Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla ceren skıntı yani bnde tartılıodum da annem kızıo artık sabah ben evden çıkana kadar dinlio bni duyarsa kızıo psikolojin bozulcak dio

valla ceren skıntı yani bnde tartılıodum da annem kızıo artık sabah ben evden çıkana kadar dinlio bni duyarsa kızıo psikolojin bozulcak dio

walla doğru dio, benimki bozuldu bile :)

ay dur sana bir hikaye anlatayım.. şimdi sene başında yine diyete başlamıştım, sonra doğum günüm geldi, bir pasta, ee hadi arkadaşlarla yemek, şunlarla kutlama,bunlarla kutlama derkeeenn, ben 40 gün 40 gece kutlama yaptım.. bu arada da her gün tartılıyorum, ama hep aynı kiloyum.. hem şaşırıyorum hem de hoşuma gidiyor.. neyse böyle 2-3hafta kadar devam ettim ama kilo almadım (güyaa) sonra bi sabah tam tartılıyorum, eşim dedi ki "Aaaa cnm tartı bozulmuş galiba" nasıl yani dedim.. dedi ki, sabah tartılıyorum, akşam tartılıyorum, elime ağırlık alıp tartılıyorum hep 75 gösteriyooo, hem de eşim 75 diill dünya başıma yıkıldı meğer pili bitmiş, en son neyi hafızaya aldıysa onu gösteriyormuş.. en son ben çıkmıştım, 75tim... sonra pilini bir değiştirdik ki OooooOOooo 78 hatta ertesi sabah diyete başladığımda 78,6ydım işte.. sizlerle tanışma hikayem

tartı bozukluğu imkansız pilini yeni aldım ama evde çok farkedio salonla bnm oda arası 200 gr farkedio

kızlar bundn sonra beni hergün 1 saat walk at home yapmak için zorluuosunuz tamam mı? hatta kızın bağırın küfredin filan yani o kadar ciddiyim :94::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Evet Burcişkooom! Ben de Yüzme&Plates&Zumba kaydımı yaptırdım. Yarından itibaren başlıyorum iş çıkışı!!!!!!
Afiyet olsun canımmmmm
Afiyet olsun bebitommm

Evet Burcişkooom! Ben de Yüzme&Plates&Zumba kaydımı yaptırdım. Yarından itibaren başlıyorum iş çıkışı!!!!!!

Afiyet olsun canımmmmm

Afiyet olsun bebitommm

valla bebegim sıkılsam da fix 1 saat walk at home yapıcam yani başka türlü bana yaramıo sanırım

Ay hadi ikimiz için de hayırlısı olsun. 1-2 aya değişimi göreceğiz!

inş. canım bide yulaf kepeği alcam artık sanırım o gün kızlarla geçti muhabbet burda en azından krep filan yaparız nefsimiz körelir diye ama benim baya kabızlık sorunum oluo diyetisyen arkadaşıma sordum yararı olur bi dene bakalım dedi yarın aktarlarada bakıcam oralardada oluomuş olmazsa artık haftasonu migros yada kipaya gidicem

Ben de deneyeyim onu canım. Çok mantıklı böyle sağlıklı atıştırmalıklar...
Kızlar ben yatıyorum artık, yarın uzun bir gün olacak. Bol bol sporlu olacak! Sizleri çok öpüyorum.

bugünki menüm

9:00 kahvalti
2 yumurta
1kk beyaz peynir 45%
1 d. tam bugday ekmegi
4 zeytin
1 domates
3 bardak yesil cay

14:30
köfteli patlicanli firinda yemek (yaklasik 1 tabak)
1 domates
salatalik
1 bardak yesil cay

21:00
2 tabak ezogelin corbasi
1 tabak salata
2 tane yesil erik

2 saat yürüyüs
2lt su
4bardak yesil cay

hmen toparlanıyorsun nur kndini düşünmüosan takımı düşün 1.3 kiloyu almak nedir 100 200 gr da nedir zaten yavaş veriosun tiroidden dolayı hemen telafi etmeye başlıosun

toparlandim canim

evet ama gecti cok sükür

tesekkür ederim canim ediyorum telafi

cok tatli bisey olmus bu
soyisminiz Kaya galiba. Sen nereliydin canim o soyisimde tanidiklarim var da

Allah iyiligini versin

yok canim daha insallah

bugünde uzun yürüdüm bacaklarim yanmiyorda belim agiriyor cook uzun yürüyünce birde tüm gün ayaktaydim eve pes düstüm

gecicek insallah. cuma günü sonucumu merak ediyorum korkuyorumda :18:
kalan birkac gün dikkat ediyorum insallah güzel bir sonuc alirim :18:

afiyet olsun

inş. cumaya kadar eksiye inmiş olursun nurcum

canim tahlil sonuclarini almam uzun sürecek.
ögrendigimde aciklarim burada.
hap ile iyidim ben böyle bakalim hayirlisi

insallah canim

gecmisede baktim üzerimden yük kalkti

ayakta duracak halim yok okadar ayakta durdugum ve uzun yürüyüs yaptigim günden sonra ama kalkip dus almaliyim artik.
yarin görüsürüz kizlar.

hayirli geceler

kizlar saat gece 1 ve ben bugünki menüme + ebru salliyla egzersiz ve ayriyeten alt karin kasi ve popo egzersizi ekliyorum.
ebru sallinin bazi hareketlerini yapmadim.
dusta dikkatimi cektide dizden asagi bacagim kaslanmaya baslamis.
halbuki ben daha incelmesini istiyordum.
yürüyüsten kas olmaya basladi galiba.
bu yüzden bazi hareketleri cikardim.

yarin sabah tartida kac cikacagim bakalim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…