merhaba canim sagol bugün biraz dah iyi kizim sen nasilsin hayatimiyi akşamlar kızlar karamanlım geçmiş olsun
cok sagolbirtanem kizim da bende bugün daha iyiyiz en azindan dün gece iyi uyudu sen nasilsin canim halan daha gitmedi mi nasisl gidiyor kilo verme isionu da yap canım işin olmadığında koşu bandını aç kendini sıkmadan yürüyebildiğin kadar yürü ne de olsa hiç yürümemekten iyidir yerimseniben biri çikolata mı dediiiiii delikafadulden
geçmiş olsun canım sana da kızınada..sen iyi ol ki onlara faydan olsun di mi..dikkat et kendine..
çok sağol hayatım,sen sıkıntı etme inşallah hayırlısı ile tutarsın.diyet olayını atlatda hayırlısı ile bişeyde kalmadı zaten.benimde borcum 10 gün falan vardır, :kedi: yapabilirsem hepsini tutmaya çalışacağım
sınavı yine geçmişsin tebrikederim canım :lepi: mamaları kararında yapmışsın ne güzel,çabuk bitince iyi oluyor gerçekten göz görmeyince gönül katlanıyor derler. kaydirigubbakcemile3
sağolasın canım,zamanını sen daha iyi bilirsin hayırlısı ile tutarsın inşallah.oğluşum çok şükür hastalığı sıyırdı,yani fazla ilerlemedi, midesinde sorun var gibiydi ama şükür kusma falan olmadı. dün gece çok huysuzdu,yatmak istemedi. biryerinde sıkıntısı olmayınca çok fazla huysuzlanmaz benim zibidim.pek anlayamadık neresi ağrıdığını,öyle böyle uyudu.
yok hayatım ne demek.ben bir sac firmasında muhasebe bölümündeyim. yani demir-çelik firması.bu sıralar işler biraz durgun.günümüzün çoğu ense yapmakla geçiyor.
kendi adıma ben iyi-yim çok şükür.sen nasılsın dicem ama sıkıntılar başlamış yine,geçmiş olsun hayatım.havalar bozuldu ya çocuklara bişeyler oluyor hemen.hayırlısı ile büyüsünlerde.Rabbim dermansız dert vermesin dilerim.
pazar günü ne zorum vardıysa bende p...mu yere koymadım.sinir oldum zaten bir baktım saat akşam 4 olmuş ve ben hala iş yapıyorum.saat 6 gibi pestilim çıkmış olarak koltukta uyuyakaldım.oğluşta midesi yüzünden sabaha kadar mızıklandı. kadının çilesi bitmez hayatım bitmez.şükürler olsun.
az yemişsin hayatım,sporuda yapmışsın bişekilde yanlız su olayı olmamış.lmaz: su katımış hiçbir içecek suyun yerini almıyor söyliyim dedim. buyrunnnnnnnnn
hayırlı olsun hayatım. sende çok az beslenmişsin.
sanada günaydın canım.
:lepi: kaydirigubbakcemile2
amin.
bu arada sen nasılsın melzeyit.
cok sagolbirtanem kizim da bende bugün daha iyiyiz en azindan dün gece iyi uyudu sen nasilsin canim halan daha gitmedi mi nasisl gidiyor kilo verme isi
kızlarrr nerdesiniz dağıldık yine...patbori nerde??? sho nerde ??acıbiber bi göründü kaçtı ??? emirel ne zaman dönecek?? melzeyit canımmm daha toparlanamadın sanırım... Allah sabır versin
zenim ve güzlizgül izinli olarak biliyorum poly den haberim yok canım
bu arada açık havada 30 dk yürüdüm( biraz daha yürüyecektim ama hava malum (
yoğun olduğunu tahmin ettim hayatım. yemeklerini hergün evden getiriyorsun dimi canım,en iyisini yapıyorsun.şu su olayını bende azalttım.dün sadece 1.5 lt iiçtim.tekrar 2.5 yapmam lazım.
