Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benim Alllah yardımcın olsun, sen moralini yuksek tutmaya calıs herkonuda

hadi canımcım kolay gelsin, afiyet olsun..

kizlar hava süper. dersimi ve evde virkac isimi halledip,
bikac saat sonra disari cikip uzunca yürümek istiyorum yine.
bahar geldi sonundaaa yagmurda yok misss hava misss

arkadaslar, birazdan derse giricem, ordanda telefonuma bakmaya gidicem, dua edinde hallolmus olsun, bugun alıp gideyim evime, yoksa pazartesiye kalıcakkk

kızlar dersten sonra eve gidicem, yarında internetim olmazsa diye bugunden yazayım ben kilo bildirimimi

gecen hafta: 70
bu hafta: 70
fark : 0

haklisin canim biliyorum, bende artik 2 konuda cok sabirsizlaniyorum.
yillarca hayalini kuruyoruz sonucta insan artik o hayali gercekten yasamak istiyor.

Ben bu mesaja cevap vermiştim ama yayınlanmamış sanırım.
Aynen bebeğim bütün gün sevdiğim adam ile hedeflediğim görünüm ile geçireceğim günlerin hayalini kuruyorum. Çok sabırsızım çooook!!!!

canım arkadaşlar güzelce cevaplamış, ebruya da emoş a da katılıyorum. diyeti bırakmak olmaz nurcum

canım çok faydalı bilgi ama odamdaki aynada test ettim, parmağım yapıştı, yani benim dolap aynamın arkasında biri mi var

günaydın kızlarrrrrr sanırım yarın tartı bana hiç yoktan iyidir dedirtcek yarına kerim staja gidiorum akşama görüşrüzzzzzzz

burcuu akşama görüşürüz

cerencim seni de -500 için tebrik ederim, devamını dilerim

öğlenki ekmekler olmasaymış çok güzel bir menü olacakmış ceren

patates diyet için hiç iyi tercih olmazdı ama sen korumada olduğun için ve patates de fırında olduğu için, afiyetler olsun ebrum

ay hadi bakalım kuzucum, kavuşuyorsunuz

al sana kavurma zeliş

teşekkür ederim tatlım, darısı başınızaa

kızlar, geçmişi okuyorum okuyorum bitmiyor, hepsinide alıntılayamıyorum artık... telefonsuz cok zor oldu yaa, cok birikiyor geçmiş.. ay inşallah bugun alırım telefonumu da geri kalmam muhabbetten

tubacım bu hafta da böyle geçti. önümüzdeki haftaya kadar telefon işini halledemezsen, sen telefon işini halledene kadar seni izine ayıracağım, ya da istersen takımını değiştirmeyi talep edebilirsin. takımımızın belli kuralları var, bu senin şahsına yapılmış bir hareket değil, yerin de başkası da olsa aynı şeyi yapacaktım. bu 3. haftan olacak, ne menü, ne doğru düzgün katılım görüyorum. üzgünüm tatlım.

günaydın tatlım, kahvaltını 1 de yapmışsın sanırım bugün. 3+3 olamamış yani

kizlar öyle görünüyor ki derslerden kalkip yürüyüse cikamayacagim
en kötü ihtimal leslie ile yürüyecegim.

bugünkii menüm

12:00
menemen ve 1 dilim tam bugday ekmegi
malzemeler:
2 yumurta
1 kuru sogan
2 domates
1 sivri biber
yaklask 1 yk zeytinyagi

ara ögün yapamadim cok toktum yemeye korktum acikcasi

16:00
köfteli yemek + salata
sadece kabak ve köftelerinden yedim, patatesi ayirdim.
(5 köfte)
salata malzemeler: 1 domates, salatalik, radicchio, eisberg, 1 tatli kasigi zeytinyagi

18-19 gibi yerim
brokoli ve karnibahar haslamasi limonlu

3 bardak yesil cay
1 litre su (aksama kadar toplam 2,5litre olur)

Not: busecim 3 ögün yapiyorum ama 3 ara ögün yapamadim, korkuyorum fazla yemis gibi olucam gibi geliyor bana :26:

o kurusoğanla menemen yapan arkadaş benm ve kuru soğansız asla tadı olmazzzzzz

canım hayatın düzene gircek ama diyetine dikkat edersen çünkü istediğin hayat çıtırken daha güzel olcak biz takımca sana inanıyoruzzz taaaaaaşşşşşşşşşşşşş gibi olcaksın sen

İNŞ. HAFTAYA VERMİŞ OLURSUN CANIM BİRAZ YAVAŞ GİDİYOSUN

kızlar ya ben kendimi kötü hissediorum bugün sanki varya verdiğim kiloların hepsi yüzümden gitmiş gbi bi tipsizleştim ya

kızlar ya ben kendimi kötü hissediorum bugün sanki varya verdiğim kiloların hepsi yüzümden gitmiş gbi bi tipsizleştim ya

canim tabiki yüzdende vereceksin ama cok verdiysen belki protein eksikligindendir.
yumurta, süt, yogurt vs. bu konuda cok iyi.
herkesin menülerini aklimda tutamadigim icin bilmiyorum menülerinde bunlarin bulunup bulunmadigini

