kızlaar ben işlerimi hallemedim yine, bugün sabahlayacağım bu yüzden
emine, canım ben bundan sonra daha düzenli çalışmalıyım, buraya vakit ayırırken dozunu bilmediğimden işimi de yapamıyorum, sıkışıyorum sonra böyle. benim için iyi olmuyor.
kaptan yardımcılığı görevimi sana devretmek istiyorum, ne dersin canım
Bebeğim sizin ora neresi???bizim burdada aylık 75 lira sınırsız venüssssssss
Buse aşkım kafama vurman gerektiğini düşünüyorum. Dün gece kaçamak yaptımooff en fena şeyi görüşsün venüsolsun ama gaza geldin neyseki böylece
hımm hiç bilmiyorum cnım :44: hatta ben de bir bakayım bizim buralarda kendim için
kızlaaaar günaydın :) dün çok geç geldik eve arabada uyumuşum eve zor attım kendimi
kardeşim nöbetten geliyo kahvaltı hazırlıyorum şimdi ona. babam da pamukkaleye gidelim dedi kahvaltıdan sonra tekrar çıkıcaz bütün gün dışardayım yine :) görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi
not: dün önce annemin gününe gitmiştim sonra da akşam gezmeye gittik 2sinde de pasta tabağı almadım sade çay içtim
not2: annem hala şokta herkes şokta baya baya farketmiş verdiğim kilodevamıını bekliyolar inşallah gerisi de olcak
Dünkü menüm
saatleri hatırlamıyorum kızlar
sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
yeşillik
2 zeytin
ara
2 activia
akşam
1.5 dolma
yoğurt
su ölçmedim
yürüyüş yaklaşık 1 saat
kızlar hep dışardayim 2 gündür böyle oldu
Bu gün ki menüm
sabah 10:00
2 yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
salatalık
ara 14:00
1 kase yulaf +yoğurt
öğlen
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kase yoğurt
akşam 19:00
1 kase domates çorbası
salata
su ölçmedim
spor yok maalesef
Bebeğim sizin ora neresi???
Buse aşkım kafama vurman gerektiğini düşünüyorum. Dün gece kaçamak yaptımAzcık kalaylasana beni kendime geliyim, gerçek ben kendimi biraz getirdim ama sizin yorumlarınız da çok iyi geliyor kızlar
Evet çok haklısın Burcum... Dayanamıyordum bir kaç gündür beklemeye, sıkılmıştım ve sabredemiyordum.ben ankaradayım cnm kaçamak mı yaptın çok fena venüs bu hayallerine 100 200 gram belkide 1 kilo daha uzak oldunve bu çok kötü bişi biraz sıkalım kendimiziiii sonra herşşey bizim için olcak hiç bişi düşünmicezzzz hayallerimiz gerçek olcak düşünsene bi
Evet çok haklısın Burcum... Dayanamıyordum bir kaç gündür beklemeye, sıkılmıştım ve sabredemiyordum.En sonunda patladım ama daha sıkı sarılacağım diyetimi. Asla vazgeçmem asla
Ben de bilgisayarımın backrounduna yazmayı düşünüyordum motivasyon kelimelerimi... Bu iş zaten psikolojide bitiyor.bende öyle bi sıkılma anı yaşıorum kaç gündür hatta gözüm doymuo yediğim yemeklerle evdeki tatlılarn bisküvilerin başına gidiorum ama yemicem zayıflıcam diorum çünkü hem hayallerime kavuşam hem herkessss aaa zayıflamış dicek çünkü ergenlige ilk girdiğimden beri şişmanım ve en güzeli sağlıklı olcam bunları asla çıkarma aklına ben odamdaki panoya yazdım bunu gidip gelip okuorum
Ben de bilgisayarımın backrounduna yazmayı düşünüyordum motivasyon kelimelerimi... Bu iş zaten psikolojide bitiyor.
Ay evet ben de bir türlü doyamıyorum, herhalde mevsim değişikliğinde mi ne... Ben de kendimi telkinleyeceğim canım, bu kadar yol kat etmişim daha dur daha bir iki kat yol daha var...aynen canım herşey psikolojiik mesela önceden tıkabasa doyduğumu düşünüodum şimdi gözüm doymuo ama düne kadar böleydi dün akşam tamamıyle kararımı verdim şurda dişimi sıkıcam 9 kg kaldı sende sıkmalısın HAYALLERİN İÇİN
Ay evet ben de bir türlü doyamıyorum, herhalde mevsim değişikliğinde mi ne... Ben de kendimi telkinleyeceğim canım, bu kadar yol kat etmişim daha dur daha bir iki kat yol daha var...
Bu arada Busiş hala çalışıyormuş, dün 5'te yatmış ama yetiştirememiş. Daha 5 saatlik işi daha varmış
canım benm evimin üst tarafında bayanlara özel kısmıda var haftada 4 gün sınırsız ama benm vakitleirm uymuo okul nedeniyle
cnm açık renk olan kuru kayısılar hızlıca kurutulmuş olanlar.. çok doğal değil yani.. ama siyah olanlar (genelde gün kurusu denir)
daha kendi haline bırakılmış ve güneşte kurutulmuş olanlardır.. zaten fark edersin, daha tatlıdır...
sonuçta hepsi olur ,diuet için fark edeceğini sanmam ama ben bulabilirsem gün kurusunu tercih ediyorum..