sağol meliscim.yoğun günlerde gerçekten zor olur. en iyisi durgun günlerde tutmak.ne güzel böyle bir şans veriliyor bize.borçlarımı ne zaman istersek ödüyoruz. :Saruboceq:
canım senin uzun hırka giyecek neyin varki sanki :) dedikoduya gelince her öğrenci hocası hakkında dedikodular yapar bu kaçınılmaz bi gerçek sen de yapmışsındır zamanında yerimseniben
ayy ya muhabbet kaçmış yine( bu arada adcım sende benim gibi zonguldakta yaşıyosun ben diyetisyen yada bir beslenme uzmanıyla görüşüp konuşmak istiyorum ama malesef burda imkanlar çok kısıtlı bu yönden senin bu konu dahilinde bilgin var mı?
bu arada bayanlar kalktığımda yarım litre ılık su içtim ve kahvaltıda tost yedim bir tatlı kaşığı kadarda ekmeksiz çukolata yedim( (dayanamadım) ardından yeşil çayımı içtim,adet olduğumdan vücudum çok rahatsız kendimi tuhaf hissediyorum ( akşama da köfte yapmak istiyorum ama karar veremedim köfteyi nasıl yapsam diye,fikir vermek isteyen var mı bu konuda? CADIARZU
adcim sagol canim evet ya havalar bozmaya basladi bide benim kzim cok aksi ve inat:umursamaz: evde corapsiz gezmek istiyor evim yerden kaloriferli ama yine uzun birsey giymek istemiyor cacuk ya yazin alisti sort tisort gezmeye bide süslüzemuszemus tabiki hanim beni gözünden kacirdigi anda solugu dolabta aliyor hemen sort ve askili liar giyiliyor ne yapacam bu kizla ben
meliscim bu aralar cok yogunsun galiba minik kuzun nasil benim yerime öp onuŞeniz
dosba canim gayet iyi gidiyorsun yakinda mezun olacak gibisin valla neyse sen mezun olda senin yerine ben geleyim belki ugurlu gelir senin yerine gecmek bende biran önce veririm kilolari
unuttugum arkadaslar varsa alinmasin aramiza yeni katilanlar oldu onlarda iyilerdir umarim
kendinize iyi bakin :1hug:
kızlarrr nerdesiniz dağıldık yine...patbori nerde??? sho nerde ??acıbiber bi göründü kaçtı ??? emirel ne zaman dönecek?? melzeyit canımmm daha toparlanamadın sanırım... Allah sabır versin
hakkaten eskisi gibi katılım yoğun değil bi de zenim poly ve gülizgül arkadaşlarımız izinli olarak mı görünüyolar yoksa ayrıldılar mı aramızdan dosbacım?
klasik kahvaltımı yaptım
bugün gezmeye gitcem bakalım ne yiyeceim umarım salata vardır??? ayy çok komik oldum... hiç gittiğim kişinin ne yaptığını düşünmezdim kendimi tuhaf hissettim :))
aman allahım kimseler uğramıyor artık neler oluyor ya kızlar çırpının biraz bende bugün daha iyiyim saba haz bir kahvaltı yaptım ama şuan çok açım
baharcım ben vardım ama(( bende yatıyorum şimdi iyi geceler herkeze...
bugün öğlen haddinden fazla yedim ama akşam 2 saat yürüdüm ve akşam yemeği yemedim neyse yarın az yiyip telefi edicem artık
klasik kahvaltımı yaptım
bugün gezmeye gitcem bakalım ne yiyeceim umarım salata vardır??? ayy çok komik oldum... hiç gittiğim kişinin ne yaptığını düşünmezdim kendimi tuhaf hissettim :))
aman allahım kimseler uğramıyor artık neler oluyor ya kızlar çırpının biraz bende bugün daha iyiyim saba haz bir kahvaltı yaptım ama şuan çok açım
toto var toto :)
yaptım tabi çok zevkli oluyor canım. Ama hayatım bak bütün ders boyunca arkam öğrnciye dönük tahtaya yazıyorum da yazıyorum ondan dedim uzun giyeyim diye.
izinliler de pek döneceklerini sanmıyorum.
çok uzun süre izinli olan ve hiç haber çıkmayan zaman aşımına uğruyor doğal olarak yeni üyeler çaağırıyorum ama asutaha da pek katılım sağlayamadı alışır umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?