Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım dijital tartıysa eğer hep aynı yerde kalması lazım, hassas olduğu için oynatınca dengesini kaybediyor. Ve sert, düz yüzeyde tartılman gerekiyor. Fayans gibi mesela.

Canım dijital tartıysa eğer hep aynı yerde kalması lazım, hassas olduğu için oynatınca dengesini kaybediyor. Ve sert, düz yüzeyde tartılman gerekiyor. Fayans gibi mesela.

haklısın venüs dijital ama sürekli pili zayıf diye çıkarıp takıyorum demek o yüzden yeni pil almam lazım peki ama hangisi gerçek inşallah 96 doğrudur :)

haklısın venüs dijital ama sürekli pili zayıf diye çıkarıp takıyorum demek o yüzden yeni pil almam lazım peki ama hangisi gerçek inşallah 96 doğrudur :)
Onu hiç bilemeyiz canım. Ben hemen pil al, makinayı 1-2 beklet aynı yerde sonra aç karnına tartıl canımcım.

selam kızlar
ebru dogum yaptımı dıye bakmaya geldım.ama bırsey bulamadım ona daır.ınsallah hersey yolunda bebısıyle bugunu cıfte bayram tadında kutluyordur.kızlar mezun olmak bana yaramadı.
bu arada hepınıze kucak dolusu sevgıler.kılo verenler opulurken kılo alanları ısırıyorum

kendimize gelme vaktimiz gelmedi mi yoksa takımca bi çöküşteyiz menüler bi tuhaf katılım çok az gençler kendimizeeeee gelelimmmm
haklısın burcuuuu nazar değdi 13. takıma
geçmiş olsun ayşe abla
afiyet olsun burcu süper menü yine
bi ben yapamadım şu detoksu ya
bende hiç detoks yapmadım
ayy acaba bende mi böyleyim iç çamaşırlarımla asla aynaya bakmıyorum görecceklerimden korkuyorum :26:

günaydın bebişlerim ben bugün akşama kadar yokum çok çok çok kaynatın sayfalarca geçmiş okumak istiorum

günaydıııııııınnnn bebişlerimmm ben yürümeye gidiyorum sabah sporumu ondan sonra rahat ohh miss

günaydın kaçaklar
içimdeki çocuğun, herkesin içindeki çocugun ve tüm çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramı 23 nisanı kutlu olsun yaşasın 23 nisan

selam kızlar mutlu bayramlar

sizede mutlu bayramlar gruptaki tek çoçuk olarak bende kutluyorum çoçuk bayramnızı

Onu hiç bilemeyiz canım. Ben hemen pil al, makinayı 1-2 beklet aynı yerde sonra aç karnına tartıl canımcım.

ayy evet venüs ya benim bu tartıya çözüm bulmam lazım yemekten sonra tartıldım farklı bu defa da 97.6 200 gr az yani çok saçmalamaya başladı bu tartı

menülerim

pazar

sabah 10:30

1.5 dilim ekmek
1 yumurta
domates
2 zeytin
şekersiz çay
iraz peynr

öğlen 15:00
2 parça tavuk
yogurt
salata

akşam 19:00
4 parça tavuk
yoğurt salata

su 1.5 litre

pazartesi

sabah 8:30
1 bardak süt

öğlen 12:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
ayran

akşam 18:00
1 kase special k
1 dolma

su 2 litre
spor 45 dk yürüyüş

selam kizlar kimsecikler yok.

sabah tartildigimda 75.5kg dim kizlar. reglden mi bu yoksa dünki pilavdan midir bilemiyorum :18:

kızlar şimdi ben göbeği ve beli incelttim artık öle badilerden filan çıkmıo fırlamıo ama basenleri napcaz ya sanki gitmiolar gbi etkili egzersizler önerin evde yapabilcek tarzda akşam gelnce okucam hepsini

iste benimde korkum bu.
birde benim göbekten asagiki karnim daha kalin ve kalcalarimda bedenimin üst kismina göre daha genis.
sana yardimci olamayacagim ama güzel egzersiz bulursan bende isterem

sasirdim böyle bir cevaba canim :26:
ben daha cok sevgilinle iddialasma gibi birsey sandim veya kilona laf atmistir vs. diye
hayirlisi canim, ama okadar cok mükemmel görünen veya görünmeye calisan ciftler var ki aslinda en büyük gürültüler onlardan cikiyor :26:
zevk meselesi tabiki..
misal bazilari görüntüyü ön kriter olarak tutarken benim icin tamamen karekter önemliydi.
benim sevdigim adam benden baya büyük ve bircok kizin "yakiskli" diye tanimladigi tarzdan degil, ama önemli olan benim onda o yakiskliligi görebilmem.
onu güzel yapan karekteri sonucta. havali ve gösteris düsknü insanlari sevmiyorum belkide bu yüzden bu düsüncem.
ne bileyim cok güzel olsun ama karekterinde en ufak bir soru takilsin kafama hemen gözümde cirkinlesir.
sonucta hem güzel hem mütevazi zor bulunuyor. bende herzaman güzel olarak gösterilen kizlardan oldugum icin karekterime uymasada azcik hava oluyor tabiki
mükemmel cift bana göre iyi anlasabilendir. bulusmamizda cok yakismissiniz fln demisti satici bir kiz. sanirim sevgimiz bizi sempatik cift yapiyor
kendini kaliplastirmaya calisiyorsun gibi geldi ama bilmiyorum, eger öyleyse bunun icin kilo vermeye degmez canim, kendin ve sagligin icin vermen en dogrusu.
aksi halde verdiginde bile mutlu olamazsin, kilodan sonra baska seylere takarsin bu dvm edip gider.. yakin cevremde böyle birini tanidigim icin yazayim dedim,
tabi burada cok uzun yazamadigimiz icin seni yanlista anlamis olabilirim, yorumumu yanlis anlgilama bu yüzden.

