DÜNKÜ MENÜM
sabah 12.00
dukan krep
üçgen peynir
1 çay bardağı süt
ara 13.30
1 kase yoğurt
akşam 18.00
ızgara ramiz köfte
light cola
1 kase doğal yoğurt
ara 20.30
starbucks ta orta boy latte
1 fincan yeşil çay
2 lt su
90 squats (100 yapmam gerekiyormuş aslında, şaşırdım)
100 kol egzersizi
50 bacak egzersizi
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
1 çay bardağı süt
öğle 13.30
1 tatlı kaşığı z.yağlı pırasa
yarım kase yoğurt
ara 18.00
100 gr light yoğurt
akşam 19.15
ızgara tavuk
2 yumurtadan yağsız omlet
ara 20.00
1 çay bardağı tarçınlı süt
ara 21.45
1 kase yoğurt
1 kupa yeşil çay
2,5 lt su
100 squats
100 kol egzersizi
50 bacak egzersizi
:26:
tatlım bi şey diyim mi, herkes aynı şekilde, hep aç.. ben de bu 2 gündür açım.. diyet yapmayan arkadaşlardan da aynı şeyi duyuyorum.. bence geçici, dayanmalıyız...yaaaa erken mi mezun oldum ben acabaaaaaaaaa :18: son 2-3 gündür hep aç geziyor gibiyim, sürekli dolaba gidip geliyorum
bu arada tatlım, hani uykumuz gelince, kahve-çay-kola içelim diyoruz ya, etkisi 2 saatte başlıyormuş vücutta.. yani uyku gelince biraz geciklmiş oluyoruz :) önceden içmek lazımmış.. bilgimiz olsuuunnn..light kola içcem, işi yapmam gerek ama gözüm kapanmaya başladı
Dünkü menüm
saatleri hatırlamıyorum kızlar
sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
yeşillik
2 zeytin
ara
2 activia
akşam
1.5 dolma
yoğurt
su ölçmedim
yürüyüş yaklaşık 1 saat
kızlar hep dışardayim 2 gündür böyle oldu
kızlaaaar günaydın :) dün çok geç geldik eve arabada uyumuşum eve zor attım kendimi
kardeşim nöbetten geliyo kahvaltı hazırlıyorum şimdi ona. babam da pamukkaleye gidelim dedi kahvaltıdan sonra tekrar çıkıcaz bütün gün dışardayım yine :) görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi
not: dün önce annemin gününe gitmiştim sonra da akşam gezmeye gittik 2sinde de pasta tabağı almadım sade çay içtim
not2: annem hala şokta herkes şokta baya baya farketmiş verdiğim kilodevamıını bekliyolar inşallah gerisi de olcak
dünki menüm cumartesi
(kacta kahvalti yaptigimi unuttum galiba 11:00di)
2 yumurta
1 dilim peynir
1 tam bugday topuz ekmek
16:00
2 kuru kayisi
19:00
köfte izgara 6-7 tane
salata
azcik ketchup
(ekmek olmayinca ketchupsuz yenmiyor yaa)
2,5lt su
2 bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs
yine squats unutuldu
Verdiğin pehrize budur gayratım
Bundan başka uyamayon doktor bey
3 sepet yumurta sabah kahvaltım
Teker teker sayamayon doktor bey
2 legen pilav bir yayık ayran
İster yaglı olsun ister yavan
Yanına kesiyom beş kilo sovon
Yeyom yeyom yeyom doyamayon daoktor bey
3 tencere bamya yirim bişince
20 tas su içip biraz koşunca
Her yanım sökülüpgarnım şişince
Sağlam göynek giyemeyom doktor bey
Bazı az geliyo 5 kasa hurma
7 lahana olan yapıyoruz sorma
Onudamı yedin hiç sorma
Utanıyom diyemeyom doktor bey
Günde 2 çuval unum gidiyor
Avradım her sabah ekmek ediyor
Bir gazan fasulye gönül deyo
Artırmaya gıyamayon doktor bey
Şimdiye acımdan çoktan öldüydüm
Sag olsun komşular yardım ediyor
Bir kuzudan başka yemem söz verdim
Ayıp olur cayamam doktar bey
Yılda 40 dönüm bostan ekerim
Bende başka kimse yemesin derim
Kavunu karbuzu kabuklu yİrim
Acelemden soyamayon doktor bey
Bilmem gara memed garı nider
Buymuş gısmetim buymuş kader
Bi günde yediğim işte bu kadar
daha fazla yeyemeyon doktor beey
ALINTIDIR
hello kızlaaaar, ben geldim, geçmişe baktım hızlıca :)
5 gibi spora gidicem, bakalım , akşama uğrarım heralde, mucukkssss...
