Canım dijital tartıysa eğer hep aynı yerde kalması lazım, hassas olduğu için oynatınca dengesini kaybediyor. Ve sert, düz yüzeyde tartılman gerekiyor. Fayans gibi mesela.Günaydın kızlarya dün 96 kilo çıktım bu gün 97.8 menümu paylaşınca sadece dolma var göze batan o da 1 tane arkadaşımda tartıldi 58 çıktı bi daha tartıldi 56 çıktı ben tartıma güvenemiyorum artık ve kötü hissediyorum
Canım dijital tartıysa eğer hep aynı yerde kalması lazım, hassas olduğu için oynatınca dengesini kaybediyor. Ve sert, düz yüzeyde tartılman gerekiyor. Fayans gibi mesela.
Onu hiç bilemeyiz canım. Ben hemen pil al, makinayı 1-2 beklet aynı yerde sonra aç karnına tartıl canımcım.haklısın venüs dijital ama sürekli pili zayıf diye çıkarıp takıyorum demek o yüzden yeni pil almam lazım peki ama hangisi gerçek inşallah 96 doğrudur :)
haklısın burcuuuu nazar değdi 13. takımakendimize gelme vaktimiz gelmedi mi yoksa takımca bi çöküşteyiz menüler bi tuhaf katılım çok az gençler kendimizeeeee gelelimmmm
geçmiş olsun ayşe ablaselam kızlar.bugün sabaha karşı geldim ama yolda rahatsızlandım 3 saat hastanede geçirdim.kısa süre de dinlenmeden o kadar yol gelmek fena çarptı beni.arabadan soğudum resmen.çok şükür şimdi iyiyim ancak halsizliğim hat safhada.geçmişi okumaya çalışacağım.herkes de motivasyon düşüklüğü olmuş sanırım,ben de dikkat edemedim en azından karatayı uygulayamadım birebir ama abartacak şeyler tüketmedim bu yüzden de kg aynı + ya geçmedim.
emoş canım kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
afiyet olsun burcu süper menü yinesabah(07:30)
1 bardak süt
4 tAne çubuk kraker
öğle(11:45)
kaynanama kahvaştıya gittm ders aramda
1.5 haşlanmış yumurta
domates
1 kk peynir
7 zeytin
4 bardak şekersiz çay
1.5 dilim kepek ekmek
akşam(18:00)
1 tabak dolu dolu ıspanak
1 kase yoğurt
salata
su 1.5 ama 3 yakına tamamlıcm
20 dk bacak hareketi yapcam
50 mekik çekicem
140 squats yapcam
bende hiç detoks yapmadımbi ben yapamadım şu detoksu ya
ayy acaba bende mi böyleyim iç çamaşırlarımla asla aynaya bakmıyorum görecceklerimden korkuyorum :26:
günaydın bebişlerim ben bugün akşama kadar yokum çok çok çok kaynatın sayfalarca geçmiş okumak istiorum
günaydıııııııınnnn bebişlerimmmben yürümeye gidiyorum sabah sporumu ondan sonra rahat ohh miss
içimdeki çocuğun, herkesin içindeki çocugun ve tüm çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramı 23 nisanı kutlu olsun yaşasın 23 nisan
selam kızlar mutlu bayramlar
Onu hiç bilemeyiz canım. Ben hemen pil al, makinayı 1-2 beklet aynı yerde sonra aç karnına tartıl canımcım.
kızlar şimdi ben göbeği ve beli incelttim artık öle badilerden filan çıkmıo fırlamıo ama basenleri napcaz ya sanki gitmiolar gbi etkili egzersizler önerin evde yapabilcek tarzda akşam gelnce okucam hepsini
Yok canım, ben onun kilolu sevgilisi olmak istemiyorum. Kompleksli biri değilim, tam tersine arkadaş çevremde de herkesin dediği gibi çok yüksek özgüvenli, pratik, profesyonel bir tipim. Kimsenin dediğini umursamam, kendi fikrimin üstüne görmem falan. Biraz gereksiz özgüvenliyim bile diyebiliriz. Yani kimse yorumuyla, bakışıyla, dedikodusuyla yıkamaz beni. Zekama, kültürüme, kendime çok güveniyorum fakat iki problemim var. İlk öfke kontrolü problemim var, ikincisi mükemmeliyetçiyim. Mükemmel değilim elbette ama hep mükemmeli istiyorum, hep en iyisini.
Bu adamla da mükemmel bir çift olmak istiyorum, onun şişman sevgilisi olmak değil.
