Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ok canim ozaman ben daha fazla vermeyi beklemeden bu programa basliyayim. hatta hemen basliyorum simdi
okadar temizlik yaptim yoruldum ama o göbüs gidecek!
popom sIkIlassin yeter daha fazla incelmesin hos durmaz suan bile tuhaf gelio bana kücük ve asagida daha cok

kizlar menümü yazdiktan sonrada baya su ictim.
tartida en son 75kg ciktim sabah 72.9kg dum umarim sabah yine 72li sayiya inerim
sok oldum yazmadan gecmiyeyim dedim

yarin benim iciin yogun bir gün olacak kizlar hemen yatayim ben

15 dakikalikmis bu süpeeeer kisa olmasian sevindim
bu programi hergün yapiyormuyuz burcucum

canım başlarda hergün yaptım sonra hareketleri ezberledim kendim yapmaya başladım şimdi yeni attığın videolarıda yapıorum ben yani bnm 40 dakiklık bacak basn egzersizlerimiz hepsi bunlardan ibaret işte ebsu şallının basen eritme var onda bacak filan çevirio onlar filan karıiştırdım kendime bi program çıkardım her akşam dizi izlerken yapıorum

kizlar menümü yazdiktan sonrada baya su ictim.
tartida en son 75kg ciktim sabah 72.9kg dum umarim sabah yine 72li sayiya inerim
sok oldum yazmadan gecmiyeyim dedim

yarin benim iciin yogun bir gün olacak kizlar hemen yatayim ben

bide tok karnına tartılma moralin bozulur

günaydın kızçeler kimsecikler yok bakalım bende gidicem birazdan sabah yağmur vardı ama hava açtı pikniiğe gidicez bol protein yicem çok seviyorum hepiniziii

Benden de günaydın 13. takımın çıtır hatunlarına

günaydın kaptancımmm nasılsın prenses nasıl

İyi diyelim iyi olalım Burcu'cum. Prenses çok huysuz göz açtırmıyor bana. Bende lohusalık depresyonuna girmek üzereyim sanırım Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Az kaldı kırkımızın çıkmasına. Ama zamanımın büyük bir çoğunluğunu bebiş alıyor. İnternetimde de sorun vardı gelemedim bi süre. Dün Emine'yede söylemiştim. Düzeldi allaha şükür. Buraya gereken ilgiyide gösteremiyorum. Bu konuyuda konuşmamız lazım.. Bugün fırsat buldukça buralardayım. Şimdi bebişi emzirmem lazım. Onu doyurayım gelirim yeniden.

günaydın kaptancımmm nasılsın prenses nasıl

günaydın kızçeler kimsecikler yok bakalım bende gidicem birazdan sabah yağmur vardı ama hava açtı pikniiğe gidicez bol protein yicem çok seviyorum hepiniziii

Günaydın Burcuuuu, günaydın Kaptancıııımmmm, günaydın 13. takıııımm :)
hemen haberi vereyim dün gece geç saatte hastalandııımm yani asayiş berkemal... ay bitsin de ne kadar verdim aslında bu hafta göreyim yaa, 100gr çok üzmüştü beni...

biz kendi aramızda idare ediyoruz kaptancım senin ve bebişin sağlığı hepimizz için daha önemli siz iyi olun burayı düşünme kolay gelsin prnsesi öp bizim için

çok sevindim cerencimmm ya hadi bakalım iyisin yine bencede bitsinde bak bi bndede bi şişlik var anlamadım o yüzden 2 gün filan bi tartılmıcm bakalım sonuç ne olacak bi bakmışsın şişlik inince haftaya rekor kırıyorum

canim ya senide cok beklettim acemiligime ver
ben de baktım Nur'cum.. gayet güzel gidiyor, orantılısın bence.. Burcu'nun dediği hareketleri de yaparsan süper olacak..

kaptancım sen buralara takma kafanı, bebiş öncelikli şimdi hepimiz biliyoruz... huysuzluğu neden ki cnm yaa? bir derdi mi var, sütten mi acaba? sen de depresyona falan girme kaptanım.. fıstık gibi kiloları da verdin, neden giriyorsun, çık hemen çık, kapıdan dön

Kızlaar, ben çıkıyorum şimdi, dişçiye gidicem, ordan kayınvalideme uğrıcaz... biraz işlerim var, öğlen gelirim artık..
öpüldünüüzz..

tesekkür ederim canim. evet okadarda ac kalmiyorum aslinda, hic aclik hissetmiyorum ama catlamiyorumda iyim böyle yav bilincli yemek önemliymis demek ki. kaybolan zamanima yazik 21 yasina kadar böyle "balik etli" geldim
Sorma canım ben de böyle düşününce kendi kendime yıllarımı bedenimi tam olarak beğenemeden geçirdim...
Ay canım benim sevindim bu pozitif gidişata.. Ay çok tatlısınız siz sevgilinle şöyle bir canlandırdım da nazar değmesin.

Afiyet olsun canım, sporun da süper tebrikler.

Afiyet olsun canım, süper
Afiyet olsun canımcım sana daaa
Başınız sağolsun canım benim. Herkese böyle yıllar denk geliyor sanırım, geldi mi hep beraber geliyor.
Afiyet olsun canım, akşam yemeğin az olmuş sanırım.
1 d.t.b.e. neymiş anlamadım?
kızlarr 7. olmuşuz
:44: hımm çok iyi olmamış bu durum.
Canım takımızda yer varsa kaptanımız sana geri dönüş yapacaktır.

Hoşgeldin kaptancığım, allah kolaylık versin küçük prensesle. Arada bir gelir kafanı dağıtırsın özledik seni

kızlar ben kaçar öptüm hepinizi

venüs 1 d.t.b.e -----> bir dilim tam bugday ekmeğiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…