canım bende de oluyooorr, geçen hafta ptesi miydi salı mıydı neydi 74,4 görmüştüm, cuma 74,7 oldu.. bir gün önce tuz almış olabilirsin, vücudun su tutmuş olabilir, ne biliyim tuvaletle ilgili bi şey olabilir.. değişiklik oluyor yani.. takma kafana, sonuçta arada artılar olacak, önemli olan genel ilerleyiş.. kızım 10 kilo verdin, harika gidiyorsun...azıcık duraklama olabilir, normal bunlar... aynen devam Burcu, her şey çokk güzel olacak
ay ben her gün tartılmadan dayanamıyorum, duramıyorum kiii.. hatta zilim çalar benim , 5 dk ertelerim, kocişe sarılır uyurum, sonra kalkarım ama artık çalınca hemen kalbim küt küt atmaya başlıyor, aaaayyyy kalkiyim de tartılıyım bakiim verdim mi diyorum
kafayı mı yiyorum ya kızlaarrr
valla ceren skıntı yani bnde tartılıodum da annem kızıo artık sabah ben evden çıkana kadar dinlio bni duyarsa kızıo psikolojin bozulcak dio
walla doğru dio, benimki bozuldu bile :)
ay dur sana bir hikaye anlatayım.. şimdi sene başında yine diyete başlamıştım, sonra doğum günüm geldi, bir pasta, ee hadi arkadaşlarla yemek, şunlarla kutlama,bunlarla kutlama derkeeenn, ben 40 gün 40 gece kutlama yaptım.. bu arada da her gün tartılıyorum, ama hep aynı kiloyum.. hem şaşırıyorum hem de hoşuma gidiyor.. neyse böyle 2-3hafta kadar devam ettim ama kilo almadım (güyaa) sonra bi sabah tam tartılıyorum, eşim dedi ki "Aaaa cnm tartı bozulmuş galiba" nasıl yani dedim.. dedi ki, sabah tartılıyorum, akşam tartılıyorum, elime ağırlık alıp tartılıyorum hep 75 gösteriyooo, hem de eşim 75 diilldünya başıma yıkıldı meğer pili bitmiş, en son neyi hafızaya aldıysa onu gösteriyormuş.. en son ben çıkmıştım, 75tim... sonra pilini bir değiştirdik ki OooooOOooo 78 hatta ertesi sabah diyete başladığımda 78,6ydım işte.. sizlerle tanışma hikayem
tartı bozukluğu imkansız pilini yeni aldım ama evde çok farkedio salonla bnm oda arası 200 gr farkedio
nerde 200gr eksik çıkıosan, cumaları orda tartıl Burcuuuuuu
Evet Burcişkooom! Ben de Yüzme&Plates&Zumba kaydımı yaptırdım. Yarından itibaren başlıyorum iş çıkışı!!!!!!kızlar bundn sonra beni hergün 1 saat walk at home yapmak için zorluuosunuz tamam mı? hatta kızın bağırın küfredin filan yani o kadar ciddiyim:94::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Afiyet olsun canımmmmmmelekcim biraz daha araştırayım ama gelmez belli gb üstünü göndermiyor msn
menüm
sabah
kepekli roll ekmek arası peynir,domates marul
öğlen
4 incir ceviz
akşam
patlıcan çorbası
kıymalı pırasa
3 lt su
karatay montignac karışım yaptım
Afiyet olsun bebitommmsabah(07:30)
tam bugday roll ekmek arasına küçük boy yumurta
yarım kk peynir
öğle(14:00)
2 yumurta yeşil soğan marul ile piyaz
5 zeytin
1 kk peynir
akşam(19:00)
1.5 ızgara alabalık
közlenmiş soğan domates biber
3 lt su
1 saat walk at home
40 dk karın basen egzersizi
70 squats
1lt yeşilçay
KIZLAR İLAVE OLURSA YAZARIM BACAK BASEN DAHA YAPMADIM AMA YAPICAM YAPMAZSAM YAZARIM
Evet Burcişkooom! Ben de Yüzme&Plates&Zumba kaydımı yaptırdım. Yarından itibaren başlıyorum iş çıkışı!!!!!!
