Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

uuuuuuuuuuuuu o pideler kızlar yemek söyleyince geliyor çok çekiciler:) ama bende alıştım artık ekmek fln çok aramıyorum

ye tabi ye ama bence bu saatte yeme Burcu sen meyve yemiyormusun:26:

canım bn çok meyveyle aram yoktur yani öle bin yılda bi ararım evde mesela kıyamet gibi var ama öğleden sonra yemiorum çünkü direk şekeri depolayıp gece yağa dönüşüomuş kaptanımız öle sölemişti geçen gittiğim konferansta da sölediler

bende diyet yaparken bir tane meyve yesem hemen kilo vermem durur.Yaniçerez yesem daha az duruyordu şaşılacak şey.Acaba bendenmisin diye merak ettim.
ama beni niye lafa tutuyosunuz kızlar
bu defa yattım ben.
öptüm sizi allah rahatlık versin

iyi gecelerrrr ben meyveyle ara öğün yaptığım 2 hafta 1 gr bile vermedim o yüzdende bıraktım hadi öpüldün

kızlar bende gidiorum az daha çalışıp yatıyım daha da girmem herhalde sabahta girmem erkendn okula gitcem öptüm hepinizi muah muah

Bende cıkayım..
Oğlanı uyutup,kendimde yatıcam sonra..
Yarın erkenden kurs var... Görüşürüz kızlar...
Hayırlı geceler...

kizlaaaar sinir oldummm yine netim yoktu.
gecenin bey vaktinde geldi yazayim dedim. irazdan menümüde paylasip yatacagim yarin cook erken kalkacagim.
kan tahlilide yapilacak troidden dolayi.
hadi hayirlisi bakalim

menüm

kahvalti 12:00
1 yumurta
1kk beyaz peynir 45%yag
1/6 dilim tam bugday ekmegi (yani 1 dilimin 6da biri kadarcik. ekmek kalmamisti da )
1 domates
4 zeytin

16:00
2 tane hurma

20:00
döner eti (dana galiba koyu renkti)
salata
1 ayran

2 saat yürüyüs
5dk göbek ve popo egzersizleri
2lt su
3bardak yesil cay

kizlar bu arada dün ve önceki günki "kacamaklar" (yediklerim yaninda bu kelime az bile kalir!)
sonrasinda baya sismistim hatta tartida 1,5kg gibi arti görüyordum.
cok sükür bugün 73.3kg geldim, yani cuma gününden 200 gr daha fazla.
cuma gününe kadar insallah ekside olmak icin su son 3gün cok dikkatli olacagim.
hem yiyip hemde moralimi bozmustum, insallah birdaha ayni seyleri yasamam.

cuma günü ve cumartesi günü kutlamalar olacak bol yemekli pastali.
bir sekilde kendimi tutmak zorundayim, en azindan az yemeye dikkat etmeliyim
veya öncesinde bi hayli spor yapmaliyim.

yaza az kaldi ve ben kacamak yapiyorum kendime inanamiyorum cok kiziyorum.
insallah önceki iradem yine geri gelir.

hayirli geceler kizlar
gecmisi yarin okuyacagim insallah.

Son düzenleme:
kizlar birde yazmayi unuttum.
ben yaklasik 1 ay önce ölcülerimi almistim.
bugün tekrar ölctüm heryerimde incelme var sadece kollar haric.
kollarim eskiye göre daha ince görünüyor ama ayni 31cm kalmis.
sanki acaba kasmi gittide bana incelmis gibi geliyor.
kollar icinde egzersiz yapmalimiyim sizce ben daha incelmesini istiyorum hic incelmedi ölcüye göre

karnıbajarı ben de severim cnm, ee zaten yazın da olmuyor, son karnıbaharları bulmuşken yapayım dedim.. Menülerimi beğenmene sevindim cnm , çok teşekkürleeerrr

süper olmuş buuu, bravooo

moralim bozuk motivasyonum yerle bir bugün ekmek yedim diyet bozdum nolcak bu halim

aaaa Ayşecim, moral bozmak yoookk, ben de geçen hafta cuma öyleydim biliyorsunuz, ama bu hafta toparladım.. moral bozulunca malesef bizler hemen yemeye dalıyoruz.. o yüzden sonra daha çok moral bozuluyor.. hemen toparlan cnm, seni mutlu eden bir şey yap hemen bence...

