Ay kızlar ben de regl oldum, umarım tartıya yansımaz. Bugün daha tam başlamadı bile çünkü :26:
sabah(07:30)
yarım roll ekmek arasına yarım kk peynirle yağsz tost
1 kutu süt
öğle(11:45)
1 kase yayla çorba
1 tabak etli nohut (suyunu içmedim)
1 bardak şekersiz çay
akşam(18:15)
1 kase mercimek
salata
5 zeytin
3.2 litre su
spor yok çok yorucu bigündü kızlar bide nezle oluyorum sanırım halszliğim var başımda çatlıo
menü
sabah 7:30 sirkeli su
kahvaltı : 8:15
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..
öğle 12:45
tavuk döner sadece etini yedim..
1 bardak ayran
az salata
ara 15:30
3 kuru kayısı
akşam 17:50
ayran çorbası 1 kase..
su 2 litre
11.30 gibi
2 yumurtadan omlet
badem
peynir
marul
öğlen sonu
1 nescafe
19-19.30 arası
mercimek corbası
kıyma kavurması
salata yoğurt
3 lt su
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost
ara(11:00)
bir avuçtan az leblebi
öğle(12:00)
ızgara tavuk - yoğurt-salata
ara(16:00)
1 activia + 2 kaşık yulaf ezmesi
--sonrasında bi şey yemem, spordan çok geç gelicez..
*akşam ptye gidicez, 2 saate yakın yaparız
su 1,5 ama 3e yaklaşır
1 yeşil çay- 1 de gelince içerim :)
aynen ayşecim kaçamak yapına daha hızlı kilo verilio sanırım ama bu kaçamak cumaya yakın olmayınca
emoş öldüm bitti bugünnn
harika bi fikir
merhaba..nasılsınız hatunlar yarın büyük gün ..
liste var sanıyorum onadna sorup duruyordum..
oy gece uykusuzluğu rabbim yardımcın olsun..
iyi fikir..
evet haftada bir ödül iyi oluyor ..çok sıkırsam bendede ayn ı arada ödülle daha çok gidiyor..:13:
menü güzel
teşekkür ederim .. pazartesi salıyı gönderdim ama ..tekrara göndereyim..
tamam ebru anladım aktiflik konusu şu an 5 mesajı anca doldurur durumdayım..eşim evde istek talep iş anladın
tamam canım teşekkürler...
afiyet olsun bebeğimsabah(07:30)
1 kutu süt
1 kase yayla çorba
1 bardak şekersiz çay
1 kase mercimek
salata
5 zeytin
3.2 litre su
spor yok çok yorucu bigündü kızlar bide nezle oluyorum sanırım halszliğim var başımda çatlıo
menü
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..
1 bardak ayran
az salata
3 kuru kayısı
ayran çorbası 1 kase..
su 2 litre
afiyet olsun ayşecim :) bugün mercimek günü sanırım :)11.30 gibi
2 yumurtadan omlet
badem
peynir
marul
öğlen sonu
1 nescafe
19-19.30 arası
mercimek corbası
kıyma kavurması
salata yoğurt
3 lt su
bugün ölçtüm basenlerimi başladığımdan beri 7 cm incelmişim
bugünkü menüm:
bir avuçtan az leblebi
su 1,5 ama 3e yaklaşır
güzeller ben kaçıyorum, eşim geldi, 9a doğru spora gidicez zaten.. biraz muhabbet edelimsonra konuşmaya bile halimiz kalmıo walla...
yrn görüşürüüüzzz, byeezzzz...
afiyet olsun kızar güzel olmuş menüleriniz
11.30 gibi
2 yumurtadan omlet
badem
peynir
marul
öğlen sonu
1 nescafe
19-19.30 arası
mercimek corbası
kıyma kavurması
salata yoğurt
3 lt su
inşallah Venüs'cüm yaa, benim daha 3-4 günüm var, durum fena..
kurubaklagil günü olmuş Burcu'cum, diyetisyen arada yapıyordu bana kilo verdirir arada diyordu.. afıyet olsun şekerim, bi de sen iyi alıştın roll ekmeğe
afiyet olsun cnm, güzel olmuşş
güzel olmuş Ayşe'cimm.. afiyet olsun
bugünkü menüm:
bir avuçtan az leblebi
su 1,5 ama 3e yaklaşır
burcum neyseki bitti gün :)
yarın nasıl olacağız çok merak ediyorum
canım başkasına mı gönderdin acaba dünde baktım yoktu ama bugün yollamışsın :)
afiyet olsun bebeğimyarın güzel bişeyler çıkıcak galiba
afiyet olsun canım güzel menü :) sen hep sirkeli su içiyosun faydasını görüyo musun?
