Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

görüşürüzzz cnm

iyiyz canımda reglin bu kadar şiddetli mi geçio ya

son bikac seferdir böyle oluyor hep.
önce sanci oluyor, ardindan reglim geliyor ve karin agrim basliyor.
2.gün fln geciyor. bu seferde gecer insallah.
bugün cok yoruldum okulda, birde cok yürüdüm inat ettim asansörede binmedim merdiven ciktim baya buda bana agri olarak geri döndü biraz

aslında egzersiz ağrı olarak dönmez cnm egzersiz yaparsan kasların önce kasılır sonra gevşer bu nedenle regl için ağrıya neden olmaz genelde regl ağrısı anne kız geçişlidir yada yediklerindendir

mesela tatlı ister demi canın ama tatlı yediğin zaman vücüdundan salgılanan bi hormon sana ağrı olarak dnüo olabilir

yada klasik ayaklarını üşütmüşsündür

adet ağrısına en güzzel çözüm

olacağına yakın karın kaslarını çok abartmadan egzersize açmaktır

bide tatlıyı abartmamaktadır eğer tatlı çekiosa cnın tarçınlı süt iç ama gündüz yada akşam diosan oda sıcaklığında yoğurt ayran neden oda sıcaklığında çünkü soğuk olursa dolaşım yavaşlar dolaşım yavaşlarsa kaslar yavaşlar ve reglin de aksama olr

kızlar ben geldiiimmm :) internet gitti bugün çok sıkıntılıydı bende alışverişe çıktım arkadaşlarımla görüştüm anca geldim eve babam trip attı azcık onunla ilgilendim koştum geldim size naptınız bugün nasılsınız geçmişi okuycam şimdi inşallah dolu dolu sayfalar olmuştur

hoşgeldin emoşum gündüz nerdeyse kmse girmemiş :S

kizlar bugün bana ne deseniz haklisiniz.
ac kalmamak icin 2. ögünümü mecburen yemekhanede vejetaryan olan yemeklerden aldim.
ders gec bitince cogu yemek bitmisti, salatanin bile sünnetini ben aldim

kahvalti
2yumurta yagsiz tavada + 1 kk beyaz peynir 45%yag orani
1 dilim tam bugday ekmegi
2 yesil cay

15:00
2 tane mücvere benzeyen birsey
1 tabak haslama pilav (yagsiz) ama yinede cok kötü biliyorum
1 kase salata (sadece bukadar kaldi)

19:00
2 kuru kayisi koyu
(regl nedeniyle cikolata istegim hat safhada bu sekilde durdurdum, ama seker olarak geri gelmez insallah)

2 yesil cay
1,5 lt su

45dk yürüyüs
bol merdiven

bugün bana kizmayin

hpsgeldin canim.
babanda hakli, sen uzak yerde okuyordun galiba onlardan. normal trip atmasi

canım çok kötü değil ama daha güzel olabilir ama pilav yeme ben aç kalcağımı bilsem yne yemiorum pilav

sayi olarak cok gibi aslinda ama hem kücüktü hemde izgaraya yapistilar baya kayip verdik her köfteden

canım ketçapsız yiyebilrisin aslında yenmiyor diye bişey yok her şey kafada bitiyo. ketçapta çok fazla katkı maddesi var ve çok zararlı maddeler var iyice bakmak lazım :)

haklisin aslinda

masallah squatsi düzenli yapiyorsun ben yine unuttum 2 gün. sanirim bastan baslayacagim

Tünaydın canım, 3. olduk tabisi! İlk üçten aşağısı bizi keser miii!

Geçmiş olsun canım, özel günün hormonlarına yenik düşüp kaçamak yapma.
:13:

tesekkür ederim, ama demeyeydin onu ahh demeyeydinnn

insallah canim. evet haklisin
kendi evimizde degildik izgarada ama ketchup olmamaliydi haklisin

ay kimsenin iyi geçmemiş bu hafta tuba hepimiz yedik, cuma günü toparlanmazsak yandık takımca
evet

canım çok geçmiş olsun, görüşürüz

tesekkür ederim

hayirlisi canim.
bol sanslar kizlar

hırs yaptım kendime 1 lt yeşil çay yaptım şuan gün boyu içcem hemen şu aldığım 1 kg da kurtulmalıyım

canim sen okadar dikkat ediyordun ne oldu sana
bende bugün batirdim

ay kızlar, ben PT olayını ayarlayabilirsem, çarşamba -perşembe ayran detoksu mu yapsam ki?
yrn PTmiz var, çarş-perş olmazsa yapabilirim sanki.. ne dersiniz? ay olsa da yapabilirim aslında...

sen bilirsin cnm bende müsait oldugumda yapmak istiyorum.
insallah ise yarar.

verdigin bilgiler icin cok tesekkür ederim canim
canım çok kötü değil ama daha güzel olabilir ama pilav yeme ben aç kalcağımı bilsem yne yemiorum pilav

ben 4 haftadir ilk kez pilav yedim

iyikide gercek degil, cok igrenc görünüyor bu
kiloluda olsam cok sükür öyle degilim

bilgiler önemli değil cnm bi hemşire olarak üzerime düşeni yaptım öyle olanlar var cnm ama öle göbeğe ve popoya sahip olanlar

bilgiler önemli değil cnm bi hemşire olarak üzerime düşeni yaptım öyle olanlar var cnm ama öle göbeğe ve popoya sahip olanlar

hemsiremisin canim bilmiyordum.
türkiyede okadar degil ama burada cok zor bir meslek.
hastalarin altindan vs. aliyorlar, yediriyorlar, üstlerini degistiriyorlar, yatagi pislediyse carsaflari degistiriyorlar vs. Allah kolaylik versin.

Kızlar ben yatıyorum, hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyoruuum!

hayirli geceler canim, bizde seviyoruz.
yalniz ben senin o erkek arkadas veya sevgili olayini anlayamadim
kilolu istemiyormu?

evet cnm daha öğrenciyim ama seneye mezunum inş.

kizlar donuyorummmmmm yok böyle birseyyy sanki biri evin tüm pencerelerini acmis gibi dokuyorummmm.
ben gidip bir esofman, bir kat daha corap bir tanede yelek giyinip geleyim

burcucum, emoscum ve kizlar,

sanirim bugün bu grupta 24.günüm.
benim deneme sürecimin karari ne zaman belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…