Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah ah zamanında yapaydın busiii bu işleriiiii

zelişcim su çok önemli ve dolma yağ içinde yüzen bir şey, çok kötü bir tercih olmuş, hem pirinçli üstelik :26: onun harici beğendim canım, ama unutmaki vücuduna aldığın 1 gr yağ 9 kalori, 1 gr protein 4 kalori. yani yağın ne kadar ciddi kalori olduğunu hiç aklından çıkarma. günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağının ötesine geçme hadi yarım yemek kaşığı olsun ama ötesine hayır canım kilo vermek için, ve yağlarımızdan kurtulmak için bu şart.

dukan mantığıyla düşünürsek, vücudumuzdaki yağlardan kurtulmak isterken vücuda yağ almak akıl karı mı diyorum

Gecenin 1inde gelip menü yazan tek manyak benim galiba ancak şimdi vakit bulabildim businin dediği gibi iyi geceler kızlar ve günaydın

benim de hep geceye kalır menülerim, öteki manyak benim

sen nasıl rahat edersen buseecim ben sürekli girebiliyorum nasılsa. işlerini aksatıyosa yardımcı olurum ama senin kadar bilgili değilim biliyosun. bilgi almak için buralarda olursun inşallah :)

canım süpersin, şok olurlar tabiii benim etrafımdakiler de daha kilo verme diye totosunu yırtıyor dün mavi den 36 beden düşük bel pantolon aldım, yapıştı bol geliyordu top shop tam aldıklarım :26: moralim bozuldu biraz sporla incelicem ama

canım bundan sonra yarcımcı sensin öyle ise, paylaşım alanında da paylaşalım bunu. ben de sana yardım etmeye devam edeceğim, kaptan yardımcılığına devam edeceğim çünkü ebruya sözüm var, ama sen daha aktifsin. bundan sonra mesaj sayıları sana atılacak. benim gibi onları not alırsın canım teşekkür ederim, yetişemiyorum çünkü artık

venüs şeytancıklarımı çıkardım bak bir daha böyle bir şey sakın yapma, aşkına ihanet ediyorsun resmen. adamı elinle başka hatunlara mı vermek istiyorsun seni daha ne kadar bekleyecek bu adam he ben zamanında senin yaptığını yaptım ve hoşlandığım adamla görüşemedim, kaçtı gitti adam ama senin gibi aşık değildim ben, yeni bir şeydi. lütfen bir daha yapma bunu. hedeften uzaklaşma artık hadi bir gün yaptın ertesi gün 2 katı yüklenmelisin diyete, üst üste cozutmak da neymiş, kendine gel çabuk

Evet çok haklısın Burcum... Dayanamıyordum bir kaç gündür beklemeye, sıkılmıştım ve sabredemiyordum. En sonunda patladım ama daha sıkı sarılacağım diyetimi. Asla vazgeçmem asla

heh şöyle ama dayanamıyorum falan demek yok, diyet bir eziyet değil, bize bir ödül kızlar, bunu unutmayın. sonunda dünyanın en özgüvenli ve taş insanlarından olacaksınız. bakınız BEN

Ben de bilgisayarımın backrounduna yazmayı düşünüyordum motivasyon kelimelerimi... Bu iş zaten psikolojide bitiyor.

Ay evet ben de bir türlü doyamıyorum, herhalde mevsim değişikliğinde mi ne... Ben de kendimi telkinleyeceğim canım, bu kadar yol kat etmişim daha dur daha bir iki kat yol daha var...

kızlaar ben de dayanamıyorum, ben nasıl dayanamam. kesinlikle bu günlerde bir şey var, mevsimsel, evrensel, artık ne bilmiyorum :26: kaçamak yapmıyorum ama porsiyon büyülttüm. ve kötü haberi söylüyorum. bu sabah tartıda 50.9 çıktım yeşil çaya yüklendim bugün, diyetime çok dikkat etcem. inanamıyorum kendime

evet canım sen de s ve xs leri giyeceksin inşallah neon pembesi mesela çok güzel olur pareo olarak

bence de güzelli çok fena gizliyor kilo, kilo dünyanın en kötü şeyi hatta ya. bir bayanın kendine yaptığı en büyük haksızlık bu olsa gerek

köfteyi abartmışsın ama çok sorun değil ince ise köfteler. ketçap görmek istemiyorum artık, onun yerine yoğurt görmek istiyorum nur, ya da domates sosu yap kendin püre yap baharatla onu tüket, doğal salça da olabilir seversen

