Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dünkü menüm

saatleri hatırlamıyorum kızlar

sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
yeşillik
2 zeytin

ara
2 activia

akşam
1.5 dolma
yoğurt

su ölçmedim
yürüyüş yaklaşık 1 saat

kızlar hep dışardayim 2 gündür böyle oldu

Bu gün ki menüm

sabah 10:00
2 yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
salatalık

ara 14:00
1 kase yulaf +yoğurt

öğlen
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kase yoğurt

akşam 19:00

1 kase domates çorbası
salata

su ölçmedim
spor yok maalesef

Gecenin 1inde gelip menü yazan tek manyak benim galiba ancak şimdi vakit bulabildim businin dediği gibi iyi geceler kızlar ve günaydın

kızlaaaar günaydın :) dün çok geç geldik eve arabada uyumuşum eve zor attım kendimi
kardeşim nöbetten geliyo kahvaltı hazırlıyorum şimdi ona. babam da pamukkaleye gidelim dedi kahvaltıdan sonra tekrar çıkıcaz bütün gün dışardayım yine :) görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi

not: dün önce annemin gününe gitmiştim sonra da akşam gezmeye gittik 2sinde de pasta tabağı almadım sade çay içtim

not2: annem hala şokta herkes şokta baya baya farketmiş verdiğim kilo devamıını bekliyolar inşallah gerisi de olcak

sen nasıl rahat edersen buseecim ben sürekli girebiliyorum nasılsa. işlerini aksatıyosa yardımcı olurum ama senin kadar bilgili değilim biliyosun. bilgi almak için buralarda olursun inşallah :)

bizim burdada aylık 75 lira sınırsız venüssssssss
Bebeğim sizin ora neresi???
ooff en fena şeyi görüşsün venüs olsun ama gaza geldin neyseki böylece

hımm hiç bilmiyorum cnım :44: hatta ben de bir bakayım bizim buralarda kendim için
Buse aşkım kafama vurman gerektiğini düşünüyorum. Dün gece kaçamak yaptımAzcık kalaylasana beni kendime geliyim, gerçek ben kendimi biraz getirdim ama sizin yorumlarınız da çok iyi geliyor kızlar

ne kadar güzel bişi emoş ya banada arkadaşlarım ve stajda devamlı denk geldiğim hemşirelerim dio ailem dışında göbeğin filan gitmiş çok güzel diolar

dolma hariç güzel canım ama dolmada çok göze batmıo çok beğendim

bunuda çok beğendim ama suyunu ölç canım kendine ait bi şişe veya sürahi ile yada ben kağıda tik atıorum evde öle hesaplıorum normal bardak 200 ml büyük kupalar 300 ml

ben ankaradayım cnm kaçamak mı yaptın çok fena venüs bu hayallerine 100 200 gram belkide 1 kilo daha uzak oldun ve bu çok kötü bişi biraz sıkalım kendimiziiii sonra herşşey bizim için olcak hiç bişi düşünmicezzzz hayallerimiz gerçek olcak düşünsene bi

Evet çok haklısın Burcum... Dayanamıyordum bir kaç gündür beklemeye, sıkılmıştım ve sabredemiyordum. En sonunda patladım ama daha sıkı sarılacağım diyetimi. Asla vazgeçmem asla

Evet çok haklısın Burcum... Dayanamıyordum bir kaç gündür beklemeye, sıkılmıştım ve sabredemiyordum. En sonunda patladım ama daha sıkı sarılacağım diyetimi. Asla vazgeçmem asla

bende öyle bi sıkılma anı yaşıorum kaç gündür hatta gözüm doymuo yediğim yemeklerle evdeki tatlılarn bisküvilerin başına gidiorum ama yemicem zayıflıcam diorum çünkü hem hayallerime kavuşam hem herkessss aaa zayıflamış dicek çünkü ergenlige ilk girdiğimden beri şişmanım ve en güzeli sağlıklı olcam bunları asla çıkarma aklına ben odamdaki panoya yazdım bunu gidip gelip okuorum

Ben de bilgisayarımın backrounduna yazmayı düşünüyordum motivasyon kelimelerimi... Bu iş zaten psikolojide bitiyor.

