Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Doktorumla konuştum canım bunu içebildiğin kadar iç dedi,fakat tuvalet ihtiyacını karşılıyorsan.Bu kadar su içiyorumda tabi tuvalettende çıkamıyorsun 5 dkda bir git gel.

ilk gunaydijn benden olsun,bugun saat 17 ye kadar elektik olmayacakmis da erken gireyim bi meraba deyim size.ilk firsatta tekrar gircem.
simdilik bir bardak ilik su ictim birazdan kahvalti edecem
1/2 yumurta ve uzum.

bu sabah eşim yok bende kahvaltı yapmak istemedim canım çekmiyor (
az şekerli bir kahve ve 1 tk reçel yedim

anlamıştım zaten rumuzundan :) gerçi almanca galiba bülbül demek ama yabancı dil öğretmni olduğunu anladım. Yarım günsün yani bu sene, sabah mı öğlenci mi?

Meliscim, Almancayı çok seviyorum ben :) Bu yıl sabahçıyım. Sabahları tüm öğrencilerin gözleri kıpkırmızı. Herkes uyuyor :)

ilk gunaydijn benden olsun,bugun saat 17 ye kadar elektik olmayacakmis da erken gireyim bi meraba deyim size.ilk firsatta tekrar gircem. simdilik bir bardak ilik su ictim birazdan kahvalti edecem 1/2 yumurta ve uzum.

Benden de günaydın opuyorumnanaktan Burada da sabah 7 gibi gitti elektrikler. Az önce geldi. Sabah hiç işim yokmuş gibi 5.00 da uyandım. 6.00 da kahvaltımı yaptım. 2 dilim light ekmek ve 2 parça peynir. Daha su içmedim. Kalkıp içeyim bari.

öyle oluyor hayatları boyunca zayıf yaşamaya alışanlar için biraz kilo bile rahatsız ediyor ben de aynı dertten müzdaribim.

kaç gün yapacaksın canım patates diyetini, 1 hafta mı sonra patates görmek istemeyebilirsin, değişik değişik yap bari mesela bir actifyla, bir haşlama patates salatası gibi fln değişik değişik.

canım listeyi paylaştığın için teşekkürler..
bilgisayarıma kaydedicem ayda bir yapılan ve bu kadar etkili bi diyetse denemeye değer üstelik diyetisyen tavsiyeliymiş de

ben başladım bile şekercim sen de başla. Bu hafta bizim haftamız olsun.

Doktorumla konuştum canım bunu içebildiğin kadar iç dedi,fakat tuvalet ihtiyacını karşılıyorsan.Bu kadar su içiyorumda tabi tuvalettende çıkamıyorsun 5 dkda bir git gel.

canım ben indirdim egsersiz programını windows media playerın yada herhangi video oynatıcın yoksa açamazsın, aynı linkte bir de altyazı var türkçe onu da indirim altyazı diye açarsan yazısıda çıkıyor. Platese bnzettim ben.

ilk gunaydijn benden olsun,bugun saat 17 ye kadar elektik olmayacakmis da erken gireyim bi meraba deyim size.ilk firsatta tekrar gircem.
simdilik bir bardak ilik su ictim birazdan kahvalti edecem
1/2 yumurta ve uzum.

günaydın canım.

günaydıııınnnn a.s.
günaydın dosbacım.

öyle olur tabi canım daha gözlerini açamadan derse giriyorlar. Sabah sabah ingilizceyi anlıyorlarsa iyi :)) 5'de neden uyandın şekerim yaa h.sonu 2 gün tatilin var uyusaydun ya. Beni şimdi kızım uyutmuyor ya engeli yok da uyumayanlara şaşırıyorum aslında ben de çok geç kalmazdım ama özenti oluyor işte. Neyse bugün bana kıyak geçti 7.30da uyandı.

