- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
ah ah zamanında yapaydın busiii bu işleriiiii
Dünkü menüm
saatleri hatırlamıyorum kızlar
sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
yeşillik
2 zeytin
ara
2 activia
akşam
1.5 dolma
yoğurt
su ölçmedim
yürüyüş yaklaşık 1 saat
kızlar hep dışardayim 2 gündür böyle oldu
Bu gün ki menüm
sabah 10:00
2 yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
salatalık
ara 14:00
1 kase yulaf +yoğurt
öğlen
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kase yoğurt
akşam 19:00
1 kase domates çorbası
salata
su ölçmedim
spor yok maalesef
zelişcim su çok önemli ve dolma yağ içinde yüzen bir şey, çok kötü bir tercih olmuş, hem pirinçli üstelik :26: onun harici beğendim canım, ama unutmaki vücuduna aldığın 1 gr yağ 9 kalori, 1 gr protein 4 kalori. yani yağın ne kadar ciddi kalori olduğunu hiç aklından çıkarma. günde 1 tatlı kaşığı zeytinyağının ötesine geçme
dukan mantığıyla düşünürsek, vücudumuzdaki yağlardan kurtulmak isterken vücuda yağ almak akıl karı mı diyorum
Gecenin 1inde gelip menü yazan tek manyak benim galibaancak şimdi vakit bulabildim businin dediği gibi iyi geceler kızlar ve günaydın
benim de hep geceye kalır menülerim, öteki manyak benim
kızlaaaar günaydın :) dün çok geç geldik eve arabada uyumuşum eve zor attım kendimi
kardeşim nöbetten geliyo kahvaltı hazırlıyorum şimdi ona. babam da pamukkaleye gidelim dedi kahvaltıdan sonra tekrar çıkıcaz bütün gün dışardayım yine :) görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi
not: dün önce annemin gününe gitmiştim sonra da akşam gezmeye gittik 2sinde de pasta tabağı almadım sade çay içtim
not2: annem hala şokta herkes şokta baya baya farketmiş verdiğim kilodevamıını bekliyolar inşallah gerisi de olcak
sen nasıl rahat edersen buseecim ben sürekli girebiliyorum nasılsa. işlerini aksatıyosa yardımcı olurumama senin kadar bilgili değilim biliyosun. bilgi almak için buralarda olursun inşallah :)
canım süpersin, şok olurlar tabiii
canım bundan sonra yarcımcı sensin öyle ise, paylaşım alanında da paylaşalım bunu. ben de sana yardım etmeye devam edeceğim, kaptan yardımcılığına devam edeceğim çünkü ebruya sözüm var, ama sen daha aktifsin. bundan sonra mesaj sayıları sana atılacak. benim gibi onları not alırsın canım
Bebeğim sizin ora neresi???
Buse aşkım kafama vurman gerektiğini düşünüyorum. Dün gece kaçamak yaptımAzcık kalaylasana beni kendime geliyim, gerçek ben kendimi biraz getirdim ama sizin yorumlarınız da çok iyi geliyor kızlar
venüs
Evet çok haklısın Burcum... Dayanamıyordum bir kaç gündür beklemeye, sıkılmıştım ve sabredemiyordum.En sonunda patladım ama daha sıkı sarılacağım diyetimi. Asla vazgeçmem asla
heh şöyle ama dayanamıyorum falan demek yok, diyet bir eziyet değil, bize bir ödül kızlar, bunu unutmayın. sonunda dünyanın en özgüvenli ve taş insanlarından olacaksınız. bakınız BEN
bende öyle bi sıkılma anı yaşıorum kaç gündür hatta gözüm doymuo yediğim yemeklerle evdeki tatlılarn bisküvilerin başına gidiorum ama yemicem zayıflıcam diorum çünkü hem hayallerime kavuşam hem herkessss aaa zayıflamış dicek çünkü ergenlige ilk girdiğimden beri şişmanım ve en güzeli sağlıklı olcam bunları asla çıkarma aklına ben odamdaki panoya yazdım bunu gidip gelip okuorum
Ben de bilgisayarımın backrounduna yazmayı düşünüyordum motivasyon kelimelerimi... Bu iş zaten psikolojide bitiyor.
