğini karşılıyor iki tanesi...
yehhuuuuuuuuu, süpersin buseeeee
bu arada günaydın kızlarr
dun dersim yoktu , evdeydim.. bugünde telefoncuya ısrar ettim ne olur bugüne yetiştirin diyee, bakalım inşallah yapılır telefonum biran once..
arkadaşlar ben bu hafta regl haftasındayım.. kilo veremedim
kızlar, geçmişi okuyorum okuyorum bitmiyor, hepsinide alıntılayamıyorum artık... telefonsuz cok zor oldu yaa, cok birikiyor geçmiş.. ay inşallah bugun alırım telefonumu da geri kalmam muhabbetten
günaydin kizlar.
gecmis uzayip gitmeden önce gecmisi okudum
simdi gidip kahvalti edeyim, dün cok yorulmusum gercekten, yataga yattigimda heryerim agiriyordu, hemende uyumusum hayret ettim
ben gideyim bi güzel kahvalti edeyim, basarabilirsem yüzüme gözüme bulastirmadan busenin dedigi gibi 3 ögün ve 3 ara yapacagim bugün.
umarim yarin karsiniza arti ile dönmem, regl tarihim bugün aslinda ama oynuyor birkac gün biliyorsunuz.
hayirlisi bakalim yarin nolcak :18:
ooohhh iyi yapmışsın kuzum gitsin kilolar...
canım menün çok kötü değil ama kavrulmuş kıymadan ne kadar yediğini yazmamışsın sanırım çok yedinki kendini suçlu hissediyosun...
daha dikkatli olmalısın bence sakın yanlış anlama ama kilon çok fazla ve senin yaşın daha çok küçük yarın öbürgün evlendiğini çocuk sahibi olduğunu ve bu kiloaların üzerine bide o kiloların eklendiğini düşün canım ne hale gelirsin. böyle davranarak bize değil kendine kötülük ediyosun...
ebru tabikide kızmıyorm size haklısınız ya bu gün ve bundan sonra aileme bağlı olmuycam kendime göre ayarlıycam zaten tartı çok moralimi bozdu ya 1 kilo çöpe gitti
ebru çok güzel anlatmış zelişcim sana, daha dikkatli ol ki, bir an önce kurtul kilolardan canım
kizlar kahvaltimi ancak simdi yapiyorum.
lavobaya gitmisken yine gözüme lavobada toz carpti temizledim ciktim tam hapimi ictim kahvaltimi yapacagim bir baktim mutfakta bulasIk var.
malum bu aralar coook kalabaligiz evde.
onlarida makineye koydum. ancak kahvaltimi hazirladim.
5 catal yedim ve tadina bayildimmmm.
menemen yaptim menümü aksama yazacagim insallah, mutlaka bundan yapin.
bazi arkadaslar sogan koyuyordu ona uydum tadindan yenmiyor
bitireyim yemegimi yine gelicem ins.
ozamana kadarda birileri gelir umarim suan asagida sadece ssercecik yaziyor
geç kahvaltı out
kızlar komşuya geçtim çocuğun odasından yazıyorum akşama gelececeğim interneti yatırmamış eşim bugün yatıracak akşama gelir ancak merak etmeyin
tamam tatlım
Kıslaaar iş için bir otele geldim. Bugün sıkıcı bir gün olacak. Telefondan yazıyorum bana şans dileyin. Bu aralar hayatım yok darma dağın düzgun diyebileceğim bir tek diyetim var o da olduğu kadar... Pozitif enerjilerinizi bekliyorum hepinizi çok seviyorum. Geçmişi okuyamadığım için ara ara girip yazacağım.