Günaydın kızlarya dün 96 kilo çıktım bu gün 97.8 menümu paylaşınca sadece dolma var göze batan o da 1 tane arkadaşımda tartıldi 58 çıktı bi daha tartıldi 56 çıktı ben tartıma güvenemiyorum artık ve kötü hissediyorum
selam kızlar
ebru dogum yaptımı dıye bakmaya geldım.ama bırsey bulamadım ona daır.ınsallah hersey yolunda bebısıyle bugunu cıfte bayram tadında kutluyordur.kızlar mezun olmak bana yaramadı.
bu arada hepınıze kucak dolusu sevgıler.kılo verenler opulurken kılo alanları ısırıyorum
Canım yemekten sonra niyi tartiliyin moralin bozulsun diyimiiayy evet venüs ya benim bu tartıya çözüm bulmam lazım yemekten sonra tartıldım farklı bu defa da 97.6 200 gr az yani çok saçmalamaya başladı bu tartı
Süper bebeğim menülerin, son akşam olmamış bir tek ama düzeltmen gerektiğini biliyorsun zaten hihihmenülerim
pazar
sabah 10:30
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
domates
2 zeytin
şekersiz çay
iraz peynr
öğlen 15:00
2 parça tavuk
yogurt
salata
akşam 19:00
4 parça tavuk
yoğurt salata
su 1.5 litre
pazartesi
sabah 8:30
1 bardak süt
öğlen 12:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
ayran
akşam 18:00
1 kase special k
1 dolma
su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş
Teşekkürler bebeğim, çocuk kalacaklar olarak hepimizin bayramı kutlu olsunselam kızlar mutlu bayramlar
İkisi de etki etmiş olabilir anca reglden dolayı ödem vardır vücudunda yağ oranının ne kadar arttığını bilemeyiz tabisiselam kizlar kimsecikler yok.
sabah tartildigimda 75.5kg dim kizlar. reglden mi bu yoksa dünki pilavdan midir bilemiyorum :18:
Yalnış anlamışsın canım. :44:Ben aşık olduğum adamın beni arkadaşlarına övüne övüne tanıtmasını istiyorum, görünümüme de hayran kalsın istiyorum. Böylece yanında kendimi daha mutlu hissederim. Ben onun tamamen karakterine aşığım, o da benim.sasirdim böyle bir cevaba canim :26:
ben daha cok sevgilinle iddialasma gibi birsey sandim veya kilona laf atmistir vs. diye
hayirlisi canim, ama okadar cok mükemmel görünen veya görünmeye calisan ciftler var ki aslinda en büyük gürültüler onlardan cikiyor :26:
zevk meselesi tabiki..
misal bazilari görüntüyü ön kriter olarak tutarken benim icin tamamen karekter önemliydi.
benim sevdigim adam benden baya büyük ve bircok kizin "yakiskli" diye tanimladigi tarzdan degil, ama önemli olan benim onda o yakiskliligi görebilmem.
onu güzel yapan karekteri sonucta. havali ve gösteris düsknü insanlari sevmiyorum belkide bu yüzden bu düsüncem.
ne bileyim cok güzel olsun ama karekterinde en ufak bir soru takilsin kafama hemen gözümde cirkinlesir.
sonucta hem güzel hem mütevazi zor bulunuyor. bende herzaman güzel olarak gösterilen kizlardan oldugum icin karekterime uymasada azcik hava oluyor tabiki
mükemmel cift bana göre iyi anlasabilendir. bulusmamizda cok yakismissiniz fln demisti satici bir kiz. sanirim sevgimiz bizi sempatik cift yapiyor
kendini kaliplastirmaya calisiyorsun gibi geldi ama bilmiyorum, eger öyleyse bunun icin kilo vermeye degmez canim, kendin ve sagligin icin vermen en dogrusu.
aksi halde verdiginde bile mutlu olamazsin, kilodan sonra baska seylere takarsin bu dvm edip gider.. yakin cevremde böyle birini tanidigim icin yazayim dedim,
tabi burada cok uzun yazamadigimiz icin seni yanlista anlamis olabilirim, yorumumu yanlis anlgilama bu yüzden.
burcucum, emoscum ve kizlar,
sanirim bugün bu grupta 24.günüm.
benim deneme sürecimin karari ne zaman belli olacak
ederim güzelim , ne demek , sen yaparsın zaten
kızım ben gencayla çıktığımdan beri sadece 3 ay yani kış boyu evdeym yoksa her boşlukta piknikte haftada 1 kez21 yıldır yemediğim eti tavuğu mantarı 2 senede karşıladılar valla
puhahahaha komik kızdın Burcu, güldürdün beni
benimkini de esad karşıladı ama piknikte değilbende piknik istiyom yaaaa şu eğitimleri bitsin ilk işim zorla götürtmek olcak daha mangalımız bile yok dur önce onu aldırayım
kızım piknik piknik canımızı çektirdiniz beee.. gidin walla ama eğer mangal konusunda tecrübeli değilse Esad, tedbirini al Emoş'um da aç kalmayın
Bugünkü Menüm
sabah08:30)
ara
- 1 yumurtadan omlet
- domates salatalık söğüş
- 1 yk lor peyniri
- 1 dilim t.b. ekmeği
11:00)
öğle
- 2 ceviz
12:30)
- 1 porsiyon kağıt kebabı
- 1 porsiyon yoğurt
- salata
akşam18:00)
- 1 tabak fırında tavuk+domates+soğan (1 derisiz but bi parça da göğüs)
- salata
- 1 küçük kase cacık
2,5 lt su, 1 türk kahvesi, 3 fincan yeşilçay, 3 şekersiz çay,1 sade nescafe
1 saat yürüyüş, 20 dk karın bölgesi egzersizi
süper olmuş Emoş... harikasın..