bilmiyorum net bir sebep yok iştahım hayli açık kendimi çok iyi kontrol ederken kontrolden çıktım

kontrol edebilirsin tabii, bir çocuğun var ve bu kilodasın, fıstık gibi zayıflamışsın.. zamanında yapmışsın demek ki.. kaç haftadır burda da takip ediyorum seni yapıyorsun...şimdi neden yapamayacakmıssın? Yaparsıııııınnnn

görüşürüüüzzz cnm, koy verme zaten sakın, sabah yürümüş olmanı temenni ediyorum

ekmekler hafiften fazla geldi bana ama, 4 demişsin, çok değil evet.. bir de suyunu biraz artırabilirsen süper olur

aynen canım gazlayalım kaçamakkkkk yokkkkk kaçamakkkk yok yok yok yok yok

evetttt, kaçamak yok kızlar, geçen haftamızı hatırlayın, 7. mi olmuştuk?? 1. olmalıyız bu hafta ben güzel haberler vericem bilginiz olsun, toparlanalım plzzzzz güzeller

iyi gecelerrrr ben meyveyle ara öğün yaptığım 2 hafta 1 gr bile vermedim o yüzdende bıraktım hadi öpüldün

ayy, pide mi, zor walla burcucum, iyi ki bırakmışsın

güzel olmuş cnm, 2 hurma biraz fazla olabilir mi diye düşündüm ama yürüyüşle kazandın kalbimi

hayır Nuuurrr, bozmak yok artık, az maz yokk, abartmaaaa !!!!

kollar en geç incelir cnm ama , çok ağırlık kullanmadan (maks 2 kilo) kol çalışabilirsin...

kizlaaaar sinir oldummm yine netim yoktu.
gecenin bey vaktinde geldi yazayim dedim. irazdan menümüde paylasip yatacagim yarin cook erken kalkacagim.
kan tahlilide yapilacak troidden dolayi.
hadi hayirlisi bakalim

Hayırlısı olsun bende bütün gün merakla bekledim nerde bu kızlar diye Nasılda denk gelmiş herkes aynı günde kayboldu

Maşallah Nur bir saat yürüdüm bacaklarım yanıyor.2 Saat yürek ister yani :18::18:

Yahu bende bu mantığı anlamıyorum işte.Sende üstüne alın Nurcum.Bu kadar gayret ediyorum ediyorum dünyanın belkide en pahalıya mal olan diyetini yapıyorum.Hergün et tavuk balık kıyma vs vs...Hindi füme bile 39 Tl burda. Yahu sık dişini kaç kilo olacaksan ol ondan sonra zaten istediğin herşeyi yeme hakkın olacak.Bunu bende bu salak kafama bir türlü anlatamadım.Az dayansam varya yaz bitmeden bu iş biter.O kadar da zor değil yani insan bu kadar kendine zarar vermeye meraklı olurmu ya...
Dün akşam da baskülde biraz fazlalık görünce kendime bi güzel saydırdım.Yanlışmıyım kızlar yani.Hedefe gel dünyaları ye.sonra iki gün dikkat et formunu koru bu kadar kolay yani
Sende Nur..Hepimizde bu hafta bir kaçamak meyili Bırakalım artık lütfen.

Bende kollarımı inceltmek istiyorum.Çöp gibi olsalar keşke ne güzeldi eskiden
Günaydın Kızlaaaaarrrrr,
bakayım dün benden sonra neler olmuşşş?? :)

Günaydın canımmmmmmmmmm..Yumurtalarımı alıp geliyorum bende..

görüşürüüüzzz cnm, koy verme zaten sakın, sabah yürümüş olmanı temenni ediyorum

Yürüdüm yürüdüm sütümle büyüdüm Benim kız azıcık motoru bozmuş galiba.Bebecik uyuyamadı sabaha kadar.Bende haliyle uykusuz kaldım Alarm çalıncada kalk hilal kalk dedim sana fayda varsa bu yürüyüşten var.O gazla çıktım maşallah bugün 1 saat 15 dk.
Veeeeeeeeeeeeee baskül -300

Günaydın kızlaaarrr! Dün giremedim kusura bakmayın, eve gelmedim. Arkadaşımdaydım, onların evinde de internet yoktu.

Evde yürüyüş mü? nasıl oluyor canımm
Walk at Home diye bir DVD var. Onu takip ederek yapıyorum canım, 70 dakikalık versiyonu mükemmel. 5 mile Fat Burning adı...
venüsss 70 dklığı nerde buldun

evet canım evde yürüyüş leslie sansone ın diye bi hatunun

heee 5 mile yapıon
Evet Burcum, Fat Burning olanı yapıyorum.

hihihi bu akşam da yapacağım umarım
Sürekli yapmak istiyorum bakalım hayırlısı
Ay mükemmel bir şey bu!!! Ben de anneme ve babama yapacağım bundan! Ay kıskandıııımmmmm!
Bak bugün venüste yok ortalarda şimdi farkettim:26:
Kaçamaklarda, gezmelerdeydim
Çok haklısın canım benim, ağzıma ağzıma vurasım geliyor
Afiyet olsun..

Gecelere mi aktınız kız
Ay ivit:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…