CANIM ACIKMADIĞIN SÜRECE SORUN YOK RAHAT OL OK

ok insallah yarin tartida eksi cikarim

sensin demek sagol burcucum
normalde sogan koymazdim, diyetten önce cok daha fazla yagli yaptigim icin gzl olurdu ama simdi az yag koyunca ancak sogan tat verdi

ne demek cnm

yiyorum cnm mutlaka ama işte ne bilim

cnm akşam durumu kurtarmaya çalışmadım aslında, PT yaptığım akşamlar yemek yemiyorum zaten... hoca yeme diyor.. ayran-yoğurt ile hafif bi şekilde geçiştiriyorum... bunu bildiğimden de öğlen rahat yedim.. hem benim kilomda biri için 1.5 porsiyon döner fazla değil inan.. öğlen fazla yemediğimde de 4-5gibi bir tost yiyorum ki spoda bayılmayayım...

tatlım, yukarda da yazdım, hoca yememizi istemiyor.. yoğurt ayran geçirin diyor.. kan akışı o kadar hızlanıyormuş ki , yemek yiyip hepsini mideye doğru akıtmak doğru olmazmış.. onu dinliyoruz bakalım ama PTler bitince normal spora devam edeceğim o zaman daha düzgün olur heralde...

kızlar bu hafta biraz tatlı filan kaçtı, regl olduğum için, haftaya duzelicek inşallah...:26:
cnm ben tatlı istediğimde, gidiyorum starbuckstan latte alıyorum, içine de tatlandırıcı atıyorum. (normalde şekersiz içiyorum) o isteğimi bastırıyor... hem de 60-70 kaloriye... (light sütlü yaptırıyorum)
hatta bu uygulamayı, arkadaşlarla dışardayken de yapıyorum, eğer yemeğe gideceksek öncesinde içiyorum ki şişeyim, ona bun a saldırmayayım, ya da pastaneye falan gideceksek hemen alime alıyroum.. çok etkili oluyor onlar tatlı yerken, ben kahveyi içiyorum, cnm da istemiyor, şişiriyor...

yani ceren ya beğenmiorum hemen gitsin istiorum

gitsin yavrum benim için sakıncası yok, hatta seninkiler giderken sööle de benimkileri de alsınlar yanlarına
kurtulucaz Burcuuu, dayanıcaz, zafer bizim olucak..

heves kaçması yooook, kaçan giden yok, gelmiştir o şimdiye di mi Venüss ???
bu arada iphonela da kolay olmuyor, benden söylemesi, ben laptopla en rahat haldeyim walla.. bu arada siz neyi bekliyorsunuz? hayallaer falan ben o kısmı anladım kızlar ya?

tatlım reglin mi yakın, ondandır o.. çok hızlı da vermedin, geçici olabilir...bi de belki önce yüzden vermişsindir , bazıları ööle olur ya, ama sonuçta yüzün kaç kilo, hep oradan veremezsin ya
devam ettikçe dengelenecek kuzum, dont worry, be happy

kızlar bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yaa
şimdi eve gelince 2 bardak su 4 kuru kayısı yaptım, midem boştu, umarım iyi gelir...

Menüm

sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin

öğlen 16:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 haşlanmış yumurta
2 incir

akşam 19:00
yarım kase special k

su 2.5 litre
spor yok maalesef okula başlayınca yürüyüşlerim olacak ama

inşallah beğenirsiniz kızlar toparlamaya çalıştım gerçekten

Hoşgeldin Emoş

kızlar ben çıkıyorum ders çalışmıyorum hiç baya boşladım dersleri akşam yine gelirim mutlaka görüşürüz

canım benim sorun değil, deneyelim dedim sadece yarın denersin mesela bu arada erken kahvaltı diyette çok önemli aslında. ama sen 2 öğün yaptığın için bilemiyorum. tartıda artı gördüğün için sana yaramıyor 2 öğün bence çünkü metabolizman çalışmıyor senin, onu kandırığ körüklemelisin bence. ara öğün dediğim de 3 kuru kayısı ya da 10 fındık, ya da 1 bardak ayran, ya da erkense saat 1 yeşil elma. bu şekilde, yoksa porsiyon yemek falan değil yani. o yüzden korkulacak bir şey değil nurcum, için rahat olsun. zamanında ben de bu şekilde kilo verdim

menüne yorum yapacak olursam, sabah menemene 1 yk z.yağı çok fazla. günde 1 tatlı kaşığı z. yağı vücudun için yeterli, ötesi sadece yağ depolatır. daha dikkat et yağ konusuna. yağın 1 gramı 9 kalori, proteinin 4, karbonhidratın 7, ona göre hesap et yani ne kadar fazla

geldim busiiiiiiiiiiii

hoş geldiin

bence de ekside çıkacaksın ebruuuuu öyle doğuyor içimeee

canım nur da söylemiş, protein aldığını söylüyorsun yeteri kadar, öyleyse sana öyle geliyordur inan yine de şüphen varsa daha fazla protein al

kızlar bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yaa
şimdi eve gelince 2 bardak su 4 kuru kayısı yaptım, midem boştu, umarım iyi gelir...

amaniiinn :18: yeşil çay yeşil çaaay

ben geldimmmm bi sınavımı daha atlattım çok şükür yarınki de bitince özgürüm
geçmişi okuyayaım biraz :):)

olleeey

zelişim toparlamışsın canım güzel menü ama şu öğlen yediğin incirler olmamış, onları öğlen yemeğiyle değil de ara öğün olarak ye öğlenden 2 sa sonra, ya da kahvaltıdan akşam yemeğinden sonra yeme çünkü şekerli olduğu için yağ depolatabilir, ben beğendim menünü, aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…