bu menü güzel olmuş Buse'cim.. latte light süte miydi? ben artık alıştım short alıyorum.. menüden o boy fiyatı yazmıyor, tall en küçük gibi duruyor ya, ben özellikle short diyorum.. alıştım artık.. eskiden az gelirdi.. çok içmeye alıştırmışlar bizi...
öğleden sonra artmış yediklerin cnm.. olsun yine de çok fazla bişey yok.. proteine yüklenmen iyi olmuş..
tatlım bi şey diyim mi, herkes aynı şekilde, hep aç.. ben de bu 2 gündür açım.. diyet yapmayan arkadaşlardan da aynı şeyi duyuyorum.. bence geçici, dayanmalıyız...
bu arada tatlım, hani uykumuz gelince, kahve-çay-kola içelim diyoruz ya, etkisi 2 saatte başlıyormuş vücutta.. yani uyku gelince biraz geciklmiş oluyoruz :) önceden içmek lazımmış.. bilgimiz olsuuunnn..
cm menün güzel.. dolma tam proteşn sayılmıyor içindeki pirinçten dolayı 1,5yemen iyi olmuş.. daha fazla yeme sakın :) bu arada 2 activia çok değil mi? kötü etkilemesin, sonra tuvaletten çıkamazsın kız, ordan yazman gerekebilir bize
wauuuwww, tebrikler emoşş, harikasın... iyi dayanmışsın walla.. tabi farkedilecek, 10 kilo az mı :) aynen devam dude
cnm 6-7 köfte fazla değil mi? 4 bilemedin 5 ye, fazlasını yeme.. ev köftesi di mi? şöyle diyim, benim diyetisyen diyor ki, avucunun içi (kare olan kısım) 2 porsiyon protein demek.
mesela;
yarısına 1 yumurta sığar --> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar peynir(üçgen kestiğini düşün)--> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar köfte --> 1 porsiyon proteindir. (kalınlığı abartmayın heemaks 1 parmak kalınlığında)
bööle yani, aklında olsun, afiyet şeker bal olsun cnm.. ekmek yememişsin , bu seferlik 6-7 olsun ama bence 4 maks 5 iyidir...
bu ne kız, çok komik.. yeseymiş biraz..
canım arkadaşlar güzelce cevaplamış, ebruya da emoş a da katılıyorum. diyeti bırakmak olmaz nurcum
canım çok faydalı bilgi ama odamdaki aynada test ettim, parmağım yapıştı, yani benim dolap aynamın arkasında biri mi var
burcuu akşama görüşürüz
cerencim seni de -500 için tebrik ederim, devamını dilerim
öğlenki ekmekler olmasaymış çok güzel bir menü olacakmış ceren
patates diyet için hiç iyi tercih olmazdı ama sen korumada olduğun için ve patates de fırında olduğu için, afiyetler olsun ebrum
ay hadi bakalım kuzucum, kavuşuyorsunuz
al sana kavurma zeliş
teşekkür ederim tatlım, darısı başınızaa
tubacım bu hafta da böyle geçti. önümüzdeki haftaya kadar telefon işini halledemezsen, sen telefon işini halledene kadar seni izine ayıracağım, ya da istersen takımını değiştirmeyi talep edebilirsin. takımımızın belli kuralları var, bu senin şahsına yapılmış bir hareket değil, yerin de başkası da olsa aynı şeyi yapacaktım. bu 3. haftan olacak, ne menü, ne doğru düzgün katılım görüyorum. üzgünüm tatlım.
