Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cerencim yerim seni sağol canım desteğin için.

burcucum sana da tatlım teşekkür ederim.

desteğiniz için sağolun kızlar hepiniz.

zumba dansı indirmeye çalışıyorum

Kızlar ben dün kaçamak değil kaçamağın aşırısi şeyler yaptım menümu paylaşmıycam o yüzden :26:

bu gün süper başladım ama öyle devam edicek ya öğlen ve akşam yemeğimde hazır

cerencim yerim seni sağol canım desteğin için.

burcucum sana da tatlım teşekkür ederim.

desteğiniz için sağolun kızlar hepiniz.

zumba dansı indirmeye çalışıyorum

Zumba çok eğlenceliymiş bende bayıldım ama onuda ne zaman yapsam bilemedim
Çooookkkkkkkkkkk güzellllllllllllllll

ohh, süpeerrr, cumaya daha da eksi olacak

günaydın kızlar
kahvaltımı yapıyorum

afiyet olsun cnm

Günaydın kızlaaarrr! Dün giremedim kusura bakmayın, eve gelmedim. Arkadaşımdaydım, onların evinde de internet yoktu.

hoşgeldin cnm eksikliğini hissettik dün zaten, nerde bu kız dedik

Ben de öyle bebişkom, bugün doğru düzgün devaaam!

Aaaa venüsss, sen nasıl bozarsın yaaa, 1 temmuz diyorum başka da bi şey demiyorum

Zumba çok eğlenceliymiş bende bayıldım ama onuda ne zaman yapsam bilemedim
Çooookkkkkkkkkkk güzellllllllllllllll

evet zumba çok güzel, bizim spor salonunda da dersini gördüm, benim PTler bitsin katılıcam walla...

Güzellerim, fıstıklarım, nedir bu kaçamaklar... nazar mı değdi bizeee??
yapmayın, etmeyin yahuuu..
bakın size bir süpriz yapıcam bu hafta diyorum, 1 kiloyu geçicem diyorum benden beklenmez bilirsiniz, yavaş veriyorum biliyorsunuz ama bu regl gecikmesi falan derken geçen hafta 100grcık vermiştim, acısı bu hafta çıkıyor... hadi siz de sıkın biraz, herkes -500-600 görse, wallahi 1.yiz yine benden söölemesi.. hadi kızlar 2-3 gün kaldı, kasalım ve yapalım...

gıdılarınızdan öperim,
-500ü görelim

ohh, süpeerrr, cumaya daha da eksi olacak

evet zumba çok güzel, bizim spor salonunda da dersini gördüm, benim PTler bitsin katılıcam walla...

Benden tam destek..Şahsen ben kendime güveniyorum herşeyi oluruna falan da bırakmaya niyetim yok.gerekirse totomu yırtıcam ama o 1 kg yu geçicem.Yetti gari..
Diye bozduğumda 85 kg geliyordum.Önümüzdeki hafta artık başlangıç noktasına varmış olmak istiyorum.İstemek başarmanın yarısıdır.Diyet yaparken duraklama yaşanması olağan kabul ediyorum ama Duraklama bir olur iki olur üçüncüde vücudu şaşırtmak lazım gelir.İş bizde biter kızlar ha gayret

kizlaaaar sinir oldummm yine netim yoktu.
gecenin bey vaktinde geldi yazayim dedim. irazdan menümüde paylasip yatacagim yarin cook erken kalkacagim.
kan tahlilide yapilacak troidden dolayi.
hadi hayirlisi bakalim

hadi bakalım sonucu merak ediorum

şimdi yiyemem yani valla içime ukte oluo görüorum cnm çekio ama yemicem kızlar bu arada pazar doğum günüm çok minik bi pasta yiyebilirim dimi

hilal atarlanmış kaçamak da neymiş bea yok öle bişi

görcz görcez o kadar görücem ama bu sabah aceleden tartılmayı unutmuşum

duraklamanın kralını ben yaşıorum valla ve çok fena bişi umarım bu haftadan sonra düzelir

Salı :86,2 olarak kayıtlara geçsin
Bugün sabah tartıldığım için salı 1,çrş 2,prş 3 gün daha var.Cuma sayılmaz..
3 günde ben bu işi halledicem inşallah O kaçamakları yaptığınıza pişman olacaksınız

kim yapmış kaçamak canım ya senin şu merdiven çıkma olayı nedir sağ bacak sol bacak ayrı ayrı nası yapıon onu

kim yapmış kaçamak canım ya senin şu merdiven çıkma olayı nedir sağ bacak sol bacak ayrı ayrı nası yapıon onu

Basamağa sağ ayakla çıkıyorum soluda hemen yanına alıyorum.Sonra Sağ ayağı indiriyorum solu yine yanına alıyorum.Burda 1 diyorum.
Yani 4 adım atmış ama 1 saymış oluyorum gibi bişey
Ne biçim anlattım ama başkada nasıl anlatırım bilemedim
Step hareketi işte geleneksel

heeeeee anladım bende mi yapsam bugün spor yapmasam mı die düşünüyorum kendimi çok yorgun hissediorum

hoşgeldin cnm eksikliğini hissettik dün zaten, nerde bu kız dedik

Aaaa venüsss, sen nasıl bozarsın yaaa, 1 temmuz diyorum başka da bi şey demiyorum
Ay hiç sorma bebeğim Bugün akşam eve dönünce 3 aylık yüzme havuzu-fitness-zumba-plates-sauna-hamam üyeliği satın alacağım. 1 Ağustos'a kadar haftada 5 gün gideceğim. Yeter böyle olmayacak!
Ay tatlım benim çok haklısııın

heeeeee anladım bende mi yapsam bugün spor yapmasam mı die düşünüyorum kendimi çok yorgun hissediorum

Bende çok üşeniyorum ama yinede bırakmıyorum.Birgün bıraksam dahada kaytarırım ben huyumu biliyorum:18:
Az yap ama yinede yap.Bizim şirkette merdivenden bol bişey yok Neresi boş ve kameraların görmediği kör noktaysa oraya koşuyorum.İş arkadaşlarımda sağolsun süper idare ediyorlar beni.

Ay venüs allah iyiliğini versin Sauna kadar gevşeten bişey yok vallahi.Bende saunaya gidecek zaman nerdeGiyiyorum sabah sauna eşofmanlarını bi çıkarıyorum cosssssssssssssssss diye hava çarpıyor vücudumaSonra bi duş kuş gibiyim.

owww venüs harika

ne bilim ya walk at home dan sıkıldım zumba mı yapsam acep :44:

Hihihi canım bana çok iyi gelecek! Çok da ucuza buldum, 175 TL üç aylık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…