canim venüsün dedigi gibi tarti dijital ondandir ve pili zayif demissin.
bizim tarti baya eski ve dijital ama her zaman tartildigim yerde tartilmama ragmen pes pese tartildigimda bile farkli gösteriyor.
sabah 75.3 kg cikti sonra 75.5kg cikti, ben daha fazla kiloyu esas olarak kabul ettim.
herseyin en kötüsünü düsünürüm sonra daha iyisai olur sanirm bu yüzden

insallah canim.
dogum yapti, hatta bir ara ugramisti buraya. zaman buldukca gelecegini yazmisti

Son düzenleme:
ayy evet venüs ya benim bu tartıya çözüm bulmam lazım yemekten sonra tartıldım farklı bu defa da 97.6 200 gr az yani çok saçmalamaya başladı bu tartı
Canım yemekten sonra niyi tartiliyin moralin bozulsun diyimii
Süper bebeğim menülerin, son akşam olmamış bir tek ama düzeltmen gerektiğini biliyorsun zaten hihih
selam kızlar mutlu bayramlar
Teşekkürler bebeğim, çocuk kalacaklar olarak hepimizin bayramı kutlu olsun
selam kizlar kimsecikler yok.

sabah tartildigimda 75.5kg dim kizlar. reglden mi bu yoksa dünki pilavdan midir bilemiyorum :18:
İkisi de etki etmiş olabilir anca reglden dolayı ödem vardır vücudunda yağ oranının ne kadar arttığını bilemeyiz tabisi
Yalnış anlamışsın canım. :44:Ben aşık olduğum adamın beni arkadaşlarına övüne övüne tanıtmasını istiyorum, görünümüme de hayran kalsın istiyorum. Böylece yanında kendimi daha mutlu hissederim. Ben onun tamamen karakterine aşığım, o da benim. Harika anlaşıyoruz, hayatımda beni öylesine etkileyen ilk ve tek erkek. Onun hayatında da özel bir yerde olduğum adım gibi eminim. Ama ben kremanın üstüne koskocaman bir çilek koymak istiyorum, anlatabiliyor muyum?:44:
Ki o benim daha önce çıktığım tüm erkeklerden çirkin, hiçbir arkadaşım yakıştırmıyor. Ama dediğim gibi ben neye aşık olduğumu biliyorum ve başkalarının düşünceleri dikkate alma alışkanlığım yok. (Dışardan fikirler gelir, sorgularım, mantıklı kısımları varsa alırım.) Yani bu durum sandığın gibi bir durum değil. Ben sadece fazla mükemmeliyetçiyim, beni mükemmel bulmasını ve iyice körkütük aşık olmasını istiyorum. Bu konuya kafayı takmış durumdayım. Sanırım çok hırslı ve savaşçı bir karakterim var, gereksiz bir durum ama kendime engel olamıyorum.:26:
Yoksa ben çok güzelim o da süper, ama biraz daha güzel olmam lazım falan demiyorum. Evet güzelim ama konu bu değil
Bu arada diyeti de tabiki kendim için yapıyorum
O sadece 2. - 3. bir neden.

Son düzenleyen: Moderatör:
burcucum, emoscum ve kizlar,
sanirim bugün bu grupta 24.günüm.
benim deneme sürecimin karari ne zaman belli olacak

walla kuzucum ben bilmiyorum ki, Emoş ve Buse karar verir heralde kaptanımıza danışarak.. bana sorarlarsa bence ok

tamam cnm bulursam sanada atarım ben bi kaç yapıorum ama etkili mi değil mi bilmiorum ama walk at home u bıraktım ve kilo vermem durdu gbi

ahahahahhaha biliorum cerennnnn

sabah(09:00)

1 bardak süt

kuşluk yada kahvaltı (12:00)

1.5 haşlanmış yumurta

1 dilim kepek

1 kk peynir

5 zeytin

domates salatalık

5 bardak şekersiz çay

öğle akşam birlikte

1 orta boy şiş ızgara et

4 tane derisi alınmış kanat

4 tane derisi alınmış bacak

10 bardak şekersiz çay

domates soğan filan

2 litre su

fındık ve kavrulmamış çekirdek yedim

koşuşturduk ama 45 dk filan walk at home yapcam

eğer vaktim olursa 20 dk bacak egzersizi yapcam

500 ml yeşil çay içicem

Son düzenleme:
Kızlar bu neee kimse uğramamış nerdeyse çok az kaynatmissiniz hiç olmuyoo böyle

çok gezdim bu gün birini gördüm ki tüm moralim düzeldi

menü paylaşıp çıkcam kızlar yarın yazilim var yine uğrarım ama

emoş busi mezun oldu mavera ve tuğba izne ayrıldı acaba ben listeye girebilirmiyim artık :26:

canım listeye girmen ebru ya kaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…