ben kaçıyorum Burcuuuu, kimse yok, sana veda edeyim
yrn görüşürüüüüzzz tatlım...
selam kizlar ben geldim.
nasilsiniz?
ben pek iyi sayilmam acayip agrim var ve donuyorum
görüşürüzzz cnm
iyiyz canımda reglin bu kadar şiddetli mi geçio ya
son bikac seferdir böyle oluyor hep.
önce sanci oluyor, ardindan reglim geliyor ve karin agrim basliyor.
2.gün fln geciyor. bu seferde gecer insallah.
bugün cok yoruldum okulda, birde cok yürüdüm inat ettim asansörede binmedim merdiven ciktim baya buda bana agri olarak geri döndü biraz
hoşgeldin emoşum gündüz nerdeyse kmse girmemiş :Skızlar ben geldiiimmm :) internet gitti bugün çok sıkıntılıydı bende alışverişe çıktım arkadaşlarımla görüştüm anca geldim eve babam trip attı azcık onunla ilgilendim koştum geldim sizenaptınız bugün nasılsınız geçmişi okuycam şimdi inşallah dolu dolu sayfalar olmuştur
kızlar ben geldiiimmm :) internet gitti bugün çok sıkıntılıydı bende alışverişe çıktım arkadaşlarımla görüştüm anca geldim eve babam trip attı azcık onunla ilgilendim koştum geldim sizenaptınız bugün nasılsınız geçmişi okuycam şimdi inşallah dolu dolu sayfalar olmuştur
kizlar bugün bana ne deseniz haklisiniz.
ac kalmamak icin 2. ögünümü mecburen yemekhanede vejetaryan olan yemeklerden aldim.
ders gec bitince cogu yemek bitmisti, salatanin bile sünnetini ben aldim
kahvalti
2yumurta yagsiz tavada + 1 kk beyaz peynir 45%yag orani
1 dilim tam bugday ekmegi
2 yesil cay
15:00
2 tane mücvere benzeyen birsey
1 tabak haslama pilav(yagsiz) ama yinede cok kötü biliyorum
1 kase salata (sadece bukadar kaldi)
19:00
2 kuru kayisi koyu
(regl nedeniyle cikolata istegim hat safhada bu sekilde durdurdum, ama seker olarak geri gelmez insallah)
2 yesil cay
1,5 lt su
45dk yürüyüs
bol merdiven
bugün bana kizmayin
cnm 6-7 köfte fazla değil mi? 4 bilemedin 5 ye, fazlasını yeme.. ev köftesi di mi? şöyle diyim, benim diyetisyen diyor ki, avucunun içi (kare olan kısım) 2 porsiyon protein demek.
mesela;
yarısına 1 yumurta sığar --> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar peynir(üçgen kestiğini düşün)--> 1 porsiyon proteindir.
yarısı kadar köfte --> 1 porsiyon proteindir. (kalınlığı abartmayın heemaks 1 parmak kalınlığında)
bööle yani, aklında olsun, afiyet şeker bal olsun cnm.. ekmek yememişsin , bu seferlik 6-7 olsun ama bence 4 maks 5 iyidir...
bu ne kız, çok komik.. yeseymiş biraz..
canım ketçapsız yiyebilrisin aslında yenmiyor diye bişey yok her şey kafada bitiyo. ketçapta çok fazla katkı maddesi var ve çok zararlı maddeler var iyice bakmak lazım :)
Dünkü Menüm
sabah08:00)
2 dilim ekmekle tost
(1 dilim peynir, domates)
öğle13:30)
1 kase salata
4 yk tavuk göğsü
1 kase yoğurt
1 dilim t.b. ekmeği
akşam(18:00)
1 kase semiz otlu yoğurt
salata
2 lt su, 2 fincan yeşilçay, 2 Türk kahvesi(şekersiz)
1 saat yürüyüş, 135 squats
Bugünkü Menüm
sabah10:00)
1 haşlanmış yumurta1 dilim kepekli ekmekdomates salatalık biberli söğüş
5 zeytin
öğle13:00)
1 kase tavuk çorbası
1 kase yoğurt
bol yeşillik
ara(15:30)
1 elma+fındık+badem(5'er tane)
akşam18:30)
semizotlu yoğurt
kuru biber haşlaması 4 tane
salata
3 lt su,2 fincan yeşil çay
4-5 saat gezdim ama 1 saat tam yürüyüş denilebilir, 140 squats
Tünaydın canım, 3. olduk tabisi! İlk üçten aşağısı bizi keser miii!
