baharım halanın gitmesine sevindim canım akannehir babanla düzelecektir aran en kıza zamandan merak etme.
inşallah canım bakalım artık bugün de biraz kafa dağıtmaya bi ablamın yanına gitmeyi düşünüyorum onda kalırım büyük ihtimalle halam geldiğinden beri doğru düzgün bi yere gidemedim ki..
ablan nerede yaşıyor baharcım? ankarada mı o da?
evet canım aynı semtteyiz ama çalıştığı için görüşemiyoruz pek fazla annemin çok yakın bi arkadaşının kız kardeşi benim de ablam gibidir uzun zamandır görüşmemiştik iyi olur bi değişiklik
canım sen söylemiştin tek çocuktun değilmi?
iyi olur tabi arada gidip kafa dağıtmak.
kızım uyandı, uyudu tekrar ama yatağına burakınca uyanıp ağlıyorözlemiş galiba 2 gündür
yok hayatım başkasıyla karıştırdın galiba :) bi tane kız kardeşim bi tane de erkek kardeşim var en büyüğüm ben kaydirigubbakcemile2
minik cadıyı öp benim yerime annesi :1hug:
daha çıkamadım arkadaşımı bekliorum(
arada 1 elma yedim acıkmaya başladım(
umarım bugünde ii atlatabilirim çünkü baskül yine yüzüme gülmeye başladı :))
dün yine sebzemi yemedim yerine domates çorbası içtim diyetisyenim kızacak ama artık inanın canım bişeylerden çekmiyo aslında yesem yerim ama artık dayanabiliyorum önemli olan da bu... ya da yersem nerde duracağımı biliyorum... hadi canlarım ben kaçtım
akşam gelince anlatırım sizde kaçamak yapmayın bol suyunuzu için... hoş ben bugün wc problem olmasın diye çok içemedim ama( akşam telafi ederim
Selam 13.takımın zarif bayanları;
Nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir bende yogunluk tam surat devam ediyor daha yeni subemiz tam duzenine oturmadı bir otursa da sizlere tekrar beraber olabilsem ama suan icin mumkun görünmüyor 2 yer arasında mekik dokuyorum kilo durumama gelince bu yogunlukta sporda yapamıyorum pek ama hareketli olmaya çalışıyorumyogunluktan beslenme uzmanıyla da görüşemediğimden koruma programı yazdı bana onu uyguluyorum kilom 66-64 arası gidip gidip geliyor ilk fırsatta araniza dönmek ümidiyle kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
daha çıkamadım arkadaşımı bekliorum(
arada 1 elma yedim acıkmaya başladım(
umarım bugünde ii atlatabilirim çünkü baskül yine yüzüme gülmeye başladı :))
dün yine sebzemi yemedim yerine domates çorbası içtim diyetisyenim kızacak ama artık inanın canım bişeylerden çekmiyo aslında yesem yerim ama artık dayanabiliyorum önemli olan da bu... ya da yersem nerde duracağımı biliyorum... hadi canlarım ben kaçtım
akşam gelince anlatırım sizde kaçamak yapmayın bol suyunuzu için... hoş ben bugün wc problem olmasın diye çok içemedim ama( akşam telafi ederim
evet kimle karıştırmdım anlamadım melankoli sen mi tektin? evet senin abin makarna köfte yemeyi seviyordu baharım bu sefer bildim mimafoldumben
eh işte yaklaştın sayılır canım kaydirigubbakcemile3
abim değil erkek kardeşim benden 6 yaş küçük sırnaşık şey
makarna pilava da bayılır demiştim zaten sebze namına bişey yediği yok her gün olsa her gün bıkmadan yiyo pilavla makarnayı akannehir
ne yedim yazacağım:
sabah klasik kahvaltı tek farkı beyaz ekmekle yaptım bugün ama her zamankinden fazla yemedim.
öğlen: 2 yk makarna, 2 köfte, salata
akşam: 1 kase çorba, 1 köfte.
günüm bitmiştir yemek açısından su içeceğim sadece.
ii akşamlar canlarım nasılsınız
ben iyiyim yine hiç kaçamak yapmadım sayılır en küçük kase ile kısır yedim :)) yeni tanıştığım insanlar oduğu için kimse ısrar etmedi :)) sadece üzerine 1 fincan kahve içtim valla çok özlemişim :))
şimdi listeme geri dönüyorum akşam yemeğm biraz gecikti ama biftek salata yoğurt ve 25 gr ekmek yiyeceğim
görüşürüz
afiyet olsun canım çok hafif atlatmışsın tebrik ederim
sanırım bu hafta iyi olcak hepimiz için... tabii gelmeyenlerde durum nedir bilemiyoruz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?