Kolay gelsin takımımızın baş fıstığı
kuzum moralini bozma, her şey düzelir.
taş olma yolunda emin adımlarla yürüyorsun venüscüm sen deeeeeee
haklisin canim biliyorum, bende artik 2 konuda cok sabirsizlaniyorum.
yillarca hayalini kuruyoruz sonucta insan artik o hayali gercekten yasamak istiyor.
kolay gelsin canim
afiyet olsun
canım benim Alllah yardımcın olsun, sen moralini yuksek tutmaya calıs herkonuda
hadi canımcım kolay gelsin, afiyet olsun..
afiyetle yedim sağ olun kızlar
kizlar hava süper. dersimi ve evde virkac isimi halledip,
bikac saat sonra disari cikip uzunca yürümek istiyorum yine.
bahar geldi sonundaaa yagmurda yok misss hava misss
harika fikir
arkadaslar, birazdan derse giricem, ordanda telefonuma bakmaya gidicem, dua edinde hallolmus olsun, bugun alıp gideyim evime, yoksa pazartesiye kalıcakkk
kızlar dersten sonra eve gidicem, yarında internetim olmazsa diye bugunden yazayım ben kilo bildirimimi
gecen hafta: 70
bu hafta: 70
fark : 0
pazartesiye kadar müddetin var tubaaa, hadi salı olsun
Ben bu mesaja cevap vermiştim ama yayınlanmamış sanırım.
Aynen bebeğim bütün gün sevdiğim adam ile hedeflediğim görünüm ile geçireceğim günlerin hayalini kuruyorum. Çok sabırsızım çooook!!!!
canım bu hayal seni hedefine götürecek dilerim, kendine güven
kizlar kahvaltimi ancak simdi yapiyorum.
lavobaya gitmisken yine gözüme lavobada toz carpti temizledim ciktim tam hapimi ictim kahvaltimi yapacagim bir baktim mutfakta bulasIk var.
malum bu aralar coook kalabaligiz evde.
onlarida makineye koydum. ancak kahvaltimi hazirladim.
5 catal yedim ve tadina bayildimmmm.
menemen yaptim menümü aksama yazacagim insallah, mutlaka bundan yapin.
bazi arkadaslar sogan koyuyordu ona uydum tadindan yenmiyor
bitireyim yemegimi yine gelicem ins.
ozamana kadarda birileri gelir umarim suan asagida sadece ssercecik yaziyor
kuzularım ben geldimişim başımdan aşkın, kaç gündür yapmadığım için yine sıkıştım :18: bugün geç yandım 12 de kahvaltı yaptım. şimdi de acıktım öğleni yemeğe gidiyorum. sonra gelip geçmişe bakacağım, sonra da tekrar iş
ay şans dileyin bana yaaaaa
canım arkadaşlar güzelce cevaplamış, ebruya da emoş a da katılıyorum. diyeti bırakmak olmaz nurcum
canım çok faydalı bilgi ama odamdaki aynada test ettim, parmağım yapıştı, yani benim dolap aynamın arkasında biri mi var
burcuu akşama görüşürüz
cerencim seni de -500 için tebrik ederim, devamını dilerim
öğlenki ekmekler olmasaymış çok güzel bir menü olacakmış ceren
patates diyet için hiç iyi tercih olmazdı ama sen korumada olduğun için ve patates de fırında olduğu için, afiyetler olsun ebrum
ay hadi bakalım kuzucum, kavuşuyorsunuz
al sana kavurma zeliş
teşekkür ederim tatlım, darısı başınızaa
tubacım bu hafta da böyle geçti. önümüzdeki haftaya kadar telefon işini halledemezsen, sen telefon işini halledene kadar seni izine ayıracağım, ya da istersen takımını değiştirmeyi talep edebilirsin. takımımızın belli kuralları var, bu senin şahsına yapılmış bir hareket değil, yerin de başkası da olsa aynı şeyi yapacaktım. bu 3. haftan olacak, ne menü, ne doğru düzgün katılım görüyorum. üzgünüm tatlım.