ıyy neydi oo ben de yemem bundan sonra, zaten sevmiyordum artık hiç yemem

ay ben koptum buna, beni yesin bu beni

çok faydalı bilgiler vermişsin cerenim , çok sağ ol. kahve cola bilgisini aklıma yazdım. protein hakkındakin de öyle

yedim şiştim 50.9 oldum çok moralim bozuldu. demek ki herkes benim gibi doymuyor bu 2-3 gündür, nasıl bir şeyse bu :26: ama toparlanıyorum bugün

evet canım latte light sütlüydü, tall değil onun bir üstü orta boy içtim canım. hatta double shot içtim yani kahvesi bol, sütü az

çok güzel menü, oh bee birinizin menüsü iyiymiş sonunca

hello, ben geldiiiiimmm. PT yaptık yine 2 saate yakın.. geldim , duşumu aldım, eşimi bekliyorum, o arada hemen size yazayım dedim çünkü evden çıkıcaz..
bir geçmişe bakıp geliim..

harikasın cerenim

bebek mühim kuzucum, bence erteleme miniğimizi diyetisyen doğru diyor eğer kararın buysa şimdiden mezuniyet kilonu değiştirmeliyiz, sonradan değiştirme yapılmıyor hedefe yaklaşıldığında etik olmadığı için. bak mesela ebru mezun olamadı bu yüzden

burcuuuuu benim de sanki inadına artıyomuş gibi geliyo ama bugün sebze yiyince doymadığımı farkettim bundan sonra mutlaka 1 öğün et yicem sen de dikkat et :)

eti ihmal etmeyin, protein ihmal olursa doyulmuyor ve sarkma, çökme oluyor

güzel bir menü dahaaaaa

ben 2 gündür yapmadım çok rezil haldeyim. bugün toparlanıyorum

günaydın canlarımhala kimsecikler yok nerdesiniz beyaaa
haftasonu çok sessizdi buralar inşallah böyle devam etmez

pazar sakinliği bürümüş topic i bence, endişelenmeyelim. biz sağlam takımız

oohh keyiiifff

Selam kızlar herkese günaydın......

Ben bi geçmişe dalayım bakalım bu hafta kaçıncı olmuşuz...

kaçıp gitmişsin geçmişe daldıktan sonra ebruu dal da gör kilo aldım kiloooooo

canım çok geçmiş olsun, görüşürüz

tamam canım doğru düşünüyorsun, senin için de takım için de en iyisi izne ayrılman amaaa bu demek değil ki burdan kopacaksın. dilediğince paylaşıma devam et. burası senin takımın unutma, diyet psikolojisinden çıkma sakın.

seni izine ayıracağım bu hafta, istersen 2 hafta sonra geri dönebilirsin, istemezsem 6 ay içinde geri dönebilirsin yani. 6 ay içinde istediğin herhangi bir zaman dönebilirsin. izinden sonra 6 ay boyunca takıma girmezsen ve bir mazeret belirtmezsen diskalifiye olursun ve bir daha hiçbir takımda yarışamazsın.

ama zaten sen telefonunu yaptırır, 2 hafta sonra izinden dönersin canım

kaç gün ihmal ettin sen böyle münü paylaşımını bir daha böyle olmasın venüs

genel yorum yapacağım, kafam karıştı hatta

bu menülerin nerdeyse hiçbirini beğenmedim ben resmen cozutmuşsun o öğle yemekleri ne öyle? diyette misin yoksa korumada mısın, çok fazla yiyorsun. köftenin yanında ekmek gördüm, olmamış. akşam çilek yemişsin olmamış. ya ne diyeceğimi bilemiyorum, hiiç ama hiç beğenmedim. çok hayal kırıklığına uğradım şuan acıkcası. resmen yiyorsun ve doyuyorsun bayaa

TOPARLAN HEMEN, NUTKUM TUTULDU, SEVDİĞİN ADAMI DÜŞÜN HEMEN

Kolay gelsin canım, umarım bir an önce halledersin. Ben Çarşamba'ya kadar evdeyim ya çok mutluyum.

umarım canım ya, ben de çok mutsuzum aksine.. bitiremedim işleri, gına geldi bana. gezmek istiyorum suan ama evden çıkamıyorum

GENEL DUYURU!!!

