- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Ayyyy çok tatlısın.Ne kadar sevinmiştir eminim.Benim kızımda bana böyle hediye getirse zırıl zırıl ağlarım
Sorma sorma.Ayağım uğursuz mu geldi nedirNereye gitsem orda sessizlik oluyor sanki
Kızlar nasılsınız?Dün giremedim,dışardaydim geç geldim.Eşimle durumlar ben iyiysem iyi, ben kötüysem kötü.Yorumlarınız için sağolun.En azından kalıcı bir görev alana kadar,böyle gidecek bu durum...
kimsede girmemiş bugün nerdesiniz?
Kızlar nasılsınız?Dün giremedim,dışardaydim geç geldim.Eşimle durumlar ben iyiysem iyi, ben kötüysem kötü.Yorumlarınız için sağolun.En azından kalıcı bir görev alana kadar,böyle gidecek bu durum...
kimsede girmemiş bugün nerdesiniz?
Günaydıııın kızlaaarrr, dün öğlen bir çıktım evden, bir daha giremedim... akşam 10da eve geldik, kayınvalidemlere gittik ama benim bir boğaz ağrım başladı, 2 saat içinde nakavt oldum..7de yattım 8:30a kadar orada uyudum, sonra eve geldik, salona bile girmeden evde uyudum.. şimdi daha iyiyim ama ağrı ve halsizlik devam ediyor... çok yoğun vücut ağrım yok enazından...
neyse, geçmişi okuyup geliyoruuumm...
tamam cnm, bakıcam hemen
bende de açılmıyor cnm ama dediğin gibi arıcam bakalım...
vuhuuu
harika Burcu'cum...ben de birazdan dünkünü yazarım...
dünkü menüm:
sabah(11:00)
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
maydanoz-domates-biber
ara(13:30)
100ml %50 yağlı sütle neskafe (1 kupa kadar yuptım ama 1/3ünü içebildim...)
ara(14:30)
1 ceviz
5 badem
ara(18:00)
1 muz
akşam(20:30)
haşlanmış tavuk göğüs(2-3 köfte kadar) + salata + yoğurt
2 saat PT
2Lt su
1 kupa yeşil çay
12.05.2013
Menüm
Sabah
Hindi Füme
Haşlama yumurta
Dukan poaça.
Ara
sütlü kahve
dukan kurabişşşşşşşş
Öğle
köfte çatlayana kadar
Dukan poaça
Ayran
Ara
sütlü kahve
dukan kurabişşşşşşşş
Akşam
Izgara çatlayana kadar
Dukan poaça
Ayran
Gece
Dukan dondurmaaaaaaaaaaaaa..
Su :2 lt.
Sporum hiç yok.
Kepek hakkımı acık fazla kullanmış olabilirim ama midem bugün hala kendine gelmiş değil
Et yerine bol yoğurt yesem içim kıyılıyor.Et yemeden tutmuyor.Eee etleri yedikçede içim kalkıyor arada:120::120::120::120:
Düşe kalka gidiyoruz bakalım.Kaçamaklardan kurtulup bir sebze gününe geçemedim.Bu hafta içi inşallah sebzeler gelince rahatlıyorum
Kızlaarr, hani demiştim ya ctesi gecesi 4te yattım diye, anneme mini bir video hazırladım çünkü... saat 11de aklıma geldi hadi yapayım dedim bir baktım 4 olmuş.. ama minik güzel bir hediye oldu, sizinle de paylaşayım dedim...
[video=youtube_share;CJPCKPm53qk]http://youtu.be/CJPCKPm53qk[/video]
Kızlar face de bir diyet grubunda bir kür deniyorlar.
4 kasık yağsız yogurt ,2 yumurta akını karıstırıyorlar.(Yumurta akları krema gibi olana kadar çırpılıyor..)Hergun akşam 1 kere bu karısımı uygulayacaksın ama arasında 18-20 saat olması gerekiyor yazmışlar.
Ağır protein değerindedir hızlı kilo verdirir demişler.
