dışarısı soğuk ya
Burcu iki arkadaş bul halay çekİlla seni çalıştırcam illa
Evet canım fırsat kuponu. Gideceğim yeri de telefonla aradım, kullanım şartları ile ilgili teyit aldım.ööööhhhööööpssssssssssNerden buldun o kadar ucuza.Fırsat şeyisi mi
hadi bakalım sonucu merak ediorum
şimdi yiyemem yani valla içime ukte oluo görüorum cnm çekio ama yemicem kızlar bu arada pazar doğum günüm çok minik bi pasta yiyebilirim dimi
hilal atarlanmış kaçamak da neymiş bea yok öle bişi
görcz görcez o kadar görücem ama bu sabah aceleden tartılmayı unutmuşum
duraklamanın kralını ben yaşıorum valla ve çok fena bişi umarım bu haftadan sonra düzelir
Ay hiç sorma bebeğimBugün akşam eve dönünce 3 aylık yüzme havuzu-fitness-zumba-plates-sauna-hamam üyeliği satın alacağım. 1 Ağustos'a kadar haftada 5 gün gideceğim. Yeter böyle olmayacak!
Ay tatlım benim çok haklısııın
Hihihi canım bana çok iyi gelecek! Çok da ucuza buldum, 175 TL üç aylık!
venüscüm süpermiş canım.zumba videosu indiremedim ya bildiğiniz bir yer var mı?
Kaaaaaannnnndıııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdddıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
venüscüm süpermiş canım.zumba videosu indiremedim ya bildiğiniz bir yer var mı?
ohh, çok da ucuzmuş, süper Venüs...
pşştt, akşama enginar yapıcam kızlar.. ohhh çok sağlıklı walla.. hem de içine patates-havuç-bezelye koymicam.. sadece soğanlı enginar.... fıırında da mantar yapıcam, yağsız... 2 gün sağlıklı yemeğim olcaakkk :) artık kocişş'e yapcaz başka bi şeyler...
merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler
ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.
herşey çok doğru ya düşününce aslında hayvan gibide yiyomşuz yanisağol ayşecim
öyle gerçekten burcucum midemizi boş ve zararlı yiyeceklerle çöplüğe çeviriyoruz aslında.sağlık olandan doyana kadar yemek varken hep yanlış şeyleri seçip kendimizi sıkıntıya sokuyoruz.
hala zumba inderemedim
merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler
ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?