aynen canım herşey psikolojiik mesela önceden tıkabasa doyduğumu düşünüodum şimdi gözüm doymuo ama düne kadar böleydi dün akşam tamamıyle kararımı verdim şurda dişimi sıkıcam 9 kg kaldı sende sıkmalısın HAYALLERİN İÇİN
Ay evet ben de bir türlü doyamıyorum, herhalde mevsim değişikliğinde mi ne... Ben de kendimi telkinleyeceğim canım, bu kadar yol kat etmişim daha dur daha bir iki kat yol daha var...
kızlaar
baya yakinms ne gzl
tesekkür ederim canim bilgilerin icin
iyikide diyete basladigim gün pilavi birakmisim, yoksa kilo veremeyecekmisim anlasilan, cünkü ben neredeyse her yemegin yaninda pilav yerdim
ohh ne güzel valal slere xslere bakiyorsun. bende kendi bedenime ararken aradan xsler cikinca buna insanlar sigiyormu diye kötü oluyordum
insallah arkadasinda verir. bende herkes tarafindan ilk tanismamizda bile bayanlar hep cok güzelsin masallah derler, anneannem beni her gördügünde bebek bebek her gördüügmde güzellesiyor der ammaaaa su kilolar yokmu bana gölge düsüren iste onlar benim düsmanimkimse 80 olduguma inanmiyordu, hicbirzaman kilomu tam göstermedim ama bana herzaman cok geliyorlar. bu kilolar yaglar eriyecek insallah
ok canim öyle yapacagim.
bikini konusunda aldigim beyaz turkuaz ve yesil arisk h&m'den almistim, birde reglime denk gelebilir diye istemeyerek siyah düsündüm ama sanirim cirtlak pembede olur.
zaten sevdigim bir renk ve acik tenli oludugum icinde güzel durur.
bravo canim azmine ve nefsine sahip olmana
evet canım sen de s ve xs leri giyeceksin inşallah
bence de güzelli çok fena gizliyor kilo, kilo dünyanın en kötü şeyi hatta ya. bir bayanın kendine yaptığı en büyük haksızlık bu olsa gerek
dünki menüm cumartesi
(kacta kahvalti yaptigimi unuttum galiba 11:00di)
2 yumurta
1 dilim peynir
1 tam bugday topuz ekmek
16:00
2 kuru kayisi
19:00
köfte izgara 6-7 tane
salata
azcik ketchup
(ekmek olmayinca ketchupsuz yenmiyor yaa)
2,5lt su
2 bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs
yine squats unutuldu
köfteyi abartmışsın ama çok sorun değil ince ise köfteler. ketçap görmek istemiyorum artık, onun yerine yoğurt görmek istiyorum nur, ya da domates sosu yap kendin püre yap baharatla onu tüket, doğal salça da olabilir seversen
canım bnde ketçapsız yenmez diye düşünürdüm 3 senedir annemler markete gittiğinde eve almıo sadece işte burger mcdonalds a gittiğimde yerdim geçen sene mcdonald ketçapın içinde tanımlayamadığım bişi çıktı tamamıyle bıraktım yağ depsunda başka bişi değil
ıyy neydi oo
Verdiğin pehrize budur gayratım
Bundan başka uyamayon doktor bey
3 sepet yumurta sabah kahvaltım
Teker teker sayamayon doktor bey
2 legen pilav bir yayık ayran
İster yaglı olsun ister yavan
Yanına kesiyom beş kilo sovon
Yeyom yeyom yeyom doyamayon daoktor bey
3 tencere bamya yirim bişince
20 tas su içip biraz koşunca
Her yanım sökülüpgarnım şişince
Sağlam göynek giyemeyom doktor bey
Bazı az geliyo 5 kasa hurma
7 lahana olan yapıyoruz sorma
Onudamı yedin hiç sorma
Utanıyom diyemeyom doktor bey
Günde 2 çuval unum gidiyor
Avradım her sabah ekmek ediyor
Bir gazan fasulye gönül deyo
Artırmaya gıyamayon doktor bey
Şimdiye acımdan çoktan öldüydüm
Sag olsun komşular yardım ediyor
Bir kuzudan başka yemem söz verdim
Ayıp olur cayamam doktar bey
Yılda 40 dönüm bostan ekerim
Bende başka kimse yemesin derim
Kavunu karbuzu kabuklu yİrim
Acelemden soyamayon doktor bey
Bilmem gara memed garı nider
Buymuş gısmetim buymuş kader
Bi günde yediğim işte bu kadar
daha fazla yeyemeyon doktor beey
ALINTIDIR
ay ben koptum buna, beni yesin bu beni
hello kızlaaaar, ben geldim, geçmişe baktım hızlıca :)
5 gibi spora gidicem, bakalım , akşama uğrarım heralde, mucukkssss...
