Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım az yemeye devam et suyu akşam içersin artık olduğu kadar...
güle güle giyin cicilerini... biz kadınlar alışveriş yapınca çoook mutlu oluyoruz
bazen tarz değiştirmek ii oluyo... bu arada merakta ettim en yakın zamanda belki foto görürüz :))
kızlar bana dua edin şu an itibari ile yurtdışına bir makale yolladım umarım kabul olur.
canımmm inş. herşey gönlünce olsun...

bunun üzerine bir su ve form çay keyfi iyi gider.
afiyet olsun

sanada afiyet olsun canım... bu arada yarım pidenin boyutu ne kadardı :))

teşekkürler canım. Afiyet olsun bugün de iyiymiş menün.

afiyet olsun şekerim,inş. istediğin gibi olumlu bir cevap alırsın bizde bunu kutlarız a.s

inşallah canım bakalım. Kutlarız tabi herkese çay pasta ne istiyorsa ısmarlarım.

evet dün de öyle yaptım dosbacım. Akşam suyumu içtim iyi oldu.
Teşekkürler gerçekten çok mutlu oldum, çok sıkılmışım hep pantolon hep pantolon, resim eklerim. İnşallah dosbacım 2 tane makalem var şimdi yurtdışında biri editörden geçmiş haken sürecinde diğerini yeni yolladım işte, inşallah birisi kabul olur.

kimsecikler gelmeyecek sanırım ( ii geceler

ben de çok bekledim sonra bilg. açık kalmış ben yarınki dersime hazırlanıyordum sonrada kızım uyandı uyumuşuz beraber. Hanım dün ö.sonra uyukusu uyumadı tabi sonra akşam 7de uyudu, ben tam yatmaya hazırlanıyorum 11.30 falan uyuku bitti kalktı oturdu, 1'e doğru zor uyuttum. Bugüün oruç tutacaktım biliyorsunuz tam sahura kalkacağım uyandı uyumak bilmiyor 1 saat uğraştım, ezan saatini bilmiyorum bu arada, ama okunmadı neyse uyudu sonunda ama 1 saat uğraştım yine. Sonra ben tam sahurumu yaparken ezan okundu. Ama saatde geç geldi zaten bana, şimdi geldim internetten baktım 5.30 civarıymış hoca 6da okudu ben de yedim o saatte
kızım ve hoca orucumu sabote ettiler. Gıcık oldum.

meliscim oruç tutamamışsın canım vardır bi hayır :)) cadı uyumamış yine (

kızlar kalktım klasik kahvaltımı yaptım yarın tartı günü bugün birazda yürüyüş yapmayı planlıyorum... dün koşu bandımı açtım ama ::( ufak bi ses gelio sanırım yarın bakıma gelecekler çook üzüldüm açmayalı sadece 1 hafta olmuştu neden oldu anlamadım (

günaydın canlarım nasılsınız bugün..farkındayım erkenciyim ama dün söylemiştim bi ablamda kaldım o da çalışan bi bayan iş için evden çıkarken beraber çıktık böylesi daha iyi oldu artık erken kalkmaya alışmam lazım ne demişler erken kalkan yol alır yerimseniben

:lepi: yaşasın bildim işte olsun canım sen de karıştırma abi erkek kardeş ne fdark eder hihoyyyt

tabi canım ne farkedeeerrrrr kaydirigubbakcemile3

:lepi: afiyet olsun dosbam günü kurtarmışsın yine..

sürekli yanında bi pet şişeyle gez canım emin ol çok işe yarıyo gözünün önünde durdukca..aslında gün boyu ders anlatıyosun eminim ki boğazın falan kuruyodur neden içemiyosun ki acaba :uhm:
yeni kıyafetlerin hayırlı olsun canım etek zaten bi bayana ayrı bi hava katıyo bence çok da yakışmıştır belki eklersin yeni cicilerinle fotolarını :kedi:

kızlar bana dua edin şu an itibari ile yurtdışına bir makale yolladım umarım kabul olur.

hadi bakalım canım inşallah kabul edilir :Saruboceq:

afiyet olsunnnn kaydirigubbakcemile3

sana da afiyet olsun canım bi ara bende k-flakes yiyordum sabahları ama süte girince yumuşatıyo ya bi zaman sonra midemi bulandırınca bıraktım onu kuru şekilde birer avuç ara öğün olarak yiyodum çok güzel oluyo tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3

bak sen minik cadıya gecelerin cadısı olmaya karar verdi artık deseneeee :bbo:
hoca da bi tuhafmış canım vaktinden yarım saat sonra mı okunur hiç ezan artık bu gece kalkarsın şansını denersin :teselli:

