Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

harikasın hilal ya ip atlama işine bende başlıcam tekrrdan

yeni geldim kızlar yoruldum bittim gezmekten.kpsss yi hallettim sonra pazardı çarşıydı derken çok yoruldum.öğlen 1 tane simit yedim.ya poğaca yiyecektim ya simit.simiti seçtim poğaca daha yağlı olduğu için.akşamı da menemen ve ayranla kapatmayı düşünüyorum.

Anlat demiycem çünkü mesele uzun anladığım kadarıyla.Allah yardımcınız olsun inşallah bütün engelleri kolayca aşarsınız.Paylaşmak istersen biz hep burdayız serrecim..
canım mesela bununla krep kek filan yapıp yiyebilo musun ve fiyatı ne kadar oortalama

Evet canım karbonhidrat yerine hep bunu kullanıyoruz..Kek,ekmek,krep...Sabahları ekmek yerine bundan pancakeler yapıyorum işte ben..Üstelik hamburger bile yiyebilirsin düşünsene hayatında kepek olunca
Ben ayda bir paket alıyorum sanırım 4-6 tlk arasında değişiyor aldığım yere göre..Kipadan 4 küsüre alabiliyorum mesela..

kizlar ben cikayim temizlik yapmam gerek.
pööfff baya ince temizlik olacak bugün sanirim spor ve yürüyüs yapamayacagim eger güc bulursam aksam bir turlarim belki
görüsmek üzere kizlar, bugün dereceye giremeyecegiz gibi ama hadi bakalim hayirlisi.
hep ben cok verdigimde 1. olamiyoruz birkacyüz gram verdigimde 1. oluyoruz ne istir anlamadim

Son düzenleme:

kisa yas farkimiz cok canim sorun o yani ailem onu tanimiyor ama yastan dolayi direkt red ettiler.
onlarada hak veriyorum ama ben kendimi onun yaninda cok güvende hissediyorum ve aramizda okadar yas oldugunu hissetmiyorum.
özeti bu canim

kisa yas farkimiz cok canim sorun o yani ailem onu tanimiyor ama yastan dolayi direkt red ettiler.
onlarada hak veriyorum ama ben kendimi onun yaninda cok güvende hissediyorum ve aramizda okadar yas oldugunu hissetmiyorum.
özeti bu canim

Sen 21 miydin Nur? Oda olsa kaç olabilir ki:18::18:

kizlar bu sefer gercekten gercekten cikiyorum yani essah
görüsmek üzere konu temizlik olunca zor cikiliyor burdan
bye bye citirlar

serrecik degil iste ser-ce-cik canim bende bir ara öksüzü öküz diye okuyordum o daha fenaydi tabi

evet ben 21 o 38 canim.
Bekar daha önce hic nisanlanmamis evlenmemis bu arada onuda yazayim :)

Amannnnnnnn bende bişey sandım:)))) benim kardeşim 21 yaşında 39 yaşında sevgilisiyle evlendi.Çok konuşuldu ama allah bozmasın çok mutlular
Darısı başınıza..
Ben şimdi çıkıyorum kızlar kipada yulaf kepeği kampanyası varmış.Kaçırmamam lazım ne zamandır kalmamıştı yeni gelmiş.

iyidir heralde cnm yaa, hatırladığım kadarıyla çok da fazla marka çeşitliliği yoktu zaten..

neyse, poğaçadan iyidir ama tamamını mı yedin cnm ya? çeyrek-yarım yeseydin..

kız azz mıı? az değil tabi ama allah bozmasın, yaş farkı mutlulukta bir kıstas değil.. hayırlısı olsun Nur'cum senin için de ..

bende alıcam o zamannnnnn hemende tarflere bakıp yapıcam kendime bi denicem

bende alıcam o zamannnnnn hemende tarflere bakıp yapıcam kendime bi denicem

bi şey diicem, o zaman ben de alayım , arada ekmek yerine bunu yerim.. ben eskiden dukan yapmıştım bikaç hafta, o zaman yapıyordum tarifleri.. ilk zamanlar pek beceremedim ama sonra güzelleşti.. faydalarını da biliyorum, walla biz de yapalım Burcu arada?

yapalım cern ya ben bi bakıyım marketler umarım bulurum alırım ya çünkü canım çekio yiyemiorum artık kaçamk yaparsam tam yapıcam sanırım ve bana rahar 1 2 kilo olarak dönck

yapalım cern ya ben bi bakıyım marketler umarım bulurum alırım ya çünkü canım çekio yiyemiorum artık kaçamk yaparsam tam yapıcam sanırım ve bana rahar 1 2 kilo olarak dönck

yok artık, 1-2 kilo ne kaçamağı yapıcan kız? nutella kazanının içinde mi oturucan
hadi 300gr de-500gr de

ama sööliim yulaf kepeğiyle yaptıklarım da ööle manyak lezzetli şeyler olmuodu belki de ben beceremiodum bilmem ama hiç yoktan iyidir tabi..

kızlar kaptanımızla konuştum :) interneti yokmuş o yüzden gelemiyomuş. girebildiğim zaman gelirim dedi :) kaptanımız iyiymiş ama bebiş biraz sıkıntılıymış sütün yetmemesi falan sıkıntı inşallah iyi olur :) ben de hala evle uğraşıyorum sabahtan beri yağmur durmadı bekliyoruz boş boş

bi kre bozarssam dvamı glir ceren olsun nefsimi köreltsin yeter

ay ya ne sıkıntısı var acep geçmiş olsun dediğimizi ilet emoş sanada kolay gelsn kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…