günaydın tatlım, kahvaltını 1 de yapmışsın sanırım bugün. 3+3 olamamış yani
ebru çok güzel anlatmış zelişcim sana, daha dikkatli ol ki, bir an önce kurtul kilolardan canım
geç kahvaltı out
tamam tatlım
kuzum moralini bozma, her şey düzelir.
taş olma yolunda emin adımlarla yürüyorsun venüscüm sen deeeeeee
afiyetle yedim sağ olun kızlar
harika fikir
pazartesiye kadar müddetin var tubaaa, hadi salı olsun
canım bu hayal seni hedefine götürecek dilerim, kendine güven
busecim , telefonumun pazartesi hazır olacağını söylediler.. elimde olmayan sebeplerden bu halde geçiyor bu son 1-2 hafta.. ama herzaman böyle olduğumu söylerseniz haksızlık etmiş olursunuz.. takımın kurallarını bildiğim için elimden geldiğince uymaya çalışıyorum..suanda da anneme geldim , onlardan yazıyorum.. okuldayken de kütüphaneye gidip ders caısmak yerine buraya gelip geçmiş okuyorum ki bu böyle devam ederse derslerim acısından cok kotu olacak telefonum olduğu zaman böyle geçmiş birikmemiş oluyor fırsat buldukça bakabildiğim için.. yani obur turlu hem anne hem öğrenci olup hemde sayfalarca geçmiş okumak beni cok zorluyor..
selam cnm hoşgeldin hadi geçmişi oku gelselamm kızlarr bu aradaa
annemlerdeyim geçmişe daldım , bitirmeye çalışıyorum, ben bu hafta regl haftasında olduğum için iyi geçmedi.. bakalım haftaya bomba gibi olucazz
buseee mezun oldun diye rahatladın mı yoksa senharika mıı :26:
birkaç gündür doymak bilmiyorum, ne oluyor bana anlamadım :18: kilom bu sabah 50.6 idi burcu
zelişim akşam yemeğin çok az olmuş daha fazla yemelisin su içmeyi unutma sakın çok önemli çok çok önemliBu gün ki menüm
sabah 10:00
2 yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
salatalık
ara 14:00
1 kase yulaf +yoğurt
öğlen
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kase yoğurt
akşam 19:00
1 kase domates çorbası
salata
su ölçmedim
spor yok maalesef
venüüüüüüüüssss ne yedin naptın bakiyim söyle hemen
Bebeğim sizin ora neresi???
Buse aşkım kafama vurman gerektiğini düşünüyorum. Dün gece kaçamak yaptımAzcık kalaylasana beni kendime geliyim, gerçek ben kendimi biraz getirdim ama sizin yorumlarınız da çok iyi geliyor kızlar
canım ketçapsız yiyebilrisin aslında yenmiyor diye bişey yok her şey kafada bitiyo. ketçapta çok fazla katkı maddesi var ve çok zararlı maddeler var iyice bakmak lazım :)dünki menüm cumartesi
(kacta kahvalti yaptigimi unuttum galiba 11:00di)
2 yumurta
1 dilim peynir
1 tam bugday topuz ekmek
16:00
2 kuru kayisi
19:00
köfte izgara 6-7 tane
salata
azcik ketchup
(ekmek olmayinca ketchupsuz yenmiyor yaa)
2,5lt su
2 bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs
yine squats unutuldu
canım inşallah daha iyi olacaksın. telefonun ne oldu düzeldi mi?selamm kızlarr bu aradaa
annemlerdeyim geçmişe daldım , bitirmeye çalışıyorum, ben bu hafta regl haftasında olduğum için iyi geçmedi.. bakalım haftaya bomba gibi olucazz
sabah(10:15)
2 orta boy domates
4 zeytin
çok az peynir 1/4 kk ancadır
500 ml yeşil çay
öğle(14:30)
8 tane fındık(merak edenler için fındık kabuklu kavrulmamış fındık)
500 ml yeşil çay
akşam(18:00)
1 ızgara tavuk gögsü
ızgara biber soğan domates
350 ml ayran
2.4 litre su
totalde 1 litre yeşil çay
20 dk bacak hareketleri
135 squats
sabah(10:15)
2 orta boy domates
4 zeytin
çok az peynir 1/4 kk ancadır
500 ml yeşil çay
öğle(14:30)
8 tane fındık(merak edenler için fındık kabuklu kavrulmamış fındık)
500 ml yeşil çay
akşam(18:00)
1 ızgara tavuk gögsü
ızgara biber soğan domates
350 ml ayran
2.4 litre su
totalde 1 litre yeşil çay
20 dk bacak hareketleri
135 squats
evet tatlımmmm geldimmemoşu görüorum aşağıdaaaaaaaaaaaaaa
hello, ben geldiiiiimmm. PT yaptık yine 2 saate yakın.. geldim , duşumu aldım, eşimi bekliyorum, o arada hemen size yazayım dedim çünkü evden çıkıcaz..
