Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kendimize gelme vaktimiz gelmedi mi yoksa takımca bi çöküşteyiz menüler bi tuhaf katılım çok az gençler kendimizeeeee gelelimmmm
Ay çok haklısın Burcucuğum şu mevsim değişikli aptal etti beni mesela eski azmime kavuşacağım! Zaten yüzmeye başlayınca rahat ederim

selam kızlar.bugün sabaha karşı geldim ama yolda rahatsızlandım 3 saat hastanede geçirdim.kısa süre de dinlenmeden o kadar yol gelmek fena çarptı beni.arabadan soğudum resmen.çok şükür şimdi iyiyim ancak halsizliğim hat safhada.geçmişi okumaya çalışacağım.herkes de motivasyon düşüklüğü olmuş sanırım,ben de dikkat edemedim en azından karatayı uygulayamadım birebir ama abartacak şeyler tüketmedim bu yüzden de kg aynı + ya geçmedim.

emoş canım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun

kendimize gelme vaktimiz gelmedi mi yoksa takımca bi çöküşteyiz menüler bi tuhaf katılım çok az gençler kendimizeeeee gelelimmmm

halbuki tam da aldığım 5i 1yerde çayımı içiyordum (sallama hazır poşet 5i1yerde aldım bugün)
ama beğenmediysen, saf yeşil çaya döneyim Burcuuu

şaka şaka.. evet ben de anlamadım, sabahtan beri giremeyince uff nasıl okuyicam diye düşünürken bir de baktım çok az mesaj... hadi kızlar...toplanalım.. cumaya ne kaldıı...

Geçmiş olsun canım, aramıza döndüysen sorun yok :) Ben de bu hafta doğru düzgün diyet yapamadım, yarın diyetisyene gideceğim bana şans dileyin
Ay evet! Nerede o 2 saatte sayfalarca dolan geçmiş, hayırdır bize neler oluyooor!

bol şans Venüs'cümm.. sen yaparsın.. haberlerini bekliyorum yrn...
ya bazen dolanmak da çok zor oluyordu hani ama bu kadar da az olmasın evet..

Ay çok haklısın Burcucuğum şu mevsim değişikli aptal etti beni mesela eski azmime kavuşacağım! Zaten yüzmeye başlayınca rahat ederim

bende eski sporlarıma başlıcam cnm walk at home yapmaya başlıcam ama şu ödevi bitirmem lazım önce

geçmiş olsun ayşe ablaaaaaaa

aynen ceren cumaya ne kaldııııı

aynen sabahtan beri okuldayım ve düşünüyorum nası okucam kızlar şimdi ne kaynatmıştır dedim bi geldi 2 sayfacık ya şok oldum

sabah(07:30)

1 bardak süt

4 tAne çubuk kraker

öğle(11:45)

kaynanama kahvaştıya gittm ders aramda

1.5 haşlanmış yumurta

domates

1 kk peynir

7 zeytin

4 bardak şekersiz çay

1.5 dilim kepek ekmek

akşam(18:00)

1 tabak dolu dolu ıspanak

1 kase yoğurt

salata

su 1.5 ama 3 yakına tamamlıcm

20 dk bacak hareketi yapcam

50 mekik çekicem

140 squats yapcam

ay kızlar, ben PT olayını ayarlayabilirsem, çarşamba -perşembe ayran detoksu mu yapsam ki?
yrn PTmiz var, çarş-perş olmazsa yapabilirim sanki.. ne dersiniz? ay olsa da yapabilirim aslında...

bol şans Venüs'cümm.. sen yaparsın.. haberlerini bekliyorum yrn...
ya bazen dolanmak da çok zor oluyordu hani ama bu kadar da az olmasın evet..
Evet ya bukadar da olmasın...
Bir an önce başlayayım bebeğim sporlarımıza! Ben uygun havuz arıyorum, ay başına kadar başlamak istiyorum bakalım..
Ayrıca şok da ne şok yani...
Afiyet olsun canım gayet iyi görünüyor. Bir şey soracağım sana; squats üst bacak kası yapıyor, onu önlemek mümkün mü?

yok cnm ya o üst bacak kası olmaması gbi bi durum yok bence ben normal bacak hareketide yaparken üst bacağım kas yapıo yani ama basenlerim gitmio gbi gelio ya

yaa kızlaaaaarr, ben hızlıca kilo vermek istiyoruuuummmm..
hazirana kadar zaman verdi eşim, sonra bebiş diyo... naapcam ben... haziran sonuna kadar vaktimiz var ona göre

son çok sıkı diyet yaptırmaz bana muhtemelen...

yaa kızlaaaaarr, ben hızlıca kilo vermek istiyoruuuummmm..
hazirana kadar zaman verdi eşim, sonra bebiş diyo... naapcam ben... haziran sonuna kadar vaktimiz var ona göre

son çok sıkı diyet yaptırmaz bana muhtemelen...

yememen gerekenleri biliosun cnm şurda 45 gün var ve vermen gereken 10 kilo var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…