günaydın tatlım, kahvaltını 1 de yapmışsın sanırım bugün. 3+3 olamamış yani
ebru çok güzel anlatmış zelişcim sana, daha dikkatli ol ki, bir an önce kurtul kilolardan canım
geç kahvaltı out
tamam tatlım
harika fikir
geldim busiiiiiiiiiiii
arkadaslar, birazdan derse giricem, ordanda telefonuma bakmaya gidicem, dua edinde hallolmus olsun, bugun alıp gideyim evime, yoksa pazartesiye kalıcakkk
kızlar dersten sonra eve gidicem, yarında internetim olmazsa diye bugunden yazayım ben kilo bildirimimi
gecen hafta: 70
bu hafta: 70
fark : 0
canım arkadaşlar güzelce cevaplamış, ebruya da emoş a da katılıyorum. diyeti bırakmak olmaz nurcum
canım çok faydalı bilgi ama odamdaki aynada test ettim, parmağım yapıştı, yani benim dolap aynamın arkasında biri mi var
burcuu akşama görüşürüz
cerencim seni de -500 için tebrik ederim, devamını dilerim
öğlenki ekmekler olmasaymış çok güzel bir menü olacakmış ceren
patates diyet için hiç iyi tercih olmazdı ama sen korumada olduğun için ve patates de fırında olduğu için, afiyetler olsun ebrum
ay hadi bakalım kuzucum, kavuşuyorsunuz
al sana kavurma zeliş
teşekkür ederim tatlım, darısı başınızaa
tubacım bu hafta da böyle geçti. önümüzdeki haftaya kadar telefon işini halledemezsen, sen telefon işini halledene kadar seni izine ayıracağım, ya da istersen takımını değiştirmeyi talep edebilirsin. takımımızın belli kuralları var, bu senin şahsına yapılmış bir hareket değil, yerin de başkası da olsa aynı şeyi yapacaktım. bu 3. haftan olacak, ne menü, ne doğru düzgün katılım görüyorum. üzgünüm tatlım.
günaydın tatlım, kahvaltını 1 de yapmışsın sanırım bugün. 3+3 olamamış yani
geç kahvaltı out
tamam tatlım
harika fikir
CANIM KORUMADA OLDUĞUM İÇİN DAHA RAHAT DAVRANIYORUM AMA YANINDA EKMEK YEMEDİM BU ARADA + ÇIKMAMAK İÇİN YARINA UMUTLUYUM DAHA TARTILMADIM AMA - ÇIKICAMI HİSSEDİYORUM
kizlar öyle görünüyor ki derslerden kalkip yürüyüse cikamayacagim
en kötü ihtimal leslie ile yürüyecegim.
bugünkii menüm
12:00
menemen ve 1 dilim tam bugday ekmegi
malzemeler:
2 yumurta
1 kuru sogan
2 domates
1 sivri biber
yaklask 1 yk zeytinyagi
ara ögün yapamadim cok toktum yemeye korktum acikcasi
16:00
köfteli yemek + salata
sadece kabak ve köftelerinden yedim, patatesi ayirdim.
(5 köfte)
salata malzemeler: 1 domates, salatalik, radicchio, eisberg, 1 tatli kasigi zeytinyagi
18-19 gibi yerim
brokoli ve karnibahar haslamasi limonlu
3 bardak yesil cay
1 litre su (aksama kadar toplam 2,5litre olur)
Not: busecim 3 ögün yapiyorum ama 3 ara ögün yapamadim, korkuyorum fazla yemis gibi olucam gibi geliyor bana :26:
CANIM ACIKMADIĞIN SÜRECE SORUN YOK RAHAT OL OK
o kurusoğanla menemen yapan arkadaş benmve kuru soğansız asla tadı olmazzzzzz
kızlar ya ben kendimi kötü hissediorum bugünsanki varya verdiğim kiloların hepsi yüzümden gitmiş gbi bi tipsizleştim ya
sensin demek sagol burcucum
normalde sogan koymazdim, diyetten önce cok daha fazla yagli yaptigim icin gzl olurdu ama simdi az yag koyunca ancak sogan tat verdi
canim tabiki yüzdende vereceksin ama cok verdiysen belki protein eksikligindendir.
yumurta, süt, yogurt vs. bu konuda cok iyi.
herkesin menülerini aklimda tutamadigim icin bilmiyorum menülerinde bunlarin bulunup bulunmadigini
ok insallah yarin tartida eksi cikarim
canım menünü hiç beğenmedim..sabah iyi başlamışsın ama öğlen cozutmuşsun madem döner yedin ekmek yeme yada ekmek yiceksin döneri 1,5 değil yarım porsiyon ye
akşam durumu kurtarmaya çalışmışsın ama keşke dengeleseydin canım...
