Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Liste doğru canımkilo veren herkesi tebrik ederim ama bu hafta olmadı
Haftaya bomba düşsün buraya bak küserim yoksa

Son düzenleme:
200 gr aslında fark ama izinden döndüğüm için 3e bölünüyo

anladım kuzum

Liste doğru canımkilo veren herkesi tebrik ederim ama bu hafta olmadı
Haftaya bomba düşsün buraya bak küserim yoksa

evet hilal hırs yaptım ama sınavlarım başlıo o yüzden yemeği azaltmam lazım çnkü spor çok yapamıcam sanırım yada gece yarılarına kadar spor yapıcam bilmiorum

Evet o kaçamağa bende yetiştim ama ben öyle şaka olsun diye takıldım senin yağlara

Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.9 (3.5.13)
Bugün: 73.0 (10.5.13)
Skor: -900 gr
Hedef: 50 kg

tebrik ederim canim. dikkatimi cektide bir sen 100-200gr öndesin bir ben. bu ikimizinde sürekli verdigi anlama geldigi icin cok güzel
tebrikler canim

Kızlar canım çok sıkkın yaa, walla moralim bozuldu... hem hala hastalanamadım, hem 100grcık eksi, bu nee yaa, pööff.. walla enerjim düştü... şimdi de 2-3 saat toplantım var.. aman beee...

canim eger kacamak yapmadiysan dedigin gibi siskinliktir o regl öncesi normal üzülme canim

Kilo bidlirimi:

Geçen hafta:81
Bu hafta: 80.4

Ben kaçıyorum kızlar,geç kaldım

tebrik ederim canim

ben almanyada yasiyorum canim. almanlarin boyu genel olarak uzundur hele bacak boyu türklere göre daha uzundur ama ona göree kalcasizlar biz bodruma gidecegiz insallah canim. yani sizde bizde öyle ayarlamisizki regl konusunda süpheye düstük

günaydın kızlar takımın yüz karası geldi 300 gr + dayım hala

68,7 geçen hafta
69,0 bugün
wc problemimde de var 2 gündür uzun zamandır olmuyordu bugün form çayı falan içeceğim

olsun canim benim. ben gecen hafta 300gr azdim diye üzüldüm ertesi gün birden kilom 600gr kadar düsmüstü yanlis hatirlamiyorsasm.
tebrik ederim canim

ay canim benim ya evet normal sinirlerin bozulmasi. insallah bugü n rahatlikla tasinirsiniz kacamakta olmadan

kizlar suan cok uykusuzum.
hemen tickerimi zevkle degistitrirp devam uyuyacagim.

ben yolculuk yapmadigim sirf bekledigim halde sarhos gibiyim, sevdicegim ne haldedir kimbilir
uyaninca ögrencez artik insallah

buyur uyku sersemi hedef kilosuna 56 yazdi
ilk hedef 59 sonra 56 ve daha asagi olacak duruma göre.
ben sunu bidaha düzeltip döneyim

Canım seni 74,7 yazıyorum o zaman değil mi:26:

evet cnm.
100grcık farkım var, sabah başlangıç-geçen hafta-bu hafta- yüzelik hepsini yazmıştım, oradan da kontrol edebilirsin..

günaydın kızlar takımın yüz karası geldi 300 gr + dayım hala

68,7 geçen hafta
69,0 bugün
wc problemimde de var 2 gündür uzun zamandır olmuyordu bugün form çayı falan içeceğim

anladım cnm, kaçamak yüzünden heralde wc de etkiler haliyle.. haftaya dönüşümüz muhteşem olsun..

ceren bi doktora git bak hamile fiilan mısın kız sen

canım mz kabız yapar bide meyveler accuk geç olmş

sende yne 100 gr bende o da yok

yok cnm, bugün başlayacak, işaret verdi.. ama hem gecikti diye, hem kilo olayına moralim bozuk walla...
kızz o kadar tatlılar mezeler vardı ki, o meyveleri yemem lazımdı zaten çok az ...

geçen hafta:66.9

bu hafta: 66.9

fark : 0

yüzde : 0

olsun Burcuumm, haftaya verirsin, sen çok verdin ya, artık ufacık kaçamaklar etkiler cnm...

canim eger kacamak yapmadiysan dedigin gibi siskinliktir o regl öncesi normal üzülme canim

kaçamak yapmadım cnm yaa, şişkinlik evet bence de.. görücez 3-4 güne...

kızlar, kilo veren herkesi kutluyorum , veremeyenler ya da çokk azcık artıda olanlar da aynen devam.. haftaya düzeliyoruz.. moralim çok bozuk kızlar, çok yazamıcam bugün.. bu regl olayı heralde hormanlarımı dağıttı, öyle düşük ki enerjim.. toparlanmam lazım.. ama bozgun bi şey yok yani merak etmeyin...

kaçamak yapmadım ceren ya ama haftaya dönüşüm iyi olcak inşallah

kas yapmaya sevinmemem lazım ya çünkü hala fazla kilom var

olsun canim cok uzun süre yapmadin, bundan sonrada azaltacakmissin zaten bisey olmaz

üzülme canim görceksin reglden sonra daha cok vermis olacaksin
tabi eger hamile degilsen gercekten

kızlar ben temizlik yapcam sonrada ders öptüm hepiniziiii gelirim arada bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…