kızlar ben kaçar öptüm hepinizi
venüs 1 d.t.b.e -----> bir dilim tam bugday ekmeğiymiş
günaydın kızçeler kimsecikler yok bakalım bende gidicem birazdan sabah yağmur vardı ama hava açtı pikniiğe gidicez bol protein yicem çok seviyorum hepiniziii
Benden de günaydın 13. takımın çıtır hatunlarına
Günaydın kızlar...
Afiyet olsun canım, akşam yemeğin az olmuş sanırım.
Nasılsın canımcımmm
iyiyim canımcım sen nasılsın?
Ya ben seni çok tanımıyorum, kendini biraz anlatırmısın
canım başlarda hergün yaptım sonra hareketleri ezberledim kendim yapmaya başladım şimdi yeni attığın videolarıda yapıorum ben yani bnm 40 dakiklık bacak basn egzersizlerimiz hepsi bunlardan ibaret işte ebsu şallının basen eritme var onda bacak filan çevirio onlar filan karıiştırdım kendime bi program çıkardım her akşam dizi izlerken yapıorum
bide tok karnına tartılma moralin bozulur
günaydın kızçeler kimsecikler yok bakalım bende gidicem birazdan sabah yağmur vardı ama hava açtı pikniiğe gidicez bol protein yicem çok seviyorum hepiniziii
Benden de günaydın 13. takımın çıtır hatunlarına
ben de baktım Nur'cum.. gayet güzel gidiyor, orantılısın bence.. Burcu'nun dediği hareketleri de yaparsan süper olacak..
kaptancım sen buralara takma kafanı, bebiş öncelikli şimdi hepimiz biliyoruz... huysuzluğu neden ki cnm yaa? bir derdi mi var, sütten mi acaba? sen de depresyona falan girme kaptanım.. fıstık gibi kiloları da verdin, neden giriyorsun, çık hemen çık, kapıdan dön
Sorma canım ben de böyle düşününce kendi kendime yıllarımı bedenimi tam olarak beğenemeden geçirdim...
Ay canım benim sevindim bu pozitif gidişata.. Ay çok tatlısınız siz sevgilinle şöyle bir canlandırdım da nazar değmesin.
Afiyet olsun canım, sporun da süper tebrikler.
Afiyet olsun canım, süper
Afiyet olsun canımcım sana daaa
Başınız sağolsun canım benim. Herkese böyle yıllar denk geliyor sanırım, geldi mi hep beraber geliyor.
1 d.t.b.e. neymiş anlamadım?
:44: hımm çok iyi olmamış bu durum.
Canım takımızda yer varsa kaptanımız sana geri dönüş yapacaktır.
Hoşgeldin kaptancığım, allah kolaylık versin küçük prensesle. Arada bir gelir kafanı dağıtırsın özledik seni
evet acilimi budur, ben en iyisi hep kisaltamadan yazayim daha sonrasinda daha cok yazmam gerekecekkızlar ben kaçar öptüm hepinizi
venüs 1 d.t.b.e -----> bir dilim tam bugday ekmeğiymiş
anladım canım...
İyi gibiyim bakalım, canım ben ismimi burada paylaşmıyorum. Bana Venüs diyebilirsin, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum. 2 Mart 2013'den beri diyet yapıyorum
günaydin kizlar direkt konuya daldim gecmise baktim.
nasilsiniz?
ben suan andan itibaren acele etmek durumundayim.
aksama bir orduyu misafir edecegiz diyebilirim
görüsmek üzere
Hadi bakalım inşallah sonunda güzel bir rakam görürsün.Günaydın Burcuuuu, günaydın Kaptancıııımmmm, günaydın 13. takıııımm :)
hemen haberi vereyimdün gece geç saatte hastalandııımm yani asayiş berkemal... ay bitsin de ne kadar verdim aslında bu hafta göreyim yaa, 100gr çok üzmüştü beni...
