Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kolay gelsin cnm görüşürüzzzzzzzz

Bu kaloriyi yakmak için 1 saat boyunca yaklaşık 4 KM yürümek zorunda olduğunuzu biliyormusunuz ?

kızlaaaar ben geldim bi haber vereyim dedim koşuşturmaktan hiç vaktim olmadı. şimdi yine gezmeye gidiyoruz kaçamaksız geçirme ümidiyle gidiyorum hayırlısı :) akşam gelicem görüşürüz

arkadaşım şok oldu resmen seni kıskanıyorum şuan dediiiiii çok sevdiğim bir arkadaşım, o da 3 kg almış totosu iyice kocaman olmuş, biraz diyetten konuştuk nasihat verdim, o da zaten dikkat ediyormuş. köfteci ramize gittik, orda sağlıklı sağlıklı yedik ben dukana uygun mamalar yedim tabiki biraz mağazaları gezdik ben her şeyin s ve xs sine bakarken o herşeyin l ve xl olanına bakıyordu hayatımda ilk kez bu durumda olmanın hazzını yaşadım elimde olmadan inşallah yaza kadar o da verir de kurtulur kilolarından, yüzü çok güzel, bir de kilo verse taş gibi olacak hatun

ooff en fena şeyi görüşsün venüs olsun ama gaza geldin neyseki böylece

38 de olursun canım eveet

ben niyeyse siyah bikiniyi, pareoyu falan bir türlü sevemedim yaa :26: siyah da severim ama sade siyah olmasın bence, başka renkler de olsun yani şöyle yaza uygun cıvıltılı olsun biraz

Kıslar kıslaaar ucuz yüzme havuzu üyeliği arıyorum, fırsat sitelerinde gören eden varsa haber versin lütfeenn

hımm hiç bilmiyorum cnım :44: hatta ben de bir bakayım bizim buralarda kendim için

sağ ol bebeğim, darısı başına

olur mu canım öyle şey yaa affetmek neymiş, yerim ben seni şekeer

ebruuuuuu, kaptancııım hoş gelmişsin ama ben yokmuşum sen geldiğinde bebeişimize çok geçmiş olsun, yerim onun totoişini ben bir an önce gel artık, özledik seni yaa

305. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

12-19 NİSAN

1) 4.TAKIM (0.83%)
2) 8. TAKIM (0.76% )
3) 13. TAKIM ( 0,0,53% )

bu hafta da ilk 3 teyiz hepimizi tebrik ediyorum

harikayız yine yaaa, nazar değmesin valla

Geldim ama maalesef bi süre daha gideceğim Burcu'cum. Bebiş bakmak çok zor oluyor uyudu biraz bakayım dedim size. Ama uyanmak üzere. Bende daha tam iyileşemedim.

canım ebrum, bir an önce iyileşirsin dilerim, gel de al şu kaptanlığı eline, azarla bizi, menülerimize yorumlar yap, valla yeter gel yaaaaa

kıyamam ben sana kaptancım bebek bakmak elbet zordur önemli olan sağlıgınız biz zatn götürüoruz burayı buse çok iyi bi yardımcı kaptan siz iyi olun bizde iyi olalım

ay yerim seni

Kızlar kaçıyorum şimdilik aralarda uğramaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi Venüs te face adresim var. İsteyen ordan ekleyebilir.

öptüm kaptancım, en kısa zamanda yine gelirsin umarım bebişi de öptüm

Kızlaaarrr, sporumu yaptım geldim..
bugün PT yapmadık, 30dk yürüdük önce sonra bodypump dersi var ona kaltıldım, sonra 20dk daha yürüdüm, sonra 10dk merdiven çıktım...

