Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende bugün formları dolaşırken gördüm kk'da kararlıyım kiloları vermek için her yol mübahtır ama vcd tarzında bişey arkadaşlar link vermiş indiremedim bir türlü.Çok güzel kilo vermişler.Bi dahada geri almamışlar.

canıkm çok zor tabi ben kesin kilo almıştım şiödiye kadar iradem çok zayıf.

iyi canım aman geri gelmesin geçmiş olsun.

yok canım burada uyugulayan nasıl bahsedermisin, aletli falanmı?

Spor bölümünde,Görsel paylaşım alanın içinde var canım herkes yazmış.Ama ben hareketleri indiremedim bir türlü.Eğer indirebilirsen nasıl indirdiğini banada açık olarak tarif eder misin?

Sevgili arkadaşlar, hepinize iyi geceler, güzel rüyalar.
Sabah görüşmek üzere...

iyi geceler sana da canım.

ben onu duymadım ama niva body diye bir spor yaptım kilo vermedim diyet yapmadığım için o dönem ama çok incelmiştim, sporun her şekli güzel.

anlamıştım zaten rumuzundan :) gerçi almanca galiba bülbül demek ama yabancı dil öğretmni olduğunu anladım. Yarım günsün yani bu sene, sabah mı öğlenci mi?

Spor bölümünde,Görsel paylaşım alanın içinde var canım herkes yazmış.Ama ben hareketleri indiremedim bir türlü.Eğer indirebilirsen nasıl indirdiğini banada açık olarak tarif eder misin?

spor bölümünde öyle bir problem oldu eskiden tüm linkleri veriyorlardı oradan alabiliyorduk artık vermiyorlar, internetten bulmak lazım sanırım. Bir bakayım ama partlar varsa tüm partları indirip kaydedip sonra açmak gerekiyor.

ssssssittttttt genciza,ne yedin bakiyim,bak sakin Durunun daninolari yeme yoksa burda cok kalirsin daha:tomato:a.s:roflol:

fikriyecim ferdacım aslında kilolu değilim normalim ama zayıf olmak istiyorum.eskiden zayıf olduğum için aldığım bikaç kilo bile beni rahatsız ediyor.birde beni tanıyanlar aa ne kadar kilo almışsın diyor düşünün yani.hedefim 58 ama ben 60'ada razıyım:1rolleyes:

Anliyorum canim,ayni seyler ben de duyorum,insan gercekten rahatsiz oluyor,Bide zayif olmak guzel istedigini giyebilmek gibisi yok.Bende yeni evliyken 57 kiloydumtekrar o kadar olabilsem ne guzel ama simdilik hayal gibidir,60 olsam simdili yeter benim icin.Sen kac kilosunki simdi ben seni 60 altina saniyordum,fotoraflard zayif gozukuyordsun da ondan.

geçen hafta 66 ydım bu hafta 64,6 oldum yani bi 4,6 kilo var vermem gereken en az.fotoğraflar durudan önce canım o zaman zaten 60 tım.

kizlar ben yarinda kendime izin vericem.. pazar günü patates diyetine baslicam.
sadece haslanmis patates yeniyor. tuzsuz !
iste caniniz isterse sarimsakli yogurt fln yapin üstüne.

insanin ici kalkiyor benden sölemesi. üstelik ben cok severim patatesi aslinda.

yahu birde annemin actifry fritözü var.. onumu ödünc alsam 1 hafta. onda yapsam ..cok az yagli :))

baharım Allan gönlüne göre versin. Maydonoz zaten ödem söktürücüdür ama o kadar bence. Yediğimize dikkat etmeden herşey sadece ödem söktürücü bizi sadece yediklerimizi dengelemek kurtarır.

amin canım inşallah..zaten regl dönemindeki şişkinlik için düşündüm maydonoz suyunun zayıflatmadığını biliyorum canım her daim içemem zaten regl dönemleri için olabilir..

hoşgeldin canım..yaşının küçük olduğu bir gerçek henüz 16 yaşındasın vgelişim çağındasın..bana da aynılarını söyledikleri için lise bittiği zaman kilo vermiştim sen şimdilik yediklerine dikkat et ve mümkün olduğunca hareketli bi hayatın olsun yetecektir..

canım listeyi paylaştığın için teşekkürler..
bilgisayarıma kaydedicem ayda bir yapılan ve bu kadar etkili bi diyetse denemeye değer üstelik diyetisyen tavsiyeliymiş de..

afiyet olsun canım gayet hafif beslenmişsin suyu da baya içiyosun burdaki bir ço arkadaşımız 2 litreyi bile zor tamamlıyor tebrik ederim valla vereliniortak

6 litremiiiiii akannehir canım bu kadar su içmek böbreklerin için zararlı günde maksimum 3 litre öneriliyor tabi yine de sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…