Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Verdiğin pehrize budur gayratım
Bundan başka uyamayon doktor bey
3 sepet yumurta sabah kahvaltım
Teker teker sayamayon doktor bey

2 legen pilav bir yayık ayran
İster yaglı olsun ister yavan
Yanına kesiyom beş kilo sovon
Yeyom yeyom yeyom doyamayon daoktor bey

3 tencere bamya yirim bişince
20 tas su içip biraz koşunca
Her yanım sökülüpgarnım şişince
Sağlam göynek giyemeyom doktor bey

Bazı az geliyo 5 kasa hurma
7 lahana olan yapıyoruz sorma
Onudamı yedin hiç sorma
Utanıyom diyemeyom doktor bey

Günde 2 çuval unum gidiyor
Avradım her sabah ekmek ediyor
Bir gazan fasulye gönül deyo
Artırmaya gıyamayon doktor bey

Şimdiye acımdan çoktan öldüydüm
Sag olsun komşular yardım ediyor
Bir kuzudan başka yemem söz verdim
Ayıp olur cayamam doktar bey

Yılda 40 dönüm bostan ekerim
Bende başka kimse yemesin derim
Kavunu karbuzu kabuklu yİrim
Acelemden soyamayon doktor bey

Bilmem gara memed garı nider
Buymuş gısmetim buymuş kader
Bi günde yediğim işte bu kadar
daha fazla yeyemeyon doktor beey

ALINTIDIR

hello kızlaaaar, ben geldim, geçmişe baktım hızlıca :)
5 gibi spora gidicem, bakalım , akşama uğrarım heralde, mucukkssss...

bu menü güzel olmuş Buse'cim.. latte light süte miydi? ben artık alıştım short alıyorum.. menüden o boy fiyatı yazmıyor, tall en küçük gibi duruyor ya, ben özellikle short diyorum.. alıştım artık.. eskiden az gelirdi.. çok içmeye alıştırmışlar bizi...

öğleden sonra artmış yediklerin cnm.. olsun yine de çok fazla bişey yok.. proteine yüklenmen iyi olmuş..

yaaaa erken mi mezun oldum ben acabaaaaaaaaa :18: son 2-3 gündür hep aç geziyor gibiyim, sürekli dolaba gidip geliyorum
tatlım bi şey diyim mi, herkes aynı şekilde, hep aç.. ben de bu 2 gündür açım.. diyet yapmayan arkadaşlardan da aynı şeyi duyuyorum.. bence geçici, dayanmalıyız...

light kola içcem, işi yapmam gerek ama gözüm kapanmaya başladı
bu arada tatlım, hani uykumuz gelince, kahve-çay-kola içelim diyoruz ya, etkisi 2 saatte başlıyormuş vücutta.. yani uyku gelince biraz geciklmiş oluyoruz :) önceden içmek lazımmış.. bilgimiz olsuuunnn..

cm menün güzel.. dolma tam proteşn sayılmıyor içindeki pirinçten dolayı 1,5yemen iyi olmuş.. daha fazla yeme sakın :) bu arada 2 activia çok değil mi? kötü etkilemesin, sonra tuvaletten çıkamazsın kız, ordan yazman gerekebilir bize

wauuuwww, tebrikler emoşş, harikasın... iyi dayanmışsın walla.. tabi farkedilecek, 10 kilo az mı :) aynen devam dude

cnm 6-7 köfte fazla değil mi? 4 bilemedin 5 ye, fazlasını yeme.. ev köftesi di mi? şöyle diyim, benim diyetisyen diyor ki, avucunun içi (kare olan kısım) 2 porsiyon protein demek.
mesela;
yarısına 1 yumurta sığar --> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar peynir(üçgen kestiğini düşün)--> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar köfte --> 1 porsiyon proteindir. (kalınlığı abartmayın hee maks 1 parmak kalınlığında)

bööle yani, aklında olsun, afiyet şeker bal olsun cnm.. ekmek yememişsin , bu seferlik 6-7 olsun ama bence 4 maks 5 iyidir...

bu ne kız, çok komik.. yeseymiş biraz..