Bizde denesek mi:)
helloooo, ben geldiiiimmm, bi geçmişi okuyiim bakiim...
Kızlar face de bir diyet grubunda bir kür deniyorlar.
4 kasık yağsız yogurt ,2 yumurta akını karıstırıyorlar.(Yumurta akları krema gibi olana kadar çırpılıyor..)Hergun akşam 1 kere bu karısımı uygulayacaksın ama arasında 18-20 saat olması gerekiyor yazmışlar.
Ağır protein değerindedir hızlı kilo verdirir demişler.
Bizde denesek mi:)
Emoş'a gönderiyoruz cnm, yani limonlubrokoli'ye ....Deli gibi kendi kendime yazıp gidiyorum ama aklımdayken sorayım.Mesaj sayısını birine bildirmem gerekiyor mu yoksa menü gibi burada paylaşayım mı?
Eeee artık bana müsade kızlar bugünü biraz yalnız geçirdim.Yarın gelince devam ederiz artık.Sabah yürüyüşünden sonra gidince erken uyurum diye düşünüyorum malum yarın yeniden kalkabilmem lazım
Hepinizi öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn..........
kızlar felaket yorgunum sabah erkenden derse gittim dersten çıktım 1 buçuktan 4 buçuğa kadar uygulama sınavım vardı dvlet dairesi gibi hoaları gezdim felaket bigündü yarında bi sınavım var ama bu normal bi sınavşimdi bi yemek yiyim sonra başlıcam aralarda burdyım laptopum açık
sabah(09:15)
1 roll tam bugday ekmeğine marul 1 çeri domates çeyrek kk yağsız peynrle sandviç
1 kutu süt
1 bardak şekersiz çay
öğle(12:00)
1 porsiyon kuru fasulye
salata
akşam(18:15)
1 kase mercimek çorba
yarım kk peynir
salata yağsız, 5 zeytin
3 lt su
40 dk karın basen egzersizi
65 squats
500 ml yeşilçay
kızlar sporları yapmayı düşünüyorum umarım yapabilirim yapamazsam da yaparsamda yazarım
yaa, çiğ yumurta bana göre değil... ben yapmam
Emoş'a gönderiyoruz cnm, yani limonlubrokoli'ye ....
hadi byeee, yrn erken kalk da yap yürüşünü cnm, öpttüüüükkk...
sınav iyi geçtiyse sorun yok Burcum, dinlenirsin ne de olsa... hadi yrn da başarılar tatlımokk, arada görüşürüz o zamannnnn..
daha iyi menülerini gördüm cnm ama fena değil.. Aaaa neden ki ceren dersen, öğlen kuru, akşam mercimek çorbası fazla gelebilir diye düşündüm ama sen porsiyonları ayarlamşsndır kesin...
valla ceren sırf bugün stresten bi kilo kaybetmişimdirfazla olmaz sanırım ya ahh o kurunun yanında ne yaşlar vardı da yiymedim tatlı pilav filan vardı
Bugünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim tam tahıllı ekmek içine 1,5KK beyaz peynirli sandviç.(ya kızlar 1/4ünü yiyemedim, boğazımdan dolayı sanırım ..)
ara(10:00)
200ml light sütlü latte
öğlen(12:00)
1 kase mercimek çorbası
türlü gibi bir yemek (susuz, 1 posiyondan daha az)
yoğurt
ara(15:30)
3 erik
1/2 ceviz
5 badem
akşam(18:45)
1 tabak karnıbahar yemeği + yoğurt
3 kupa yeşil çay (şimdiye kadar 1 içtim ama boğazım ağrıdığı için 3 garanti, suyu kaynatıyorum bile)
2,6LT su (2,1 şimdi ama daha içicem)
spor yok
aferin kuzucum, yeme..
bu arada bu hafta ben de sürpriz yapıcam sanırıııımmm, sonunda :)
yemedim ceren hadi inş. senden bi süpriz bekliorm ben 1 kilo versem yeter valla fazlasında gözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?