Afiyet olsun canımmmmm
Afiyet olsun bebitommm
valla bebegim sıkılsam da fix 1 saat walk at home yapıcam yani başka türlü bana yaramıo sanırım
Ay hadi ikimiz için de hayırlısı olsun. 1-2 aya değişimi göreceğiz!
inş. canım bide yulaf kepeği alcam artık sanırım o gün kızlarla geçti muhabbet burda en azından krep filan yaparız nefsimiz körelir diye ama benim baya kabızlık sorunum oluo diyetisyen arkadaşıma sordum yararı olur bi dene bakalım dedi yarın aktarlarada bakıcam oralardada oluomuş olmazsa artık haftasonu migros yada kipaya gidicem
Ben de deneyeyim onu canım. Çok mantıklı böyle sağlıklı atıştırmalıklar...
Kızlar ben yatıyorum artık, yarın uzun bir gün olacak. Bol bol sporlu olacak! Sizleri çok öpüyorum.
hmen toparlanıyorsun nurkndini düşünmüosan takımı düşün 1.3 kiloyu almak nedir 100 200 gr da nedir zaten yavaş veriosun tiroidden dolayı hemen telafi etmeye başlıosun
uuuuuuuuuuuuuuu kaçamağa bak sen..Bayaaaaaa götürdüm diyosun yani:))))))))))))))))))))))))))))
Ben bu sabah tartıda +500 görünüyorum ama vücut yorgunluğu falanda olabilir kalkar kalkmaz tartılmamıştım çnkü..Belkide gerçekten dukanda basit kaçamaklarda bile balona iğne batmış gibi olması olayı doğrudur
Etlerden böğğ geldi ama ben diğer diyetlerle sanki zayıflayamadım yawDevam etmek lazım.Nur kendini kaybetme lütfen gidenlerin geri gelmesi çok üzücü oluyor söylemedi deme.80 e üzülürken kendini doksan kilo bulursun allah korusun
hmmm.Canını sıkma diycem ama bende konuları bilmiyorum.Allah kolaylık versin ne diyeyim.Ailevi sıkıntı insan için zor oluyor.İnşallah çabucak düzelir problemleriniz.
Geçmiş olsunŞimdi nasılsın?
Kız bu kaç tane araÖğle yemeğini atlatmak için yaptın sanırım
Birde bu PT plates mi?
günaydın kızlar.
nurcum olan olmuş şimdiye bak toparlan tatlım diyet+ yürüyüşle telafi edersin canım
venüscüm çok iyi 70 dk a
melekcim merak ettim uğramamışsın bir daha inş. iyisindir.
cerencim geçmiş olsun canım
Kızlaarr, hani demiştim ya ctesi gecesi 4te yattım diye, anneme mini bir video hazırladım çünkü... saat 11de aklıma geldi hadi yapayım dedim bir baktım 4 olmuş.. ama minik güzel bir hediye oldu, sizinle de paylaşayım dedim...
[video=youtube_share;CJPCKPm53qk]http://youtu.be/CJPCKPm53qk[/video]
Allah iyiligini versinBir arkadaş bu yumurta meselesinin altına yazmış ki: iyiki zayıflamak için kurbağa börtü böcek fln yemek gerekmiyor gerekse yiycem o durumdayım..
Şimdi bende resmen o durumdayım yani.ye 2 kg iniceksin deseler ne kadar iğrençleşebilirim bilemiyorum.
Kızlar,bazılarımızın ipin ucunu kaçırdığını okudum üzülerek...
Üzülerek diyorum, çünkü 2 dk. hazzınız size hiçbirşey kazandırmayacak, yapmayın...
Vereceginiz kiloları,incecik oldugunuz zaman etrafın tepkisini ve kendinizi düşünün...
O zaman yemekten vazgececeksiniz...
Her raydan cıkma, sizin için bir duraklama demek...
1 kaçamak yaptınız onu ehmen telafi edin,spor falan yapın ama o kacamagın devamını getirmeyin...
Yazık emeklerinize..
Sonra cok pişman oluyoruz ama iş işten geçmiş oluyor...
Hemen toparlanıp ,işi sıkı tutmamız lazım...
Birbirimizden etkileniyoruz haliyle...