Geçmiş olsun canım, özel günün hormonlarına yenik düşüp kaçamak yapma.:13:
evet canım sen de s ve xs leri giyeceksin inşallahneon pembesi mesela çok güzel olur pareo olarak
bence de güzelli çok fena gizliyor kilo, kilo dünyanın en kötü şeyi hatta ya. bir bayanın kendine yaptığı en büyük haksızlık bu olsa gerek
köfteyi abartmışsın ama çok sorun değil ince ise köfteler. ketçap görmek istemiyorum artık, onun yerine yoğurt görmek istiyorum nur, ya da domates sosu yap kendin püre yap baharatla onu tüket, doğal salça da olabilir seversen
ay ben koptum buna, beni yesin bu beni
evetay kimsenin iyi geçmemiş bu hafta tubahepimiz yedik, cuma günü toparlanmazsak yandık takımca
canım çok geçmiş olsun, görüşürüz
GENEL DUYURU!!!
KIZLAR GÖRÜYORSUNUZ BEN PEK AKTİF OLAMIYORUM, İŞLERİM AKSIYOR. BU SEBEPLE limonlubrokoli , yani emoşumuz da bundan sonra kaptan yardımcısıdır.
mesaj sayılarınızı bundan sonra ona göndereceksiniz, kontrolleri o yapacak. ona yeni görevinde başarılar dileyelim
hırs yaptım kendime 1 lt yeşil çay yaptım şuangün boyu içcem hemen şu aldığım 1 kg da kurtulmalıyım
ay kızlar, ben PT olayını ayarlayabilirsem, çarşamba -perşembe ayran detoksu mu yapsam ki?
yrn PTmiz var, çarş-perş olmazsa yapabilirim sanki.. ne dersiniz? ay olsa da yapabilirim aslında...
aslında egzersiz ağrı olarak dönmez cnm egzersiz yaparsan kasların önce kasılır sonra gevşer bu nedenle regl için ağrıya neden olmaz genelde regl ağrısı anne kız geçişlidir yada yediklerindendir
mesela tatlı ister demi canın ama tatlı yediğin zaman vücüdundan salgılanan bi hormon sana ağrı olarak dnüo olabilir
yada klasik ayaklarını üşütmüşsündür
adet ağrısına en güzzel çözüm
olacağına yakın karın kaslarını çok abartmadan egzersize açmaktır
bide tatlıyı abartmamaktadır eğer tatlı çekiosa cnın tarçınlı süt iç ama gündüz yada akşam diosan oda sıcaklığında yoğurt ayran neden oda sıcaklığında çünkü soğuk olursa dolaşım yavaşlar dolaşım yavaşlarsa kaslar yavaşlar ve reglin de aksama olr
canım çok kötü değil ama daha güzel olabilir ama pilav yeme ben aç kalcağımı bilsem yne yemiorum pilav
sayi olarak cok gibi aslinda ama hem kücüktü hemde izgaraya yapistilar baya kayip verdik her köfteden
haklisin aslinda
masallah squatsi düzenli yapiyorsun ben yine unuttum 2 gün. sanirim bastan baslayacagim
tesekkür ederim, ama demeyeydin onu ahh demeyeydinnn
insallah canim. evet haklisin
kendi evimizde degildik izgarada ama ketchup olmamaliydi haklisin
evet
tesekkür ederim
hayirlisi canim.
bol sanslar kizlar
canim sen okadar dikkat ediyordun ne oldu sana
bende bugün batirdim
sen bilirsin cnm bende müsait oldugumda yapmak istiyorum.
insallah ise yarar.
verdigin bilgiler icin cok tesekkür ederim canim
ben 4 haftadir ilk kez pilav yedim
iyikide gercek degil, cok igrenc görünüyor bu
kiloluda olsam cok sükür öyle degilim
Kızlar ben yatıyorum, hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyoruuum!
bilgiler önemli değil cnm bi hemşire olarak üzerime düşeni yaptımöyle olanlar var cnm ama öle göbeğe ve popoya sahip olanlar
Kızlar ben yatıyorum, hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyoruuum!
hemsiremisin canim bilmiyordum.
türkiyede okadar degil ama burada cok zor bir meslek.
hastalarin altindan vs. aliyorlar, yediriyorlar, üstlerini degistiriyorlar, yatagi pislediyse carsaflari degistiriyorlar vs. Allah kolaylik versin.
hayirli geceler canim, bizde seviyoruz.
yalniz ben senin o erkek arkadas veya sevgili olayini anlayamadim
kilolu istemiyormu?
evet cnm daha öğrenciyim ama seneye mezunum inş.
insallah canim diledigimiz mezuniyeti elde ederiz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?