Günaydın opuyorumnanaktan

Günaydın canım.

günaydın kızlar ben de sabah ballı sıcak sütümle biraz corn flakes yedim (aslında müsli olmalı ama evde yoktu onu yaptım bugün alırım)kahvaltı yaparken de haşlanmış yumurtamı yiyeceğim.

Merhaba.Kahvaltımı yaptım.1/4 ısparta ekmeği 2 kibrit kutusu peynir domates salatalık yeşillik yedim birazdanda lokman hekim zayıflama çayını içeceğim

Şekerim, sabah kardeşim çok erken Adana'ya gitti. Ne alaka diyeceksin:) İstanbul'da çalışmaya başladı (iş buldu, çok sevindik) Babamı ziyarete gitmek istedi. Ucuz uçakta sabahın köründeydi. Uyandık, mecbur.

Maşallah kızın çok tatlıymış. Darısı başıma. Önce şu kiloları vereyim ki.. Dün akşam profil resimlerine baktım. Hamilelik öncesi çok güzelmişsin ama hamileliğinde başka bir güzelmişsin :)

Bir şey sormak istiyorum: 45-50 dk pilates ya da yoga ile ne kadar kalori yakılır acaba? Bugün bisiklete binmeyi hiç istemiyorum. Onun yerine pilates yapsam nasıl olur acaba?

Günaydın dermanabla:) Lokman hekim çayını günde kaç bardak içiyorsun? Su içmekte zorlanıyorum. Su yerine geçer mi acaba?

1.gün 2 süzen poşet
2.gün 3 süzen poşet
3.gün 4 süzen poşet
4.gün 5 süzen poşet
5.gün 4 süzen poşet
6.gün 3 süzen poşet şeklinde kullanılacak

azdan çoğa çoktan aza doğru içiliyor içerken arada en az 45 dk olacak ve şekersiz içilecek.Su yerine geçermi bilmiyorum ben birde yemeklerden ve spordan önce 1 çay bardağı suya 5 damla kekik yağı damlatıp içiyorum.Ama günde 3 kereyi geçmesin zararlı olabiliyor.

günaydın kızlar ben de sabah ballı sıcak sütümle biraz corn flakes yedim (aslında müsli olmalı ama evde yoktu onu yaptım bugün alırım)kahvaltı yaparken de haşlanmış yumurtamı yiyeceğim.
günaydın canım
afiyet olsun
Merhaba.Kahvaltımı yaptım.1/4 ısparta ekmeği 2 kibrit kutusu peynir domates salatalık yeşillik yedim birazdanda lokman hekim zayıflama çayını içeceğim
afiyet olsun... lokman hekim çayının içinde ne var merak ettim şu beşi bi yerde çay gibi mi yoksa farklı mı??

hayırlısı ile gidip gelsin... erken kalkmak iidir her zaman için bende erken kalkarım :)
ne kadar kalori yakarsın bilmiyorum ama pilates sıkılaşmak için daha çok... ben bi ara yaptım zayıflamama çok yardımcı olmadı ama çok incelmiştim önemli olan spor yapmak bisikletten sıkıldıysa değişiklik olur canım

Günaydın dermanabla:) Lokman hekim çayını günde kaç bardak içiyorsun? Su içmekte zorlanıyorum. Su yerine geçer mi acaba?
canım kesinlikle suyun yerini başka hiç bişey tutmuyor... doktorlar önce su diyor...

günaydın şekerler...az sonra klasik kahvaltımı yapıcam...
günaydııınnnn ...afiyet olsun canım

merak ettim şimdi?? kekik çayı ile kekik yağının ne farkı var bi de ne için faydalı??bilgilendirirsen sevinirim canım

Kekik yağı yağları eritiyormuş zayıflama döneminde
limon yağı balla tatlandırılmış suya 3 damla damlatıp gargara yaparak içersen vücuttaki fazla yağları atıyormuş
Biberiye yağıda bir fincan suda 3 damla içince zayıflatıyormuş ama kekik yağı kadar etkili değil.