bu menü güzel olmuş Buse'cim.. latte light süte miydi? ben artık alıştım short alıyorum.. menüden o boy fiyatı yazmıyor, tall en küçük gibi duruyor ya, ben özellikle short diyorum.. alıştım artık.. eskiden az gelirdi.. çok içmeye alıştırmışlar bizi...
öğleden sonra artmış yediklerin cnm.. olsun yine de çok fazla bişey yok.. proteine yüklenmen iyi olmuş..
tatlım bi şey diyim mi, herkes aynı şekilde, hep aç.. ben de bu 2 gündür açım.. diyet yapmayan arkadaşlardan da aynı şeyi duyuyorum.. bence geçici, dayanmalıyız...
bu arada tatlım, hani uykumuz gelince, kahve-çay-kola içelim diyoruz ya, etkisi 2 saatte başlıyormuş vücutta.. yani uyku gelince biraz geciklmiş oluyoruz :) önceden içmek lazımmış.. bilgimiz olsuuunnn..
cm menün güzel.. dolma tam proteşn sayılmıyor içindeki pirinçten dolayı 1,5yemen iyi olmuş.. daha fazla yeme sakın :) bu arada 2 activia çok değil mi? kötü etkilemesin, sonra tuvaletten çıkamazsın kız, ordan yazman gerekebilir bize
wauuuwww, tebrikler emoşş, harikasın... iyi dayanmışsın walla.. tabi farkedilecek, 10 kilo az mı :) aynen devam dude
cnm 6-7 köfte fazla değil mi? 4 bilemedin 5 ye, fazlasını yeme.. ev köftesi di mi? şöyle diyim, benim diyetisyen diyor ki, avucunun içi (kare olan kısım) 2 porsiyon protein demek.
mesela;
yarısına 1 yumurta sığar --> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar peynir(üçgen kestiğini düşün)--> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar köfte --> 1 porsiyon proteindir. (kalınlığı abartmayın heemaks 1 parmak kalınlığında)
bööle yani, aklında olsun, afiyet şeker bal olsun cnm.. ekmek yememişsin , bu seferlik 6-7 olsun ama bence 4 maks 5 iyidir...
bu ne kız, çok komik.. yeseymiş biraz..
çok faydalı bilgiler vermişsin cerenim , çok sağ ol. kahve cola bilgisini aklıma yazdım. protein hakkındakin de öyle
yedim şiştim 50.9 oldum
evet canım latte light sütlüydü, tall değil onun bir üstü orta boy içtim canım. hatta double shot içtim yani kahvesi bol, sütü az
busecim , telefonumun pazartesi hazır olacağını söylediler.. elimde olmayan sebeplerden bu halde geçiyor bu son 1-2 hafta.. ama herzaman böyle olduğumu söylerseniz haksızlık etmiş olursunuz.. takımın kurallarını bildiğim için elimden geldiğince uymaya çalışıyorum..suanda da anneme geldim , onlardan yazıyorum.. okuldayken de kütüphaneye gidip ders caısmak yerine buraya gelip geçmiş okuyorum ki bu böyle devam ederse derslerim acısından cok kotu olacak telefonum olduğu zaman böyle geçmiş birikmemiş oluyor fırsat buldukça bakabildiğim için.. yani obur turlu hem anne hem öğrenci olup hemde sayfalarca geçmiş okumak beni cok zorluyor..
biliyorum tatlım durumunun farkındayımAllah kolaylık versin
selamm kızlarr bu aradaa
annemlerdeyim geçmişe daldım , bitirmeye çalışıyorum, ben bu hafta regl haftasında olduğum için iyi geçmedi.. bakalım haftaya bomba gibi olucazz
ay kimsenin iyi geçmemiş bu hafta tubahepimiz yedik, cuma günü toparlanmazsak yandık takımca