Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar geçmişi okuyayım
Merhaba canımmm
tünaydın kızlarrr :):) sabahtan beri netim yok yeni geldi. nasılsınız? geçmişi okuyayım biraz
Ay yine yoğunluk başladı canım ya
evet venüsüm ya bomboş kalmış buralar
Olmuyor böyle yeni bir şeyler düşünmüşsün brokolim takımın kraliçeleri falan belki bizi canlandırır bu iş bravo
Kızlaaaar, ben geldiiim, bakayım dünden beri neler olmuş , hemen dönüyorum...
Hoşgeldin canımmm
venüüsss, biz ne yapalım tatlım yaa, her gün gidiyoruzzz
Ay benim de başladı yine canım tatil dediğime pişman oldum
Evet bence de süper fikir canımm ama yüzdeye göre olunca ne fark olacak ben onu bilmiyorum bebeğim?
Hihihih minik prensese kıyamam ben yaa çocukcağız
sanırım herkeste bahar yorgunluğu var.ben de biraz ders çalışayım,bi de kave içeyim ağırlık çöktü
Ay evet o kadar işim var uyuycam şimdi

cuma günü hesapladığımız kilo yüzdesi var ya o canım. 80 kilo olan birinin 1 klo vermesiyle 60 kilo olan birinin 1 kilo vermesinin farklı olmasından dolayı öyle dedim tatlım

Ay kızlar ben de regl oldum, umarım tartıya yansımaz. Bugün daha tam başlamadı bile çünkü :26:

Peki hangisinin yüzdesi daha yüksek oluyor brokolim

inş. yansımaz tatlım.kg su 60 olanın yüzdesi daha fazla çıkar.kg az olan insanın vermesi daha zor ve yavaştır venüscüm.zatn takım hesaplamalarıda yüzdeye dayalı yapılıyor.

aynen ayşecim kaçamak yapına daha hızlı kilo verilio sanırım ama bu kaçamak cumaya yakın olmayınca

emoş öldüm bitti bugünnn

harika bi fikir

liste var sanıyorum onadna sorup duruyordum..
oy gece uykusuzluğu rabbim yardımcın olsun..
iyi fikir..
evet haftada bir ödül iyi oluyor ..çok sıkırsam bendede ayn ı arada ödülle daha çok gidiyor..:13:
menü güzel
teşekkür ederim .. pazartesi salıyı gönderdim ama ..tekrara göndereyim..

tamam ebru anladım aktiflik konusu şu an 5 mesajı anca doldurur durumdayım..eşim evde istek talep iş anladın
emoşş a limonlubrokoli

tamam canım teşekkürler...

sabah(07:30)

yarım roll ekmek arasına yarım kk peynirle yağsz tost

1 kutu süt

öğle(11:45)

1 kase yayla çorba

1 tabak etli nohut (suyunu içmedim)

1 bardak şekersiz çay

akşam(18:15)

1 kase mercimek

salata

5 zeytin

3.2 litre su

spor yok çok yorucu bigündü kızlar bide nezle oluyorum sanırım halszliğim var başımda çatlıo

menü
sabah 7:30 sirkeli su
kahvaltı : 8:15
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..

öğle 12:45
tavuk döner sadece etini yedim..
1 bardak ayran
az salata

ara 15:30
3 kuru kayısı

akşam 17:50

ayran çorbası 1 kase..

su 2 litre

menün güzel..geçmiş olsun ..kendine dikkat et ..

güzel menüüü

menün güzel..geçmiş olsun ..kendine dikkat et ..

teşekkür ederim

dünkü mesaj konusu anlamadım baktım bulamadım sordum yanıt geldimi göremedim ..Sanırım biraz soruna sebeb olan bir mesajdı halledliyse çok iyi ..

dünkü mesaj konusu anlamadım baktım bulamadım sordum yanıt geldimi göremedim ..Sanırım biraz soruna sebeb olan bir mesajdı halledliyse çok iyi ..

ablacım o öyle oldu venüs arkadaşımız kişisel bilgilerini burada paylaşmıo kaptanda facebook dan ekliymiş doğum günü olduğu görmüş burdanda kutlamı o kutlayınca bizde kutladık ama venüüs istemediğini söyledi ben sildim kaptan sildi nur silemedi zamanı geçmiş onu sildirmek için sana sorcaklardı öyle kapandı gitti sonra

afiyet olsun kızar güzel olmuş menüleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…