Yağların kataloğunda okumuştum defne doğanın birde ender saraçın kitabında kekik yağı ile limon yağını okumuştum.Biberiyeyi ender saraç yazmamış

Lokman hekim zayıflama çayı

NURS LOKMAN HEKıM
BıBERıYELı ZAYIFLAMA ÇAYI
42 SÜZEN POŞET
84 GR.

SAĞLIĞINIZI BOZMADAN
AÇ KALMADAN
AYDA
7 KıLO
ZAYIFLAMA ıMKANI

BıBERıYELı ZAYIFLAMA ÇAYI VÜCUTTAKı FAZLALIK YAĞ TOMURCUKLARINI ERıTEREK ıDRAR YOLUYLA DIŞARI ATILMASINI SAĞLAR, TOKLUK HıSSı VERıR.

SıNıR, STRES UYKU DÜZENı BOZUKLUĞU, HORMON DENGESıZLıĞı, BAĞIRSAK VE MıDE ŞıŞKıNLıĞı VE KABIZLIĞI TAMAMEN YOK EDER.

KULLANILIŞI

AZDAN ÇOK'A ÇOKTAN AZA
45 DAKıKA ARA ıLE ıÇıLıR.

ıçindekiler:adaçayı yaprak,funda yaprak,biberiye yaprak,sinameki yaprak,ginseng kök,kekik yaprak,kuşburnu meyve,rezene meyve,mayıs papatya çiçek.

NOT: Tam olarak faydasının görülebilmesi için en az 1 ay kullanılmalıdır.Hamile ve emzikli bayanlar kullanmamalıdır.Ayrıca kolit rahatsızlığı olanlarada tavsiye edilmez.

Son düzenleme:
kızlar su lahana suyu böbreklerımı agrıttı sanırım o yaptı yanı hıc uyumadım sabaha kadar aksam fırında karnıbahar yedım sabah bır bardak sut ıctım bır yumurta yedım ıkı bardak su ıctım sımdı yeşil cayımı ıcecegım dermanablanın lokman hekım cayını merak ettım denıycem

canım bilgilendirdiğin için teşekkür ederim... zararlı bişey değil gibi görünüyor... sen dene sonuçlarına göre biz de bakalım...

lahana suyu tiroidi olana tavsiye etmiyorlar ama böbrek içinde zararlı olabilir belki fazla içmişsinidr....
kahvaltın gayet ii olmuş afiyet olsun

merhaba canım afiyet olsun.

bu dönemde iş bulmak zor gerçekten (branşını bilmiyorum ama) hayırlı olsun. Kızım çok şekerdir gerçekten inanılmaz büyüdü cadı b,irşey oldu hareketlerine inanamıyorum. Darısı senin de başına inşallah. Dosba ve shopaholic de var onlar da senden hepiniz ilolarınızı verip sonra da bebişinize kavuşursunuz inşallah.
Bence iyi kalori yakılır, canın istemiyorsa bir gün plates vs bir gün bisiklet yap canım değişiklik olur spor spordur.

bence geçmez canım suyun yerini birşey tutmaz.

günaydın şekerler...az sonra klasik kahvaltımı yapıcam...

günaydın tatlım. Sen neler yaptın bu hafta 900 gr verdin anlat bakalım.

dosbam sen mi erken kalkıyorsun :kedi:
bu arada iyimisin tatlım sen canın sıkkın gibi geldi.

lahana usyunu akşam mı içtin canım dikkat et kendine zarar verme. Afiyet olsun.

Çok teşekkür ederim doshbacım iyi dileğin için :) Birazdan pilatesi yapayım. Hiç hareket etmemekten iyidir.

Dermabla, paylaşımın için teşekkür ederim. Sağlık için bile içilebilir. ıçindekiler çok faydalı. Ne kadar zamandır içiyorsun? Faydasını gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…