Size yararım olmuyor diye düşünüyorum Burcu'cum. Ama maşallahı var takımımızın. Hepiniz çok başarılısınız. Her dakika öpüyorum zaten prensesi.biz kendi aramızda idare ediyoruz kaptancım senin ve bebişin sağlığı hepimizz için daha önemli siz iyi olun burayı düşünme kolay gelsin prnsesi öp bizim için
Sorma Ceren'cim dün akşam farkettim ama sanırım çabuk atlatacağım. Doktor sütün yetmiyor dedikten sonra psikopata bağladım. Sürekli çocuğun yediği içtiğiyle meşgulüm. Mama başladım ama içimden hiç gelmiyor mama vermek. En çok bu etkiledi beni. Akşamda farkettim ki kötüye gidiyorum şimdi takmamaya çalışıyorum. İnşallah biran önce normale dönerim.ben de baktım Nur'cum.. gayet güzel gidiyor, orantılısın bence.. Burcu'nun dediği hareketleri de yaparsan süper olacak..
kaptancım sen buralara takma kafanı, bebiş öncelikli şimdi hepimiz biliyoruz... huysuzluğu neden ki cnm yaa? bir derdi mi var, sütten mi acaba? sen de depresyona falan girme kaptanım.. fıstık gibi kiloları da verdin, neden giriyorsun, çık hemen çık, kapıdan dön
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir sorun yoktur dişle ilgili.Kızlaar, ben çıkıyorum şimdi, dişçiye gidicem, ordan kayınvalideme uğrıcaz... biraz işlerim var, öğlen gelirim artık..
öpüldünüüzz..
Amin canım çok teşekkürler.
Sorma canım ben de böyle düşününce kendi kendime yıllarımı bedenimi tam olarak beğenemeden geçirdim...
Ay canım benim sevindim bu pozitif gidişata.. Ay çok tatlısınız siz sevgilinle şöyle bir canlandırdım da nazar değmesin.
Afiyet olsun canım, sporun da süper tebrikler.
Afiyet olsun canım, süper
Afiyet olsun canımcım sana daaa
Başınız sağolsun canım benim. Herkese böyle yıllar denk geliyor sanırım, geldi mi hep beraber geliyor.
1 d.t.b.e. neymiş anlamadım?
:44: hımm çok iyi olmamış bu durum.
Canım takımızda yer varsa kaptanımız sana geri dönüş yapacaktır.
Hoşgeldin kaptancığım, allah kolaylık versin küçük prensesle. Arada bir gelir kafanı dağıtırsın özledik seni
Günaydın. Alıntıyı sabah yaptım, cevap yazana kadar akşam olduGünaydın kızlar...
Sana da günaydın canım.Günaydın kızlaaar
Öncelikle geçmiş olsun canım, sanırım anneannen hasta. Allah şifa versin inşallah biran önce. Geçmişi okuyamadım sütle ilgili kısmıda okumadım sanırım. Kusura bakma. Zahmet olmazsa özel mesaj atabilir misin? Zaten süt konusu alt üst etti psikolojimi. :26:selam kızlar.
ebrucum Allah yardımcın olsun ne depresyonu sağlıklı 2 prenses annesisin ve güçlü bir kadınsın canım
sütle ilgili yazmıştım okudun mu canım.
cerencim gözün aydın canım bu hafta çok iyi vereceksin eminim
nurcum bakıyorum resimlerine hemen
venüscüm,burcucum,melekcim size de öpücükler
süpersin venüssssssss tebrik ederm kaçamakların olmasa kimbilir nasıl verecektinBaşlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.9 (3.5.13)
Bugün: 73.0 (10.5.13)
Skor: -900 gr
Hedef: 50 kg
olsun ceren azda olsa veriyorsun üzülme hem senin troid vardı sanırım şişkinliğinde varmış iyi yinedegünaydın Kızlaaarrr,
haberler kötü, -100-200 arasında gidip geldim ama -100de karar kıldı tartım...
hala regl olmadım, onun etkisi diye umuyorum, perişanım
başlangıç:78,6
geçen hafta: 74,8
bu hafta: 74,7
fark: -100gr
%lik: 0,13
tebrikler melek ablaKilo bidlirimi:
Geçen hafta:81
Bu hafta: 80.4
Ben kaçıyorum kızlar,geç kaldım
Ben listede değilim bu hafta ama yinede yazayım..