afiyet olsun ayşecim :) bugün mercimek günü sanırım :)
çok iyi canım ya ben hiç ölçmedim keşke ölçseydim :)
tostun birini fazla mı yazdın canım 16:00 da 2 farklı ara olmuş sanki
ohh ne güzel yaaa eşinle spora gidiyosun :) ben esada demiştim beraber gidelim diye de sen git benim sporum var zaten demişti pislik (spor dediği de yamaç paraşütü)
görüşürüz canım :)
kızlar felaket başım ağrıyo dizi izlerken uyumuşum biraz biraz da uyuyacağm. bahar çarptı valla 30 kere falan hapşırdım heralde :2:
Ayşe'cim bu sistem çok güzel de tek kişiye yük oluyor. Diğer şekilde sıra arada bir geliyor. Kimse sıkılmıyor. Ben yine toplu şekilde kendi listeme not alacağım ama mesaj listesini herkes sırayla yazacak topiğe. En güzeli o. Yoksa diğer şekilde tek kişinin sırtına yük olacak.aslında bence bu sistem daha iyi ebrucum tek elden çıkması,karışıklık durumu olmuyor.bugün kime atılıyor vs gibi.daha düzenli bu şekilde
Ben tam 20 kilo aldım Ceren'cim ama allaha şükür şuan çoğu gitti azı kaldı. Şeker hastalığının genetik yatkınlığı çok büyük ama en büyük sebebi düzensiz ve sağlıksız beslenmek ile fazla kilo. İnşallah sende zayıfladıktan sonra hamile kalırsın. Sonrasında zaten yine dikkat ediyorsun ama diyetten hemen sonra hamile kalma sakın vücut ne yapacağını şaşırıyor örnek bendenizkaptanım hamilelik şekerinin mutlaka kiloyla ilgisi vardır ama benim bir arkadaşım da o kadar zayıf ki, 170 boyunca 50 kilo yok 48-49 hep.. hayatı boyunca da spor yapmış birisi... ama hamilelikte şekeri çıktı, o da dikkat etti.. yani olacağı varsa da oluyor demek ki... di mi... sağlıklı olmak en güzeli tabi.. napalım 10-12 kilo alcaz artıkk.. aman o kadarda kalsın da
Nerdesin bakim sen diyecektim ki açıklamışsın. Hayırdır canım eşin neden evde? Bi sorun yoktur umarım. :44:merhaba..nasılsınız hatunlar yarın büyük gün ..
Burcu'cum olmuşmu hiç perşembe günü nohut yemeği. İnşallah bu nohut şişkinlik yapıp yarın tartıda etkilemez seni. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun.sabah(07:30)
1 kutu süt
1 kase yayla çorba
1 bardak şekersiz çay
1 kase mercimek
salata
5 zeytin
3.2 litre su
Afiyet olsun Derya'cım güzel bir menü. Ama su az olmuş. Adım sayıyor musun yine?menü
1 yumurta
1 domates salatalık
şekersiz çay..
1 bardak ayran
az salata
3 kuru kayısı
ayran çorbası 1 kase..
su 2 litre
Diyete başladığından beri mi yoksa spordan sonra mı olmuş incelme? 7 cm çok güzel bir rakam. Tebrik ederimbugün ölçtüm basenlerimi başladığımdan beri 7 cm incelmişim
Afiyet olsun canım ikinci tost haricinde güzel bir menü olmuş keşke onun yerine daha doyurucu bişeyler yeseydin. Gece zor geçecek gibi senin için.bugünkü menüm:
bir avuçtan az leblebi
su 1,5 ama 3e yaklaşır
Dikkat et canım kendine hasta olma sakın.kızlar felaket başım ağrıyo dizi izlerken uyumuşum biraz biraz da uyuyacağm. bahar çarptı valla 30 kere falan hapşırdım heralde :2:
Noldu size yaaaa bence dikkat etmediniz kendinize havalarda bi ısındı bi soğudu tabii çarptı hepinizi. Geçmiş olsun ikinize de. İnşallah ilerlemeden düzelirsiniz. Sağlam olanlar dikkat etsin kendinedikkat et cnm kendine bende öleyim felaket bi baş ağrısı ve nezleyim 1 saat uyudum duş aldım geçti :2:
sana da geçmiş olsun burcum benimki ilaçlardanmış ya hastaneye gidip geldim artık dayanamadımdikkat et cnm kendine bende öleyim felaket bi baş ağrısı ve nezleyim 1 saat uyudum duş aldım geçti :2:
iyi geceeler tatlım inşallah vermişsindir o kadar canımiyi geceler çıtırlarım ben yatar sabah bildirim yaparım umarım çok güzel bi sonuç olr en azından 1 kilo olur yani hadi inş.
Ayşe'cim bu sistem çok güzel de tek kişiye yük oluyor. Diğer şekilde sıra arada bir geliyor. Kimse sıkılmıyor. Ben yine toplu şekilde kendi listeme not alacağım ama mesaj listesini herkes sırayla yazacak topiğe. En güzeli o. Yoksa diğer şekilde tek kişinin sırtına yük olacak.