KIZLAR GÖRÜYORSUNUZ BEN PEK AKTİF OLAMIYORUM, İŞLERİM AKSIYOR. BU SEBEPLE limonlubrokoli , yani emoşumuz da bundan sonra kaptan yardımcısıdır.

mesaj sayılarınızı bundan sonra ona göndereceksiniz, kontrolleri o yapacak. ona yeni görevinde başarılar dileyelim

hırs yaptım kendime 1 lt yeşil çay yaptım şuan gün boyu içcem hemen şu aldığım 1 kg da kurtulmalıyım

bebek işinde çok geç kalmayın bence de canım. diyetisyenin bi yerde doğru söylemiş koruman lazım biraz kilonu. benim nacizane düşüncem budur :) bebeği olan arkadaşlar daha iyi bilir tabi canım :)

evet bence de Emoş...

daha squats ı yapmadım cnm şimdi dizimi açıcam onun karşısında yapcam

Burcu, yaptın mı hepsini, walla bravo kızım, 135 yürek ister... süpersiniz...

bu kilolar gidecek başka yolu yok

2 gündür akşamları yoğurt salata yapıyorum inşallah biraz vermişimdr yaa

kesin işe yaramıştır Emoş.. hemen tartıda göreceksin farkı, bazen anında inmiyor ama kesin etkisi olmuştur..

burcuuuuu benim de sanki inadına artıyomuş gibi geliyo ama bugün sebze yiyince doymadığımı farkettim bundan sonra mutlaka 1 öğün et yicem sen de dikkat et :)

geçici bu hisler kızlar, dont panic...

çok başarılı

venüs'çüm menüler çok düzene girmiş, bravo cnm... süpersin...

anladım Buse'cim,
o zaman ben hedef kilomu güncelleyeyim, 65 yapalım cnm.. tickeri güncelliyorum hemen..

Buse'cim şimdiye kadarki özverilerin için çok saol kaptan yardımcımız bizim bak bizi bırakma heee...

eminim Emoş da en iyi şekilde yapacak..

artık mesaj sayıları emoş'a atılacak, benim hedef kilomu kim güncelleyecek kızlar?

hemen kurtulursun cnm sen, bilmio muyuz seni :)

yarına sonucumu merak ediyorum

sen sağ ol kuzucuğum

ben hallediyorum şimdi.

Valla diyecek bir şeyim yok
venüs'çüm menüler çok düzene girmiş, bravo cnm... süpersin...
Bebeğim benim menülerim hep düzenlidir zaten, diyetisyen yardımı ile zayıfladığım için. Bu menüler berbat benim için inan... Bu hafta düzelteceğim umarım.

nur süper bu

ben geldim kızlar ama yine gideceğim, şu işlerimi halledemedim, düğün falan vardı, vaktim yetmedi. maaşımı da alamadım bu yüzden bugün bitireceğim

geçmişe bir bakayım

hoşgeldin busi bende hiç giremedim bu son günlerde

Selam Kızlar,

bugünkü menüm:

sabah(10:30)
1 yumurtalı ve çok az beyazpeynirli menemen.
1,5dilim kepekli ekmek.
2 çay

ara(12:00)
az sütlü filtre kahve (50ml süt)

sabah(17:00)
2 kivi + 2 ceviz

akşam(19:00)
3 tavuk köfte (biraz kalındı, 4 sayılabilir)
1 tabak salata (az z.yağ-limonlu)

su 1 lt oldu henüz ama daha içiyorum.
2 yeşil çay (birini daha içmedim)
bugün spor yok ama gün içinde 10ar dklık 3-4kez yürüdüm...

busim nolur böyle görevim bitti diye boşlama burayı bizim senin eleştirilerine ihtiyacımız var :) emoş yeni kaptan yardımcımız yeni görevin hayırlı olsun çok ilerledin artık her şartta diyete devam ediyorsun idollerimden birisin

Busi beni dolma için uyarmışsin ama ben o yorumunu şimdi okudum ki saat 6da akşam yemeğinde dolma yedim okumadığım için busi yoksa başka bi alternatif bulurdum

Öğleyi atlamışsın canım sanırım. Metabolizmana pek faydalı olmaz bu, dikkat et. Onun haricinde süper menün.

110 yaptıktan sonra ara verdim 1 gün :26: Allah Allah benim niye böyle karıştı ya:26:
anlamadım ki emoşum ya nye karıştı

kendimize gelme vaktimiz gelmedi mi yoksa takımca bi çöküşteyiz menüler bi tuhaf katılım çok az gençler kendimizeeeee gelelimmmm

cerenimooooooooo ben beğendim su bendede aynı şu an şişeyi aldım kucağıma içiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…