bir geçmişe bakıp geliim..
ay bu arada, diyetisyene gittim ya, dedim biz yaza bebek düşünüyoruz, 60a ineyim.. dedi ki 60a inip hemen hamile kalırsanız, hızlıca o 5 kiloyu alırsınız.. biz sizi 65 yapalım, öyle hamile kalın, 60a sonra indirirekim dedi..
emin de değilim şimdi.. tickeri güncelledim, 63 yaptım, ortasısiz ne dersiniz kızlar?
aslında diyor ki, sizin asıl kilonuz 57-60 arası ama bu hamilelik olayı için hemen hamile kalırsanız yazıkk olur diyor 3-5 ay korumak lazımmış.. şimdi yani bebiş yapmayı denerken koruyayım da, koruyicam diye bebişi ertelemek istemiyorum yaa... kızlar siz de fikirlerinizi söyleyin.. yaş otuz malum
buseee mezun oldun diye rahatladın mı yoksa sen600 gr nasıl aldın 1 günde kendine gel canım kilonu koruman lazım artık :)
zelişim akşam yemeğin çok az olmuş daha fazla yemelisin su içmeyi unutma sakın çok önemli çok çok önemli
canım ketçapsız yiyebilrisin aslında yenmiyor diye bişey yok her şey kafada bitiyo. ketçapta çok fazla katkı maddesi var ve çok zararlı maddeler var iyice bakmak lazım :)
canım inşallah daha iyi olacaksın. telefonun ne oldu düzeldi mi?
burcucum süpersinnnnafiyet olsun tatlım
buseee mezun oldun diye rahatladın mı yoksa sen600 gr nasıl aldın 1 günde kendine gel canım kilonu koruman lazım artık :)
zelişim akşam yemeğin çok az olmuş daha fazla yemelisin su içmeyi unutma sakın çok önemli çok çok önemli
canım ketçapsız yiyebilrisin aslında yenmiyor diye bişey yok her şey kafada bitiyo. ketçapta çok fazla katkı maddesi var ve çok zararlı maddeler var iyice bakmak lazım :)
canım inşallah daha iyi olacaksın. telefonun ne oldu düzeldi mi?
burcucum süpersinnnnafiyet olsun tatlım
Burcu süper olmuş yine menün.. maşallah cnm..135 squats ne kız, bravooo...
evet tatlımmmm geldimmçok yoruldum bugün 5 saat boyunca hiç durmadan yürüdük diyebilirim sen naptın nasılsın bebeğimmmm
hoşgeldin canımben daha yeni attım kendimi eve dinlenicem azcık :)
sağol emoşum
daha squats ı yapmadım cnm şimdi dizimi açıcam onun karşısında yapcam
iyiym emoşum bnde ödevle boğuştum biraz bugün öle vakit geçti
ayy burcu ben çok yoruluyorum denizliye gelince ödev mödev bıraktım artık :)
kızlar ya evde yemeği kendim yapınca rahatmış da anne yapınca pek bi zormuş tutamıcakmışım gibi geliyo kendimi ama pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?