Ben tam 20 kilo aldım Ceren'cim ama allaha şükür şuan çoğu gitti azı kaldı. Şeker hastalığının genetik yatkınlığı çok büyük ama en büyük sebebi düzensiz ve sağlıksız beslenmek ile fazla kilo. İnşallah sende zayıfladıktan sonra hamile kalırsın. Sonrasında zaten yine dikkat ediyorsun ama diyetten hemen sonra hamile kalma sakın vücut ne yapacağını şaşırıyor örnek bendenizGerçi benimki sürpriz bir hamilelikti
Nerdesin bakim sen diyecektim ki açıklamışsın. Hayırdır canım eşin neden evde? Bi sorun yoktur umarım. :44:
Burcu'cum olmuşmu hiç perşembe günü nohut yemeği. İnşallah bu nohut şişkinlik yapıp yarın tartıda etkilemez seni. Onun haricinde güzel bir menü afiyet olsun.
Afiyet olsun Derya'cım güzel bir menü. Ama su az olmuş. Adım sayıyor musun yine?
Diyete başladığından beri mi yoksa spordan sonra mı olmuş incelme? 7 cm çok güzel bir rakam. Tebrik ederim
Afiyet olsun canım ikinci tost haricinde güzel bir menü olmuş keşke onun yerine daha doyurucu bişeyler yeseydin. Gece zor geçecek gibi senin için.
Dikkat et canım kendine hasta olma sakın.
Noldu size yaaaa bence dikkat etmediniz kendinize havalarda bi ısındı bi soğudu tabii çarptı hepinizi. Geçmiş olsun ikinize de. İnşallah ilerlemeden düzelirsiniz. Sağlam olanlar dikkat etsin kendine
ebrum annem de böyle hiç spor diyet yapmadan kilo vermişti sadece bol et ürünü tüketti gerçi 60 kiloydu zaten 7. ayda 55 e düştü :) ben hiç çekmemişim ona 50 yaşında kadın halen benden zayıfssen de çok geçmeden verirsin inanıyorum :)
tatlım menünü alıntılamayı unutmuşum :) öğlenki ekmek 2 dilim olsa çok göze batmazdı :) suyunda önce 2,5 içmeye alış sonra 3 e çıkart su konusunda çok sıkıntılısın su içmeye alışman bile zaman aldı çünkü
biliyorum tatlım durumunu :) en azından bi meraba derdin de ondan azcık trip attım sana :)
bu süper bi haber zelişciğimçok sevindim annenin iyi olmasına daha da iyi olur inşallah :)
ayşecim seni haftanın su kraliçesi ilan ediyorumher zmaanki gibi karatay süper olmuş
farkettim canım :) yurtdışında olmasan telefonla haberleşelim dicem ama çok yazıyo
yürüyüşün suyun süperakşamki kayısı biraz sıkıntılı sadece afiyet olsun tatlım arayı da yapmışsın gözümden kaçmadı
suyunu inşallah arttırmışsındır tatlım. afiyet olsun gayet sağlıklı bi menü olmuş
kahvede çok sıkıntı yok tatlım şekersiz ve süt tozu kullanmazsan iy bile :) hatta bi dergide okudum kahve çekirdeği yemek bile yağ yaktırıyomuş
ben yumurtayı her gün yiyorum 1 tane yiyenler için sıkıntı yok 2den fazla yiyenlerde sadece beyazını yiyin diyolar çünkü sarısı kolesterol yapabiliyo
burcuuuuuuu sabahki yumurta dışında hiç protein yok güçsüz kalacaksın dikkat et canım dünde yoktu sanırım ya da yanlış mı hatırlıyorum bilemedim:26:. afiyet olsun :)
deryaaaa sen niye daha önce gelmedin böyle örnek menülere ihtiyacımız var :) ben ben ben bayıldım
ne desen haklısın canım yaptım bi hata azarı yiyim bi daha yapmiyim dedim iyi de oldu ağzıma sürmücem artık
burcuuu bu bizim cacık ya babaannem cacık derdi küçükken hiç anlamazdım böreğin içine de koyardı çok güzel tadı yemek olarak hiç yemedim merak ettim tadını :)
evet canım ebru da geldi :) bundan sonra daha da dikkat edicem hedefime çok az kalmışken yapmamam gerekirdi
bana atıyosun canım pazartesiden itibaren hiç göndermemişsin hepsini sayıp gönderirsin :)
150.000lik bi ev baktık 30unu çıkartabileceğiz ama 120.000 de krediyle almak çok zor. esad tek çalıştığı içinde onay da sıkıntı oluyo garanti vermedi mesela. ya babasının üzerinden alıcaz ya da bi süre daha beklemek zorunda kalıcaz hayırlısı bakalım :)
çok iyi yaaaşimdi emziriyo biraz daha verir mutlaka :)
iyi geceler tatlım
tamam tatlım iyi geceler ben öpüyorum
görüşürüz canım
jillianı yap sen canım ağırlıksız yapınca sıkıntı yok bende ağırlıksız yapıyodum kollarım inceldi ama ağırlıkla kas yapıyo kilon çok olduğundan ağırlıkla yapma sakın :)
kızlar bu kraliçelik olayı çok aklıma yatıyo ne dersiniz farklı kategorilerden kraliçelik sistemini başlatayım mı :) o zman yapamadığımız şeylere daha çok dikkat ederiz:)
kategoriler de şöyle olabilir mesela:
-su
-spor
-cuma günlerindeki kilolara göre en fazla veren de diyet kraliçesi olsun :)(tabi yüzdeye göre)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?