harika iş çıkarmışsın yine kuzum

hepsi çok güzel ama kayısılar abartı olmuş sanki ve saati çok geç olduğundan kayısının şekeri yağ olarak depolanmıştır o saatten sonra yakamamıştır vücut tüm şekeri :26: o konuya dikkat et cerenim sporun da pek şukela

ay ne güzel yazmışsın sen menüleri böyleeeeeeeeee ilk menü de akşam yemeğini yiyememişsin, keşke öyle bırakmasaydın da bi kase yoğurt falan yeseydin sonradan kuzucum, ama yine de ben beğendim her şey harika, süpersin

canım çok geçmiş olsun annene bir an önce iyileşir dilerim, sen de iyiki varsın

ketçap hariç güzel menü nurcum

vaay güzel bilgii. tamam canım notumu aldım ama mesajla bildir bana, burdan yazma canım bir dahakine

günaydın güzellikler
ben şimdi yola çıkıyorum 9da otobüse bineceğim :) yolda uyuyakalmazsam yine girerim öpüyorum hepinizi

iyi yolculuklar kuzucum

sadece pazar izinliyiz canım

Kizlar görünce, sizinle paylasmak istedim bu pramidi.
Genelde kolestrol sorunu yasayanlara bu tarz piramit brosür olarak veriliyor doktorlardan.

Eki Görüntüle 690271

güzel paylaşım canım teşekkürler

bizim burdada aylık 75 lira sınırsız venüssssssss

vaaay iyimişşş

saat 15.30 dan sonra tüketme canım kuru kayısı, onda da şeker var çünkü. gün kurusu olanı tüket cerenin dediği gibi en iyisi o

Kızlar hepinizi tek tek tebrik edemedim bunun için özür dilerim ama 3.olmuş bizim takım hepiniz süpersiniz

teşekkürler tatlım, sen de öylesiin

squats da süper menü deeeeeee :) acıkırsan 1 kase yoğurt ye tatlım

ay bence süper habeer, tebrikleeer

Eki Görüntüle 690526 Bu kaloriyi yakmak için 1 saat boyunca yaklaşık 4 KM yürümek zorunda olduğunuzu biliyormusunuz ?

güzel paylaşımlar, pilavdan soğudum iyice

kızlaaaar ben geldim bi haber vereyim dedim koşuşturmaktan hiç vaktim olmadı. şimdi yine gezmeye gidiyoruz kaçamaksız geçirme ümidiyle gidiyorum hayırlısı :) akşam gelicem görüşürüz

tamam canım hariksın, görüşürüz bebeğiim

iyiym bebeğim sen nasılsın busi acıkınca süt içsem olmamı

ben fenayım, işi hallemedim, dışarıdaydım tüm gün annemle işlerimiz vardı şimdi 9 saat durmaksızın iş yapmak zorundayım sabahı bile etsem :18: en az 8 saat sürer, bittim yani

canım sütte laktoz var, laktoz yağa dönüşür, yoğurt akşam için daha iyi olur

kızlaar ben işlerimi hallemedim yine, bugün sabahlayacağım bu yüzden

emine, canım ben bundan sonra daha düzenli çalışmalıyım, buraya vakit ayırırken dozunu bilmediğimden işimi de yapamıyorum, sıkışıyorum sonra böyle. benim için iyi olmuyor.

kaptan yardımcılığı görevimi sana devretmek istiyorum, ne dersin canım

DÜNKÜ MENÜM

sabah 12.00
dukan krep
üçgen peynir
1 çay bardağı süt

ara 13.30
1 kase yoğurt

akşam 18.00
ızgara ramiz köfte
light cola
1 kase doğal yoğurt

ara 20.30
starbucks ta orta boy latte

1 fincan yeşil çay
2 lt su
90 squats (100 yapmam gerekiyormuş aslında, şaşırdım)
100 kol egzersizi
50 bacak egzersizi

Son düzenleme:

anladım cnmmmmm

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
1 çay bardağı süt

öğle 13.30
1 tatlı kaşığı z.yağlı pırasa
yarım kase yoğurt

ara 18.00
100 gr light yoğurt

akşam 19.15
ızgara tavuk
2 yumurtadan yağsız omlet

ara 20.00
1 çay bardağı tarçınlı süt

ara 21.45
1 kase yoğurt

1 kupa yeşil çay
2,5 lt su
100 squats
100 kol egzersizi
50 bacak egzersizi

:26:

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

light kola içcem, işi yapmam gerek ama gözüm kapanmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…