Son düzenleme:

senin diyetisyenin dediğini bana sabah beslenme diyet okuyan arkadaşım dedi bnde öyle hesaplıodum zaten bi sitede okumuştm cerennnnnnnnn

selamm kızlarr bu aradaa

annemlerdeyim geçmişe daldım , bitirmeye çalışıyorum, ben bu hafta regl haftasında olduğum için iyi geçmedi.. bakalım haftaya bomba gibi olucazz

sabah(10:15)

2 yumurtadan yağsız omlet

2 orta boy domates

4 zeytin

çok az peynir 1/4 kk ancadır

500 ml yeşil çay

öğle(14:30)

8 tane fındık(merak edenler için fındık kabuklu kavrulmamış fındık)

500 ml yeşil çay

akşam(18:00)

1 ızgara tavuk gögsü

ızgara biber soğan domates

350 ml ayran

2.4 litre su

totalde 1 litre yeşil çay

20 dk bacak hareketleri

135 squats

hello, ben geldiiiiimmm. PT yaptık yine 2 saate yakın.. geldim , duşumu aldım, eşimi bekliyorum, o arada hemen size yazayım dedim çünkü evden çıkıcaz..
bir geçmişe bakıp geliim..

harika mıı :26:

birkaç gündür doymak bilmiyorum, ne oluyor bana anlamadım :18: kilom bu sabah 50.6 idi burcu
buseee mezun oldun diye rahatladın mı yoksa sen 600 gr nasıl aldın 1 günde kendine gel canım kilonu koruman lazım artık :)
zelişim akşam yemeğin çok az olmuş daha fazla yemelisin su içmeyi unutma sakın çok önemli çok çok önemli
venüüüüüüüüssss ne yedin naptın bakiyim söyle hemen
canım ketçapsız yiyebilrisin aslında yenmiyor diye bişey yok her şey kafada bitiyo. ketçapta çok fazla katkı maddesi var ve çok zararlı maddeler var iyice bakmak lazım :)
selamm kızlarr bu aradaa

annemlerdeyim geçmişe daldım , bitirmeye çalışıyorum, ben bu hafta regl haftasında olduğum için iyi geçmedi.. bakalım haftaya bomba gibi olucazz
canım inşallah daha iyi olacaksın. telefonun ne oldu düzeldi mi?

burcucum süpersinnnn afiyet olsun tatlım

Burcu süper olmuş yine menün.. maşallah cnm.. 135 squats ne kız, bravooo...

ay bu arada, diyetisyene gittim ya, dedim biz yaza bebek düşünüyoruz, 60a ineyim.. dedi ki 60a inip hemen hamile kalırsanız, hızlıca o 5 kiloyu alırsınız.. biz sizi 65 yapalım, öyle hamile kalın, 60a sonra indirirekim dedi..
emin de değilim şimdi.. tickeri güncelledim, 63 yaptım, ortası siz ne dersiniz kızlar?

aslında diyor ki, sizin asıl kilonuz 57-60 arası ama bu hamilelik olayı için hemen hamile kalırsanız yazıkk olur diyor 3-5 ay korumak lazımmış.. şimdi yani bebiş yapmayı denerken koruyayım da, koruyicam diye bebişi ertelemek istemiyorum yaa... kızlar siz de fikirlerinizi söyleyin.. yaş otuz malum

emoşu görüorum aşağıdaaaaaaaaaaaaaa
evet tatlımmmm geldimm çok yoruldum bugün 5 saat boyunca hiç durmadan yürüdük diyebilirim sen naptın nasılsın bebeğimmmm
hello, ben geldiiiiimmm. PT yaptık yine 2 saate yakın.. geldim , duşumu aldım, eşimi bekliyorum, o arada hemen size yazayım dedim çünkü evden çıkıcaz..
bir geçmişe bakıp geliim..

hoşgeldin canım ben daha yeni attım kendimi eve dinlenicem azcık :)

bebek işinde çok geç kalmayın bence de canım. diyetisyenin bi yerde doğru söylemiş koruman lazım biraz kilonu. benim nacizane düşüncem budur :) bebeği olan arkadaşlar daha iyi bilir tabi canım :)

telefonum inşallah pazartesiye olmuş olacak canımcım, bekliyorum dört gözle:)

sağol emoşum

Burcu süper olmuş yine menün.. maşallah cnm.. 135 squats ne kız, bravooo...

daha squats ı yapmadım cnm şimdi dizimi açıcam onun karşısında yapcam

evet tatlımmmm geldimm çok yoruldum bugün 5 saat boyunca hiç durmadan yürüdük diyebilirim sen naptın nasılsın bebeğimmmm

hoşgeldin canım ben daha yeni attım kendimi eve dinlenicem azcık :)

iyiym emoşum bnde ödevle boğuştum biraz bugün öle vakit geçti

sağol emoşum

daha squats ı yapmadım cnm şimdi dizimi açıcam onun karşısında yapcam

iyiym emoşum bnde ödevle boğuştum biraz bugün öle vakit geçti

ayy burcu ben çok yoruluyorum denizliye gelince ödev mödev bıraktım artık :)

kızlar ya evde yemeği kendim yapınca rahatmış da anne yapınca pek bi zormuş tutamıcakmışım gibi geliyo kendimi ama pes etmek yok

aynen emoş pes etmek yokkkkkk ne kaldı şurda hedefe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…