Ben de bilgisayarımın backrounduna yazmayı düşünüyordum motivasyon kelimelerimi... Bu iş zaten psikolojide bitiyor.

aynen canım herşey psikolojiik mesela önceden tıkabasa doyduğumu düşünüodum şimdi gözüm doymuo ama düne kadar böleydi dün akşam tamamıyle kararımı verdim şurda dişimi sıkıcam 9 kg kaldı sende sıkmalısın HAYALLERİN İÇİN

Ay evet ben de bir türlü doyamıyorum, herhalde mevsim değişikliğinde mi ne... Ben de kendimi telkinleyeceğim canım, bu kadar yol kat etmişim daha dur daha bir iki kat yol daha var...

Ay evet ben de bir türlü doyamıyorum, herhalde mevsim değişikliğinde mi ne... Ben de kendimi telkinleyeceğim canım, bu kadar yol kat etmişim daha dur daha bir iki kat yol daha var...

aynen cnm başaracağızzzzzzzzzzz

Bu arada Busiş hala çalışıyormuş, dün 5'te yatmış ama yetiştirememiş. Daha 5 saatlik işi daha varmış

ahhhh kıyamam yaaa ben ona

canım benm evimin üst tarafında bayanlara özel kısmıda var haftada 4 gün sınırsız ama benm vakitleirm uymuo okul nedeniyle

baya yakinms ne gzl

tesekkür ederim canim bilgilerin icin

Eki Görüntüle 690526 Bu kaloriyi yakmak için 1 saat boyunca yaklaşık 4 KM yürümek zorunda olduğunuzu biliyormusunuz ?

iyikide diyete basladigim gün pilavi birakmisim, yoksa kilo veremeyecekmisim anlasilan, cünkü ben neredeyse her yemegin yaninda pilav yerdim

ohh ne güzel valal slere xslere bakiyorsun. bende kendi bedenime ararken aradan xsler cikinca buna insanlar sigiyormu diye kötü oluyordum
insallah arkadasinda verir. bende herkes tarafindan ilk tanismamizda bile bayanlar hep cok güzelsin masallah derler, anneannem beni her gördügünde bebek bebek her gördüügmde güzellesiyor der ammaaaa su kilolar yokmu bana gölge düsüren iste onlar benim düsmanim kimse 80 olduguma inanmiyordu, hicbirzaman kilomu tam göstermedim ama bana herzaman cok geliyorlar. bu kilolar yaglar eriyecek insallah

ok canim öyle yapacagim.

bikini konusunda aldigim beyaz turkuaz ve yesil arisk h&m'den almistim, birde reglime denk gelebilir diye istemeyerek siyah düsündüm ama sanirim cirtlak pembede olur.
zaten sevdigim bir renk ve acik tenli oludugum icinde güzel durur.

bravo canim azmine ve nefsine sahip olmana

günaydin demeden gecmise daldim yine.

günaydin kizlar, sicak bir pazar sabahina

dünki menümü yazip cikacagim kizlar görüsürz

dünki menüm cumartesi

(kacta kahvalti yaptigimi unuttum galiba 11:00di)
2 yumurta
1 dilim peynir
1 tam bugday topuz ekmek

16:00
2 kuru kayisi

19:00
köfte izgara 6-7 tane
salata
azcik ketchup
(ekmek olmayinca ketchupsuz yenmiyor yaa )

2,5lt su
2 bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs
yine squats unutuldu

canım bnde ketçapsız yenmez diye düşünürdüm 3 senedir annemler markete gittiğinde eve almıo sadece işte burger mcdonalds a gittiğimde yerdim geçen sene mcdonald ketçapın içinde tanımlayamadığım bişi çıktı tamamıyle bıraktım yağ depsunda başka bişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…