Bayanlar bende 1 saat yürüyüş yaptım geldim.Her zman olmasada fırsat buldukça yürüyüş yapmayı planlıyorum.Şu dakika itibariyle içtiğim su 6 litre kızlar.Bende eskiden su içme özürlüydüm ama kendime bir şise yaptım zorla su içtim.Şimdi vücudum alıştı şişe yapmadanda çeşmenin başına gidip arka arkaya 1 litre su içebiliyorum.
Evet birebir geçiriyor.Bırakınca birde geri gelmese ne güzel olcak.
gencizacim senin ne isin var burda,senin fazla kilolarin nerde ya,pek anlamadim?
melis olsun genciza da katilsin takimimiz guzellessin,zemuszemus
evet gercekten cok kaldik,artik sikildim burda,burda da rejim yapmak cok zor,babaanem,iki amcamlarin aileleri ve biz bir bahcedeyiz,beraber yeme yenilir,herkez farkli bisey yapmis ve yememk cok zor oluyor benim icin.Iyiki bu takimindayim ve size soz verdigim icin yememeye dayaniyorum yoksa simdiya kadar en az 3-4 kilo almis olurdum.[/QUOT
Kalabalıkta olmak güzel am bide güzel yemekler olmasa,ama yenilen yemekler bize kötülük yapıyor.İradeye sahip çıkmak lazım.
evet gercekten cok kaldik,artik sikildim burda,burda da rejim yapmak cok zor,babaanem,iki amcamlarin aileleri ve biz bir bahcedeyiz,beraber yeme yenilir,herkez farkli bisey yapmis ve yememk cok zor oluyor benim icin.Iyiki bu takimindayim ve size soz verdigim icin yememeye dayaniyorum yoksa simdiya kadar en az 3-4 kilo almis olurdum.[/QUOT
Kalabalıkta olmak güzel am bide güzel yemekler olmasa,ama yenilen yemekler bize kötülük yapıyor.İradeye sahip çıkmak lazım.
hele kalabalikta gozel sohbette insan ne ve nekadar yedigini anlamiyor,evime gideyim artik da guzel bir regimi yapiyim,laelaelaelaelae
hele kalabalikta gozel sohbette insan ne ve nekadar yedigini anlamiyor,evime gideyim artik da guzel bir regimi yapiyim,laelaelaelaelae
Evet çok haklsınız.İnsanın evi gibisi yok.
evet gercekten cok kaldik,artik sikildim burda,burda da rejim yapmak cok zor,babaanem,iki amcamlarin aileleri ve biz bir bahcedeyiz,beraber yeme yenilir,herkez farkli bisey yapmis ve yememk cok zor oluyor benim icin.Iyiki bu takimindayim ve size soz verdigim icin yememeye dayaniyorum yoksa simdiya kadar en az 3-4 kilo almis olurdum.
Evet bende iye geçirdim.Geçti sonra tekrar geldi.Şimdi yok öyle bir problemim allaha şükür.
Kızlar sporla zayıflamak için Callanetics diye egzersiz programı varmış.Aranızda bunu uygulayan var mı?Başka bir kulubte ve bizim kulubüzmüzde uygulayanlar ciddi anlamda kilo vermişler.Fit olarak hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?