Geldiğimde Salı günü :88,3
Bugün : 86,5
Fark :1,8 - %2,04
Keşke her hafta bu kadar inebilsem ama bunlar son günlerde tıkındıklarımla ilgilisanırım.hemencik yerleşmeden gidiverdiler.
ayşe abla senin menülerin herzaman süper oluyo bencede şişkinliktendir üzülme devam etgünaydın kızlar takımın yüz karası geldi 300 gr + dayım hala
68,7 geçen hafta
69,0 bugün
wc problemimde de var 2 gündür uzun zamandır olmuyordu bugün form çayı falan içeceğim
teşekkürler emoşummzeliş süpersin tatlım :) aynen devam :)
teşekkürler melek ablaHilal.cim anladım canım.o zaman sen bu hafta öteki takıma kilo bildireceksinsüper vermişsin tebrikler
Emos sağol.öyle aman aman bi kilo değil ama ışte :-/
Zelis süpersin tatlım
Ayşe,haftaya tam gaz devam et.moral bozma.
makarna mı pilav mı burcuuu idollerimdendin sen ya yapılır mı bugeçen hafta:66.9
bu hafta: 66.9
fark : 0
yüzde : 0
nur tebrik ederimmmmGecen hafta 74kg
Bu hafta 73.1kg
Fark -900gr
Yüzedesi 1,22
ehehehe utandım şimdi sağol venüs
Canım belki bir iki gün sonra normale döner kion moralini bozma hiç
Antep fıstığı geç saatte olçmuş ama sporun süper olduğu için dengelemiştir gayet canımcım, afiyet olsun.
Ay maşallah işte öyle beğenilen çiftlerden olmak istiyorum ben yahuuu! Benim Batman de manken gibi :)
Şu döner durumu için de tebrik ediyorum canımcım benim, açlık metabolizmasına girmemişsindir bence sonuçta İsveç diyeti falan yapmıyorsun :)
Regl ödemidir canımcım, olsun giden gidiyor sonuçta :)
Oyhh dolu dolu yemişsin bugün ama gayet sağlıklı :)
Teşekkür ederim bebişkommmm
Ay güzelmiş hihih
Süpper canımcımmm
Ay harika bir sonuç buuuuuu!!!! Tebrik ederimmm
Süper bebişkommm tebrik ederim
Zero şeker küpü değil mi bebişim sanki :?
Canım olsun, ödemin vs olabilir yada kaçamak etkisidir. 1-2 güne düzelir.
Teşekkür ederim fıstığımmm
Bebişkom bu süpeeeeer! Tebrik ederim seniii!
Bence bu haftada yine iyiyiz kızlaaar
Afiyet olsun fıstıkımm
Kaçamaklar mı oldu bebeğim senin yoksa metabolizman mı alıştı acaba beslenme düzenine?
Aynen öyle 1 Temmuz'a kadar kaçamak yok zaten, siz de yapmayın aşkımcımlar
iyi akşamlar kızlar
melekcim simit kalori olarak daha yüksek ama poğaçada margarin ve + katkı maddesi çok fazla.kalori değil içeriğine bakmak lazım.ayak üstü en masum simit vardı önümde dürük ekmek vs. es geçtim yani mis gibi kokarlarken.
moralim çok bozuk kızlar 2013 hiç iyi gelmedi bize Allahım hayırlısını versin.önce kayınpederimi kaybettik ardından dedemi.şimdi de annanem hasta,hastanede yatıyorAllahım şifa versin annaneme ve tüm hastalara çok üzgünüm uzaktayım bişey yapamıyorum gurbette olmak zaten zor heleki böyle zamanlarda daha da zorlaşıyor
o kadar kötümü yaa ama haftaya inanıyorım ben size kızlar toparlanıcazkızlarr 7. olmuşuz
hoşgeldin kaptanBenden de günaydın 13. takımın çıtır hatunlarına
ben yemek yiyip geliyorum kızlar zaten kimse yok :)
İyi diyelim iyi olalım Burcu'cum. Prenses çok huysuz göz açtırmıyor bana. Bende lohusalık depresyonuna girmek üzereyim sanırımKendimi toparlamaya çalışıyorum. Az kaldı kırkımızın çıkmasına. Ama zamanımın büyük bir çoğunluğunu bebiş alıyor. İnternetimde de sorun vardı gelemedim bi süre. Dün Emine'yede söylemiştim. Düzeldi allaha şükür. Buraya gereken ilgiyide gösteremiyorum. Bu konuyuda konuşmamız lazım.. Bugün fırsat buldukça buralardayım. Şimdi bebişi emzirmem lazım. Onu doyurayım gelirim yeniden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?