selam kızlar
ebru dogum yaptımı dıye bakmaya geldım.ama bırsey bulamadım ona daır.ınsallah hersey yolunda bebısıyle bugunu cıfte bayram tadında kutluyordur.kızlar mezun olmak bana yaramadı.
bu arada hepınıze kucak dolusu sevgıler.kılo verenler opulurken kılo alanları ısırıyorum
evet cnm doğurdu, herikisi de sağlıklılar...
iste benimde korkum bu.
birde benim göbekten asagiki karnim daha kalin ve kalcalarimda bedenimin üst kismina göre daha genis.
sana yardimci olamayacagim ama güzel egzersiz bulursan bende isterem
sasirdim böyle bir cevaba canim :26:
ben daha cok sevgilinle iddialasma gibi birsey sandim veya kilona laf atmistir vs. diye
hayirlisi canim, ama okadar cok mükemmel görünen veya görünmeye calisan ciftler var ki aslinda en büyük gürültüler onlardan cikiyor :26:
zevk meselesi tabiki..
misal bazilari görüntüyü ön kriter olarak tutarken benim icin tamamen karekter önemliydi.
benim sevdigim adam benden baya büyük ve bircok kizin "yakiskli" diye tanimladigi tarzdan degil, ama önemli olan benim onda o yakiskliligi görebilmem.
onu güzel yapan karekteri sonucta. havali ve gösteris düsknü insanlari sevmiyorum belkide bu yüzden bu düsüncem.
ne bileyim cok güzel olsun ama karekterinde en ufak bir soru takilsin kafama hemen gözümde cirkinlesir.
sonucta hem güzel hem mütevazi zor bulunuyor. bende herzaman güzel olarak gösterilen kizlardan oldugum icin karekterime uymasada azcik hava oluyor tabiki
mükemmel cift bana göre iyi anlasabilendir. bulusmamizda cok yakismissiniz fln demisti satici bir kiz. sanirim sevgimiz bizi sempatik cift yapiyor
kendini kaliplastirmaya calisiyorsun gibi geldi ama bilmiyorum, eger öyleyse bunun icin kilo vermeye degmez canim, kendin ve sagligin icin vermen en dogrusu.
aksi halde verdiginde bile mutlu olamazsin, kilodan sonra baska seylere takarsin bu dvm edip gider.. yakin cevremde böyle birini tanidigim icin yazayim dedim,
tabi burada cok uzun yazamadigimiz icin seni yanlista anlamis olabilirim, yorumumu yanlis anlgilama bu yüzden.
canim venüsün dedigi gibi tarti dijital ondandir ve pili zayif demissin.
bizim tarti baya eski ve dijital ama her zaman tartildigim yerde tartilmama ragmen pes pese tartildigimda bile farkli gösteriyor.
sabah 75.3 kg cikti sonra 75.5kg cikti, ben daha fazla kiloyu esas olarak kabul ettim.
herseyin en kötüsünü düsünürüm sonra daha iyisai olur sanirm bu yüzden
insallah canim.
dogum yapti, hatta bir ara ugramisti buraya. zaman buldukca gelecegini yazmisti
walla kuzucum ben bilmiyorum ki, Emoş ve Buse karar verir heralde kaptanımıza danışarak.. bana sorarlarsa bence ok
ederim güzelim , ne demek , sen yaparsın zaten
puhahahaha komik kızdın Burcu, güldürdün beni
kızım piknik piknik canımızı çektirdiniz beee.. gidin walla ama eğer mangal konusunda tecrübeli değilse Esad, tedbirini al Emoş'um da aç kalmayın
süper olmuş Emoş... harikasın..
evet cnm doğurdu, herikisi de sağlıklılar...
Kızlar bu neee kimse uğramamış nerdeyse çok az kaynatmissiniz hiç olmuyoo böyle
çok gezdim bu gün birini gördüm ki tüm moralim düzeldi
menü paylaşıp çıkcam kızlar yarın yazilim var yine uğrarım ama
emoş busi mezun oldu mavera ve tuğba izne ayrıldı acaba ben listeye girebilirmiyim artık :26:
canım listeye girmen ebru ya kaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?