Ayşe'cim simitin kalorisi pogacadan fazla.sonuçta susamda yağlı bi tahıl.
Nur,yaş farkı bayağı varmış aranızda.Kötümser olmak istemem.Şu an sevgiden bunu göremiyorsunuz, ama ilerde bakış acılarıniz bile çok fark yaratır.Ha böyle olmayıp mutlu da olabilirsiniz.Nasip...
Burcu afiyet olsun :-D
kızlar kaptanımızla konuştum :) interneti yokmuş o yüzden gelemiyomuş. girebildiğim zaman gelirim dedi :) kaptanımız iyiymiş ama bebiş biraz sıkıntılıymış sütün yetmemesi falan sıkıntı inşallah iyi olur :) ben de hala evle uğraşıyorum sabahtan beri yağmur durmadı bekliyoruz boş boş
sabah(11:00)
2 yumurtadan yagsız omlet
çatalın ucuyla peynir
4 zeytin
1 dilim kızarmış tam bugday
6 tane çeri domates
öğle(15:00)
sebze yemeği
1 kase yoğurt
akşam(17:45)
2 yumurtadan yağsız sbzeli omlet
yarım kk peynir
4 çeri domates
3 lt su
200 ip atlama
40 dk karın basen egzersizi
50 squats
500 ml yeşilçay
ayy, süt olayı sıkıntı , düzelir umarım biran önce yaa, aç kalmasın bebişimiz..
Emoş'um siz de taşınırsınız inşallah biran önce... işiniz biter hızlıca
çok güzel Burcuu, boll protein olmuş işte
Kızlar, bugünkü menüm:
sabah(08:00)
kepek ekmeğine tost
çay
öğlen(12:30)
1/2 kase mercimek çorbası
kabak yemeği
yoğurt
ara(15:00)
1/2 muz
ara(16:30)
2 ceviz
6 badem
akşam(19:20)
2 köfte
haşlanmış brokoli+havuç
salata
yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
ara(20:30)
200ml light sütlü neskafe
1 kupa yeşil çay
spor yok
3lt su. (2,7 ama daha içerim,3ü tamamlıcam)
kimse yok kızlaaarrr
iyi akşamlar kızlar
melekcim simit kalori olarak daha yüksek ama poğaçada margarin ve + katkı maddesi çok fazla.kalori değil içeriğine bakmak lazım.ayak üstü en masum simit vardı önümde dürük ekmek vs. es geçtim yani mis gibi kokarlarken.
moralim çok bozuk kızlar 2013 hiç iyi gelmedi bize Allahım hayırlısını versin.önce kayınpederimi kaybettik ardından dedemi.şimdi de annanem hasta,hastanede yatıyorAllahım şifa versin annaneme ve tüm hastalara çok üzgünüm uzaktayım bişey yapamıyorum gurbette olmak zaten zor heleki böyle zamanlarda daha da zorlaşıyor
Allah şifasını versin çok geçmiş olsun canım
iyi akşamlar kızlar
melekcim simit kalori olarak daha yüksek ama poğaçada margarin ve + katkı maddesi çok fazla.kalori değil içeriğine bakmak lazım.ayak üstü en masum simit vardı önümde dürük ekmek vs. es geçtim yani mis gibi kokarlarken.
moralim çok bozuk kızlar 2013 hiç iyi gelmedi bize Allahım hayırlısını versin.önce kayınpederimi kaybettik ardından dedemi.şimdi de annanem hasta,hastanede yatıyorAllahım şifa versin annaneme ve tüm hastalara çok üzgünüm uzaktayım bişey yapamıyorum gurbette olmak zaten zor heleki böyle zamanlarda daha da zorlaşıyor
iyi akşamlar kızlar
Ölmüşleriniz nur içinde yatsın, başınız sağolsun cnm, Anneannen'e de acil şifalar diliyorum
Ölmüşleriniz nur içinde yatsın, başınız sağolsun cnm, Anneannen'e de acil şifalar diliyorum
mesela bu sabaha karşı öyle şiddetliydi ki ağrım uyanıodum ama uykumu açamadım, sabah kalkınca dedim kesin bulaştım ben, banyoya havlumu faşan alıp gittim, duş yapıcam ya, baktım tık yok... ama yani hamile kalmak için bir çabam da yok, korunuyoruz yani.. olabilir mi yaa? herkes böyle denerken, öff nankörlük de yapmak istemem ama zayıflamak istiyordum yaa.. yani ne biliyim, heveslenmek de istemiyorum...kızlaaarrr???
bence bir test al eczaden için rahatlasın cerencim.ilk haftalarda aynen adet sancısı gibi ağrılar, kasıklarda ağrı, batma gögüslerde şişlik artı vs. oluyor.yoksa diyetine devam edersin varsa ne güzel hoşgelmiş, Allah aratmadan verdi süpriz yumurtamı, çok şükür dersin
bence bir test al eczaden için rahatlasın cerencim.ilk haftalarda aynen adet sancısı gibi ağrılar, kasıklarda ağrı, batma gögüslerde şişlik artı vs. oluyor.yoksa diyetine devam edersin varsa ne güzel hoşgelmiş, Allah aratmadan verdi süpriz yumurtamı, çok şükür dersin
bana hamilymiş gibi geldi canım valla bizd öle gördük derslerde ama sn tecrübelisin msela
ya kızlar işte nankörlük etmek istemiyorum tabii ama biraz zayıflasaydım ya.. neyse, heveslenmek de istemiyorum.. off bilmiyorum, yrn sabah test alıcam evet, ilk idrarla yapıcam bakalım.. kocam da komplo düzenledim sanıcak hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?