bunun üzerine bir su ve form çay keyfi iyi gider.
canım az yemeye devam et suyu akşam içersin artık olduğu kadar...yine azim yine dosba alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
teşekkür ederim canım
canım çok az yiyorum geçekten ama suyumu ihmal ediyorum ve basküle birşey yansımıyor sen o kadar emek ver su içme böyle olsun. Ne yapmalıyım bilmiyorum, daha dikkat etmeliyim su işine.
kızlar kendime 2 etek aldım çok şık bayıldım. Yazlık eteklerim çoktu da çorapsız giyilenlerden ama bu mevsimlik kışlık kumaş hiç yoktu hiç öyle bir tarz yapmamıştım kendime. Biri füme biri siyah çok şıklar :)
canımmm inş. herşey gönlünce olsun...kızlar bana dua edin şu an itibari ile yurtdışına bir makale yolladım umarım kabul olur.
afiyet olsunbunun üzerine bir su ve form çay keyfi iyi gider.
meliscim cicilerini güle güle kullan, ben bu sabah k-fleks yedim yarım kase yarım litre suyumu içtim evden çıktım,öğlende yarım pide yedim ama yağlı değil akşama da sebzeli köfte ve bir kaşık pilav yedim yarım kase yoğurtla ve tabi su içtim arada yeşişl çayımıda içtim,bu günlük böle yarına bakalım ne yiycem a.s
meliscim cicilerini güle güle kullan, ben bu sabah k-fleks yedim yarım kase yarım litre suyumu içtim evden çıktım,öğlende yarım pide yedim ama yağlı değil akşama da sebzeli köfte ve bir kaşık pilav yedim yarım kase yoğurtla ve tabi su içtim arada yeşişl çayımıda içtim,bu günlük böle yarına bakalım ne yiycem a.s
afiyet olsun şekerim,inş. istediğin gibi olumlu bir cevap alırsın bizde bunu kutlarız a.s
canım az yemeye devam et suyu akşam içersin artık olduğu kadar...
güle güle giyin cicilerini... biz kadınlar alışveriş yapınca çoook mutlu oluyoruz
bazen tarz değiştirmek ii oluyo... bu arada merakta ettim en yakın zamanda belki foto görürüz :))
canımmm inş. herşey gönlünce olsun...
kimsecikler gelmeyecek sanırım( ii geceler
:lepi: yaşasın bildim işte olsun canım sen de karıştırma abi erkek kardeş ne fdark eder hihoyyyt
ii akşamlar canlarım nasılsınız
ben iyiyim yine hiç kaçamak yapmadım sayılır en küçük kase ile kısır yedim :)) yeni tanıştığım insanlar oduğu için kimse ısrar etmedi :)) sadece üzerine 1 fincan kahve içtim valla çok özlemişim :))
şimdi listeme geri dönüyorum akşam yemeğm biraz gecikti ama biftek salata yoğurt ve 25 gr ekmek yiyeceğim
görüşürüz
canım çok az yiyorum geçekten ama suyumu ihmal ediyorum ve basküle birşey yansımıyor sen o kadar emek ver su içme böyle olsun. Ne yapmalıyım bilmiyorum, daha dikkat etmeliyim su işine.
kızlar kendime 2 etek aldım çok şık bayıldım. Yazlık eteklerim çoktu da çorapsız giyilenlerden ama bu mevsimlik kışlık kumaş hiç yoktu hiç öyle bir tarz yapmamıştım kendime. Biri füme biri siyah çok şıklar :)
kızlar bana dua edin şu an itibari ile yurtdışına bir makale yolladım umarım kabul olur.
ben de çok bekledim sonra bilg. açık kalmış ben yarınki dersime hazırlanıyordum sonrada kızım uyandı uyumuşuz beraber. Hanım dün ö.sonra uyukusu uyumadı tabi sonra akşam 7de uyudu, ben tam yatmaya hazırlanıyorum 11.30 falan uyuku bitti kalktı oturdu, 1'e doğru zor uyuttum. Bugüün oruç tutacaktım biliyorsunuz tam sahura kalkacağım uyandı uyumak bilmiyor 1 saat uğraştım, ezan saatini bilmiyorum bu arada, ama okunmadı neyse uyudu sonunda ama 1 saat uğraştım yine. Sonra ben tam sahurumu yaparken ezan okundu. Ama saatde geç geldi zaten bana, şimdi geldim internetten baktım 5.30 civarıymış hoca 6da okudu ben de yedim o saatte
kızım ve hoca orucumu sabote ettiler. Gıcık oldum.
meliscim oruç tutamamışsın canım vardır bi hayır :)) cadı uyumamış yine(
kızlar kalktım klasik kahvaltımı yaptım yarın tartı günü bugün birazda yürüyüş yapmayı planlıyorum... dün koşu bandımı açtım ama ::( ufak bi ses gelio sanırım yarın bakıma gelecekler çook üzüldüm açmayalı sadece 1 hafta olmuştu neden oldu anlamadım (
acaba yağlamak mı gerekiyoki canım servisten geldiklerinde sorarsın artık sebebini..dert ettiğin şeye bak canım hava çok güzel bugün dışarda çık biraz dolaş temiz hava al o bile yeter yürüyüş konusunda yerimseniben
düzenli olarak yağlıyordum canım( neyse bugün dışarda kendimce işler buldum komşumu alıp yürüyüş yapcam :)) daha ii gelecek inş.
erken kalkamana sevindim emin ol psikolojin bile düzelecek
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım işime geldim bide burda biraz kahvaltı yaptım ama bu hafta diyet pek iyi gitmedi kendimi toplamaya çalışırken kaçırmış olma ihtimalim çok yüksek
umarım haftaya vermiş olurum
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım işime geldim bide burda biraz kahvaltı yaptım ama bu hafta diyet pek iyi gitmedi kendimi toplamaya çalışırken kaçırmış olma ihtimalim çok yüksek
umarım haftaya vermiş olurum
kızlar bana dua edin şu an itibari ile yurtdışına bir makale yolladım umarım kabul olur.
günaydın canımcığımgünaydııııınnn a.s.
bende bende uyumak istiyorum bende uyumak istiyorumof of uyku düzeni diye bişey kalmadıbundan böyle kendimi sıkıp erken kalkıcam olmuyo 11 e kadar uyumak..valla ben de yanıma yürüyüş yapacak birini bulsam keşke hiç eve girmem o zaman mafoldumben
bende bende uyumak istiyorum bende uyumak istiyorumof of uyku düzeni diye bişey kalmadı
GÜNAYDIN ŞEKERLER..
klasik kahvaltımı yaptım...su içmeye başlıycam şimdi dee:içelim:
dosbacım bu arada sen 65 lere mi düştün canım benimmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?