bana hamilymiş gibi geldi canım valla bizd öle gördük derslerde ama sn tecrübelisin msela
olabilir de, olmayabilir de burcucum.ben de aynı belirteler olmuştu ek olarak uyku,duygusal dalgalanma ve yorgunluk vardı
konuyu dağıtalım bnce yoksa biz diye diye bişiyi 40 kere desen olurmuş olacak
evet evet, kapatalım , yrn görücez.. zaten yine sancım arttı , belki de bu gece sökecek...
Vallahi millet neler yapıyor kepekle..sadece bişeyi unutma un gibi su çekmiyor.Yani sıvı yaptığın hamur piştikçe asla sertleşmek unutma..bende alıcam o zamannnnnn hemende tarflere bakıp yapıcam kendime bi denicem
Acil şifalar dilerim canım..Allah yardımcınız olsun.iyi akşamlar kızlar
melekcim simit kalori olarak daha yüksek ama poğaçada margarin ve + katkı maddesi çok fazla.kalori değil içeriğine bakmak lazım.ayak üstü en masum simit vardı önümde dürük ekmek vs. es geçtim yani mis gibi kokarlarken.
moralim çok bozuk kızlar 2013 hiç iyi gelmedi bize Allahım hayırlısını versin.önce kayınpederimi kaybettik ardından dedemi.şimdi de annanem hasta,hastanede yatıyorAllahım şifa versin annaneme ve tüm hastalara çok üzgünüm uzaktayım bişey yapamıyorum gurbette olmak zaten zor heleki böyle zamanlarda daha da zorlaşıyor
Burcuu, ben hala hastalanmadım...
yrn test yapıcam sanırım...
Kızlar menümü fln aynı programladığım gibi hallettim..Birde güzel helva yaptımm.(Dukan helva)afiyetle çayla yedim..Ama bir kaç gündür dikkatli gidince midoşu almamaya başladı.Hepsni yiyemedim hazırladıklarımın
Nihayet moda girdi bu akılsız hilal galiba
Menüm:
Sabah: (11.00)
2 dilim tam bugday ekmeğiyle peynirli tost
1 bardak ayran
Öğle: ( 14.30)
1 dilim ekmek
4 kaşık kuru fasülye
Ara:
1 elma
Akşam19.30)
1 kase şehriye çorbası
20 dk. yürüyüş
3 lt. su
Suyum 3 lt.Bugün ip atlayabilirmiyim bilmiyorum ama mekikleri şimdi halledicem.Biraz karın hareketleri fln yapıp yatarım.Yarın da evdeyim.Geç gelirsem beni merak etmeyin benim bıcırık bilgisayarı açınca ağlıyor bana ver diye.O uyudukça gelirim
İyi geceler kızlar
sen begendin ama ben aclıktan gebericemişte bu hilal
beğendim canım
Suyum 3 lt.Bugün ip atlayabilirmiyim bilmiyorum ama mekikleri şimdi halledicem.Biraz karın hareketleri fln yapıp yatarım.Yarın da evdeyim.Geç gelirsem beni merak etmeyin benim bıcırık bilgisayarı açınca ağlıyor bana ver diye.O uyudukça gelirim
İyi geceler kızlar
sen begendin ama ben aclıktan gebericem
iyi geceler canım
kizlar bugün kahvaltimi atlamak durumundaydim.
ögleyi kacta yedigimi hatirlamiyorum, ama bugün forumda yazmistim galiba 15:15 gibiydi
1 tabak ezogelin corbasi
1 d. t.b.e.
3 bardak yesil cay
19:00
6 kücük köfte izgara
salata + 1 tk zeytin yagi
3lt su
spor yok bol temizlik vardi cok yoruldum
kızlarr 7. olmuşuz
inanamiyorum okadar kötü
neden hep ben az verince 1. cok verince dereceye zor giriyoruz anlamadim
canım iyi güzl hoş aslında ama 1 d.t.b.e nedir bide doydun mu bugün :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?