Eki Görüntüle 690526 Bu kaloriyi yakmak için 1 saat boyunca yaklaşık 4 KM yürümek zorunda olduğunuzu biliyormusunuz ?
arkadaşım şok olduresmen seni kıskanıyorum şuan dediiiiii çok sevdiğim bir arkadaşım, o da 3 kg almış totosu iyice kocaman olmuş, biraz diyetten konuştuk nasihat verdim, o da zaten dikkat ediyormuş. köfteci ramize gittik, orda sağlıklı sağlıklı yedik ben dukana uygun mamalar yedim tabiki biraz mağazaları gezdik ben her şeyin s ve xs sine bakarken o herşeyin l ve xl olanına bakıyordu hayatımda ilk kez bu durumda olmanın hazzını yaşadım elimde olmadan inşallah yaza kadar o da verir de kurtulur kilolarından, yüzü çok güzel, bir de kilo verse taş gibi olacak hatun
ooff en fena şeyi görüşsün venüsolsun ama gaza geldin neyseki böylece
38 de olursun canım eveet
ben niyeyse siyah bikiniyi, pareoyu falan bir türlü sevemedim yaa :26: siyah da severim ama sade siyah olmasın bence, başka renkler de olsun yani şöyle yaza uygun cıvıltılı olsun biraz
hımm hiç bilmiyorum cnım :44: hatta ben de bir bakayım bizim buralarda kendim için
sağ ol bebeğim, darısı başına
olur mu canım öyle şey yaaaffetmek neymiş, yerim ben seni şekeer
ebruuuuuu, kaptancııım hoş gelmişsinama ben yokmuşum sen geldiğinde bebeişimize çok geçmiş olsun, yerim onun totoişini ben bir an önce gel artık, özledik seni yaa
harikayız yine yaaa, nazar değmesin valla
canım ebrum, bir an önce iyileşirsin dilerim, gel de al şu kaptanlığı eline, azarla bizi, menülerimize yorumlar yap, valla yeter gel yaaaaa
ay yerim seni
öptüm kaptancım, en kısa zamanda yine gelirsin umarımbebişi de öptüm
harika iş çıkarmışsın yine kuzum
hepsi çok güzel ama kayısılar abartı olmuş sanki ve saati çok geç olduğundan kayısının şekeri yağ olarak depolanmıştır o saatten sonra yakamamıştır vücut tüm şekeri :26: o konuya dikkat et cerenimsporun da pek şukela
ay ne güzel yazmışsın sen menüleri böyleeeeeeeeeeilk menü de akşam yemeğini yiyememişsin, keşke öyle bırakmasaydın da bi kase yoğurt falan yeseydin sonradan kuzucum, ama yine de ben beğendim her şey harika, süpersin
canım çok geçmiş olsun annenebir an önce iyileşir dilerim, sen de iyiki varsın
ketçap hariç güzel menü nurcum
vaay güzel bilgii. tamam canım notumu aldım ama mesajla bildir bana, burdan yazma canım bir dahakine
iyi yolculuklar kuzucum
sadece pazar izinliyiz canım
güzel paylaşım canımteşekkürler
vaaay iyimişşş
saat 15.30 dan sonra tüketme canım kuru kayısı, onda da şeker var çünkü. gün kurusu olanı tüket cerenin dediği gibi en iyisi o
teşekkürler tatlım, sen de öylesiin
squats da süper menü deeeeeee :) acıkırsan 1 kase yoğurt ye tatlım
ay bence süper habeer, tebrikleeer
güzel paylaşımlar, pilavdan soğudum iyice
tamam canım hariksın, görüşürüz bebeğiim
kızlaaaar günaydın :) dün çok geç geldik eve arabada uyumuşum eve zor attım kendimi
kardeşim nöbetten geliyo kahvaltı hazırlıyorum şimdi ona. babam da pamukkaleye gidelim dedi kahvaltıdan sonra tekrar çıkıcaz bütün gün dışardayım yine :) görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi
not: dün önce annemin gününe gitmiştim sonra da akşam gezmeye gittik 2sinde de pasta tabağı almadım sade çay içtim
not2: annem hala şokta herkes şokta baya baya farketmiş verdiğim kilodevamıını bekliyolar inşallah gerisi de olcak
Bu arada Busiş hala çalışıyormuş, dün 5'te yatmış ama yetiştirememiş. Daha 5 saatlik işi daha varmış
dünki menüm cumartesi
(kacta kahvalti yaptigimi unuttum galiba 11:00di)
2 yumurta
1 dilim peynir
1 tam bugday topuz ekmek
16:00
2 kuru kayisi
19:00
köfte izgara 6-7 tane
salata
azcik ketchup
(ekmek olmayinca ketchupsuz yenmiyor yaa)
2,5lt su
2 bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs
yine squats unutuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?