Son düzenleme:

acaba yağlamak mı gerekiyoki canım servisten geldiklerinde sorarsın artık sebebini..dert ettiğin şeye bak canım hava çok güzel bugün dışarda çık biraz dolaş temiz hava al o bile yeter yürüyüş konusunda yerimseniben

düzenli olarak yağlıyordum canım ( neyse bugün dışarda kendimce işler buldum komşumu alıp yürüyüş yapcam :)) daha ii gelecek inş.
erken kalkamana sevindim emin ol psikolojin bile düzelecek

düzenli olarak yağlıyordum canım ( neyse bugün dışarda kendimce işler buldum komşumu alıp yürüyüş yapcam :)) daha ii gelecek inş.
erken kalkamana sevindim emin ol psikolojin bile düzelecek

bundan böyle kendimi sıkıp erken kalkıcam olmuyo 11 e kadar uyumak..valla ben de yanıma yürüyüş yapacak birini bulsam keşke hiç eve girmem o zaman mafoldumben

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım işime geldim bide burda biraz kahvaltı yaptım ama bu hafta diyet pek iyi gitmedi kendimi toplamaya çalışırken kaçırmış olma ihtimalim çok yüksek
umarım haftaya vermiş olurum

günaydınnn
canım bu hafta sen kendini topla yeter haftaya da diyeti toparlarsın

önemli olan iyi olman canım birkaç hafta kaçırman senden daha önemli değil öyle değil mi elbette toplarsın kendini bi de bunu dert etme kendine :teselli:

canım çok az yiyorum geçekten ama suyumu ihmal ediyorum ve basküle birşey yansımıyor sen o kadar emek ver su içme böyle olsun. Ne yapmalıyım bilmiyorum, daha dikkat etmeliyim su işine.

evet su önemli

kızlar kendime 2 etek aldım çok şık bayıldım. Yazlık eteklerim çoktu da çorapsız giyilenlerden ama bu mevsimlik kışlık kumaş hiç yoktu hiç öyle bir tarz yapmamıştım kendime. Biri füme biri siyah çok şıklar :)[/QUOTE]

güle güle kullan şekerim bende etek giymeyi çok isterdim ama hem işim gereği hemde alışık olmadığımdan tabi birde kalın bacaklarımdan dolayı giyemiyorum

allah gönlüne göre verir inşallah umarım kabul ederler eee kabul ederlerse ne olacak yurt dışınamı gideceksin gerçi sizin için makalelerin yayınlanmısı çok önemli onu biliyorumda gerisini bilmiyorum:)))

evet su ama hayır form çayı

günaydııııınnn a.s.
günaydın canımcığım

ben de çok bekledim sonra bilg. açık kalmış ben yarınki dersime hazırlanıyordum sonrada kızım uyandı uyumuşuz beraber. Hanım dün ö.sonra uyukusu uyumadı tabi sonra akşam 7de uyudu, ben tam yatmaya hazırlanıyorum 11.30 falan uyuku bitti kalktı oturdu, 1'e doğru zor uyuttum. Bugüün oruç tutacaktım biliyorsunuz tam sahura kalkacağım uyandı uyumak bilmiyor 1 saat uğraştım, ezan saatini bilmiyorum bu arada, ama okunmadı neyse uyudu sonunda ama 1 saat uğraştım yine. Sonra ben tam sahurumu yaparken ezan okundu. Ama saatde geç geldi zaten bana, şimdi geldim internetten baktım 5.30 civarıymış hoca 6da okudu ben de yedim o saatte
kızım ve hoca orucumu sabote ettiler. Gıcık oldum.[/QUOTE]
bende oruç tutmak istiyorum hayatımda ilk defa busene bukadar çok borcum oldu of of tutamıyorum

bundan böyle kendimi sıkıp erken kalkıcam olmuyo 11 e kadar uyumak..valla ben de yanıma yürüyüş yapacak birini bulsam keşke hiç eve girmem o zaman mafoldumben
bende bende uyumak istiyorum bende uyumak istiyorumof of uyku düzeni diye bişey kalmadı

dosbacım canım izinliyim bu ara ve sadece eşimin işyerinde nete giebiliyorum..ama iznim bitiyorrkaydirigubbakcemile2

dosbacım bu arada sen 65 lere mi düştün canım benimmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt

dosbacım bu arada sen 65 lere mi düştün canım benimmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt

eveeettt çok şükür 65.5 i gördüm hatta bugün birazcık daha gitmiş gördüm yarın sabah daha mutlu uyanmak istiyorum :))
iznin ne kadar canım...izin bitince daha sık gelirsin sanırım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…