bu arada sporun çok iyi gidiyo
öyle cerencim sıkmıyorum artık sınava girenlerin %75i baraj altı. sıfırdan başalamıştım zaten bırakmadan aynen devam üstüne ne kadar koyarsam kar :)
cerencim menü güzel olmuş beyaz ekmek olmasaydı daha güzel olurdu afiyet olsun canım :) açım yazmışsın bi mesajında. akşam yemek yemediğin için açsın bence bu kadar yoğun spor yaptıktan sonra bişeyler yemelisin. vücut yoruluyo sonuçta. doktorların uzmanların sabah aç karnına spor yapın demesinin nedeni de bu :)
cnm ben tatlı istediğimde, gidiyorum starbuckstan latte alıyorum, içine de tatlandırıcı atıyorum. (normalde şekersiz içiyorum) o isteğimi bastırıyor... hem de 60-70 kaloriye... (light sütlü yaptırıyorum)kızlar bu hafta biraz tatlı filan kaçtı, regl olduğum için, haftaya duzelicek inşallah...:26:
yani ceren ya beğenmiorum hemen gitsin istiorum
Bırakır mıyım hiç! Sadece biraz hevesim kaçtı hem diyete hem de hayata karşı... Bu zamanlar da geçecek
Beklemek enerjimi tüketiyor bebeğim ya zaman geçmiyor bir an önce hayallerime kavusmak istiyorum...
Bu arada son sayfada alıntı yapmayı buldum ancak diger sayfalara geçiş nereden bulamıyorum halaIphone alınca rahat rahat yazacağım her zaman süper olacak
kızlar ya ben kendimi kötü hissediorum bugünsanki varya verdiğim kiloların hepsi yüzümden gitmiş gbi bi tipsizleştim ya
kizlar öyle görünüyor ki derslerden kalkip yürüyüse cikamayacagim
en kötü ihtimal leslie ile yürüyecegim.
bugünkii menüm
12:00
menemen ve 1 dilim tam bugday ekmegi
malzemeler:
2 yumurta
1 kuru sogan
2 domates
1 sivri biber
yaklask 1 yk zeytinyagi
ara ögün yapamadim cok toktum yemeye korktum acikcasi
16:00
köfteli yemek + salata
sadece kabak ve köftelerinden yedim, patatesi ayirdim.
(5 köfte)
salata malzemeler: 1 domates, salatalik, radicchio, eisberg, 1 tatli kasigi zeytinyagi
18-19 gibi yerim
brokoli ve karnibahar haslamasi limonlu
3 bardak yesil cay
1 litre su (aksama kadar toplam 2,5litre olur)
Not: busecim 3 ögün yapiyorum ama 3 ara ögün yapamadim, korkuyorum fazla yemis gibi olucam gibi geliyor bana :26:
geldim busiiiiiiiiiiii
İNŞ. HAFTAYA VERMİŞ OLURSUN CANIM BİRAZ YAVAŞ GİDİYOSUN
CANIM KORUMADA OLDUĞUM İÇİN DAHA RAHAT DAVRANIYORUM AMA YANINDA EKMEK YEMEDİM BU ARADA + ÇIKMAMAK İÇİN YARINA UMUTLUYUM DAHA TARTILMADIM AMA - ÇIKICAMI HİSSEDİYORUM
kızlar bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yaa
şimdi eve gelince 2 bardak su 4 kuru kayısı yaptım, midem boştu, umarım iyi gelir...
ben geldimmmmbi sınavımı daha atlattım çok şükür yarınki de bitince özgürüm
geçmişi okuyayaım biraz :):)
Menüm
sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
öğlen 16:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 haşlanmış yumurta
2 incir
akşam 19:00
yarım kase special k
su 2.5 litre
spor yok maalesef okula başlayınca yürüyüşlerim olacak ama
inşallah beğenirsiniz kızlar toparlamaya çalıştım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?