Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok önemli su içmek, ben de yazın güzel içiyordum şimdi zorlamayla yine.

Evet birebir geçiriyor.Bırakınca birde geri gelmese ne güzel olcak.

sendede mi aynı problem var canım geri geldi mi?

gencizacim senin ne isin var burda,senin fazla kilolarin nerde ya,pek anlamadim?

ben de anlamadım canım bir de gördüm kendisini çok da zayıf görünüyor boyu da uzun birkaç kilo fazlası varmış işte kendince :umursamaz:

meliscim kuzum biz 8 nci takimda hergün paylasimda bulunduk tatlim bak moralim cidden bozuluyor.. deneme haftasi diyorsaniz ben yokum daha..
yarisma motive etsin die geldik.. 1 hafta caba gösterdim ..yarisma icin motive oldum.. fos cikti. 2nci haftada fos .. nolur sende anla tatlim.. bu haftada devre disi kalirsak hic ama hic hevesim kalmaz.

astikom bak 8. takımın full kadro olduğunu ben de biliyorum sizi neden aldılar anlamadım zaten. Ama bizim eksiğimiz var, deneme haftası da kurallarda var yani sırf senin için değil tüm yeni gelenler için bak ne diyorum sen ve gencizanın paylaşım problemi olmaz zaten ben bunu biliyorum, ama herkes için konuşmam gerekiyor.
Seni anlıyorum tatlım don't panic bana güven kaydirigubbakcemile5

ben de hala kendime bir diyet bulamiyorum,aslnda diyetisiyene gitmeyi dusunuyorum am bir iki hafta icinde gidemeyecegim,Sanberk icin dr da kosusturcam kendimle ugrasamam.sonra emniyet mudurlugunde birkac gun islerim var,anlayacn iki hafta bulcak.o zamna kadar internetten biseylere bakip uygulacam,

evet gercekten cok kaldik,artik sikildim burda,burda da rejim yapmak cok zor,babaanem,iki amcamlarin aileleri ve biz bir bahcedeyiz,beraber yeme yenilir,herkez farkli bisey yapmis ve yememk cok zor oluyor benim icin.Iyiki bu takimindayim ve size soz verdigim icin yememeye dayaniyorum yoksa simdiya kadar en az 3-4 kilo almis olurdum.

Evet bende iye geçirdim.Geçti sonra tekrar geldi.Şimdi yok öyle bir problemim allaha şükür.

Kızlar sporla zayıflamak için Callanetics diye egzersiz programı varmış.Aranızda bunu uygulayan var mı?Başka bir kulubte ve bizim kulubüzmüzde uygulayanlar ciddi anlamda kilo vermişler.Fit olarak hemde.

canıkm çok zor tabi ben kesin kilo almıştım şiödiye kadar iradem çok zayıf.

Evet bende iye geçirdim.Geçti sonra tekrar geldi.Şimdi yok öyle bir problemim allaha şükür.

iyi canım aman geri gelmesin geçmiş olsun.

Kızlar sporla zayıflamak için Callanetics diye egzersiz programı varmış.Aranızda bunu uygulayan var mı?Başka bir kulubte ve bizim kulubüzmüzde uygulayanlar ciddi anlamda kilo vermişler.Fit olarak hemde.

yok canım burada uyugulayan nasıl bahsedermisin, aletli falanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…