Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buyur uyku sersemi hedef kilosuna 56 yazdi
ilk hedef 59 sonra 56 ve daha asagi olacak duruma göre.
ben sunu bidaha düzeltip döneyim

Bende 70 yazdım hedef kiloma..Oraya bir geleyim hayırlısıyla ondan sonra 60 yazıcam
Başarabileceğimi pek sanmıyorum ama..Sanki 65 lerde kalıcakmışım gibi bir his var içimde ama denemekte fayda var.

Bildirimleri beklerken bende azıcık dosya fln baktım.Kaç gündür bir isteksizlik var bende de hiç çalışasım yok ama bugün cuma dosya bırakmamam lazım.Neyseki arada azıcık yaptığım işlerle bayaaaa bi yol aldım.Akşama kadar bitirmiş olurum inşallah.. Ehhhh yarın da tatil yatmaca dinlenmece
Arada sil süpürde yaptığım gün cumartesi ama zararı yok.Haftada bir neticede

Canım belki bir iki gün sonra normale döner kion moralini bozma hiç
Antep fıstığı geç saatte olçmuş ama sporun süper olduğu için dengelemiştir gayet canımcım, afiyet olsun.
Ay maşallah işte öyle beğenilen çiftlerden olmak istiyorum ben yahuuu! Benim Batman de manken gibi :)
Şu döner durumu için de tebrik ediyorum canımcım benim, açlık metabolizmasına girmemişsindir bence sonuçta İsveç diyeti falan yapmıyorsun :)
Regl ödemidir canımcım, olsun giden gidiyor sonuçta :)

Oyhh dolu dolu yemişsin bugün ama gayet sağlıklı :)

tebrikler venüüüsss, harikasııınn, bi de kaçamak yapmıştın, süpersin cnm, 1 temmuz
Teşekkür ederim bebişkommmm
evet yarıyor,süper bi spor...

:
Ay güzelmiş hihih
Kilo bidlirimi:

Geçen hafta:81
Bu hafta: 80.4

Ben kaçıyorum kızlar,geç kaldım
Süpper canımcımmm

Ay harika bir sonuç buuuuuu!!!! Tebrik ederimmm
günaydın
geçen hafta :61.9
bu hafta :61.6

benim için ne karar alındı izinlimiyim :26: yoksa haftaya cumaya sanırım herşey daha kolay olur benim için :)
Süper bebişkommm tebrik ederim
Zero şeker küpü değil mi bebişim sanki :?

günaydın kızlar takımın yüz karası geldi 300 gr + dayım hala

68,7 geçen hafta
69,0 bugün
wc problemimde de var 2 gündür uzun zamandır olmuyordu bugün form çayı falan içeceğim
Canım olsun, ödemin vs olabilir yada kaçamak etkisidir. 1-2 güne düzelir.
venüscüğüm tebrik ederim :)
Teşekkür ederim fıstığımmm
Bebişkom bu süpeeeeer! Tebrik ederim seniii!

Bence bu haftada yine iyiyiz kızlaaar

Afiyet olsun fıstıkımm
geçen hafta:66.9

bu hafta: 66.9

fark : 0

yüzde : 0

Kaçamaklar mı oldu bebeğim senin yoksa metabolizman mı alıştı acaba beslenme düzenine?
kızlar toparlanmamız lazım çökmüşüz bu hafta ya herkes bugünden itibaren kendine gelio haftaya kadar kaçamak yok
Aynen öyle 1 Temmuz'a kadar kaçamak yok zaten, siz de yapmayın aşkımcımlar

tebrik ederim canim. dikkatimi cektide bir sen 100-200gr öndesin bir ben. bu ikimizinde sürekli verdigi anlama geldigi icin cok güzel
tebrikler canim

hihihi evet bebişkomm

Haftaya daha iyi sonuçlarla döneceğiiiizzzzz

Ay harika bir sonuç buuuuuu!!!! Tebrik ederimmm

Zero şeker küpü değil mi bebişim sanki :?

Canımcım Zero sıfır şeker.Dukan ona izin veriyor ama ben çok fazla tüketmemeye çalışıyorum.Belki bugün biraz goji falan alırım.Benim pancakeler arada tatlı da olsa fena olmaz

Bende 70 yazdım hedef kiloma..Oraya bir geleyim hayırlısıyla ondan sonra 60 yazıcam
Başarabileceğimi pek sanmıyorum ama..Sanki 65 lerde kalıcakmışım gibi bir his var içimde ama denemekte fayda var.

banada öle gelio şu an kaldım gibi ya

kaçamak yapmadım venüs bence vücut alıştı o yüzden bi tık daha azaltmam lazım yemek işini bide öle denicem bu hafta zaten sınav haftasına giriorum artık çok hareket olmaz gibi

hilalcim tamam, bölünüyormuş
kusura bakma...

ya niye öyle diyorsun yaparsın inşaallah...

Yemeği azaltırsan bünyen kıtlık sinyali vermez mi burcu?
Aca bi iki gün yediginden fazla yiyip bünyeyi şaşırtsan mı?
Yinede bilemiyorum,bu sefer bide kilo alırsan oda işe yaramaz... :44:

Ama üzülme, bayagı vermişsin duraklama olması normal

artık kısmet kuzum ya haftaya bakalım

kızlar 2 yni foto ekldm bakarsınız

bu fotolara bakınca çok ciddi fark belli oluyor cnm... bravoo

Burcu, duraklama olduğu zaman, diyetisyenim bana çok protein ağırlıklı bir diyet vermişti..
sabah mesela 2 yumurta yeşillik 1 dilim ekmek, öğlen akşam ise ızgara et-tavuk-balık salata gibi... bu şekilde 3 gün yapıyorsun, vereceksin eminim...

yani yıllar önce vermişti ama işe yaramıştı.. haberin olsun cnm...

denicem canım bunu ızgara tavuk yiybiliyorum ama yarın zatn piknik var bn akşam ymğinide geç ymeye başladım ya artık ski saatime geri döncm ya

Burcuuuuuuuuuuuuuu gittikçe güzelleşiyorsun baktımda.Sakın pes etme daha verebilirsin.Bak şu protein ağırlıklı diyetler gerçekten senin sorununu çözer.Kilo veremeyen beni bile çözdü

ya dvamlıda et balık tavuk ynilmez kiiii

***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (74,6/73,4 /1,2 /1,61% )
pegasus07 : ( 58,6/58,5 / 0,1/0,17% )
pokemon51 66,6/67,0 /-0.4 /-0.60% )
eftelya_blue: (64,3 /63.2 /1.1 /1.71 % )
RrapunzelL 71.1 /70.8 /0.3 /0.42% )
Ausencia 62.3 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
bahar2106 62,0/61,5 /0,5/0,81% )
buyumeyenbaby72 /72,4 /-0,4 /-0,56% )
zeynep_canan 70,1/68,6 /1,5/2,14% )
demmay: (60.5/59.5 /1 /1.65% )
cimcimesude(66,6 /65.9 /0.7 /1.05% )
gogo2405( 72.8 / 72.1 / 0.7 /0,48 %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60
4.TAKIM ORTALAMASI 0,63 %

dogru canım yani bn öle hesapladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…