Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi iyi geceler tatlım, yol yorgunuyum walla, uykum geldi.. Sabah da 6da kalkıcam )

Emooş, yrn yazıcam sana bugunku mesaj sayımı

Öpüldünüüzzzz 13. Grup güzelleriiii...

havuçta şeker çok.. ev temziliği güzel kalori yaktırıyor..birde ev temizya extra mutlu oluyor insan..

döner etmi tavukmu ekmeğini yedinmi ..yürüyüş yapman süper ...

havucun icindeki sekeri vucutta depolanmiyor diye biliyorum canim, eger daha kapsamli bilgin varsa yazarmisin cok sevinirim

dönet dana etiydi ama cok yagli degildi, ekmeksiz canim.

görüşürüzzzzz canım

geldim bile

Nur'cum bu özel bir durum seninle alakası yok. Üstüne alınma sakın. Benden kaynaklanan bir hata oldu. Ama düzelteceğiz inşallah.

Ben arkadasin fikrine saygi duyuyorum. Benim fikirlerime de saygi duyulmasini isterim.
Sende hata yok canim biz iyi niyetle kutladik, sonucta arkadasin bu konudaki fikrini bilemeyebiliriz, cünkü
ilk kez karsilasilan bir durum,
kaldi ki bugün dünyada tek özel günü olan insan 1 kisi degil.
Bir tesekkürün o anda unutulmasini da anlarim,
fakat insanlara karsi en sinirli olundugu anda bile belli bir nezaket cizgisinin asilmamasi taraftariyim.
Kendini cok güzel ifade edebilen bir arkadas olarak bugün ki ifadelerine üzüldüm acikcasi..

Masallah genele bakarsak 1 kilo hicbirsey
Rahatsizlanmasina üzüldüm, ama pozitif tarafina bakarsak güzel kilo vermis

Son düzenleme:

gıcık burcuuu nasılda alay etmiş ekmek az diye suyu 2.5 yapsam yeterli olurmu burcu yoksa illa 3 mu olacak :26:

Ceren jillianı busi dambılsız yapabilirsin demişti ama yinede ebru şallı videolarna bakacaktim bizim evdeki interneti kestik o yüzden jilliana mecbur kaldım çünkü önceden indirmiştim videosunu

ebrum annem de böyle hiç spor diyet yapmadan kilo vermişti sadece bol et ürünü tüketti gerçi 60 kiloydu zaten 7. ayda 55 e düştü :) ben hiç çekmemişim ona 50 yaşında kadın halen benden zayıf ssen de çok geçmeden verirsin inanıyorum :)

tatlım menünü alıntılamayı unutmuşum :) öğlenki ekmek 2 dilim olsa çok göze batmazdı :) suyunda önce 2,5 içmeye alış sonra 3 e çıkart su konusunda çok sıkıntılısın su içmeye alışman bile zaman aldı çünkü

biliyorum tatlım durumunu :) en azından bi meraba derdin de ondan azcık trip attım sana :)

Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)

bu süper bi haber zelişciğim çok sevindim annenin iyi olmasına daha da iyi olur inşallah :)

menüm

12.30 gibi

2 yumurta
beyaz ve kaşar peynir
badem

akşam 7 gibi

mercimek çorbası
salata
yoğurt

3 lt su

ayşecim seni haftanın su kraliçesi ilan ediyorum her zmaanki gibi karatay süper olmuş

farkettim canım :) yurtdışında olmasan telefonla haberleşelim dicem ama çok yazıyo

dünki menüm

kahvalti 9:00
2 yumurta yagsiz omlet
1kk peynir 45% yag orani
1 dilim tam bugday ekmegi

13:00
1 hurma

16:00
döner
salata
1 ayran

18:00
2 kuru kayisi koyu

2,5 lt su
1,5 saat yürüyüs

yürüyüşün suyun süper akşamki kayısı biraz sıkıntılı sadece afiyet olsun tatlım arayı da yapmışsın gözümden kaçmadı

suyunu inşallah arttırmışsındır tatlım. afiyet olsun gayet sağlıklı bi menü olmuş
anladim canim tesekkür ederim.
ozaman kahve icebilirdim bugünde ama kendimi temizlige verince aklima bile gelmedi :26:

ciddimisin canim, nereden aldin bu bilgiyi?
ben bir zararini görmedim henüz :44:

kahvede çok sıkıntı yok tatlım şekersiz ve süt tozu kullanmazsan iy bile :) hatta bi dergide okudum kahve çekirdeği yemek bile yağ yaktırıyomuş

ben yumurtayı her gün yiyorum 1 tane yiyenler için sıkıntı yok 2den fazla yiyenlerde sadece beyazını yiyin diyolar çünkü sarısı kolesterol yapabiliyo

burcuuuuuuu sabahki yumurta dışında hiç protein yok güçsüz kalacaksın dikkat et canım dünde yoktu sanırım ya da yanlış mı hatırlıyorum bilemedim:26:. afiyet olsun :)

deryaaaa sen niye daha önce gelmedin böyle örnek menülere ihtiyacımız var :) ben ben ben bayıldım

ne desen haklısın canım yaptım bi hata azarı yiyim bi daha yapmiyim dedim iyi de oldu ağzıma sürmücem artık

burcuuu bu bizim cacık ya babaannem cacık derdi küçükken hiç anlamazdım böreğin içine de koyardı çok güzel tadı yemek olarak hiç yemedim merak ettim tadını :)

evet canım ebru da geldi :) bundan sonra daha da dikkat edicem hedefime çok az kalmışken yapmamam gerekirdi
mesajlr kime atılıyor..benim çıkmam gerek.akşam şifa çalışmam var. orayada bakmam gerek...

