Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyiyim canımcım sen nasılsın?
Ya ben seni çok tanımıyorum, kendini biraz anlatırmısın

İyi gibiyim bakalım, canım ben ismimi burada paylaşmıyorum. Bana Venüs diyebilirsin, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum. 2 Mart 2013'den beri diyet yapıyorum

ok canim bende biseyler uydururum. dün senin dedigin videoyu yaptim birde 2 hareket daha ekledim linkide yazdim. simdilik onlari yaparim.

bide tok karnına tartılma moralin bozulur

bende aliskanlik oldu sabah aksam tartiliyorum ama o sudandir bence. bugün daha tartilmadim. yeni kalktim gece yine buradan ciktiktan sonra gec yattik olamaz böyle bisey

günaydın kızçeler kimsecikler yok bakalım bende gidicem birazdan sabah yağmur vardı ama hava açtı pikniiğe gidicez bol protein yicem çok seviyorum hepiniziii

Benden de günaydın 13. takımın çıtır hatunlarına

günaydin burcu ve günaydin kaptancim

tesekkür ederim canim dün aksam hemen basladim harekete

bundan sonra begernerek geciricez insallah.
tesekkür ederim canim, bizi yan yana yabaci insanlar gördüklerindede ayni seyi söylemistiler cok tatlisiniz birbirinize cok yakisiyorsunuz, yeni mi evlisiniz demislerdi
Allah yakistirinca kulda yakistiriyor demek ki
Sizde insallah cok tatli olursunuz o'nunla

kızlar ben kaçar öptüm hepinizi

venüs 1 d.t.b.e -----> bir dilim tam bugday ekmeğiymiş
evet acilimi budur, ben en iyisi hep kisaltamadan yazayim daha sonrasinda daha cok yazmam gerekecek

günaydin kizlar direkt konuya daldim gecmise baktim.
nasilsiniz?
ben suan andan itibaren acele etmek durumundayim.
aksama bir orduyu misafir edecegiz diyebilirim
görüsmek üzere

İyi gibiyim bakalım, canım ben ismimi burada paylaşmıyorum. Bana Venüs diyebilirsin, 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum. 2 Mart 2013'den beri diyet yapıyorum
anladım canım...
2 ayda süper kilo vermişsin ama şu listeyi hala paylasmadın bizimle
günaydin kizlar direkt konuya daldim gecmise baktim.
nasilsiniz?
ben suan andan itibaren acele etmek durumundayim.
aksama bir orduyu misafir edecegiz diyebilirim
görüsmek üzere

kolay gelsin Nur
Fotona baktım,biraz göbek için calısırsan süper olacak...
Kendimede diyorum tabi

Ya kızlar,agzımda yara cıktı,1 haftadır cok sızı yapıyor.
Ne yaptıysam geçmedi

Bildiğiniz bi yöntem var mı?

selam kızlar.
ebrucum Allah yardımcın olsun ne depresyonu sağlıklı 2 prenses annesisin ve güçlü bir kadınsın canım
sütle ilgili yazmıştım okudun mu canım.

cerencim gözün aydın canım bu hafta çok iyi vereceksin eminim

nurcum bakıyorum resimlerine hemen

venüscüm,burcucum,melekcim size de öpücükler

Hadi bakalım inşallah sonunda güzel bir rakam görürsün.
biz kendi aramızda idare ediyoruz kaptancım senin ve bebişin sağlığı hepimizz için daha önemli siz iyi olun burayı düşünme kolay gelsin prnsesi öp bizim için
Size yararım olmuyor diye düşünüyorum Burcu'cum. Ama maşallahı var takımımızın. Hepiniz çok başarılısınız. Her dakika öpüyorum zaten prensesi. Sizin yerinizede öperim

Sorma Ceren'cim dün akşam farkettim ama sanırım çabuk atlatacağım. Doktor sütün yetmiyor dedikten sonra psikopata bağladım. Sürekli çocuğun yediği içtiğiyle meşgulüm. Mama başladım ama içimden hiç gelmiyor mama vermek. En çok bu etkiledi beni. Akşamda farkettim ki kötüye gidiyorum şimdi takmamaya çalışıyorum. İnşallah biran önce normale dönerim.

Kızlaar, ben çıkıyorum şimdi, dişçiye gidicem, ordan kayınvalideme uğrıcaz... biraz işlerim var, öğlen gelirim artık..
öpüldünüüzz..
Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir sorun yoktur dişle ilgili.

Amin canım çok teşekkürler. Bende özledim sizleri

Günaydın kızlar...
Günaydın. Alıntıyı sabah yaptım, cevap yazana kadar akşam oldu

Günaydın kızlaaar
Sana da günaydın canım.

