Sevgili arkadaşlar, hepinize iyi geceler, güzel rüyalar.
Sabah görüşmek üzere...
nachtigall sen ne öğretmenisin canım?
canıkm çok zor tabi ben kesin kilo almıştım şiödiye kadar iradem çok zayıf.
iyi canım aman geri gelmesin geçmiş olsun.
yok canım burada uyugulayan nasıl bahsedermisin, aletli falanmı?
Sevgili arkadaşlar, hepinize iyi geceler, güzel rüyalar.
Sabah görüşmek üzere...
Bende bugün formları dolaşırken gördüm kk'da kararlıyım kiloları vermek için her yol mübahtır ama vcd tarzında bişey arkadaşlar link vermiş indiremedim bir türlü.Çok güzel kilo vermişler.Bi dahada geri almamışlar.
Canım, ingilizce öğretmeniyim. 10 yıldır öğretmenlik yapıyorum kaydirigubbakcemile3
Okulumuz tam gün ama bu yıl deprem güçlendirme çalışması sebebi ile okulu yeniden yapılan bir ilköğretim okulunu misafir ediyoruz.
Spor bölümünde,Görsel paylaşım alanın içinde var canım herkes yazmış.Ama ben hareketleri indiremedim bir türlü.Eğer indirebilirsen nasıl indirdiğini banada açık olarak tarif eder misin?
ii geceler
ben de kaçtım kızlar iyi geceler öpüldünüz.
güzelim ben indiriyorum bakalım açılacakmı.
canıkm çok zor tabi ben kesin kilo almıştım şiödiye kadar iradem çok zayıf.
Iyi canım aman geri gelmesin geçmiş olsun.
Yok canım burada uyugulayan nasıl bahsedermisin, aletli falanmı?
verirsin canim hemde cok kolayverirsin.4.5 kilo hicbisey degil.
Ben de kaciyorum.herkese iyi geceler.
baharım Allan gönlüne göre versin. Maydonoz zaten ödem söktürücüdür ama o kadar bence. Yediğimize dikkat etmeden herşey sadece ödem söktürücü bizi sadece yediklerimizi dengelemek kurtarır.
Merhaba...Bende yeni aranıza katıldım.Bugün lokman hekimi biberiyeli zayıflama çayına başladım.Diyet vermiyorlar zaten bana yaşım küçükmüş.Halbuki 16 yım ve 64 kiloyum.Sağlıklı beslenme ve spor diyor diyetisyen.Anneminde haberi yok bu çaydan gizli gizli içiyorum.İnşallah etkili olur.Birde kekik yağı içiyorum.Hadi bakalım hedef 52
merhaba kardeş takımcığım,
sevgili melis,bu hafta iyi kilo verdiğim için(79---- 77.300 e düştüm),neler yaptığımı sizlerle paylaşmamı rica etti,ben de geldim yazmayaaa :)
bundan yaklaşık 2 ay önce çok ünlü bir diyetisyen bana bir anda bir diyet listesi yazıp verdi(hikayesi de var da,şimdi yazmayayım uzun olur)sadece şunu diyeyim ki,tamamen kendisi istedi bu diyeti yazmayı ve bana vermeyi... sevmiş beni heralde.
"bunu yaparsan 1 haftada 3 ile 3,5 kg verirsin " dedi,ama kaçamaksız ypman lazım dedi.
ben de bu hafta pazartesi bu diyete başladım ve bugün bitirdim.4 gün bilee değil nerdeyse ve 1.700 kg verdim.
şimdi size o listeyi yazacağım
SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla
1 adet haşlama yumurta
ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)
ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....
salata(yağsız)
ARA: Yeşil elma
ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)
AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama
not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!
günde 40 dk yürüyüş
haftada 3,5 kg!!
kağıtta aynen bunlar yazıyor.
not: ben hiç yürüyüş bile ypamadım. ayın 1 haftası bu diyeti uygulayacak,diğer 3 haftası norml bir diyet uygulayacağım.
yapan olursa beni de bilgilendirin olur mu...
sevgiler
Bende bugün çok az yemek yedim.O da sebze yemeğiydi.(akşam yemeği olarak)Ekmek yemedim.Sabah kalktığımda sporumu yaptım.1 tane elma yedim.Yağsız domates,salatalık,3 zeytin.Öğlen salata.Bu arada şu saate kadar 4 litre su içmişim....
Bayanlar bende 1 saat yürüyüş yaptım geldim.Her zman olmasada fırsat buldukça yürüyüş yapmayı planlıyorum.Şu dakika itibariyle içtiğim su 6 litre kızlar.Bende eskiden su içme özürlüydüm ama kendime bir şise yaptım zorla su içtim.Şimdi vücudum alıştı şişe yapmadanda çeşmenin başına gidip arka arkaya 1 litre su içebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?