bana atıyosun canım pazartesiden itibaren hiç göndermemişsin hepsini sayıp gönderirsin :)

150.000lik bi ev baktık 30unu çıkartabileceğiz ama 120.000 de krediyle almak çok zor. esad tek çalıştığı içinde onay da sıkıntı oluyo garanti vermedi mesela. ya babasının üzerinden alıcaz ya da bi süre daha beklemek zorunda kalıcaz hayırlısı bakalım :)

çok iyi yaaa şimdi emziriyo biraz daha verir mutlaka :)
iyi geceler çıtırlarım öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiii

iyi geceler tatlım

Hadi iyi geceler tatlım, yol yorgunuyum walla, uykum geldi.. Sabah da 6da kalkıcam )

Emooş, yrn yazıcam sana bugunku mesaj sayımı

Öpüldünüüzzzz 13. Grup güzelleriiii...

tamam tatlım iyi geceler ben öpüyorum

Canlarim ben cikiyorum artik,
yarin erkenden islerim var.

Görüsmek üzere insallah net gitmezse

görüşürüz canım

Ceren jillianı busi dambılsız yapabilirsin demişti ama yinede ebru şallı videolarna bakacaktim bizim evdeki interneti kestik o yüzden jilliana mecbur kaldım çünkü önceden indirmiştim videosunu

jillianı yap sen canım ağırlıksız yapınca sıkıntı yok bende ağırlıksız yapıyodum kollarım inceldi ama ağırlıkla kas yapıyo kilon çok olduğundan ağırlıkla yapma sakın :)

kızlar 1 de geldim eve esad cuma günü ankaraya gidiyo eğitimi var 20 gün kadar kalıcak arada vakit bulabilirse gelecek doya doya gezelim dedik fazla abartmışız

geçmişi okudum cevapladım derken baya zaman geçmiş :) ben gittim topik coşmuş resmen :)

bi gerginlik yaşanmış ama kırmayalım birbirimizi biz çok iyi bir takımız :) hep güzel güzel devam edelim :)

çok yoruldum bugün yatıyorum artık menümü de paylaşıp kaçıyorum saat 2 buçuk olmuş

öpüyorum hepinizi hepiniz uyudunuz ama iyi geceler yine de sabahçılara da günaydın

Bugünkü Menüm

sabah(10:00)

1 h. yumurta
1 dilim salam
1 küçük parça peynir
3 çeri domates
1 salatalık(bahçe minklerden)
1 dilim tam buğday

öğle(12:30)

1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurt
bol yeşillik (tere roka maydanoz marul )

ara(15:00)

2 yeni dünya
5 çilek

akşam(17:00)

1 porsiyon salçalı köfte
(5 köfte vardı çok büyük olunca 3ünü yedim, suyu ve patatesini bıraktım)
1 porsiyon cacık
salata

3 lt su, 2 fincan yeşilçay, 3 bardak siyah çay

normalde bu hafta spor yok ama 4 km lik yol yürüdük :)
yavrucuğum benden kalan yemekleri de yedi çok geldi eritmiş olduk az da olsa

gıcık burcuuu nasılda alay etmiş ekmek az diye suyu 2.5 yapsam yeterli olurmu burcu yoksa illa 3 mu olacak :26:

ahahha canım suyu önce 2.5 yap sonra 3 yap emoşun dediği gibi artıra artıra git ben öle yaptım emin ol buraya menüyü yazdıktan sonra genelde 3 e tamamlıorum ama artık kesmioooo valla içiom bende

emoş dün menümde 2 yumurta ve türlünün içindeki et vardı ama nazar değmesin b hafta iyi kilo gitcek sanırım yani son 2 haftadır en iyi kilo

afiyet olsun emoşum sporda iyi bizdede öyle oluo kız benden kalanları yiyo patateslerini yemiorum diye ben yerim kalmasın filan dio sonra bana dio ki sen gelince kilo alıorum

günaydın minnoşlarım bütün gün stajdayım giremeyeceğim öptüm hepinizi çok kaynatmayın yaaa

Günaydın kızlaaar! Bugün tatil bitti malesef yine iş yolu gözüktü. Hazırlanıp çıkayım, ofisten yazarım. Hepinizi seviyorum.

türlü yazınca ben sadece sebze siye düşünmüştüm caım et varsa iyi o zman :)

yaa alsınlar kilo ya bi ara ben esaddan kiloluydum neyse ki ondan zayıfım artık

günaydın minnoşlarım bütün gün stajdayım giremeyeceğim öptüm hepinizi çok kaynatmayın yaaa
pek kaynatılamıcak gibi burcum saat kaç olmuş 4-5 tane mesaj var sadece
Günaydın kızlaaar! Bugün tatil bitti malesef yine iş yolu gözüktü. Hazırlanıp çıkayım, ofisten yazarım. Hepinizi seviyorum.

günaydın canım :) kolay gelsin sana :)
Eneeem sabahları bizim topic ne boş oluyor yahu

evet venüsüm ya bomboş kalmış buralar

selam kızlar geçmişi okuyayım

hoşgeldin canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…