Öncelikle geçmiş olsun canım, sanırım anneannen hasta. Allah şifa versin inşallah biran önce. Geçmişi okuyamadım sütle ilgili kısmıda okumadım sanırım. Kusura bakma. Zahmet olmazsa özel mesaj atabilir misin? Zaten süt konusu alt üst etti psikolojimi. :26:

Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.9 (3.5.13)
Bugün: 73.0 (10.5.13)
Skor: -900 gr
Hedef: 50 kg
süpersin venüssssssss tebrik ederm kaçamakların olmasa kimbilir nasıl verecektin
olsun ceren azda olsa veriyorsun üzülme hem senin troid vardı sanırım şişkinliğinde varmış iyi yinede
Kilo bidlirimi:

Geçen hafta:81
Bu hafta: 80.4

Ben kaçıyorum kızlar,geç kaldım
tebrikler melek abla

saıdan cumaya 1.8 m tebrik ederi

günaydın kızlar takımın yüz karası geldi 300 gr + dayım hala

68,7 geçen hafta
69,0 bugün
wc problemimde de var 2 gündür uzun zamandır olmuyordu bugün form çayı falan içeceğim
ayşe abla senin menülerin herzaman süper oluyo bencede şişkinliktendir üzülme devam et
zeliş süpersin tatlım :) aynen devam :)
teşekkürler emoşumm
teşekkürler melek abla
geçen hafta:66.9

bu hafta: 66.9

fark : 0

yüzde : 0

makarna mı pilav mı burcuuu idollerimdendin sen ya yapılır mı bu şaka ya ben inanıyorum bu hafta çok iyi toparlarsın sen
Gecen hafta 74kg
Bu hafta 73.1kg
Fark -900gr
Yüzedesi 1,22
nur tebrik ederimmmm
ehehehe utandım şimdi sağol venüs

başın sağolsun ayşe abla alllah anneannenede acil şifalar versin daha iyimiş sanırın ama tam olarak eski sağlığına kavuşur inşallah
kızlarr 7. olmuşuz
o kadar kötümü yaa ama haftaya inanıyorım ben size kızlar toparlanıcaz
Benden de günaydın 13. takımın çıtır hatunlarına
hoşgeldin kaptan

ben yemek yiyip geliyorum kızlar zaten kimse yok :)

Son düzenleme:

Ebrucum merhaba..Beni hatırlarısın bilmem 9.takımdan arada yardımııza koşardın
Benide geçen yıl 1 mayısta bir kızım oldu.Lohusalık denince aklımı kaybettim sandığım tek dönemdi Deli gibi ağlıyordu bebek ve 3 gün süt yoktu Sonra allah vergisi arttıkça arttıkça arttı ama bebek süt emmeyi reddeyordu Günlerce ağlamaktan içim şişti.Bir akıllı da bana bebişe mama yedirsene ikinizede yazık demedi.Doğumdan hemen önce elimin altında bulunsun diye bir elektrikli pompa almıştım aklıma o geldi.Ben akıl edene kadar bebeğin kan şekeri düştüğü için sarılık oldu.Değerleri çok yükseliyordu ve doktor hala mama verilmeyecek diye tepemdeydi.Vel hasış ben gece gündüz uyumadan 15-20 dk arayla süt sağıp çıkanı yediriyordum.Kaç gün uyuyamadım bilmem ama bir taraftan ameliyat yaraları bir taraftan uykusuzluk ben iyice zombiye bağlamıştım
Bebek büyüdükçe sağmak için verdiğim ara uzuyordu çünkü hergün süt artıyordu.Kırıkımız çıktıktan sonra 2 saat arayla sağmak zorundaydım ve evden dışarı adım atamıyordum.Sürekli makineye bağlıyorsun kendini düşünsene onları taşıycamda gittiğim yerde kaynatıcamda vs vs..Birde sterilize etmek için makine aldık ona atıyordum parçaları.Bu kadar alet edevat taşımaktansa evde oturuyordum daha iyi yani.Şimünde 1 defa bile mama verseydim ne kadar işim kolaylaşacaktı.5 aydan sonra arada mama vermeye başladım da yeniden normal insanlar gibi yaşamaya başladı.Birde nasıl bu kadar kilo aldım diye kendime öfkeleniyordum.Olacağı buymuş daha ne olsun
Seninde sütle ilgili bir meselen var diye kızlardan duydum süt yetmiyor gibi algıladım ben ama sıkıntınızı tam olarak bilemiyorum.
Lohusalık diye duyunca acı günleri depreşti.Allah yardımcın olsun bu dönemden geçmek bana zor gelmişti ama hayatta herşey bir tecrübe.Bir faha bebek sahibi olsam beni kimse tutamaz

Merhaba kızlar.
Uyutamadım bugün bu kızı yahu:26: Ağlıyor bilgisayar için kavga ediyor benle gelemedim bi türlü
Bugün aklıa gelmeyen bişey başıma geldi ama kusurları affola kızlar..Et tavuk yumurta derken midoşum bulandı artık sonunda çıkardım
Mide biraz rahatlasın diye azıcık tuzlu krakerle bir parça ekmek yedim.Yediklerimin üstünede bir güzel uyudum
İyi başlaıştım aslında güne sabah yumurta ve hindi füme
öğle Haşlanış bir parça tavuk ve yoğurt...
Ara kraker ekmek
Akşamada yemem heralde midem rahatlamazsa..Menümü gece yazıcam inşallah
Kaçamak saymazsınız inşallah benim krakerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…