Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dibine kadarrr hakediosunnn

Malesef canım bunun üzerinde direk yulaf kepeği yazıyor.Yada yulaf kepeği ve galeta karışımı...Ben sana örnek göstereyim hemen
Tık tık...

Ayyy şimdi bu kadar tempoda birde sınavlarım olsa aklımı oynatırdım heralde.Zaten arada az yemekten aklım gidiyo geliyo
allah kolaylık versin arkadaşım.işin zor.
aslında olabilir ama pişmemiş yumurta ya
Pişmemiş evet bende ilk denediğimde çikolata yaptım.ama o kadar çırpıyorsun ki krema gibi oluyor.Anlaman mümkün değil.yani ben çikolatayı beğendim.Bunuda deneyecektim ama evde yağsız yoğurt kalmamış.2 kutu almıştım ofiste dolapta kaldı.Yarın denerim artık akşama.

Afiyet şeker olsun.Bende şu an kuru fasülyeleri ocağa koydum geldim.Haşlansınlarda yemek yapayım yarına kolay olsun
Bana yasak ama kocişle bebiş yiyorlar
O makarnalı gün hariç menüler süper bozmadan devam baby.

afiyet olsun canımcım.Dukan yapmıyorken bende hep karnıbahar yerdim.kalorisi çok düşükya çok işe yarardı
Beğeniyorum senin menülerini maşallah bozmadan devam.
afiyet olsun Burcuumm, ayy boğaz ağrım yetmezmiş gibi, hem belim ağrıyor, hem tüm vücudum.. bu nasıl bir hastalık yaa...
Çabucak iyileşirsin inşallah iki gündür düzelemedin:18: Nazaramı geldin kuzum iyi bak kendine
tüm gün elektiriğim yoktu yeni geldi.yıldırım düşmüş çok sıkıcıydı bugün

Vallahi bende sıkıldım.Kimseciler gelmedi. Utanmasam sıkıntıdan çalıştım diycemBayaaa iş yaptım bugün
İnşallah patronumun karısı aranızdan biri değildir

13.05.2013
Menüm

Sabah
2 yumurta ve kepek ile yapılmış pancake.

Öğle
Hindi jambon ve sabahtan kalan pancakeler.
Zero

17.00
En küçük kutuda light ton balığı(Bol limonlu)

Akşam
Ekmeksiz soğan ve maydanozla tatlandırılmış sıfır yağlı kıymadan köfte.

Suyum : 3 lt.

Sporum
Sabah 1 saat tempolu yürüyüş.
100 tane sağ bacak,100 tane sol bacak merdiven basamağına in çık.
30 sağ 30 sol bacak yana..
30 sağ 30 sol bacak arkaya..
100 tane mekik.

çok şeker.. annen ne kadar sevinmiştir şimdi
evet bitirdim, kalıcı bi işim olsa hemen bırakıcam..
bizi dışardan görsen, dersinki aşık çift ne güzel...
ama öyle degil işte.. güya cok seviyor ama kavgada içimi dışıma çıkarmaktanda geri kalmıyor...
be mübarek adam, biraz alttan al,bi kerede susan taraf sen ol ne olacak yani.. ama yoook illa dediğim dedik çaldıgım düdük...

aman neyse ya, topiği kendimle mesgul etmeyeyim...
Aslında ben nöbetçi gibi hep burdayım ama kızlar pazartesi sendromunda bence
İnşallah tatsız günler en kısa zamanda geride kalır canım
inş. canım inşaallah...
olabilir aslında ama çiğ yumurta kokarmı ki
Deli gibi kendi kendime yazıp gidiyorum ama aklımdayken sorayım.Mesaj sayısını birine bildirmem gerekiyor mu yoksa menü gibi burada paylaşayım mı?

msj sayılarını emoşa atıyorduk ama ortalarda yok bi kaç gündür,yogunluktan sanırımm :44:

Nolcak kavga edicez bi daha yapmayacaksın
benim çektiğim çileye bak senin yaptığına bak aşkolsun.neden oldu peki:26:üzüldün mü sevindin mi canın mı istedi:26:Niye yedin

bilmiyorum net bir sebep yok iştahım hayli açık kendimi çok iyi kontrol ederken kontrolden çıktım

Benim bu saate kadar uyumamış olmam bir mucize ofiste resmen ayakta uyuyordum sabah.Yarın sabah uyanabilmem lazım.yolun başında su koyvermek istemiyorum.Hepinize iyi geceler sabah görüşmek üzere:126::126::126::126::126::126:

msj sayılarını emoşa atıyorduk ama ortalarda yok bi kaç gündür,yogunluktan sanırımm :44:
yarın emoşa atarım o zaman bende.ofiste bilgisyarda kayıtlıyorum hepsini :)
bilmiyorum net bir sebep yok iştahım hayli açık kendimi çok iyi kontrol ederken kontrolden çıktım

een son kontrolden çıktığımda 85 ten 88,3 e çıkmıştım sana da hatırlatmak isterim
Çok üzüldüm sonra lütfen yarın normale dönmüş ol.Bak kaç gündür o kiloya inemedim

Dünkü menüm:
Sabah:
2 dilim t. bugday ekmeğine peynirli tost
1 bardak çay

Öğle:
1 dilim ekmek
2 kasık etli yemek

Akşam:
1dilim ekmek
domates salatalık peynir

2 lt. su,spor yok,yürüdüm bol bol

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 h. yumurta
2 dilim t.b. ekmeği
3 közlenmiş biber
domates salatalık peynir ve çay

öğle:
tavuk döner ve ayran ( tavuk yedim sadece)

akşam:
5 sıkım çiğköfte
bol yeşillik ayran

30 dk. zumba + 2 lt.su (3 e tamamlarım)

ii geceler Hilal'cim...

Bir arkadaş bu yumurta meselesinin altına yazmış ki: iyiki zayıflamak için kurbağa börtü böcek fln yemek gerekmiyor gerekse yiycem o durumdayım..
Şimdi bende resmen o durumdayım yani.ye 2 kg iniceksin deseler ne kadar iğrençleşebilirim bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…