En ince, en ii biz olmalıyız..
karnıbajarı ben de severim cnm, ee zaten yazın da olmuyor, son karnıbaharları bulmuşken yapayım dedim.. Menülerimi beğenmene sevindim cnm , çok teşekkürleeerrr
süper olmuş buuu, bravooo
aaaa Ayşecim, moral bozmak yoookk, ben de geçen hafta cuma öyleydim biliyorsunuz, ama bu hafta toparladım.. moral bozulunca malesef bizler hemen yemeye dalıyoruz.. o yüzden sonra daha çok moral bozuluyor.. hemen toparlan cnm, seni mutlu eden bir şey yap hemen bence...
kontrol edebilirsin tabii, bir çocuğun var ve bu kilodasın, fıstık gibi zayıflamışsın.. zamanında yapmışsın demek ki.. kaç haftadır burda da takip ediyorum seni yapıyorsun...şimdi neden yapamayacakmıssın? Yaparsıııııınnnn
görüşürüüüzzz cnm, koy verme zaten sakın, sabah yürümüş olmanı temenni ediyorum
ekmekler hafiften fazla geldi bana ama, 4 demişsin, çok değil evet.. bir de suyunu biraz artırabilirsen süper olur
evetttt, kaçamak yok kızlar, geçen haftamızı hatırlayın, 7. mi olmuştuk?? 1. olmalıyız bu haftaben güzel haberler vericem bilginiz olsun, toparlanalım plzzzzz güzeller
ayy, pide mi, zor walla burcucum, iyi ki bırakmışsın
güzel olmuş cnm, 2 hurma biraz fazla olabilir mi diye düşündüm ama yürüyüşle kazandın kalbimi
hayır Nuuurrr, bozmak yok artık, az maz yokk, abartmaaaa !!!!
kollar en geç incelir cnm ama , çok ağırlık kullanmadan (maks 2 kilo) kol çalışabilirsin...
Hayırlısı olsun bende bütün gün merakla bekledim nerde bu kızlar diyeNasılda denk gelmiş herkes aynı günde kayboldu
Maşallah Nur bir saat yürüdüm bacaklarım yanıyor.2 Saat yürek ister yani :18::18:
Yahu bende bu mantığı anlamıyorum işte.Sende üstüne alın Nurcum.Bu kadar gayret ediyorum ediyorum dünyanın belkide en pahalıya mal olan diyetini yapıyorum.Hergün et tavuk balık kıyma vs vs...Hindi füme bile 39 Tl burda. Yahu sık dişini kaç kilo olacaksan ol ondan sonra zaten istediğin herşeyi yeme hakkın olacak.Bunu bende bu salak kafama bir türlü anlatamadım.Az dayansam varya yaz bitmeden bu iş biter.O kadar da zor değil yani insan bu kadar kendine zarar vermeye meraklı olurmu ya...
Dün akşam da baskülde biraz fazlalık görünce kendime bi güzel saydırdım.Yanlışmıyım kızlar yani.Hedefe gel dünyaları ye.sonra iki gün dikkat et formunu koru bu kadar kolay yani
Sende Nur..Hepimizde bu hafta bir kaçamak meyiliBırakalım artık lütfen.
Bende kollarımı inceltmek istiyorum.Çöp gibi olsalar keşke ne güzeldi eskiden
Günaydın canımmmmmmmmmm..Yumurtalarımı alıp geliyorum bende..
Güzellerim, fıstıklarım, nedir bu kaçamaklar... nazar mı değdi bizeee??
yapmayın, etmeyin yahuuu..
bakın size bir süpriz yapıcam bu hafta diyorum, 1 kiloyu geçicem diyorumbenden beklenmez bilirsiniz, yavaş veriyorum biliyorsunuz ama bu regl gecikmesi falan derken geçen hafta 100grcık vermiştim, acısı bu hafta çıkıyor... hadi siz de sıkın biraz, herkes -500-600 görse, wallahi 1.yiz yine benden söölemesi.. hadi kızlar 2-3 gün kaldı, kasalım ve yapalım...
gıdılarınızdan öperim,
-500ü görelim
hadi bakalım sonucu merak ediorum
şimdi yiyemem yani valla içime ukte oluo görüorum cnm çekio ama yemicem kızlar bu arada pazar doğum günüm çok minik bi pasta yiyebilirim dimi
hilal atarlanmış kaçamak da neymiş bea yok öle bişi
görcz görcez o kadar görücem ama bu sabah aceleden tartılmayı unutmuşum
afiyet olsun
inş. cumaya kadar eksiye inmiş olursun nurcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?