Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burcuuuu, hoşgeldiiinnn cnmm... gözüm sayfanın altında üye isimlerindeydi sürekli

bravo sana tatlım, yakında sana 38 büyük gelecek

ceren yarın tartıda 66.9 kçk bi rakam görmek istiorum ya menüme bak bi ben bi spor yapıyım geliyim o ara buralardayım yazarım arada

bugünkü menüm:

sabah(11:00)
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
domates-maydonoz
çay

ara(12:30)
sütlü neskafe

ara(18:30)
ananaslı activia

akşam(19:30)
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 tabak karnıbahar yemeği
yoğurt

ara(21:00)
1 kivi
3 malta eriği

1 kupa yeşil çay (içine zencefil doğradım)
spor yok
2,5LT su..

gayet iyiiiiiiiii

kız semaver çayına dayanamıorum ya başına oturuorum içiorm öle

şekersiz içiyoruz cnm zaten, iç içebildiğin kadar.. ama çay-kahve içerken, su da içmek lazımmış, vücuddan onları atmaya çalışırken sahip olduğu sudan kullanıyormuş... ama sen zaten su da içiyorsun.. iç gülüm rahat rahat

hadi yap sprou gel, bekliyorum tatlım

buyrunuz efeniiimm...

ay dün ne heyecan-korku-panik yaşadım ama

neyse, sen olayı kontrol altına aldın biraz, saol cnm.. şu 3-4 gün geçsin, biter gibi olsun bi tartılıyım da indiğimi göreyim bee...

bende şişkinliğim insin die bekliorum dün yüzügüm parmağıma olmuodu sıkıodu bugün bol gelmeye başladı yarına inerim herhalde sbah hemen tartılcam

Burcu'm eglenmissin ne güzel ohh afiyet olsun.Yediklerini yakmışsindir zaten

bende şişkinliğim insin die bekliorum dün yüzügüm parmağıma olmuodu sıkıodu bugün bol gelmeye başladı yarına inerim herhalde sbah hemen tartılcam

kız sen 66 kilosun, yerim senin şişliğini :) ayy ben de 66 olsaammmm... pööff daha ne kadar var acaba? normal insanlar için 6 hafta falan ama benim ne kadar sürer ki

neydi, hep beraber 300-500 300-500 300-500 300-500 300-500

ahahahahahha ceren bu hafta rekor kırmak istiyorum da ediyorm şöle 2 kilo filan die canım bnce yaptığın spordan dolayı kas şişkinliğin oluyor :44:

ahahahahahha ceren bu hafta rekor kırmak istiyorum da ediyorm şöle 2 kilo filan die canım bnce yaptığın spordan dolayı kas şişkinliğin oluyor :44:

kır Burcuumm, yakışır sana, ben de rekor kirip 700gr falan versem
ya bu ağır spor halini mayıs sonu falan bırakıcam, 20 ders almıştım zaten, 13 yaptık, hoca 2-3 ekstra yaparım dedim.. yani 8-10 ders kaldı, haftada 3-4 taneden işte bu ay sonuna biter...

bakalım sonra nasıl olacak? standart yürüyüş-fitness falan yapıcam ondan sonra cnm..

bide öle dene bkalım canım umarım verrsiin ya bnde istiorum fazla vermek ama 1 kiloya bile razıyım

Menüm:

Sabah:
2 dilim tam tahılli ekmek
1 sahanda yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Domates,salatalık,çay

Öğle:
Yoğurtlu tavuk çorbası

Akşam:
1 dilim ekmek
Çoban salata az peynir

3 lt su + 30 dk zumba

akşam canım yemek yemek istemedi.salata yaptım yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…